Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Pictures of You"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4
Menna
"Pictures of You"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)
7 февруари 2007 година

МОЖЕ ЛИ ЕДИН ДЕН ДА ПРОМЕНИ ВСИЧКО? — Домашна работа в училище, разкрива най-дълбоките тайни и желания на Лукас и учениците от Гимназията Три Хил. Разтревожен за перспективите за колеж, Скилс се обръща към Хейли, докато Нейтън се бори с опита за самоубийство на Деб. Чейс научава, че Брук е преписвала на изпита по математика, докато голота и наркотици се разпространяват бързо в залите на училището.

Превод: Борко

ПРОМО *** Алтернативно ПРОМО *** CW - One Tree Hill

Снимки

Официални снимки

4.13 Episode -Music:
Malbec - "Solstice" (песента от промото)
Ingrid Michaelson - Masochist
Mother Love Bone – Chloe Dancer (Crown of Thorns)
Dashboard Confessional – Don’t Wait (acoustic)
The Who – Teenage Wasteland (CODA)
Lynyrd Skynyrd - "Tuesday's Gone"

4.13 Download:
One.Tree.Hill.S04E13 @ Arena.Bg
One Tree Hill s04.e13 @ Zamunda.NET
One.Tree.Hill.S04E13 @ Data.BG

Субтитри:
4х13
Menna
Промото излезе преди няколко часа,затова отключвам темата!

ПС:Нинче,чакам коментар. 16.gif 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
Аааа какво беше това промо shocking.gif shocking.gif shocking.gif хахаххаха интересно!Сега Пейтън ще реши че има чувства към Нейтън,ще иска да се върне при него .........Спойлери........... mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif blush.gif
lemmy
леле тва промо ме разби кви са тия мисли на Пейтън бе тя луда ли е blink.gif shocking.gif
girl_from_hell
е стига де наистина ли такава глупост ще направят уф дано е сън или и аз нз какво ама как ще и ще се сети за нейтан, това вече са пълни глупости
k0h4n
мнгоо яко промо smile.gif нямам търпение да излезе новата серия smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Feb 1 2007, 09:41) *
Аааа какво беше това промо shocking.gif shocking.gif shocking.gif хахаххаха интересно!Сега Пейтън ще реши че има чувства към Нейтън,ще иска да се върне при него .........Спойлери........... mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif blush.gif

Упс съжалявам,мерси Даре!!!

Edit:НП,аз да напиша за всеки случай biggrin2.gif
mirka
ХаХа,не знам за епизода,обаче Лукас и Нейтън са ужасни wacko.gif .
Sladura
Лелееее кво промо shocking.gif Незнам защо , но някакси ме радва biggrin2.gif Фен съм на Лейтън , но ще съм радостен да видя малко Пейтън и Нейтън biggrin2.gif Но пък обяснение нямам как така сега Пейтън се загледа в Нейтън.Нямам търпение да излезе епизода , очертава се да е много интересен mrgreen[1].gif
LoveOneBoy
И аз да съм имала такова гадже като Нейтън ще си спомням за него tongue.gif В промото има и сцени от 1 сезон smile.gif
Nasi
Заглавието за по-следващата серия 4.14: "Sad Songs For Dirty Lovers" Този път заглавието говори много!

Моля без спойлери!

Цитат
не знам за епизода,обаче Лукас и Нейтън са ужасни

ITA съгласна, ма то цялото промо си е ужасно. 18.gif
FaLLOuTbOy
хич не ми хареса - ужасно
devon
Тва промо си беше много гадно!!!Тая Пейтън май плаче за бой.Дано пак да е нещо подвеждащо и да няма за какво да се ядосваме.
Nasi
Цитат(FaLLOuTbOy @ Feb 1 2007, 11:42) *

