Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Sophia Bush and Jon Foster
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Брук Дейвис
Страници: 1, 2
SeMiNi
Какво мислите за София и Джон?Сигурно знаете ,че те са заедно в живота.Харесват ли ви като двойка?Коментирайте тук.rolleyes.gifМожете да пускате снимки и инфо.

Това са единствените техни снимки ,които успях да намеря::
http://img31.imagevenue.com/img.php?image=...2_122_497lo.jpg
http://img143.imagevenue.com/view.php?imag...3_122_425lo.jpg
http://img149.imagevenue.com/view.php?imag...1_122_526lo.jpg
http://www.sophia-central.com/gallery/albu...n-foster-05.jpg
http://www.sophia-central.com/gallery/albu...n-foster-06.jpg

seduction_55
На мен не ми харесват.Не мисля че той е мъжът за нея,но моето мнение няма никакво значение.wink.gifНай-важното е че той я прави щастлива и я кара да се усмихвва,което и мен ме радва.smile.gif
И въпреки това мисля че тя ще си намери някой много по-достоен.
Sway
Wow... Той е секси!!! 3.gif Браво, София! Score! blush.gif
CheerFuL-F
сега разбирам 4е са заедно! Като двойка ми харесват и Джон е готин smile.gif Браво на София
seduction_55
Една снимка тук
DesiTo

"Stay Alive"

Bong
Тоя Джон Фостер е ужасен! 19.gif 19.gif
ALeX4e7y^
Сладури са заедноо 4.gif
seduction_55
(Bong @ Jan 28 2007, 16:35) *

Тоя Джон Фостер е ужасен! 19.gif 19.gif

Абсолютно съм съгласна с теб...пълна скръб е 18.gif
Broken
Сладки са заедно smile.gif
kingsize-4eto
Не ми допада много,ама са сладки заедно...Пък и щом е щастлива... sleep.gif
sydney
сладки са заедно rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
CheerFuL-F
ето едно тяхно видео...
ЦЪК!!!
SeMiNi
Личи си ,че соф е щастлива с него,..но някакси не ми харесват като двойка ,тъй като тоя Джон Фостър е отвратителени въобще не ми харесва.
julia1990
Ами аз не бих казала,че е най-големия красавец,който съм виждала,но пък се радвам за София,защото ми изглежда много щастлива с него blush.gif А и тя си е патила вече от Чадчо,който очевидно е доста готин,но пък я разочарова... Така че този път май е по-добре да избере този който наистина я кара да се чувства добре,независимо как изглежда wink.gif А и тя си го харесва тва е важното wub.gif хах това прозвуча все едно тоя е някъв безнадежден грозник 18.gif не,не сладко е момчето,и са хубава 2ка smile.gif
sweet_DENI_f
Не е кой знае какво ама не е и грозен smile.gif Наистина иа и по-хубави , но тя си го е харесвал smile.gif Много са сладки заедно. Яд ме е за Чадчо още
qwe123
Аз уж гледах филма,в който участваха заедно,ама не играеха ли брат и сестра,или тя беше сестра със някой друг?Май се бъркам smile.gif
girl_from_hell
този онзи от Lfe as we know it ли е ? или се бъркам ?
DesiTo
Цитат(girl_from_hell @ Feb 16 2007, 17:48) *
този онзи от Lfe as we know it ли е ? или се бъркам ?

Да, той е. 10.gif

http://www.picvalley.net/u/36/35803_706.JPG
ALeX4e7y^
Цитат(cheerfuL-f @ Feb 6 2007, 20:05) *
ето едно тяхно видео...
ЦЪК!!!

Мн са сладки тука 4.gif
*PeyT*
Цитат(LoF_Chad @ Feb 16 2007, 22:00) *
ето едно тяхно видео...
ЦЪК!!!

Мн са сладки тука 4.gif

rolleyes.gif Сладки са, да.. ама София ми направи доста лошо впечатление, честно казано! huh.gif 3 пъти си бръкна в носа, после в ухото, а на всичкото отгоре не спря да мляска и да се облизва... blink.gif Вярно, че не знае, че я снимат и си е естествена такава, ама все пак са на обществено място, а определено това, което прави не е мн възпитано! Наистина, останах доста учудена... Не съм се вглеждала в няк`ви мънички подробности само и само, за да и намеря кусур, то просто е очевадно!
Bloody_Tears
Цитат(*PeyT* @ Feb 17 2007, 16:24) *
Цитат(LoF_Chad @ Feb 16 2007, 22:00) *
ето едно тяхно видео...
ЦЪК!!!

Мн са сладки тука 4.gif

rolleyes.gif Сладки са, да.. ама София ми направи доста лошо впечатление, честно казано! huh.gif 3 пъти си бръкна в носа, после в ухото, а на всичкото отгоре не спря да мляска и да се облизва... blink.gif Вярно, че не знае, че я снимат и си е естествена такава, ама все пак са на обществено място, а определено това, което прави не е мн възпитано! Наистина, останах доста учудена... Не съм се вглеждала в няк`ви мънички подробности само и само, за да и намеря кусур, то просто е очевадно!

Съгласна съм с теб и на мен ми направи такова впечатление... blink.gif shocking.gif wacko.gif blink.gif
Sway
Вие пък каквото оплюхте момчето! laugh.gif Изобщо не е толкова зле. Примерно за мен е по-хубав от Чад с неговия сплескан нос smile.gif

Въпросния Джон за мен е точно секси мъж, не е КРАСИВ, а е чаровен, магнетичен, има излъчване, мъжкар е... И като двойка са много готини!

