Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Pictures of You"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4
Menna
Това се причислява към Спойлерите,защото не е официалното промо на CW,но тъй като се води също за Промо,отговарящо на официалното ревю го слагам и тук => можете да го видите в темата за спойлери. smile.gif
За желаещите => OTH EP 413 Promo
Bloody_Tears
ОМГ,аз ли не съм добре или тази наистина ЦЕЛУНА РЕЙЧЪЛ?!?!?!?Това ще е интересен епизод...ОПРЕДЕЛЕНО!Оле с такова нетърпение очаквам да излезе,мисля,че ще се посмеем smile.gif
Bong
Учаква ни един супер епизод! worthy.gif
FaLLOuTbOy
Цитат(Menna @ Feb 3 2007, 15:29) *
Това се причислява към Спойлерите,защото не е официалното промо на CW,но тъй като се води също за Промо,отговарящо на официалното ревю го слагам и тук => можете да го видите в темата за спойлери. smile.gif
За желаещите => OTH EP 413 Promo

Е, това вече се казва промо! shocking.gif И все пак няма да е толкова скучен колкото мислех.. biggrin2.gif
Nasi
Новото промо найстина е много по-добро, то дори не е спойлерско, би трябвало да ни го бяха пуснали още първия път.

едит:
Алтернативно ПРОМО (без измислици)

За мен не е спойлерско wink.gif
siska
ЛяЛ eпизодчето ще суперhappy.gif
(:ive7{}:)
ООооо да определено smile.gif
myff
Оф...Пейт май просто я е ударила меланхолията...
Колкото и да гадаем, то ще се разбере като пуснат епизода...
И хайде да го пускат, че много ми се гледа smile.gif
Jordan
абееее какъв е смисъла на тоя епизод? повтарят идеята на преден епизод. да видим какво е щяло да бъде ако някой неща са се или не са се случили...ще бъде интересно но не и чак толкова. идеята се повтаря... mad.gif
и сам мога да измисля подобна серия... dry.gif
sydney
епизода се очаква да бъде много интересен(или поне се надявам де dry.gif dry.gif )още малко и ще разберем rolleyes.gif rolleyes.gif
borko
Новото промо ми харесва повече smile.gif
Ето и линк за сваляне (@ дата.бг)
qwe123
ААААА,старх ме е да го гледам тоя епизод!!!Кой знае как ще се променят нещата.Както са си перфектни в момента.Само Деб дето е малко прекалила biggrin2.gif ама иначе всичко е прекрасно.И ся Пейтън и Нейтън,УЖАС!!!Ама Нейтън обича Хейлс,апък Пейтън-Люк,така че едва ли ще се случи нещо tongue.gif A Хейли междо другото е много яка с тоя бретон 4.gif Ам само още нещо да добавя.Не знам дали помните как в средата на трети сезон всичко беше перфектно и изведнъж Капсулата на времето,атентата и още,и още...
^Mim0zKa^
Оу да.. това прОмо определено е много по доБро... ии си мисля 4е епизода ще е сУпер Хубав и интересен wink.gif))
Naghual
Цитат(qwe123 @ Feb 5 2007, 00:35) *
ААААА,старх ме е да го гледам тоя епизод!!!Кой знае как ще се променят нещата.Както са си перфектни в момента.

Ми май ще се променят.. нали интрига трябва да има wink.gif
До момента нещата са си добре ама има още 10 епизода до края на сезона biggrin2.gif
qwe123
Цитат(Naghual @ Feb 5 2007, 10:54) *
Цитат(qwe123 @ Feb 5 2007, 00:35) *
ААААА,старх ме е да го гледам тоя епизод!!!Кой знае как ще се променят нещата.Както са си перфектни в момента.

Ми май ще се променят.. нали интрига трябва да има wink.gif
До момента нещата са си добре ама има още 10 епизода до края на сезона biggrin2.gif

Да де!Точно като във всички други сезони,всичко ще е ОК,от 10 до 13 епизод и после...
^^HeLa^^
Надявам се епизода де е интересен, въпреки че наистина идеята малко се преповтаря. Съмнявам се въобще да се случи нещо между Пейтън и Нейтън, но ако това така или иначе стане, започвам да се чудя защо сценаристите толкова много промениха характера на Пейтън ако стане нещо между нея и нейтън, тя ще излезе като някаква лигла, която незнае какво иска. Но да почакаме и да видим между другото по-добре да стане нещо драматично, че така като са тръганли нещата много скучно взе да става.
girl_from_hell
на мен не ми се отваря новото промо само гласовете им чувам някаде другаде има ли го ?
Nasi
Соня, пробвай да отвориш линка към youtube, от началният пост. smile.gif

Снощи излезе и новият Сингулар клип, предопреждавам - Спойлерски е!
Давам линк тук, но да не го коментираме.

OTH_413_Clip
nadezhda_had
Цитат(Nasi @ Feb 6 2007, 11:03) *
Соня, пробвай да отвориш линка към youtube, от началният пост. smile.gif

Снощи излезе и новият Сингулар клип, предопреждавам - Спойлерски е!
Давам линк тук, но да не го коментираме.