Прледстави си рейтингите 18.gif 18.gif 18.gif

OTH: Oh, Yeah, Lame Promos Will Really Boost The Ratings. (Rolls Eyes)
Angel_Lady
Още един епизод, за който ще трябва да чакаме по-дълго от обикновено cry.gif , а аз си мислех, че вече е излязъл и днес щях го гледам cry.gif
KiD^ViCiOuS
еееееее...вече толкова време гледате One Tree Hill не сте ли се научили че промото НИКОГА не е това,което става в епизода...промото е направено, за да подбуди инетреса на зрителите...плюс това...отношенията на Nathan и Haley в момента са толкова яки и стабилни,чееее...незнам направо smile.gif
оуу...да...Nathan спешно се нуждае от подстрижка!!!!!
Nasi
Цитат(KiD^ViCiOuS @ Feb 1 2007, 11:57) *
еееееее...вече толкова време гледате One Tree Hill не сте ли се научили че промото НИКОГА не е това,което става в епизода...промото е направено, за да подбуди инетреса на зрителите..

Това е така, обаче е смешно как се опитват да искарат нещата, и вместо да превличат нови зрители, те гонят старите. Не говоря за нас, които чакаме всяка серия, говоря за хората, които допринасят за рейтингите. Имат си дистанционно в ръка и много лесно казват чао на ОТН. Още повече в момента конкуренцията на АИ е страшно голяма.

Цитат
оуу...да...Nathan спешно се нуждае от подстрижка!!!!!

То дабеше само той. Както каза Дарето, фризьора им ги е напуснал. 18.gif

И пак на великото промо.....Лукас и Нейтън застават един срещу друг в коридора на училището, като в стар уестърн, изкарват си пистолетите, или шпагите, без значение, и започват да се бият за сърцето на Пейтън. Безценно!!! 18.gif 18.gif 18.gif

Edit: Още по-безценно ще бъде,ако Джейк се появи в същия момент и запее "Someday".... 18.gif
~●R@Li●~
хм.. тъпо беше това промо..поне знам че нищо не е така както изглежда
А пък относно прическите...no comment.. biggrin2.gif
ludoto_mimi
Ххахахха и двамата са много зле, ама дано епизода да е забавен.
Аз ще си умра от кеф ако се развали тая идилия вече. Лукас някой да го бутне под влака. Хейли да отиде пак на някое турне и всичко е 6! biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Nasi
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 1 2007, 12:46) *
Лукас някой да го бутне под влака. Хейли да отиде пак на някое турне и всичко е 6! biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

Малко трудно с това бебе на ръце, ама за Лукас под влака- с две ръце съм съгласна. 0106[1].gif
Violeta
Цитат(KiD^ViCiOuS @ Feb 1 2007, 11:57) *
еееееее...вече толкова време гледате One Tree Hill не сте ли се научили че промото НИКОГА не е това,което става в епизода...промото е направено, за да подбуди инетреса на зрителите...плюс това...отношенията на Nathan и Haley в момента са толкова яки и стабилни,чееее...незнам направо smile.gif

Напълно съм съгласна с горното мнение! smile.gif Едва ли в епизода ще са отделени повече от 5 мин. на темата в промото /странните сънища/мечти/съмнения на Пейтън/ blink.gif Друг е въпроса, че сценаристите вече почват да стават досадни wacko.gif с тия промота, които нямат нищо общо с това, което в действителност ще се случи. Ясно е, че това се прави с цел да се привлече повече внимание върху сериала, ама все си мисля, че ако подберат 2-3 момента, които са наистина сързани със случващото се в конкретната серия, ще имат по-голям успех...още повече, че от описанието се вижда, че ще има да стават доста интересни неща smile.gif
Bloody_Tears
Оффф тея тъпи сценаристи им се изчерпаха всички идеи и айде ся да почват с глупостите.Много ги интересува тях,че рейтинга на ОТХ спада със светлинна скорост.Трябва да се усъзнаят вече,губят си зрителите!Нормални ли са тея хора,започвам да се чудя вече.
Алекс
Вече започнаха много да бавят сериите. За този епизод 2 седмици. С нетърпение очаквам да излезне.
OTH^fenka
Доста странно промо, чак малко ме стресна shocking.gif Пейтън и Нейтън wacko.gif А неееее, както е казано по-горе - промотата нямат нищо общо с това, което дават, така че съм сигурна, че това ще е някакъв сън или нещо от рода! Леле, нещата стават все по-омотани, нямам търпение да излезе епизода, че да разберем наистина какво се случва и какво не unsure.gif
FaLLOuTbOy
Цитат(Nasi @ Feb 1 2007, 07:45) *
Цитат(FaLLOuTbOy @ Feb 1 2007, 11:42) *

