Ванка, повече недей да качваш снимките в prikachi.com Много често самия уеб сайт бъгва и снимките не се отварят. Сега отново не се отварят. А това създава излишни проблеми във форума, защото започва да бави адски. От сега искам да ги качваш www.imageshack.us
vikihill96
Jan 24 2007, 09:24
Мноого яки снимки,епизода ще е супер.Нетърпението е огромно...А историята ,разказана от снимките е също много,много готина-sonofsparda,благодаря първо за снимките и после за наистина "увлекателната история",която си разказа с тях... .Мерси,мерси,мерси..
lyubenski
Jan 24 2007, 11:02
Така както си ги описал са направо за Hummorville. Много се кефя на Кларк и коженото му яке
sonofsparda
Jan 24 2007, 11:24
QUOTE(MaHeKeHa @ Jan 24 2007, 07:40)
Ванка, повече недей да качваш снимките в prikachi.com Много често самия уеб сайт бъгва и снимките не се отварят. Сега отново не се отварят. А това създава излишни проблеми във форума, защото започва да бави адски. От сега искам да ги качваш www.imageshack.us
Добре,вече ще ги качвам в imageshack.За там ми трябва регистрация,нали?Не,че ми е проблем,де.
lyubenski
Jan 24 2007, 13:57
Не е задължителна регистрацията. Аз го харесвам много сайта, защото ъплоуда става супер бързо
MaHeKeHa
Jan 24 2007, 14:18
QUOTE(sonofsparda @ Jan 24 2007, 12:24)
QUOTE(MaHeKeHa @ Jan 24 2007, 07:40)
Добре,вече ще ги качвам в imageshack.За там ми трябва регистрация,нали?Не,че ми е проблем,де.
Не, супер лесно се прави. Имам още една молба към теб. Не искам да повече да слагаш такива снимки, с такава големина тук. Така снимки НЕ СЕ слагат във форум. Трябва да знаеш, че не всички разполагат с добра връзка и понякога това е дразнещо БАВНО за тези, които имат ограничен НЕТ. За това ще се събразяваш с този факт. Погледни аз как слагам снимките.
"Щом си се хванал на хорото, ще го играеш правилно" - трябва да знаеш, че има някакви правила с които ТРЯБВА да се съобразяваш, и те са най-вече откъм потребителска гледна точка. (Мисли за тези, които влизат тук) Не е нужно хората да чакат 4 минути, докато им зареди темата (да, намалих си нета до 10kb и в темата, в която си сложил снимиките, ми я отвори за 4 минути, благодарение на фототапетите-снимки) така че мисли за другите хора.
Cheers
sonofsparda
Jan 24 2007, 15:16
ОК,ОК,съжалявам,че не съобразих с това.Ще гледам да съм по-коректен от тук-нататък.
vikihill96
Jan 24 2007, 15:56
QUOTE(sonofsparda @ Jan 24 2007, 15:16)
ОК,ОК,съжалявам,че не съобразих с това.Ще гледам да съм по-коректен от тук-нататък.
Що бе перфектно си отваря снимките....от сутринта съм ги пуснал да се заредят да ги видя...и още чакам ...Попринцип наистина е правилно това дето ти го казва MaHeKeHa,но аз си имам друго наум-то ако нета ти е по-бавен от 100-150 Kb за българското интернет пространство,защо ли да се хваща човек на хорото....Но иначе е правилно да се съобразяваме с другите...Вижте просто на снимките Кларки как се "съобразява" с Лекс и Лан,както пишеш в коментара към тях....Това е съобразяване от класа...
lyubenski
Jan 24 2007, 17:26
Хубавото на imageshack е че имат линк специално за форуми, който е супер . Няма нужда ти да си играеш да ги намаляваш
MaHeKeHa
Jan 24 2007, 18:00
Така е по-добре, нали, Ванка?
Когато отвориш Imageshack.us след като "браузнеш" избраната снимка и кликнеш на бутона "Host it" ще се появят редица опции. Тази, която ти трябва е 2-рата отгоре надолу.
Ще копираш линка от 2-рата дълга колонка. В края на колонката трябва да пише това: "Thumbnail for forums (1)"
Запомни!
"Втората колонка отгоре надолу" Именно тя ти дава опцията да копираш такива снимки с "Tumbnail" след като се кликне на тех, ще се отворят в голем размер."
Успех и Cheers.
