Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Промоционален постер на епизод #13
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
Промоционален постер на епизод #13

Ето, така се прави.
MaHeKeHa
Ванка, повече недей да качваш снимките в prikachi.com Много често самия уеб сайт бъгва и снимките не се отварят. Сега отново не се отварят. А това създава излишни проблеми във форума, защото започва да бави адски. От сега искам да ги качваш www.imageshack.us
vikihill96
Мноого яки снимки,епизода ще е супер.Нетърпението е огромно...А историята ,разказана от снимките е също много,много готина-sonofsparda,благодаря първо за снимките и после за наистина "увлекателната история",която си разказа с тях... 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif .Мерси,мерси,мерси.. 4.gif 4.gif
lyubenski
Така както си ги описал са направо за Hummorville. Много се кефя на Кларк и коженото му яке smile.gif
sonofsparda
QUOTE(MaHeKeHa @ Jan 24 2007, 07:40) *

Ванка, повече недей да качваш снимките в prikachi.com Много често самия уеб сайт бъгва и снимките не се отварят. Сега отново не се отварят. А това създава излишни проблеми във форума, защото започва да бави адски. От сега искам да ги качваш www.imageshack.us

Добре,вече ще ги качвам в imageshack.За там ми трябва регистрация,нали?Не,че ми е проблем,де. smile.gif
lyubenski
Не е задължителна регистрацията. Аз го харесвам много сайта, защото ъплоуда става супер бързо smile.gif
MaHeKeHa
QUOTE(sonofsparda @ Jan 24 2007, 12:24) *

QUOTE(MaHeKeHa @ Jan 24 2007, 07:40) *

Добре,вече ще ги качвам в imageshack.За там ми трябва регистрация,нали?Не,че ми е проблем,де. smile.gif

Не, супер лесно се прави. Имам още една молба към теб. Не искам да повече да слагаш такива снимки, с такава големина тук. Така снимки НЕ СЕ слагат във форум. Трябва да знаеш, че не всички разполагат с добра връзка и понякога това е дразнещо БАВНО за тези, които имат ограничен НЕТ. За това ще се събразяваш с този факт. Погледни аз как слагам снимките.

"Щом си се хванал на хорото, ще го играеш правилно" - трябва да знаеш, че има някакви правила с които ТРЯБВА да се съобразяваш, и те са най-вече откъм потребителска гледна точка. (Мисли за тези, които влизат тук) Не е нужно хората да чакат 4 минути, докато им зареди темата (да, намалих си нета до 10kb и в темата, в която си сложил снимиките, ми я отвори за 4 минути, благодарение на фототапетите-снимки) така че мисли за другите хора.

Cheers
sonofsparda
ОК,ОК,съжалявам,че не съобразих с това.Ще гледам да съм по-коректен от тук-нататък. smile.gif
vikihill96
QUOTE(sonofsparda @ Jan 24 2007, 15:16) *

ОК,ОК,съжалявам,че не съобразих с това.Ще гледам да съм по-коректен от тук-нататък. smile.gif

Що бе перфектно си отваря снимките....от сутринта съм ги пуснал да се заредят да ги видя...и още чакам 18.gif 18.gif 18.gif ...Попринцип наистина е правилно това дето ти го казва MaHeKeHa,но аз си имам друго наум-то ако нета ти е по-бавен от 100-150 Kb за българското интернет пространство,защо ли да се хваща човек на хорото....Но иначе е правилно да се съобразяваме с другите...Вижте просто на снимките Кларки как се "съобразява" с Лекс и Лан,както пишеш в коментара към тях....Това е съобразяване от класа... 18.gif 4.gif 4.gif mrgreen[1].gif
lyubenski
Хубавото на imageshack е че имат линк специално за форуми, който е супер smile.gif. Няма нужда ти да си играеш да ги намаляваш smile.gif
MaHeKeHa
Така е по-добре, нали, Ванка?

Когато отвориш Imageshack.us след като "браузнеш" избраната снимка и кликнеш на бутона "Host it" ще се появят редица опции. Тази, която ти трябва е 2-рата отгоре надолу.

Ще копираш линка от 2-рата дълга колонка. В края на колонката трябва да пише това: "Thumbnail for forums (1)"

Запомни!

"Втората колонка отгоре надолу" Именно тя ти дава опцията да копираш такива снимки с "Tumbnail" след като се кликне на тех, ще се отворят в голем размер."

