Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нови спойлери относно #17 епизод - "Combat"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
- Организатор на ъндърграунд двубои, урежда битки между Зонари и обикновени затворници.

- Лойс Лейн се забърква в кашата, докато я разследва.

- Един доктор изпълнява специална задача за Лекс, която включва Лана и го прави в замяна на доста тлъсто заплащане.

НОВИ СПОЙЛЕРИ:

- Кларк Кент умишлено влиза във затвора, за да намери начин да се добере до Зонъра.

- Докато пътуват в самолета си, Лана и Лекс - Лана започва да чувства адски болки в корема. Налага се да направят аварийно кацане в Китай. Лекс трябва да каже на Лана, че ще загубят бебето.

- През това време "Лигата на справедливостта" е успяла да взриви 8 от 12-те лаборатории на 33.1
tzvetka
Защо ли имам чувството, че Лекс ще се окаже виновен за това че може би Лана ше загуби бебето или то ще се роди кат някаква откачалка!
vikihill96
QUOTE(tzvetka @ Jan 25 2007, 20:05) *

Защо ли имам чувството, че Лекс ще се окаже виновен за това че може би Лана ше загуби бебето или то ще се роди кат някаква откачалка!

Ми то с неговите постоянни опити в различните подразделения на -33.1,не би било учудващо.А епизода ще е мнооого добър. shocking.gif shocking.gif shocking.gif 3.gif 3.gif
MaHeKeHa
Update:
tzvetka
Малеее!То верно Лекс ще е виновен!И може би предположенията ми, че няма да видим тва бебе ще се окажат правилни!
free_soul
(sonofsparda @ Jan 25 2007, 12:15) *

- Организатор на ъндърграунд двубои, урежда битки между Зонари и обикновени затворници.

- Един доктор изпълнява специална задача за Лекс, която включва Лана и го прави в замяна на доста тлъсто заплащане.

НОВИ СПОЙЛЕРИ:

- Кларк Кент умишлено влиза във затвора, за да намери начин да се добере до Зонъра.

- Докато пътуват в самолета си, Лана и Лекс - Лана започва да чувства адски болки в корема. Налага се да направят аварийно кацане в Китай. Лекс трябва да каже на Лана, че ще загубят бебето.

- През това време "Лигата на справедливостта" е успяла да взриви 8 от 12-те лаборатории на 33.1

Мерси за инфото!!! Ей момчета и момичета - няма дума с която да опиша величието на този сериал! Никой друг не ме е пленявал така както Смолвил!
MaHeKeHa
QUOTE(free_soul @ Jan 27 2007, 10:53) *

QUOTE(sonofsparda @ Jan 25 2007, 12:15) *

НОВИ СПОЙЛЕРИ:

Мерси за инфото!!! Ей момчета и момичета - няма дума с която да опиша величието на този сериал! Никой друг не ме е пленявал така както Смолвил!

Павка, напълно споделям чувство ти, батка. Радвам, че има още един фанатик ('кът мене) :]
tzvetka
(MaHeKeHa @ Jan 27 2007, 10:36) *

(free_soul @ Jan 27 2007, 10:53) *

(sonofsparda @ Jan 25 2007, 12:15) *

НОВИ СПОЙЛЕРИ:

Павка, напълно споделям чувство ти, батка. Радвам, че има още един фанатик ('кът мене) :]

Споко!Не сте само вие двамата!Аз съм луда по Smallville!
MaHeKeHa
lol, значи 3-ма ни перат сачмите.
sonofsparda
Не сте само 3-ма,споко. smile.gif
lyubenski
Е сега ако ще се броим - не ме изпускайте wink.gif
vikihill96
QUOTE(lyubenski @ Jan 27 2007, 14:16) *

Е сега ако ще се броим - не ме изпускайте wink.gif

Me too,of course!!!!Не съм толкова луд,че "да се хвърля от прозореца",за да пробвам да летя 18.gif ,но наистина това е сериала,който просто грабва и стига мноооого надълбоко в теб.Просто "Бягство от затвора",в "Ориндж Каунти",за по една "Трева",защото "Всички обичат Реймънд"-тук не се котират чак толкова.Viva Smallville. 4.gif 4.gif worthy.gif worthy.gif
sladurkata_f
o0 аз не пиша мн редовно по форумите но честичко прочитам тфа онва...а иначе за Smallville гола в банята влизам! biggrin2.gif щото сериала рулира просто wink.gif
sydney
хора, и аз съм с вас 4.gif 4.gif 4.gif
SS27
Цитат(sladurkata_f @ Feb 4 2007, 18:28) *
o0 аз не пиша мн редовно по форумите но честичко прочитам тфа онва...

И аз съм така. Иначе толково се заребих по този сериал, че изгледах и всички епизоди на малко по стария сериал Lois and Clark:The new adventures of Superman. Смоувил обаче си остава най-якия сериал и смятам, че той има още много луди фенове.
Smallville Rulez!!!
tzvetka
Не сте само вие!Всички тук май сме така!Аз мога да си го гледам дененощно!Просто го обожавам тоя сериал!Той ми е любимия!Просто както съм написала и на скайпа ми(дано няма правописна грешка) rolleyes.gif
Smallville is the greatest film in the world!Smallville forever!!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.