OTH_413_Clip

много е шантав ,все повече искам да дойде новия епизод ,този клип ми запали фитила още повече biggrin2.gif biggrin2.gif
^Mim0zKa^
biggrin2.gif biggrin2.gif Ххахахахахаххаах Въй ВИДЯхте ли ги бее хаха smile.gif)) Напрао ме разбиХа... незнам кфо праЯт ама ще бъдат някфи суПер смешНи.. ахах wink.gif) И аз нямам тарпение ве4е.. mrgreen[1].gif
FaLLOuTbOy
Цитат(^Mim0zKa^ @ Feb 6 2007, 12:52) *
biggrin2.gif biggrin2.gif Ххахахахахаххаах Въй ВИДЯхте ли ги бее хаха smile.gif)) Напрао ме разбиХа... незнам кфо праЯт ама ще бъдат някфи суПер смешНи.. ахах wink.gif) И аз нямам тарпение ве4е.. mrgreen[1].gif

попринцип не обичам да знам какво ще стане но, сега като ви гледам постовете ще ме накарате и аз да го видя mrgreen[1].gif
qwe123
И на мен ми хареса,но Nasi изрично каза да не го коментираме,защото е спойлерски smile.gif
Menna
Излезе още едно официално промо на CW. huh.gif
Промо - One Tree Hill.
Има доста кадри,които вече сме виждали,но и такива,които не сме. smile.gif

Ingrid Michaelson - Masochist - Една от песните
mademoisellata
на мен щте ми е гадно ако Нейтън и Пейтън се съберът отново unsure.gif
milen4eto
ахаха Маут и чистата тинейджърка...
slon4ik
Нещо пълнеж ми се видя серията.Според мен е за отбиване на номера за тази седмица.Очаквах повече!
borko
One.Tree.Hill.S04E13 @ Data.BG
escorpio
Страхотен епизод. Имаше много смешни моменти. Някой знае ли коя е песента в края на епизода и ако може линк.
PoRsChE
a sub ot nakude moje li da vzemem ?

еdit: Пиши на кирилица. .:Правила на Форума:.
Епизода излезна преди няколко часа, как да има субтитри.
elli
епизода беше мн сладък мн ми хареса happy.gif happy.gif 4.gif
neohl
Цитат(elli @ Feb 8 2007, 12:14) *
епизода беше мн сладък мн ми хареса happy.gif happy.gif 4.gif

Да определено беше много сладък smile.gif И въпреки че точно тези години са едни от най-добрите след това повечето хора ще те гледат по друг начин и ще очакват съвсем различни неща. Епизода беше върховен worthy.gif worthy.gif няма да издържа до следващата седмица mrgreen[1].gif rolleyes.gif
lyubenski
Супер епизодче smile.gif. А тази Бевин е просто уникат biggrin.gif
Bong
Много добре ми се отрази този епизод!
Супер беше...
Nasi
Идеята за епизода беше найстина страхотна, ето това трябва да ни паказват, училищните им проблеми, страховете и мечтите им.

Хейли и Скилс - повече от невероятни. Заедно с Брук и Чейс. Тези комбинации ми бяха най-интересни. Притесненията на Хейли и Скилс бяха много чувствени, а също така ми стана тъжно и за Брук - какви са тези родители, които не и се обаждат дори да попитат как е. Сигурно й е адски трудно, въпреки, че рядко го показва.

Маут и Шели: в началото според мен не бяха интересни, но към края ми харесаха също. Снимката на Маут ... уау.

Бевин, Бевин си е Бевин - винаги може да те изненада с абсолютно всичко.

Рейчъл - LAME, както каза Бевин.

Лукас и Гленда, интересно, но до някъде. Книгата ще е интересна, може да е същата , която пише Чад - "Seven Years".

Нейтън и Пейтън, жалко, че от Пейтън не научихме почти нищо. Не можах да разбера какъв беше смисъла да казва на Нейтън, да мисли преди всичко само за себе си. Ясно е че все пак те са все още в училище, но пък той вече има доста повече отговорности, за разлика от останалите.

Учителят им беше много забавен.

Pictures of You - хареса ми снимката, която Брук направи на Чейс и на Маут, както казах по - горе.

За разлика от Лукас и Нейтън, които нямат намерение да посещават скоро време фризьор, новата прическа на Хейли е просто GREAT.
seduction_55
Можеше малко повече да се постараят с корема на Хейли.Като беше легнала и се протегна и се видя че има възглавница...18.gif18.gif
Епизода не беше нищо особенно,но за сметка на това новата визия на Хейли е невероятна.Много е сладка така.
FaLLOuTbOy
ехаа.. най-накрая епизод без лудата Деб и нещастникът Дан worthy.gif

Бевин направо ме разби, само как заби Рейчъл mrgreen[1].gif
иии най-накрая намериха една убава девойка за Маут! Много съм доволен! 4.gif