Успех и Cheers.
Apfh
По темата... снимките. Мога да кажа само 1 нещо:

Е беше време да се "хванат за гушите" !
biggrin.gif

п.п. Много са ми чудни снимки 7, 8, 9 и 10. Значи Кларк е хванал доста грубо Лана на едната, Лекс е насочил пистолет в лицето на Кларк на следващата, докато Лана гледа доста... хм.. учудено. smile.gif И като за капак Кларк е на земята сякаш точно са му теглили коршума... ЛоЛ...
vikihill96
4.gif
QUOTE(Apfh @ Jan 24 2007, 18:49) *

biggrin.gif

п.п. Много са ми чудни снимки 7, 8, 9 и 10. Значи Кларк е хванал доста грубо Лана на едната, Лекс е насочил пистолет в лицето на Кларк на следващата, докато Лана гледа доста... хм.. учудено. smile.gif И като за капак Кларк е на земята сякаш точно са му теглили коршума... ЛоЛ...

Е то ако са му теглили куршума ще е супер прекалено ,да не помнят Лекс и Лана -щото ако помнят ,следващите епизоди би трябвало да са абсолютно мазало. 4.gif 4.gif shocking.gif 3.gif
tzvetka
(vikihill96 @ Jan 24 2007, 21:11) *

4.gif
(Apfh @ Jan 24 2007, 18:49) *

biggrin.gif

Е то ако са му теглили куршума ще е супер прекалено ,да не помнят Лекс и Лана -щото ако помнят ,следващите епизоди би трябвало да са абсолютно мазало. 4.gif 4.gif shocking.gif 3.gif

Споерд мен няма да помнят!То няма как иначе!А снимките са мого готини!С нетърпение чакам този епизод! 3.gif
smallville_f
Тц-тц ... а някога тия момчета бяха приятели ...
"Е беше време да се "хванат за гушите" !" --> за мое голямо съжаление, защото Лекс има спец място в сърцето ми (демек Майкъл) blush.gif ... Щеше да е хубаво да си останат приятели ... бяха ми толкова сладки двамцата в общи сцени ... rolleyes.gif

Ако Лана и Лекс помнят случилото се ще бъде много кофти за Кларк и сигурно по някакъв абсолютно нереален начин ще стане така че да не помнят нищо от изминалите 24 часа (нещо не рядко срещано в сериала blink.gif ) wink.gif
sonofsparda
Ще помнят,ще помнят.Единственият човек,който няма да помни нищо от цялата случка,ще бъде Лойс Лейн. smile.gif
sydney
страшни снимки 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif определено ще има шоу м/у Лекс и Кларк,епизода ще бъде върховен happy.gif happy.gif happy.gif
smithy
Тва Клексана напрао ме разби smile.gif евала
sonofsparda
Ами така е.Този триъгълник така е известен на американските фенове-"Клексана".До скоро имаше и Кларк,Лойс и Оли-"Клоли" 18.gif.Кой знае за Кларк,Клои и Джими какво имат. 18.gif
smithy
Тия американци с кви глупости се занимават та ''Брукас'' та ''Клана'' само а Лекс и Кларк сигурно е ''Клекс''...хахаа..д*ба и тъпите парчета са 16.gif
Idex
Smallville Crimson trailer & director's cut:
http://www.youtube.com/watch?v=xe9zXH9LwdI

Умрях от кеф smile.gif
MaHeKeHa
Update: в първото мнение.
lyubenski
"The legendary love affair begins tonight" - супер wink.gif
sydney
уаууууууууу тава се нарича постер 18.gif 18.gif 18.gif крайно време беше laugh.gif laugh.gif мерси много МаНеКеНа happy.gif happy.gif happy.gif
vikihill96
Евала за постера-оставаше на него и очичките на Кларка да светеха дяволито с червен цвят и направо mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .Супер постерче-супер епизод(ще бъде),абе изобщо суууупер biggrin2.gif biggrin2.gif
kiko
АХхаХа Новата част на трейлърчето ме зарадва на кларк нещо му убягват думите smile.gif biggrin2.gif
sonofsparda
Ей за това говоря.Ето така трябва да стоят нещата-и един ден така ще бъде.Един вид началото на супер-двойката!Поздрави на Емо. smile.gif
smallville_f
Постерът е просто върхът!!!!!!!!!!!!!Началото на най-страхотната двойка!!!!!! worthy.gif
tzvetka
Аййй!Всичко е върха!Супер е!Мале хорааа още един ден и ще го дават и в петък ще можем да се насладим на жестокия епизод!Даже честно да си призная съм малко по-развалнувана за този епизод от колко бях за Justice! rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.