Идеята за епизода беше найстина страхотна, ето това трябва да ни паказват, училищните им проблеми, страховете и мечтите им. Хейли и Скилс - повече от невероятни. Заедно с Брук и Чейс. Тези комбинации ми бяха най-интересни. Притесненията на Хейли и Скилс бяха много чувствени, а също така ми стана тъжно и за Брук - какви са тези родители, които не и се обаждат дори да попитат как е. Сигурно й е адски трудно, въпреки, че рядко го показва.
Маут и Шели: в началото според мен не бяха интересни, но към края ми харесаха също. Снимката на Маут ... уау.
Бевин, Бевин си е Бевин - винаги може да те изненада с абсолютно всичко.
Рейчъл - LAME, както каза Бевин.
Лукас и Гленда, интересно, но до някъде. Книгата ще е интересна, може да е същата , която пише Чад - "Seven Years".
Нейтън и Пейтън, жалко, че от Пейтън не научихме почти нищо. Не можах да разбера какъв беше смисъла да казва на Нейтън, да мисли преди всичко само за себе си. Ясно е че все пак те са все още в училище, но пък той вече има доста повече отговорности, за разлика от останалите.
Учителят им беше много забавен.
Pictures of You - хареса ми снимката, която Брук направи на Чейс и на Маут, както казах по - горе.

За разлика от Лукас и Нейтън, които нямат намерение да посещават скоро време фризьор, новата прическа на Хейли е просто GREAT.