Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Екипите на RAVENS
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
lantrix
Искам да попитам може ли да ми помогнете да намеря начин да си направя поръчка за екипите на Лукас и Нейтан (по възможност да не са белите smile.gif )

Ако има някой магазин или нещо подобно в гр.Пловдив .. или някоя фирма която прави такива неща кажете smile.gif

Онлайн сайт на магазин които би ми доставил екипите също е за предпочитане ..
Nasi
Срещала съм сайт с екипи и суетшъри на Рейвън, доколкото си спомням имаше и с номерата на Нейтън и Лукас. Трябва да ги потърся, но съм сигурна, че има. Разглеждах ги с интерес smile.gif
3pacalypse Now
a аз пък търся сайт в бг със каталог на баскетболни потници ама да е в БГ тоя магазин
lantrix
Радвам се,че разбрах,че има такива неща .. дано да е Български и да прави доставки smile.gif
Nasi
Детски тениски #23

И тук Всякакви артикули свързани с Рейвъс и ОТН:

lantrix
Има и интересни неща,но няма това което аз търся е екипа за игра на Лукас и Нейтан smile.gif

Но благодаря все пак ..
ALeX4e7y^
Нямали магазини в Българияconfused.gif
CyberChick
Ето сайта на фирмата, от където са паръчвани оригиналните екипи на Ravens (виж game #6): http://www.ciscoathletic.com/products/basketballphotos.asp
От тук са якетата: http://www.a-1net.com/jackethome2.html
А от тук - униформите на мажоретките: http://www.cheerleading.com/fastpax.php?page=35
fnatic
Направих поръчка към Ciscoathletic, очаквам отговор smile.gif
3pacalypse Now
Колко пари излиза горе долу всичко до бг ?

П.С. Пост 2000 smile.gif !!!!!!!
fnatic
Код
Hi,

Thank you for taking the time to contact us. We sincerely appreciate your
interest in Cisco, Inc. We are custom manufacturers of quality athletic wear
and consequently, our initial order minimum is 6 pieces. Once you have
placed a team order with us we will gladly fill-in that order with as little
as one piece, however minimum order up charges will apply.

Again, we thank you for your interest and apologize that we cannot help you
at this time. Please feel free to contact us again if you have any questions
or should have another need for our services.

-----Original Message-----
From: [mailto:l33tcho@abv.bg]
Sent: Friday, September 28, 2007 9:15 PM
To: info@ciscoathletic.com
Subject: "One Tree Hill" | Game #6

Hi,
i just ran into your website and i got interested in the basketball jersey
of Tree Hill Ravens. I couldn't figure out if you sell them so i had to send
you that e-mail. To avoid getting annoying i'll stop here and wait for your
answer :)

Ето извадка от е-мейла който ми върнаха. Нещата стават така
Поръчка за 6 екипа, плаща се за 6 екипа дори да ти донесат само 1.
Т.е. ако някой иска да си поръча индивидуално пак ще трябва поръчката му да е за отбор.
За жалост ще е трудно да се организираме от форума 6 човека .. ще е яко да имаш екип на Рейвънс, а? smile.gif
Струват $19,95 доколкото разбрах...
peyton sawyer_16
Аз съм навита за един такъв екип да си имам за спомен от сериял4ето smile.gif
^HiLaRy_DuFF
Аз съм навита за униформа на можоретките.smile.gif
nathan93
Еййй хора мн съм навит за екип на рейвънс ако искате казваите и да пора4ваме!Аз сам от Велико Търново и тренирам баскетбол а ОТХ е супер!!! smile.gif
brooke_scott
Цитат(^HiLaRy_DuFF @ Nov 24 2007, 12:36) *

дам, ще бъде яко rolleyes.gif
Tedds
Цитат(brooke_scott @ Nov 30 2007, 16:14) *
Цитат(^HiLaRy_DuFF @ Nov 24 2007, 12:36) *

дам, ще бъде яко rolleyes.gif

Определено 4.gif обаче сигурно и екипите на Рейвънс и мажоретните екипи ги няма в БГ трябва да се поръчват...пък то тваа дълга и широка sad.gif
GeriOTH
Да наистина ще е много яко ако направим отбор на мажоретки и на баскетболисти.Може вместо да поръчвате от незнам си къде да намерите някой който шие или да идите в някои магазин където шият по поръчка.Мисля че трябва да занесете снимка и те ще ви направат екип на които искате.Е това вече вие си решавате,но ако сте съгласни да направим отборче(както споменах по горе) и който си направят униформи да пишат.Аз почвам да търся от утре дали някои ще ми направи костюм на мажоретките. Дано идеята да ви хареса. worthy.gif worthy.gif worthy.gif Хайде пишете. 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
mimizz
Предполагам, че ако се съберете повече хора, http://www.burgelof.com/web2006/bg/index.php?x=contacts тук можете са си поръчате да ви ги изработят.
tedi27
бих искала да имам един екип на мажоретка за спомен
Катeто
И аз искам на мажоретките,даже ако имаше някакъв магазин наблизо с удоволствие щях да си взема,независимо колко е скъпо.Жалко че е само с доставки,а те не са много сигурни... wink.gif

mixmaxshow
И аз съм навит за един екип на Гарваните.Понеже яко съм се запалил по Баскета и дано да си вземем неколко аре да се събереме 6 човека.Аз започвам:
1)Мixmaxshow
a_willams
Цитат(mixmaxshow @ Jun 3 2008, 19:39) *
И аз съм навит за един екип на Гарваните.Понеже яко съм се запалил по Баскета и дано да си вземем неколко аре да се събереме 6 човека.Аз започвам:
1)Мixmaxshow

аз също съм навит от много отдавна искам да си поръчам подобен екип но няма от къде само 1-ин за това ме бройте и мен ...
Bodyguard
Незнам за екипите , но якето на Нейтън много ме кефи и има сайт в който можеш да си направиш същото обаче излезе 170 евро - това са много пари за едно яке пък и трябва да си платиш и за доставката , която е от САЩ .
Някой ако знае някакъв сайт обаче български да пише worthy.gif
Djindja
Мале тъко в моя град имаше едно магазнче... Даваш картинка праят ти тениска или потник с него кото искаш, ама го затвориха и го смениха с друг магазин...
sonyx
20$ ? че то без пари бе..
1)Мixmaxshow

2) sonyx
ама няма ли да е трудна организацията като сме от различни градове..

Цитат(Djindja @ Aug 5 2008, 13:04) *
Мале тъко в моя град имаше едно магазнче... Даваш картинка праят ти тениска или потник с него кото искаш, ама го затвориха и го смениха с друг магазин...

тфа се нарича щампа и обикновенно се прецакват след първото пране
иначе ако все още си навита да си направиш щампа, има онлайн сайтове - zamunda, portokal и т.н. само напиши в google "правене на щампи" и готово smile.gif
lantrix
1)Мixmaxshow

3) Lantrix smile.gif
moni_hs
Тези на мажоретките са страхотни!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.