Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Godsend"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 1
ludoto_mimi
"Godsend"

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: Matt reveals himself to his wife. HRG confers with Mohinder. Now that she knows the truth, Claire tries to make sense of her life. Hiro seeks the sword that he is destined to own. Niki must face the consequences of her decision to turn herself in to the police. Simone and Nathan are worried about Peter, who has been in a coma for two weeks. A new hero is introduced who meets Peter and offers him a different view of the recent changes in the human evolutionary process. Micah visits his mother.

НАКРАТКО: Мат се разкрива пред жена си. Бащата на Клер се съвещава с Мохиндер. След като вече знае истината Клер се опитва да осмисли живота си. Хиро търси меча, който трябва да притежава. Ники трябва да понесе последствията, след като се предава на полицията. Симон и Нейтън са притеснени за Питър, който е в кома от две седмици. Появява се нов герой, който се среща с Питър и му показва различен поглед към последните промени в еволюцията на хората. Мика отива да види майка си.

ПРОМО@Youtube.com(online)

Download:
Heroes.S01E12.HDTV.XviD-LOL@ArenaBG
seduction_55
Уфф 16.gif 16.gif
Въобще бях забравила,че днес излиза епизода 18.gif
Очертава се интересен епизод,и пак ще има нов герой blink.gif Те явно са повече отколкото очакваме 4.gif
Apfh
Много повече са... smile.gif
А днешният "нов герой" не е този, който ми е интересе. Днес представиха един невидим пич. wink.gif А иначе чакам следващият или по-следващият епизод да се появи Хана.
Колкото до самият епизод - "Godsend" определено е добро продължение на сезона след почивката. Видяхме, че онзи с радиацията е започнал да контролира силите си. Дали пък не се появи в негово лице още един злодей biggrin.gif confused.gif А и Хиро най-после се "изправи срещу Т-Рекс" biggrin.gif хаха.. знаех си, че в музея ще го види!.. smile.gif
Ех.. я пак да го изгледам... smile.gif
ludoto_mimi
Горкия Хиро... Толкова се мъчи и накрая - дубликат! mad.gif

На мен ми е по-интересно защо Питър видя невидимия... blink.gif И дали му прие силата и двамата станаха невидими или онзи като го докосне и така го прави невидим?
Apfh
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 24 2007, 00:09) *

Горкия Хиро... Толкова се мъчи и накрая - дубликат! mad.gif

На мен ми е по-интересно защо Питър видя невидимия... blink.gif И дали му прие силата и двамата станаха невидими или онзи като го докосне и така го прави невидим?

Ми нали Питър копира силите на околните. Следователно може да види невидимият, защото е също, като него и да стана и той невидим. Вгледай се, че като го притисна на стълба и двамата не се виждаха wink.gif Btw казва се Клауд невидимият и се играе от Christopher Eccleston ("Да изчезнеш за 60 секунди").

Нямам търпение да видя и следващите две нови попълнения - Хана и .......... (не му знам името, само знам, че ще го изиграе Eric Roberts, който е страшен актьор).

А Хиро.. ех.. пак трябва да се разправя с Линдерман.. dry.gif
seduction_55
Много хубава серия.Ама тоя невидимия много злобен ми се стори.Бащата на Клеър защо иска Мохиндер на негова страна?Заради Сайлър ли?
Apfh
QUOTE(seduction_55 @ Jan 25 2007, 13:01) *

Много хубава серия.Ама тоя невидимия много злобен ми се стори.Бащата на Клеър защо иска Мохиндер на негова страна?Заради Сайлър ли?

Иска да му измъкне на Мохиндер пълният списък за да може да привлече и други "специални" към организацията си.. мхм.. така де към тъмната страна. rolleyes.gif biggrin.gif
Electrum
А защо бяха пуснали тая хлебарка на Сайлър 16.gif 18.gif
seduction_55
И все пак ми е интересно кой е шефът на бащата на Клеър,има ли сили или просто мрази различните?.И би трябвало да е някоя важна клечка,за да може да си позволява толкова много хора да работят за него и то под прикрие wacko.gif Офф...Колкото повече мисля,толкова по заплетено ми се струва всичко.
ludoto_mimi
Мда, и аз това се чудя...

Абе няма ли да го видим вече тоя г-н Линдерман. Бута се навсякъде и очевадно всички имат някаква връзка с него. huh.gif
Mar2<Heroes>
какви са тея нови 2-ма герои ХАна и някакъв друг откъде знаете за тях??
sulu
Според мен точно Линдермен е шефът на бащата на Клеър и той също има некви способностси,но все пак ще има и 2-ри сезон явно,така че ще си говорим другата година по тва време,точно кой е Линдермен(но да се надяваме,че ще е по-скоро). smile.gif
Apfh
Чудно защо си спомням, че в един епизод видяхме Линдермън. Когато Нейтън беше във Вегас. Спомням си, защото тогава доста ми стана чудно, че всъщност Линдермън е жена... хм.. huh.gif

За организацията на H.R.G. (бащата на Клеар) незнам защо но си мисля, че е тайна правителствена организация имаща за цел "опитомяването" и използването на "специалните" хора. Един вид проект Супер-войник, но използвайки естествената еволюция. Само се двоумя дали е правителствен или някой по-голям седи на върха...

Mar2<Heroes>, знаем за Хана от новелите/комиксите. До 11 епизод ги пускаха по един комикс към епизод и се обясняваха доста неща в тях. Сега по време на почивката обаче пуснаха комикса към 12-ти епизод + още една история разделена в четири части наречена "Wireless", в която се разказваше именно за Хана. Историята на семейството й, как H.R.G. я открива и уж я придърпва към "тайният си отряд" за специални мисии и как накрая я прецаква при една мисия. Комикса свършва, как Хана се измъква от затвора и се започва да търси бащата на Клеар за да си отмъсти. Специалното й умение е, че може да чете всякакви дигинатлни съобщения. Напрактика има тотален контрол в/у всякакви безжични мрежи. Освен това има специално бойно обучение на таен агент и не е противник за подценяване... wink.gif
Колкото до другият нов герой - казва се Клауд и "кодовото му име" (един вид) е точно Невидимият човек. Видяхме го в края на 12-ти епизод. Играе го Кристофър Екълстон (ако си спомняте злодея от "Да изчезнеш за 60 секунди") и доколкото е съобщено до тук притежава силите си много по-отдавна от всички останали, които видяхме до тук. rolleyes.gif В общи линии ролята му е доста важна. Тепърва ще видим доста от него.

Колкото до 2-ри сезон (който ще има със сигурност - вече е подписан) ей сега точно видях нещо ново в едно интервю... имаше следният спойлер, че във втори сезон ще се пренесем доста в цял един нов свят в Япония и също така ще се запознаем с миналото на семейството на Хиро. Незнам защо, но свързвам по някакъв начин това със историята за сабята, която разказа Хиро в музея в този епизод. За онзи "велик войн" с необикновенни способности и как сабята е съсредоточавала силите му... smile.gif
Cartman
ОМГ хора откаде знаете толква много..
пък аз си мислих че съм фен на филма.. smile.gif
Иначе дали е възможно Линдерман да е "Дъ Биг Бос"-а на "тайната организация" ??
И.. Какво мислите ще се случи с Питър.. ? дали ще избухне, защото до сега всичко което е показвано в картините на Айзък се случва (въпреки че Айзък не е рисувал че точно Питър е причината)....
П.П Неможе да избухе мамка му! той ми е фаворита smile.gif
няма как да стане.. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.