Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Chris Lowell/Piz
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
girl_from_hell
Chris Lowell/Piz
Christopher Russell Lowell

Роден на 17.Октомври.1984г. в Атланта USA
Завършва Atlanta International School(AIS), където учи драма.В AIS той е участвал е пиесата "Ромео и Жулиета" в ролята на Ромео.След това учи в the University of Southern California, също драма.
Любимите му филми са : Chinatown, Crimes and Misdemeanors, Raising Arizona, The Royal Tenebaums и Goodfellas.
Хобито му е фотографията, обича да слуша музика, да ходи на кино с приятели и да пътува.
Две негови мисли и мнения:
"I will always be the hopeless romantic, more often pathetic than heroic."

On "Life as we know it": "I think the show's portrayal of sex through the eyes of teenage boys delivers a very unique message about the emotional attachment that should be involved in sex, but rarely ever is."

Филмография:
"Life As We Know It"(сериал) участва като Jonathan Fields (2004-2005)
"You Are Here" участва като Delaney(2006)
"Veronica Mars"(сериал, по точно нашия сериал) участва като Stosh 'Piz' Piznarski (2006)
"Graduation" участва като Tom Jackson(2006)

малко снимчици
сладур хубава усмивка пак сладурче пак той снимчица още една
тук също има хубави снимки тук и тук

профила му в myspace(където още чакам да ме добави)
http://www.myspace.com/vmarspiz

инфо взето от http://www.imdb.com/name/nm1645313/
СлаДКаТа
Сладък е ,но не най-сладкия!Един въпрос искам да поставя тук:
Мислите ли че може да има нещо между Пиз и Вероника?
sofi7o
Пиз вече ми е слабост blush.gif happy.gif допадаше ми още в "Живот или нещо подобно" но сега щом участва в любимият ми сериал го заобичах още повече а относто това дали ще има нещо с Вероника смятам че да или поне ако се раздели за по-дълго с Лоугън но дано сценаристите на са го измислили така ще ги обия ако разделят ЛоВе а май така ще стане след като гледах новото промо mad.gif
Estell
На мен нещо не ми допада много много Пиз dry.gif Не зная ама хич не си го представям с Вероника... Аз още не съм гледала от 5 до 10 епизод и дано не остана неприятно изненадана. За мен Лоугън и Вероника са си перфектни!
dorito8809
QUOTE(Estell @ Jan 26 2007, 10:17) *

...За мен Лоугън и Вероника са си перфектни!

Абсолютно вярно!Само че и мен нещо ме мъчи мисълта че ще се скарат пак(колкото и да не ни се иска ) и ще дойде времето на Пиз.А той е сладурче така чее..... smile.gif
Adorkable
Пиз bigarmhug.gif .Ужасно голям сладур е,пълни ми душата ^^.Надявам се между него и Вероника да стане нещо 4.gif (не че съм против LoVe,просто харесвам повече Пиз повече от Лоугън).
girl_from_hell
и аз и аз smile.gif)) ама пизчо нз как ще го раделим за това предлагам да го дадем на Вероник макарче и с нея не бих го делила smile.gif
kingsize-4eto
Пизчо си е много сладък...Но определено като двойка харесвам Логан и Вероника 1оооооооооооооо пъти повече wub.gif ОБАЧЕ laugh.gif ако трябва да избирам между Дънкън или Пиз определено ще избера с Пиз happy.gif
girl_from_hell
нма преди дънкан супер много ми харесваше ама сега вече и на мен ми е фаворит пизчо ама за мен и преди лолган абе той си е номер едно
Secretly
На мене хич не ми харсва Пиз прическата му не ме кефи ..Лоугън рулззз blush.gif
Gossip Girl
Не ме кефи хич..Прическата му е трагедия...Лоугън е многоооо по-готин
girl_from_hell
хах малко е рошавичък ама няма нищо лошо в това
elly
В началото признавам си, не харесвах идеята за Вероника и Пиз, макар че още от когато се появи си ми е много симпатичен и попринцип си го харесвах, просто не с Ви. Обаче не знам какво стана и последните епизоди още повече му се радвам и мисля вече, че биха били много сладка двойка, само Вероника да не го командва много biggrin.gif
girl_from_hell
най-сладката двойка според мен най-голимите сладури в филам се събраха smile.gif
Adorkable
Цитат(girl_from_hell @ May 5 2007, 00:28) *
най-сладката двойка според мен най-голимите сладури в филам се събраха smile.gif

8.gif 8.gif 8.gif Абсолютно съгласна biggrin2.gif .
DesiTo
Chris Lowell в "Grey`s Anatomy":

girl_from_hell
дам направо ми останаха очичките като го гледах епизодчето и въопще не съм очаквала да го видя там ама много хубавичък ехх wub.gif
pretty_girl
Първоначално Пиз не ми харесваше(защото си занех че ще раздели LoVe) но сега ми е симпатичен и много ми доподат с Вероника като двойка...Иначе за актьора с една дума - голям сладур...
DjuDju
не знам ама Пиз хич не ми харесва,даже малко ме дразни dry.gif верно,че актьора е сладур,но все пак ми е антипатичен..стискам палци за Лоугън да се оправи тва момче и да се събере с Ронито
demonnndays
С на мен не ми харесваше,но след като изгледах последния епизод ми стана по-симпатичен,но въпреки тва все още си искам Вероника и Лоугън smile.gif
demonnndays
В последния епизод беще мноого готин...

18.gif
girl_from_hell
хахха най-вече на тази снимка smile.gif о нз аз все повече се влюбвам в пизчо smile.gif
vm_93
И мен Пиз страшно много ме кефи.особено последните 2 епизода направо е неустоим!!!НАправо ще го ИЗЯМ!!!Ахахаха
ladysunshine
Абе Пиз не е лош, хубавичък е , ама аз предпочитам да не се пречка между Вероника и Логън
brooke_scott
еем Пиз е мн по-готин от Логън, така 4е мн се радвам за него и Вероника 10.gif
DesiTo
Промо снимки за новия сериал, в който ще участва - "Private Practice".

girl_from_hell
ау ново сериалче с него .. някаво инфо за сериала може ли ? кога започва ?
DesiTo
Цитат(girl_from_hell @ Aug 26 2007, 22:26) *
ау ново сериалче с него .. някаво инфо за сериала може ли ? кога започва ?

Ето тук има тема за сериала. Премиера: 26 Септември
*AdDiCTeD*
Супер неприятен ми е този.. и актьора, и героя.. пф, нищо привлекателно няма в него, даже напротив. А персонажа ми е доста скучен и любовта им с Вероника ми идва малко измислена.
**Sophia**
мн е сладък,много ме кефи прическата му(косата му) blush.gif също така героят му е забавен и мил 4.gif ..сладур е!И мисля че с Вероника си отиват? smile.gif !
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.