Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Брук и Чейс
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2
CiNdEreLLa``
1.Menna
2.Nasi
3.fenka_lucas_i_brooke
4.seduction_55
5.dqvol4e7o_mims
6.*PeyT*
7.nadezhda_had
8.N@det0
9.Ashley
10.Jolly_girL
11.Mai4et0
12.DaniEl
13. SweetDreams
14. sophia__
15.klopesss
16. haley james scott
17. la_belle_helene88
18.sweet_DENI_f
19. ^^HeLa^^
20. A_L_E_X
21.qwe123
22.kingsize_4eto
23.geri_soon
24.demonnndays
25.Morska~Vu6ka
26.siska
27.YaHeL``
28.fresh_girl
29.cheerfuL-f
30. CiNdEreLLa``

Готини са !!! И двамата са супер лачезарни и супер сладки ... подхождат си определено smile.gif
nad3too
1.Menna
2.Nasi
3.fenka_lucas_i_brooke
4.seduction_55
5.dqvol4e7o_mims
6.*PeyT*
7.nadezhda_had
8.N@det0
9.Ashley
10.Jolly_girL
11.Mai4et0
12.DaniEl
13. SweetDreams
14. sophia__
15.klopesss
16. haley james scott
17. la_belle_helene88
18.sweet_DENI_f
19. ^^HeLa^^
20. A_L_E_X
21.qwe123
22.kingsize_4eto
23.geri_soon
24.demonnndays
25.Morska~Vu6ka
26.siska
27.YaHeL``
28.fresh_girl
29.cheerfuL-f
30. CiNdEreLLa``
31.nad3too
ani4ka_89
1.Menna
2.Nasi
3.fenka_lucas_i_brooke
4.seduction_55
5.dqvol4e7o_mims
6.*PeyT*
7.nadezhda_had
8.N@det0
9.Ashley
10.Jolly_girL
11.Mai4et0
12.DaniEl
13. SweetDreams
14. sophia__
15.klopesss
16. haley james scott
17. la_belle_helene88
18.sweet_DENI_f
19. ^^HeLa^^
20. A_L_E_X
21.qwe123
22.kingsize_4eto
23.geri_soon
24.demonnndays
25.Morska~Vu6ka
26.siska
27.YaHeL``
28.fresh_girl
29.cheerfuL-f
30. CiNdEreLLa``
31.nad3too
32. ani4ka_89
Сладки са и си пасват добре!
kelly_93
Супер сладки са и много се радвам,че се събраха!

1.Menna
2.Nasi
3.fenka_lucas_i_brooke
4.seduction_55
5.dqvol4e7o_mims
6.*PeyT*
7.nadezhda_had
8.N@det0
9.Ashley
10.Jolly_girL
11.Mai4et0
12.DaniEl
13. SweetDreams
14. sophia__
15.klopesss
16. haley james scott
17. la_belle_helene88
18.sweet_DENI_f
19. ^^HeLa^^
20. A_L_E_X
21.qwe123
22.kingsize_4eto
23.geri_soon
24.demonnndays
25.Morska~Vu6ka
26.siska
27.YaHeL``
28.fresh_girl
29.cheerfuL-f
30. CiNdEreLLa``
31.nad3too
32. ani4ka_89
33.kelly_93
SeMiNi
Цитат(Adorkable @ May 7 2007, 21:10) *
Цитат(slaitime @ May 7 2007, 20:44) *
На мен грам не ми се връзват. Тоя Чейс, как да кажа да не се обиди нещо biggrin.gif , е леко много смотан и същевременно безличен типаж(лично мнение), а Брук е супер готината и интересна мацка! Бих я възприел повече с тренер Дърам отколкото с Чейс. 18.gif

Абсолютно съм съгласна smile.gif .Чейс е смотан,Брук заслужава повече dry.gif .