Apfh
Jan 24 2007, 18:49
По темата... снимките. Мога да кажа само 1 нещо: Е беше време да се "хванат за гушите" !
п.п. Много са ми чудни снимки 7, 8, 9 и 10. Значи Кларк е хванал доста грубо Лана на едната, Лекс е насочил пистолет в лицето на Кларк на следващата, докато Лана гледа доста... хм.. учудено. И като за капак Кларк е на земята сякаш точно са му теглили коршума... ЛоЛ...
vikihill96
Jan 24 2007, 21:11
QUOTE(Apfh @ Jan 24 2007, 18:49)
По темата... снимките. Мога да кажа само 1 нещо: Е беше време да се "хванат за гушите" !
п.п. Много са ми чудни снимки 7, 8, 9 и 10. Значи Кларк е хванал доста грубо Лана на едната, Лекс е насочил пистолет в лицето на Кларк на следващата, докато Лана гледа доста... хм.. учудено. И като за капак Кларк е на земята сякаш точно са му теглили коршума... ЛоЛ...
Е то ако са му теглили куршума ще е супер прекалено ,да не помнят Лекс и Лана -щото ако помнят ,следващите епизоди би трябвало да са абсолютно мазало.
tzvetka
Jan 24 2007, 21:53
(vikihill96 @ Jan 24 2007, 21:11)
(Apfh @ Jan 24 2007, 18:49)
Е то ако са му теглили куршума ще е супер прекалено ,да не помнят Лекс и Лана -щото ако помнят ,следващите епизоди би трябвало да са абсолютно мазало.
Споерд мен няма да помнят!То няма как иначе!А снимките са мого готини!С нетърпение чакам този епизод!
smallville_f
Jan 26 2007, 23:26
Тц-тц ... а някога тия момчета бяха приятели ... "Е беше време да се "хванат за гушите" !" --> за мое голямо съжаление, защото Лекс има спец място в сърцето ми (демек Майкъл) ... Щеше да е хубаво да си останат приятели ... бяха ми толкова сладки двамцата в общи сцени ... Ако Лана и Лекс помнят случилото се ще бъде много кофти за Кларк и сигурно по някакъв абсолютно нереален начин ще стане така че да не помнят нищо от изминалите 24 часа (нещо не рядко срещано в сериала )
sonofsparda
Jan 26 2007, 23:31
Ще помнят,ще помнят.Единственият човек,който няма да помни нищо от цялата случка,ще бъде Лойс Лейн.
sydney
Jan 28 2007, 20:02
страшни снимки определено ще има шоу м/у Лекс и Кларк,епизода ще бъде върховен
smithy
Jan 29 2007, 16:30
Тва Клексана напрао ме разби евала
sonofsparda
Jan 29 2007, 20:59
Ами така е.Този триъгълник така е известен на американските фенове-"Клексана".До скоро имаше и Кларк,Лойс и Оли-"Клоли" .Кой знае за Кларк,Клои и Джими какво имат.
smithy
Jan 29 2007, 22:15
Тия американци с кви глупости се занимават та ''Брукас'' та ''Клана'' само а Лекс и Кларк сигурно е ''Клекс''...хахаа..д*ба и тъпите парчета са
"The legendary love affair begins tonight" - супер
sydney
Jan 31 2007, 10:51
уаууууууууу тава се нарича постер крайно време беше мерси много МаНеКеНа
vikihill96
Jan 31 2007, 12:06
Евала за постера-оставаше на него и очичките на Кларка да светеха дяволито с червен цвят и направо .Супер постерче-супер епизод(ще бъде),абе изобщо суууупер
kiko
Jan 31 2007, 12:27
АХхаХа Новата част на трейлърчето ме зарадва на кларк нещо му убягват думите
sonofsparda
Jan 31 2007, 14:36
Ей за това говоря.Ето така трябва да стоят нещата-и един ден така ще бъде.Един вид началото на супер-двойката!Поздрави на Емо.
smallville_f
Jan 31 2007, 15:59
Постерът е просто върхът!!!!!!!!!!!!!Началото на най-страхотната двойка!!!!!!
tzvetka
Jan 31 2007, 17:35
Аййй!Всичко е върха!Супер е!Мале хорааа още един ден и ще го дават и в петък ще можем да се насладим на жестокия епизод!Даже честно да си призная съм малко по-развалнувана за този епизод от колко бях за Justice!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.