Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Rookie: CTU
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > 24
The Black Dragon
Някой знае ли нещо за тва сериалче. От създателите на 24 е. Получавам новини от FOX за него ма не знам дали е тръгнало вече да се излъчва.

Иначе как смятате? Ше има ли успеха на 24, имайки предвид, че сценария ще е почти едентичен - CTU, терористи, нашия човек ще спасява колеги май имайки впредвид таглайна. btw заглавната тема е много яка. Ако някой има песничката, може да пусне един линк. Ако искате да видите промото идете на http://www.degreemen.com/men/cturookie/

Пишете всичко тук за това сериалче.
FrAgMaKeR
Не се ли е чуло нещо нова за този сериал.. евентуално дали изобщо е почнал да се снима и кога най-рано може да се очаква да се излъчи.. Изглежда обещаващо smile.gif
The Black Dragon
Ми и аз не знам вече брато. Не съм получавал новини за него от тогава, когато съм пуснал темата... Явно няма да види бял свят huh.gif

Сега гледам, че на мястото на трейлъра са сложили няква анимация 24 наречена 24 Day Zerohuh.gif Има си епизоди и могат да се гледат онлайн. И тва цялото нещо показва какво е станало още преди първи сезон на 24 smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.