Присъединявам се..вече не ги харесвам.Въобще.Особено след последния епизод.. dry.gif
Tedds
Цитат(SeMiNi @ Jun 12 2007, 20:22) *
Цитат(Adorkable @ May 7 2007, 21:10) *
Цитат(slaitime @ May 7 2007, 20:44) *
На мен грам не ми се връзват. Тоя Чейс, как да кажа да не се обиди нещо biggrin.gif , е леко много смотан и същевременно безличен типаж(лично мнение), а Брук е супер готината и интересна мацка! Бих я възприел повече с тренер Дърам отколкото с Чейс. 18.gif

Абсолютно съм съгласна smile.gif .Чейс е смотан,Брук заслужава повече dry.gif .

Присъединявам се..вече не ги харесвам.Въобще.Особено след последния епизод.. dry.gif

и аз съм на същото мнение smile.gif
Nathan_
мм искам пак да са лщк и брук...
ама както и да е след като няма да стане...тогава нямам нищо против
jojyyy
Мен хи4 не ме кефят.Супер изкуствено се полу4и тва между тях.... А и Брук не я виждам да издържи дълго с тоя.....или по-скоро той не би издържал на нейното темпо
ladysunshine
На мен пък мнго ми харесват двамата като двойка. дано Брук да се задържи повече с него
brooke_scott
не си подхождат никак даже sad.gif единственото хубаво в тази връзка е Брук, но да се надяваме 4е тя ще се върне при Лукас и отново ще имаме Брукас в 5 сезон wink.gif
brooke_d
И на мен хич не ми харесват! само се радвам за Брук че беше щастлива с него.Иначе с Лукчо бяха много по добра двоика! най-добрата в целия сериал !!! smile.gif
HiLaRy`DuFf{}
Много ми харесват .. сладки са много smile.gif
mimetyyy
Много хубава двойка! Ще се радвам много ако издържат дълго заедно! smile.gif
sophia/bruk
Сладки са,но най-ми харесва с Лукас
`BruKas`
абе с лукас си е най добре smile.gif
brooke_scott
Цитат(`BruKas` @ Dec 3 2007, 22:44) *
абе с лукас си е най добре smile.gif

и аэ тва викам biggrin2.gif
sophia/bruk
Дали Чейс ще се появи в 5 сезон?
brooke_scott
Цитат(sophia/bruk @ Dec 4 2007, 19:06) *
Дали Чейс ще се появи в 5 сезон?

дано не biggrin2.gif
ladysunshine
Е що пък да не се появи. Иначе Брук сама ли ще си стои?
Mr. Winchester
1.Menna
2.Nasi
3.fenka_lucas_i_brooke
4.seduction_55
5.dqvol4e7o_mims
6.*PeyT*
7.nadezhda_had
8.N@det0
9.Ashley
10.Jolly_girL
11.Mai4et0
12.DaniEl
13. SweetDreams
14. sophia__
15.klopesss
16. haley james scott
17. la_belle_helene8818.sweet_DENI_f
19. ^^HeLa^^
20. A_L_E_X
21.qwe123
22.kingsize_4eto
23.geri_soon
24.demonnndays
25. LeoWyatt
Gossip_Girl
На мен много ми харесват заедно.И двамата бяха наранени и това спомогна за развитието на връзката им.Брук беше щастлива с него и той с нея.Бяха мнвого сладки и са сред любимите ми двойки.
n3v3r4o
Според мен има нещо нередно dry.gif в това да се коментира всяко едно нещо направено от актйори в телевизионен сериал. Не мислите ли happy.gif

П.П. Ако може само някой да ми каже каде точно да направя тема по въпрос "Влиянието на Сапунените сериали върху Психичното състояние на Подрастващите и подрастналите хора" (Напълно съм сериозен)
[dEs]
Цитат(n3v3r4o @ Dec 6 2007, 11:51) *
П.П. Ако може само някой да ми каже каде точно да направя тема по въпрос "Влиянието на Сапунените сериали върху Психичното състояние на Подрастващите и подрастналите хора" (Напълно съм сериозен)