Прледстави си рейтингите 18.gif 18.gif 18.gif

OTH: Oh, Yeah, Lame Promos Will Really Boost The Ratings. (Rolls Eyes)

оо аз от сега мога да ги кажа biggrin2.gif
под 2.50 милиона, някъде 2.10 - 2.20

Сами си го направиха.. такива простотий не съм виждал wacko.gif .. изкараха Пейтън за някакъв човек дето незнае какво иска.. сега остана да почне и тя да се сваля на Нейтън и гледайте какво става 16.gif
Baba_Qga^
Оф тотално съм разочарована от промото... blink.gif Хубавото е, че най-вероятно серията няма да има нищо общо с промото, както винаги, и я чакам с нетърпение!

П.С. Божеее, тъкмо взех да свиквам с "невероятната" sexy прическа на Лукас ами сега и Нейт shocking.gif На фризьора им мн поздрави по майчина линия! 14.gif
Devil^Rose^^
*бати якото промо
Тва ме разби biggrin2.gif .. в такъв случей добре, стига толкова Лейтън ... хихи (съвсем btw този род мисли са ми много познати rolleyes.gif все до хубави неща водят.. )
Съгласна Нейтън хич го няма в последно време dry.gif .. и да видим все пак колко % от промото ще са истина поне ще имат общи сцени ...
^Mim0zKa^
Ами.... blink.gif Нормалну ли е да нямам Думи... ?!?!?!? Ужас.... unsure.gif
Menna
Цитат(alekscho @ Feb 1 2007, 13:54) *
Вече започнаха много да бавят сериите. За този епизод 2 седмици.
Така е,да не говорим,че след 15 епизод ще има повече от месец почивка(около 6 седмици). dry.gif

Цитат(^Mim0zKa^ @ Feb 1 2007, 16:10) *
Ами.... Нормалну ли е да нямам Думи... ?!?!?!? Ужас....
Мимозче-сладко,къде се губиш? Много си се разхубавила,училщния живот ти се отразява добре явно. happy.gif
Алекс
1 месец shocking.gif Някакви причини дали ли са? Ако може линк за тази информация ще е чудесно rolleyes.gif

Когато изгледах промото на 13-ти епизод направих това - shocking.gif Ама на тези промота не вярвам, така че няма да стават такива лудории. smile.gif
Nasi
Ще си има пауза, защото е нормално, миналата година след епизода със стрелбата пак имаше 1 месец почивка. И те са хора и те трябва да си почиват. wink.gif Физически не им е възможно да снимат и да ни пускат епизод всяка седмица. Един епизод 40минути го снимат 2 седмици, обикновенно.
А пък и ако няма пауза това ще значи сериала са двърши още началото на април, което няма как да стане.

А колкото за промото, е ясно, че ще е свързано с училищните им проекти. А flashback-а е от пилотният епизод- 1.01.