Освен това се радвам, че София за**а онова магаре Чад (като й гледам снимките сега си мисля, колко тъп трябва да си да изтървеш такава жена?) , просто тя заслужава да е щастлива, затова се радвам, че е с нов мъж до себе си.. И изглежда много щастлива !!
girl_from_hell
е щом е оня сладур от сериалчето ми само мога да и кажа браво, супер сладко момче си е хванала smile.gif
siska
Сладки са двамата и си подхождат happy.gif нз според мен са добра двойка smile.gif
Angel_Lady
Цитат(seduction_55 @ Jan 27 2007, 09:41) *
На мен не ми харесват.Не мисля че той е мъжът за нея,но моето мнение няма никакво значение.wink.gifНай-важното е че той я прави щастлива и я кара да се усмихвва,което и мен ме радва.smile.gif
И въпреки това мисля че тя ще си намери някой много по-достоен.

Аве, хора как може да съдите кой за кого е подходящ без изобщо да познавате хората, за които става дума? Или как пък може да се правят такива заключения, че еди-кой си не бил достоен за еди кого си според впечатленията ви от няколко снимки, я се осъзнайте! Или пък ми е ставало много странно, когато някой напише за някои знаменитости нещо от сорта на: "тя/той беше много по-добре с предишния/предишната си приятел/ка" - от къде пък могат да го знаят това?

Що се отнася до Джон Фостър - той е голям симпатяга и на снимките със София изглеждат сладки и щастливи заедно smile.gif
sophia_bush
Толкова се радвам че са заедно, супер сладки са rolleyes.gif Джон е много сладичак и супер много си отива със Соф happy.gif Много се радвам че Джон прави София щастлива което е най-важното smile.gif супер готини са!
DesiTo
Gossip Girl
Относно до клипчето..И тя е човек..не е някакво безгрешно извънземно, а иначе за Джон..Сладур е..Има по-хубави от него, но щом тя си го харесва значи си е по нейния вкус, а всеки човек е уникален..
seduction_55
acm_pippo
Цитат(seduction_55 @ May 1 2007, 19:22) *

seduction_55 Много хубави снимки. worthy.gif София изглежда толкова щастлива и естествена - супер е! mrgreen[1].gif
Katet0
Леле не знаех,че тя има приятел.Но защо точно тоя??На външен вид не ми харесва,никак даже,но може да е добър..Не знам..Важното е да я прави щастлива и наистина тя изглежда толкова радостна на тези снимки blush.gif
gabiafrodita
тоя Джон в кой филм играе,и изобщо играл ли е е ОТХ
DesiTo
Цитат(gabiafrodita @ Jun 7 2007, 09:53) *
тоя Джон в кой филм играе,и изобщо играл ли е е ОТХ

Не е участвал в One Tree Hill.

Филмография:
1. The Mysteries of Pittsburgh (2007) (post-production)
2. Tenderness (2007)
3. "Windfall" (13 episodes, 2006)
4. Stay Alive (2006)
5. "Law & Order: Special Victims Unit" (1 episode, 2005)
6. "Life As We Know It" (13 episodes, 2004-2005)
7. The Door in the Floor (2004)
8. Terminator 3: Rise of the Machines (2003)
9. Murder in Greenwich (2002) (TV)
10. "Danny" (2001) TV Series
11. Life as a House (2001)
12. Thirteen Days (2000)
13. "Judging Amy" (1 episode, 2000)
14. "Get Real"
Sway
На мен пък ми харесва! Сладък е... Напомня ми малко на Браян Грийнбърг ! laugh.gif
DesiTo
DesiTo
Los Angeles Film Festival - "The Beautiful Ordinary" Arrivals

Heineken Premium Light Slim Can Launch

Adorkable
Айй,колко са сладкииии wub.gif ...
`BruKas`
според мен са мн сладинки заедно и софито е щастлива ..нищо др няма зна4ение
ALeX4e7y^
Лелееее слАдуриии 4.gif happy.gif smile.gif
DesiTo
Последните им общи снимки много ми харесваха. biggrin2.gif
Иначе Джон Фостър не е чак толкова зле. 10.gif Има както и по-добре от него, така и по-зле, но вкуса на всеки е различен. Лично на мен ми харесва, пък и със София са страхотна двойка и изглеждат много добре заедно.

Цитат(Sway @ Feb 18 2007, 00:23) *
Въпросния Джон за мен е точно секси мъж, не е КРАСИВ, а е чаровен, магнетичен, има излъчване, мъжкар е... И като двойка са много готини!

Абослютно съгласна. 4.gif

SeMiNi
Sophia Bush an Jon Foster in Santa Monica-10.05.07

Oще снимки:тук
Adorkable
Цитат(DesiTo @ Jun 23 2007, 22:19) *
Цитат(Sway @ Feb 18 2007, 00:23) *

Абослютно съгласна. 4.gif

Присъединявам се.
Джон е по-талантлив,по-привлекателен и има по-хубави филми от Чад.А със София са изключително хубава двойка,много са естествени и сладки ^^.

::Brooke::Davis::
И на мен ми допадат като двойка! Супер сладки са заедно , а Джон си го харесвам от доста време , от онова сериалче Life As We Know It! biggrin2.gif
DesiTo
Едно клипче на София и Джон от Heineken Premium Light Slim Can Launch - Chicago - 06.21.07
Watch clip

Tedds
Сладки са,харесват ми като двойка,дано се обичат:)
HiLaRy`DuFf{}
И на мен ми харесват .. сладки са smile.gif

borislava
мисля , че са сладка двойка smile.gif
tandu
Супер са заедно но с Чад са по-сладки.Иначе много се радвам че и тя си е намерила някого rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.