Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Sophia Bush and Jon Foster
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Брук Дейвис
Страници: 1, 2
brooke_scott
мн ми харесват заедно, е не колкото 4ад и София, но според мен Джон е добър заместител wink.gif София поне си намери някой готин пи4, а не като 4ад някоя гадна мърша като Кензи angry.gif
hilary
За София и Джон мисля ,че са страшно готини и сладки заедно и ако трябва да съдя по снимките са и доста щастливии...много ми харесват,като се има впредвид ,че София ми една от любимките попринцип ,а в Джон Фостер rolleyes.gif се влюбих още когато гледах Windfall ( Неочакван шанс ,дето сега го повтарят по бтв )Радвам се за тях и не мога да кажа ,че София и Чад ми харесват повече..
manchester_united
На мен ми изглеждат много щастливи и влюбени! Супер двойка 4.gif
DesiTo
Sophia Bush & Jon Foster: Still Together!

Още снимки тук
♥Didito♥
На мен ми допада Джон,много се радвам,4е София е щастлива,това е наи-важното smile.gif
susito
Супер сладки са заедно..аз Джон си го харесах от Stay Alive-във филма също бяха сладка двойка двамата!радвам се,че са щастливи!
dimitar1212
За мен са си много добра двойка,а как изглежда Джон Фостър не ме е грижа-няма да се срещам аз с него.По-важното в случая е как се държи със София и как я кара да се чувства.Ще си послужа с един цитат от филма,който си е точно за случая.

Това е чудесно, но всичко, което ми казвате,
е за Пийт от "Fall Out boy".

Това, което искам да знам е за Пийт - момчето.

Има разлика. Искам да чуя неща като това
къде е отраснал, от какво семейство е,

дали ти държи вратата докато минаваш,
дали ти казва 'наздраве' когато кихнеш,

не ме интересува колко албуми е продал,
всичко, което ме интересува е

как се държи с теб.
dEniChka
Сладки са заедно..ии тя не си губи времето...тоя е пич! biggrin2.gif blush.gif По-добьр избор е наприла от Чад с онзи крокодил.. rolleyes.gif mrgreen[1].gif

П.П. dimitar1212 Пиши по-сьбраничко smile.gif
brooke_scott
Цитат(denichka_mnt @ Sep 19 2007, 18:47) *
Сладки са заедно..ии тя не си губи времето...тоя е пич! biggrin2.gif blush.gif По-добьр избор е наприла от Чад с онзи крокодил.. rolleyes.gif mrgreen[1].gif

няпълно съм съгласна с 4астта с крокодила biggrin2.gif
dqvol4eto94
Сега разбрах , че е с Джон. Тоя човек много ми радва сърцето. Все пак е от второто ми любимо сериалче Life as we know it.Страшни са заедно, много се радвам. Дано да се оженкат smile.gif

П.П Наистина ССоф е направила дооооста по-добър избор от Чад smile.gif
LockedHeart
И аз им се радвам. Той е много симпатичен. Според мен за един мъж не е важно да е красив, а да го е грижа. От снимките, които сте пуснали изглежда, че той наистина е свестен и я уважава. Надявам се сърцето на Соф да не е отново разбито и да е направила правилния избор.
your_girl556
Ами мене не ми харесват като двойка, той е хубав и всичко, но сега кажет ми че с Чад не бяха по-добра двойка и няма да ви повярвам .... но единствено немога да разбре мъжете Чад имаше прекрасна жена до себе си, а имено София, а и изневери с най-голямата ку*ва Парис Хилтън ее това не мога да го повярвам ... чесно казано съм възмотена
LockedHeart
Цитат(your_girl556 @ Oct 5 2007, 14:37) *
кажет ми че с Чад не бяха по-добра двойка и няма да ви повярвам

Бяха по-сладки, но не бяха по-добрата двойка. Защото Чад я имаше като собственост, изневеряваше й и не я уважаваше. не знам за теб, но според мен София никгоа не би била щастлива в такъв брак. Още ли си мислиш, че са били по-добрата двойка?
ani_ani
абе Чад е много по-хубав от тоя.Ама щом е щастлива...
angel_girl
Абе сладурчета са си. А специално с Чад - еми бяха си страшна двойак, ама той се издъни... както и да е.
Важното е, че София си е намерила някой, с който (дай боже) е наистина щастлива. smile.gif

@stra6imir - човек пиши на кирилица.
Gossip Girl
Оф, зацепете-скъсаха. Още от ноември месец се носят слухове кой е новото гадже на София, но с никой не е била официално. Имаше даже теми за един-двама(единият, от които беше Джеймс Лафърти, доколкото помня).
@stra6imir, първо да ти напомня, че живеем в България и нормално хората пишат на български език, и второ Джон може да не е най-красивия мъж на света, но докато беше със София поне я уважаваше, докато оная издънка Чад й изневеряваше с всяка, която си отвори краката, челно място-Парис Хилтън. Може и по-спокойно с изказванията.
stra6imir
Цитат(Gossip Girl @ Feb 24 2008, 17:10) *
Оф, зацепете-скъсаха. Още от ноември месец се носят слухове кой е новото гадже на София, но с никой не е била официално. Имаше даже теми за един-двама(единият, от които беше Джеймс Лафърти, доколкото помня).
@stra6imir, първо да ти напомня, че живеем в България и нормално хората пишат на български език, и второ Джон може да не е най-красивия мъж на света, но докато беше със София поне я уважаваше, докато оная издънка Чад й изневеряваше с всяка, която си отвори краката, челно място-Парис Хилтън. Може и по-спокойно с изказванията.