ПС: Всички сериали имат такива паузи wink.gif

За Нина:
Нинче, ти като Носталгист никак няма да си доволна от събитията в 14
LoveOneBoy
Да бе,косАта на Нейт много е пораснала,ама да не ви пука-пак е много як. wub.gif Взех да си мисля,че нарочно е с такаа прическа,за да прилича малко на Дан.Ако сте забелязали, когато косата на Дан е по-къса и на Нейтън е така и обратно.(може и да си въобразявам,ама...де да знам biggrin.gif )
N@det0
Хм...леко странно промо.Но обикновено епизода няма нищо общо,така че остава само да чакаме smile.gif
Ash
ееее блякс ! с две думи-нямам думи! Пейтън верно е мн чалната ама чак пък толкова....дано наистина да е само за заблуда тва промо....
sulu
Почти съм сигурна,че това промо няма нищо общо с истинският епизод.
И аз си мисля,че прическата на Нейт са я направили да прилича на Дан или просто куафъора им некъв дедко слепец,живеещ с модата на 80-те. smile.gif
amilia
Мн ще бъде готино да се случи нещо по-раздвижено в сериала като например да престане цялата тази история Боза м/у женените на 17г и Пейтан да се събере пак с Нейт. 10.gif Дано промото да не лъже и да бъде малко по-весело 4.gif
{HoNeY}
Много яко промо, все пак се надявам да не е истина. blink.gif
Искам вече да е 7-ми smile.gif
WorZy
Ооо супер якото промо,направо нямам търпение да излезе епизода wink.gif
lauren
Тъпо промо, очаквам още по-тъп епизод.Само не разбирам, защо мислите че само Пейтън ще мечтае за старите времена, като от промото ясно си пролича, че Нейт казва това, че са били добра двойка....Така или иначе дано просто да е заблуда.
Не мисля, че това ще навреди на рейтингите, по-скоро обратното на повече хора ще им е интересно за какво наистина става въпрос....
DesiTo
Промото е малко странно. shocking.gif Но иначе на мен ми хареса горе-долу, защото Нейтън и Пейтън ми харесват като двойка. 10.gif

Цитат
ще си умра от кеф ако се развали тая идилия вече.
Не само ти. biggrin2.gif Обаче мисля, че това няма да стане. По принцип промото никога не е това, което се случва в самия епизод, така че не очаквам нещо интересно да стане.
Но иначе от къде го измислиха това? Точно когато Пейтън се събра с Лукас, тя явно не знае какво иска. huh.gif

Цитат
не знам за епизода,обаче Лукас и Нейтън са ужасни
Определено. 16.gif
amilia
някой може ли да даде линк за песента от промото
Sladura
И на мен песента от промото страшно много ми харесва biggrin2.gif Ако някой знае кой я изпълнява моля дайте линк 4.gif
an14ka
ооо т'ва просто е невузможно Пейтън и Нейтън да се съберат отново....просто Нейтън НИКОГА няма да зареже Хейли и то бременна...пък и той си я обожава,докато с Пейтън са само приятели.Сигурно пак е някакъв сън щото т'ва просто неможв да стане unsure.gif
fresh_girl
пффф егати промотоо...направоо ме хвърлии там където никой не може да ме намери wacko.gif
amilia
защо пък да не може да стане ?! това пък ще е най-якото нещо в този сериал,който иначе започва да прилича на Дързост и красота.Тази Хейли просто въобще не си отива с Нейтън нито пък той с нея ,блякс.. sick1.gif както и да е дано да стане нещо объркващо,интригуващо и готино smile.gif
Devil^Rose^^
Песента от промото е Solstice by Malbec и аз естествено не я намирам 10.gif
siska
Най-вероятно нищо сериозно няма да стане.Та нали Пейтъно обича Лукас, от толкова време чака да тръгнат отново.Пък и Пейтън не е човек, който си сменя мнението ей така, днес иска Лукас утре Нейтън.Не знам... ще видим на 7ми happy.gif
DesiTo
Ето още една снимка от официалните.

ludoto_mimi
Цитат(Devil^Rose^^ @ Feb 3 2007, 16:36) *
Песента от промото е Solstice by Malbec и аз естествено не я намирам 10.gif

Malbec - Solstice
amilia
да съгласна съм че Пейт определено не си сменя мнението просто ей така /за разлика от Лукас Хейли и сие/ но може и да има нещо различно в епизода unsure.gif тотално ми е писнало от цялата тази нейли история така че мн мн се надявам smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.