Крег Бърн:Бихте ли разкрили нещо ново около различните взаимоотношения в сериала?
Алфред Гоуф:Мисля,че тази година взаимоотношенията бяха доста добри.Определено с Клои и Джими се получи добре,както и с Лойс и Оливър.Относно Лекс и Лана-поне от сюжетна гледна точка беше доста пикантно и послужи добре за историята.(Бел.Иван-абе относно това,моя милост не е особено съгласен,но шефовете са си шефове.
К.Б.:Значи наистина сте получили всичко,което са ви изпратили?
А.Г.:Всичките-до последното.Мисля,че феновете на Кларк и Лана трябва да продължат да гледат,защото е драма и триъгълниците се променят.
К.Б.:Лана Ланг ще бъде ли някога допусната до тайната на Кларк?
А.Г.:Трябва да продължите да гледате.Също изчакайте епизод 13-Crimson.Там има доста интересни развои на събитията.(
К.Б.:Бяхте ли доволен как се получи епизодът с the Justice League?
А.Г.:Получи се великолепно.Стийв Динайт свърши отлична работа,написвайки сценария и режисирайки епизода.Имаше много работа за вършене,но мисля,че се получи един от най-добрите епизоди в сериала.Адски задоволително е това,имайки предвид,че сме в 6 зезон и все още можем да направим един от най-добрите епизоди в сериала.
К.Б.:До края на сезона ще видим ли пак членове на Justice League?
А.Г.:Да,но не пак всичките заедно.Определено отново ще видите Зелената Стрела до края на сезона.
К.Б.:Все още ли няма планове за спин-оф за Зелената Стрела?
А.Г.:До този момент нямаме планове за никакви спин-оф-и.
К.Б.:Ако не е заплануван спин-оф за Зелената Стрела,има ли шанс Джъстин Хартли да стане редовен член на Смолвил?
А.Г.:Мисля,че с тези неща,както и беше с Милтън Файн през миналия сезон,тези истории изминават пътя си,и това,че оставяме хората да искат още,е чудесно.Джъстин има голяма кариера пред себе си и ако не друго,то поне мисля,че успяхме да го представим пред по-широка публика.Той определено е ТВ звезда и чудесен човек.
К.Б.:The Martian Manhunter ще направи пълната си поява тази седмица.Бихте ли ни казали дали ще видим отново този герой и по-нататък?
А.Г.:Martian Manhunter със сигурност ще се завърне пак през този сезон.
К.Б.:А нещо по-конкретно относно кога ще го видим пак?
А.Г.:Не.(смее се)
Ами това е общо взето.