значи да ти кажа 1 аз не живея в България и 2 това до колкото знам е форум кадето всеки е свободен да каже каквото мисли та аз мисля че едно уважение не е достатачно за едно момиче ако за теб е достатачно ok пак за Парис Хилтън нея си я знаем
{BrookeDavisForever}
мнЕЕее .. само Брукасссссссс... sad.gif нЕможее лиии пак да е с ЧаДдДд sad.gif

Save BrucAs.. {}
brooke_scott
Цитат({BrookeDavisForever} @ Apr 1 2008, 14:26) *
мнЕЕее .. само Брукасссссссс... sad.gif нЕможее лиии пак да е с ЧаДдДд sad.gif

Save BrucAs.. {}

то не едно на ръка, ами ся нямаме нито Брукас нито Чад и София sad.gif
nelito_91
На мен не ми харесват като двойка. dry.gif
Чад и София са много по-сладки заедно blush.gif Жалко, че се разделиха sad.gif
♥Didito♥
Цитат(nelito_91 @ Apr 2 2008, 14:59) *
Чад и София са много по-сладки заедно blush.gif Жалко, че се разделиха sad.gif

Добре де сладки са и аз много ги обичах докато не разбрах какъв идиот е Чад. Толкова по добре, че София скъса с него. Защо да е жалко? Значи по-добре да беше останала с него, той да продължаваше да и` изневерява. София заслужава нещо много по-добро и се надявам да открие щастието не със Чад. Той имаше своите шансове и ги пропиля.
nelito_91
Той и е изневерявал shocking.gif това не го знаех. Това доста променя нещата ohmy.gif
Не съм мислила, че Чад е такъв гадняр. Разочаровах се dry.gif Но все още съм на мнение, че не ми допадат като двойка София и Джон.
eL
Цитат(nelito_91 @ Apr 2 2008, 15:24) *
Но все още съм на мнение, че не ми допадат като двойка София и Джон.

То и да ти допадат, същата работа. София и Джон се разделиха доста отдавна.
nelito_91
16.gif Много съм назад с материала.
Sophia_Bush_4ever
Цитат(nelito_91 @ Apr 2 2008, 15:58) *
16.gif Много съм назад с материала.

Аз също!!!!! Наистина ли Чад и е изневерил с Парисconfused.gifconfused.gifА София откога ходи с Джонconfused.gif
poLyto
[b]попринцип винаги съм си била за София и Чад[b]
FintiFlushka
мм с Чад си е най добре wink.gif ноо тя сии знае кой обича wink.gif
julia1990
София е казала пред US Magazine,че не ходи с Джон Фостър вече от около година.Казва още,че въпреки това са много добри приятели и се чуват доста често.Потвърждава че в момента е необвързана,а единствените мъже за които има място в живота и сега са личният и треньор и бъдещият президент на САЩ Барак Обама(оказва се че му е голям фен) biggrin.gif

Sophia Bush has told Usmagazine.com that she and actor Jon Foster "broke up, like, a year ago."

"I am single," she said at the Switch Boutique Summer BBQ in L.A. "We are really good friends. We keep in touch, and we love each other to death."

The actress - who was once wed to Chad Michael Murray - said: "You can love somebody, and not be in love with them, and I think that was a really valuable lesson.

"We weren't ready to get married, but it definitely doesn't mean we don't care about each other."

These days, she told Us "the only two men I have time for are Barack Obama and my trainer. So those are my relationships."

What's so appealing about Obama?

"I love that he is the first politician who doesn't feel like a politician," she said. "Senator Obama is the one person who's saying, 'We can change everything - but it can't just be me, and it can't just be you.'"
traiana
Амии..хубава двойка са! smile.gif ..С Чад естествено ги одобрявах повече,ама като му е толкова ъкъла .. closedeyes.gif Жалко,че и с Джон не са потръгнали нещата wink.gif ..
naley_
Хмм не е лош,но аз предпочитам Чад.
Макар че ако не е била щастлива с него,или ако е постъпил според слуховете,тоест ако й е изневерил,значи той не я заслужава.
Тя си знае желая й само щастие и успехи в кариерата smile.gif
Follow_uR_Heart
Чад И София та Чад и София. Защо се пънете да обсъждате брака им като нито ги познавате нито нищо. Разбирам да бяхте запознати по - добре с това, ама вие не сте... Не са единствените, които са се разделили. Толкова по въпроса. Щом тя е щастлива с този Джон значи е направила добър избор... ако ще и на Уди Алън да прилича... Толкова вманиачени има по двойката Чад и София/Лукас и Брук че... не знам. Важното е да е щастлива, пък с кого как къде защо - няма значение. smile.gif
ralichka_21
Много ме кефят!!! Той изглежда много печен и уравновесен. Вижте на някои от снимките как го гледа....с любов и някфо спокойствие и вяра в него.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.