Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Windfall
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
Menna
"Windfall"

Заглавие: Windfall

Година: 2006

Режисьор: Laurie McCarthy ,Gwendolyn M. Parker .

В ролите: D.J. Cotrona,Luke Perry,Sarah Wynter,Jason Gedrick,Jon Foster Lana Parrilla,Sarah Jane Morris,Jaclyn DeSantis,Alice Greczyn,Malinda Williams

Език: Английски

Жанр: Драма,Комедия,Романтичен

Сайтове: Официален сайт

Ревю: Новият сериал на NBC, режисиран от Лари Макарти разказва за драматичната история на 20 човека - приятели и съседи,които печелят 386 милиона долара от лотария. Всеки от тях проявява различна реакция и се сблъсква с последващите етични, правни, криминални и брачни проблеми. "Money changes everything."

Лично Мнение: Като замисъл сериала изглежда много обещаващ. Лично мое мнение е,че са прекалили със завръзките между отделните персонажи,но пък за сметка на това има динамика и интрига. Като цяло, сериала не предлага нещо ново като жанр, но е интересно да се види какво може да направи човек с толкова много пари.
Оценка- 7 от 10.

D.J. Cotrona ... Sean Mathers
Jon Foster .... Damien Cutler
Alice Greczyn .... Frankie Towsend

Jason Gedrick .... Cameron Walsh

Lana Parrilla .... Nina Schaefer
Luke Perry .... Peter Schaefer

Jaclyn DeSantis .... Maggie
Sarah Wynter .... Beth Walsh

Malinda Williams .... Kimberly George

Download:
Windfall S1 01-08 @Zamunda.NET
Windfall S1 09-10 @Zamunda.NET
Windfall S1 11-13 @Zamunda.NET

ludoto_mimi
Ще го дават скоро по bTV или Нова. Не съм сигурна по коя беше, но ми се вижда интересно. 4.gif
Menna
(ludoto_mimi @ Jan 24 2007, 22:19) *

Ще го дават скоро по bTV или Нова.
По БТВ....от 30 януари ако не се лъжа. 4.gif
seduction_55
Изглежда интересен,ама тоя Jon Foster навсякъде ли трябва да участва.Доста ми е противен,a незнам защо.
niveto
Някои може ли да ми каже има ли някаде субс за сериите след 10та на 1ви сезон?Мн ме заинтригува сериала,доста ми е интересен,но без бг субс не мога да го гледам!И само тези 13 серии които има на 1ви сезон ли са или има още и изобщо 1 сезон ли еconfused.gif
lemmy
дръпнах си го много отдавна и гледах само 2 епизода супер мноу ме накефи ма нз защо не го догледах знаех че Jon Foster участва и не трябва да се изпуска но нз не го догледах и сега като видях че ще го дават по БТВ мноу се накефих, пък и Фолкън Бийч вече свърши тъй че перфектно 4.gif
lyubenski
Не знам защо, но забелязах че е спрян само след 13 епизода wink.gif. Мисля да не го гледам, защото не обичам да се зарибявам по нещо, което тъпите американци са решили че не ги кефи smile.gif
SeMiNi
Ами аз го гледам откакто започна(вчера....smile.gif)Горе долу ми е интересен-става!
CheerFuL-F
аз си го дръпнах от нет-а супер сериалче smile.gif
lemmy
оо виждам че Джон вече си има фенове чесно казано участието му в тоя серял не може хич да се мери с тва в Life as we know it или Stay Alive(което бтв е един от най-яките страшни филми които съм гледала на скоро и ако сте фенове и на София Буш го гледайде непременно), но не мога да отрека че без него и тоя ненормален брак дет го сключи с тая сладурана хич нямаше да е як серяла biggrin2.gif 4.gif happy.gif
ludoto_mimi
Цитат(niveto @ Jan 27 2007, 22:01) *
Някои може ли да ми каже има ли някаде субс за сериите след 10та на 1ви сезон?Мн ме заинтригува сериала,доста ми е интересен,но без бг субс не мога да го гледам!И само тези 13 серии които има на 1ви сезон ли са или има още и изобщо 1 сезон ли еconfused.gif

Вече има до 12 епизод - тук.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.