Ами има подфорум Сериали и шоута, а малко по надолу има теми за сериали и такива неща мисля, че там е мястото.
ladysunshine
Цитат(n3v3r4o @ Dec 6 2007, 11:51) *

Бтв идеята ти не е лоша. Я наистина вземи да направиш
moni_hs
Не ми харесват като двойка, Брук повече си пасва с Лукас
unbreakabl3
Аз пък мисля, че накрая ще бъдат отново заедно. Сладки са като двойка. happy.gif
fenkanabrooke
Цитат(unbreakabl3 @ Aug 7 2008, 00:32) *
Аз пък мисля, че накрая ще бъдат отново заедно. Сладки са като двойка. happy.gif

Сладки са заедно, но дотам. dry.gif Нещо им липсва и не мога да разбера какво точно biggrin2.gif, а да, Чейс не е Лукас 18.gif .
**Naley*
Много ме кефят заедно 2thum[1].gif сладки са и си отиват.Дано накрая да са заедно 10.gif
elitu
Страшно много си отиват заедно.И мисля че наистина ще е добре да се съберат на края.
naley_
Доста добра двойка са-Clean teens biggrin.gif
И са доста сладки задено,макар че Чейс винаги ми е изглеждал по-малък от Брук blink.gif Но като цяло са страхотни и се надявам да се съберът и в 6ти сезон 4.gif
mak3-l0ve
26. mak3-l0ve rolleyes.gif

Що да не са сладкии .. за мен трите най-хубави двойки в сериала са Нейли, Брукас и Чейс и Брук ( Чук или както се водят там biggrin2.gif 18.gif 18.gif )
адските сладури сааа .. и ако Брук не е с Лукас накрая, поне се надявам да е с Чейсчо. happy.gif
Много си отиват .. а и бяха щастливи =)
badbaby22
Цитат(mak3-l0ve @ Aug 30 2008, 01:28) *
26. mak3-l0ve rolleyes.gif

Що да не са сладкии .. за мен трите най-хубави двойки в сериала са Нейли, Брукас и Чейс и Брук ( Чук или както се водят там biggrin2.gif 18.gif 18.gif )
адските сладури сааа .. и ако Брук не е с Лукас накрая, поне се надявам да е с Чейсчо. happy.gif
Много си отиват .. а и бяха щастливи =)

Напълно съм съгласна! rolleyes.gif

27.badbaby22
naley_
27.naley_
Dжydж
Оо и аз съм им фен. Както бях писала в някоя от темите скоро, наистина се надявам накрая да се съберат. Перфектни са един за друг! wub.gif

28.Dжydж
kiki_f```
Хубава 2ка са...сладки са заедно.Чейс има мн хубава усмивка и е някакъв миличък и си отива да е с Брук.Kато се появи в 5ти сезон се надявах щом Оуен я остави поне с Чейс да е..ама то ко стана и той си замина..и не ми се варва да се появи в 6ти сезон
afr0dita
29.afr0dita

Според мен са страхотна двойка. wub.gif
K1llerAngel
Мен не ме добавяй!
CiNdEreLLa``
Готини са, но на нея и трябва някой силен, някой истински мъж, а Чейс ми прилича на детенце на мен smile.gif Не мисля, че е мъжът за нея smile.gif
badbaby22
Не са лоши заедно. Чейс е сладур, но определено не съм им фен!
moni_hs
Абе като се замисля не са чак толкова лоши biggrin2.gif Брук най-много я харесвам с Оуен (wub.gif), ама и с Чейс са сладури. Той и Лукас не беше хич мъжествен, дето викате, че Чейс бил като детенце, ама той поне не е толкова объркан кого обича! Лукас даже, когато му дойде момента да предлага на Пейтън да се омъжи за него (втория път) сънуваше и Брук и Линдзи, и кво ли не си представяше, докато да "реши"... dry.gif Абе пиша се към феновете mrgreen[1].gif :
28.moni_hs

Btw, badbaby22, не разбрах дали си им фенка последно, щото по-нагоре си се записала като фен номер 27... biggrin2.gif mrgreen[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.