от 1 до 10 давам оценка 9 happy.gif
Алекс
Много готин епизод smile.gif Иначе попринцип и една минута е достатъчна за да промени всичко.
sydney
страхотен епизод worthy.gif worthy.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif много е як,супер беше 4.gif happy.gif happy.gif
EvilAngel
Лично на мен епизода страшно много ми хареса!!! biggrin2.gif
Особено Бевин happy.gif Голям шемет е. Най-вече като целуна Рейчъл и й каза, че тя се целувала многу добре и ако Рейчъл си падала по момичета със сигурност щяла да си падне по нея 18.gif И после това, което каза, когато Рейчъл и каза, че я мисли за тъпа... blink.gif Просто останах без думи. А също и снимката й 18.gif
Мног ме накефиха и снимките на Брук, Шели и Нейтън.. Особено на Брук 3.gif
Като цял много готинка серия happy.gif

П.П. Мислите в началото и в края също бяха жестоки. С нетърпение очаквам превода им smile.gif
Baba_Qga^
8.gif 8.gif 8.gif Евала! Страхотен епизод! Направо нямам думи! Всички бяха страхотни! Хейли е сп сладка с тази прическа, а снимката на Брук направо.... worthy.gif worthy.gif
ludoto_mimi
На мен лично много ми хареса серията. Готино са я направили, определено имаше замисъл.
Според мен ни трябват повече такива серии отколкото разни драми и други глупости.
Лукас трябваше да си остане нагримиран с тъмна коса както го направи Гленда. По-добре от Барби-визията.
EvilAngel
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 8 2007, 14:39) *
Лукас трябваше да си остане нагримиран с тъмна коса както го направи Гленда. По-добре от Барби-визията.

Хахаха...определено, че скоро време ще му излезе прякора Блонди 18.gif
Bloody_Tears
Епизода беше страхотенннн!Простоо...незнам от къде да започна.Или по-добре да не започвам,защото няма спиране mrgreen[1].gif Просто ще кажа,че всички бяха жестоки,дано ОТХ продължава в същият дух,просто беше невероятен епизод,пускам си го пак biggrin2.gif
Цитат(seduction_55 @ Feb 8 2007, 13:23) *
Можеше малко повече да се постараят с корема на Хейли.Като беше легнала и се протегна и се видя че има възглавница...18.gif18.gif

Ооо да,и аз го забелязах 18.gif
*PeyT*
Този път ще съм кратка happy.gif Много готина серия.. забавна, интересна, смислена, но честно казано не се нарежда сред най-любимите ми- смисъл очаквах нещо повече...! unsure.gif Чад, макар и още по-погрознял, направо ме уби.... божеее няма по-добър имитатор на Джони Деп - абсолютно същия глас, поглед, жестове, движения... 72323 пъти го връщах този момент и още не мога да повярвам как го прави 3.gif .. Ако само го слушах 100% щях да го сбъркам с Джони! blush.gif 16.gif Хейли, за разлика от Нейт и Люк, е невероятна с новата си прическа, адски много й отива! worthy.gif worthy.gif "Say hello to my little friend" 18.gif 18.gif Разбии меее! biggrin2.gif Стана ми тъжно за Шели, Брук и Гленда.. особено за Гленда sad.gif ... Радвам се, че накрая всичко завърши добре! Пейтън не ми беше много интересна, но нейната "тайна" просто ме уби.. 18.gif "Не мога да свиря!" хахахха и к`ва физиономия беше направила, не е истина... Тааа май това е в общи линии.. а да - Бевин също ме разсмя доста, особено като целунна Рейчъл! biggrin.gif Ааа seduction_55, възглавницата и аз я забелязах! 18.gif От снимките, според мен тази на Брук беше най-хубава! 3.gif
CiNdEreLLa``
Много ми хареса тая серийка, понеже някак си ме върна към "стария" ОТХ ... не беше лигава и безсмислена, а напротив ... а и Хейли е голям бонбон с тази прическа,много ме радва... smile.gif еми това е май, нещо не ми се пище много..като цяло епизода беше доста добър (поне според мен) wink.gif
julia1990
Хубав епизод! И аз мисля че някак си ни върна към стария ОТХ..Опредлено беше позитивен,а и видяхме много приятелство и искреност smile.gif Хареса ми как бяха разпределили 2ките 4.gif
А и промото както обикновено нямаше нищо общо с това което всъщност се случи biggrin.gif
qwe123
Много ми хареса епизода.Но случайно да знаете дали скоро ще излезат субтитри,защото половината от смешките,не успях да ги разбера sad.gif Иначе епизода като цяло беше много добър.Някой може ли да ми каже какво играеше Хейли и Люк(не Джак Сапроу,ами др...)
ludoto_mimi
Цитат(qwe123 @ Feb 8 2007, 17:37) *
Много ми хареса епизода.Но случайно да знаете дали скоро ще излезат субтитри,защото половината от смешките,не успях да ги разбера sad.gif Иначе епизода като цяло беше много добър.Някой може ли да ми каже какво играеше Хейли и Люк(не Джак Сапроу,ами др...)

Хейли мисля, че играеше Джоуи от Dawson's Creek, защото каза нещо от рода на "Dawson, I love Pacey"... не помня точно.
А Лукас се правеше на Ам-Гъл от "Властелина на пръстените".
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.