Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Разписание на Смолвил за през следващия месец
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
25 януари-Labyrinth НОВ!

1 февруари-Crimson НОВ!

8 февруари-Trespass НОВ!

15 февруари-Freak НОВ! (Бел. Иван-режисьорски дебют на Майкъл Розенбаум)

22 февруари-Justice (повторение)

1 март-Fallout (повторение)

8 март-Static (повторение)

15 март-Promise НОВ!

22 март-Combat НОВ!
3pacalypse Now
Кофти !!! Пак пауза Фак!!! Единственото заинтригуващо е дебюта на гн.Розенбаум като режисьор 10.gif
sonofsparda
Няма как,бат Радо.Пролетната пауза-какво да се прави.
vikihill96
QUOTE(sonofsparda @ Jan 25 2007, 01:12) *

Няма как,бат Радо.Пролетната пауза-какво да се прави.

Абе пролетната умора на никого не прощава.Жалко и че екипа на сериала няма да бъде подминат.Но ние вече се научихме на чакане,тъй че......
tzvetka
Ейй!Каква голяма пауза!Колко жалко!:(
lyubenski
Егати и пролетната пауза - през март. Тъпо много ме дразнят с тези паузи като почнат да ги правят , ама няма как smile.gif какво да правим като сме свикнали да ни пускат сериалите в БГ всеки ден и ни е странно, когато нещата стават така
vikihill96
Абе,ако крайните епизоди от този сезон са размазващи(аз не се съмнявам,че ще е така)-ще им простим и тази пауза.През това време ,кой с учене,кой с работа-ще изкараме все някак....Накрая всчки на 4-ти километър ще се озовеме от тези чакания.... 18.gif 18.gif 18.gif .Всъщност донякъде това с паузите е готино ,защото така се удължава във времето нашето гледане на сериала-иначе-за два-три месеца-щяха да дадат епизодите-а после-мъка,мъка...докато дойде следващия сезон. mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif
Victoria
Е да я бяха направили по ВРЕМЕ на сесията ми, а не ТОЧНО СЛЕД. sad.gif
lyubenski
(Victoria @ Jan 26 2007, 17:12) *

Е да я бяха направили по ВРЕМЕ на сесията ми, а не ТОЧНО СЛЕД. sad.gif

Много правилно. Като ми мине сесията сигурно две седмици ще го раздам на живот smile.gif. То винаги е така по време на сесията имам най-много дразнители wink.gif
smallville_f
С тея паузи направо ми скриха шапката ... още имам следи от зимната пауза blink.gif Но ако епизодите наистина са добри ще им бъде простено 4.gif
sydney
много мразя когато правят паузи,особено толкова дълги 14.gif 14.gif 14.gif като че ли не ни стига на нас феновете да чакаме по цяла седмица за нов епизод,а сега цял месец shocking.gif shocking.gif shocking.gif УЖАС!!!!!
Victoria
И те са хора, и те искат отпуск. unsure.gif
solenka
Ооооо! Пак ли пауза! Не е честно. Тъкмо сесията свърши и набързо ще изгледам няколкото епизода, които не съм гледала още и к`во? Ще чакам 1 месец за следващата серия. Гадно! Е, все пак и те са хора и те се нуждаят от почивка. smile.gif
tzvetka
Ужас просто!Сега как ще изтрая цял месец?!
sonofsparda
Предполагам, както изтра и през зимната пауза. smile.gif
tzvetka
Цитат(sonofsparda @ Feb 6 2007, 16:37) *
Предполагам, както изтра и през зимната пауза. smile.gif

Е тя не беше ли по-малко?Поне на мен ми се стори така де!А и тогава през паузата точнобях се захванала яко с фотошопа та времето ми мина допста бързо!Ама сега ..
sonofsparda
Зимната пауза пак беше един месец. Е, споко, пак ще намериш с какво да се забавляваш. wink.gif

П.П.:Между другото тази пауза ще е по-кратка, защото месец февруари има по-малко от 30 дни, така че пак ще ни се намали чакането с няколко дена. smile.gif
tzvetka
Е да 1-2 дни ама все пак пак ще е по-малко!
Lois Lane
Паузите са хубаво нещо понякога, нищо че не са съобразени с нашата заетост и свободност smile.gif Важното е, че винаги досега епизодите след тях не са ни разочаровали, така че освен да преживеем мисълта за предстоящата почивка не ни остава нищо друго... Е всъщност освен да се надяваме имолим, че новите епизоди няма да ни разочароват..., в което лично се съмнявам. Но ще видим.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.