Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Дорисувай
GGbit.info > Развлечение > Форумни игри
sviro
Правилата са следните:

Това е полето

Всеки участник трябва да го свали на компютъра си ,да дорисува едно квадратче и да качи картинката отново във форума.За предпочитане е стилът на картината да не е много раазличен в отделните и краища.
Един човек няма право да рисува до квадратче ,което е направил преди.Можете да рисувате много пъти,но не трябва да пускате два последователни поста.

За неразбралите:
Можете да свалите снимката на компютъра си като я кликнете с десен бутон и изберете save picture as (едва ли ще ви трябва)
Аз рисувах на MS Paint ,но ако искате по-добрa програма ползвайте TwistedBrush или Photoshop
Ако се чудите къде да качите картинката ползвайте сайта www.imageshack.us

Аз започвам пръв:
krisku
Мм, много интересна игричка.
Макар, че изобщо не мога да рисувам, ето моето продължение на играта:

biggrin.gif
f0rgy
IPB Image
о0 Пикасо ше се обърне в гроба ако види мойта "летяща чиния" 18.gif
TheUnknown
(f0rgy @ Jan 20 2007, 23:17) *

о0 Пикасо ше се обърне в гроба ако види мойта "летяща чиния" 18.gif

Добре че каза какво е иначе нямаше шанс да се познае 18.gif Абе прилича , малко .... малко 4.gif
renegade1990
DaniEl
Ледено_момиче

Хубава игра,обаче имам един въпрос-какво ще правим,когато няма как да не се допират квадратчетата едно до др.,нали в регламента това е забранено..?
fresh_girl
хахахаа мисляяя че се полуучи доста изродскооо 18.gif
Bloody_Tears
sviro
Не е забранено да се рисуват допиращи се квадратчета.Забранено е един човек да нарисува две докосващи се квадратчета 16.gif 16.gif .Всъщност това е основната цел - различни хора да рисуват отделни части на картинката и в крайна сметка да се получи нещо красиво...Както и да е -аз продължавам
ThePinkDuck
renegade1990
Само да кажа, че със всяка добавена картинка качеството се разваля (размазва), и когато таблицата е зъваршена сигурно ще е голямо мазало.
The Shaman
Беше хубаво следващите да дорисуват а не всеки каквото му хрумне...smile.gif
sviro
И аз това имахв предвид като слагах темата ,но си помислих, че никой не е разбрал че първото квадратче е 1/4 от стъбло на дърво ,а пък и бях объркал малко правилата.
Ледено_момиче
Ето и от мен едно облаче biggrin.gif biggrin2.gif .
ThePinkDuck
И така ето още нещо и от мен. Пропуснам предния пост, защото размерите му нещо не ми се виждат както трябва, а и сърцето ми се вписва в картинката по-малко дори и от дъгата. blink.gif

sviro
Е аз отново поствам (макар че хич не мога да рисувам).Трябва да измислим нещо за качеството защото много се размазва...
f0rgy
IPB Image
Госпожица Вещицата
Нека пробвам да свържа две квадратчета,че стана ужасна бъркотия...
fresh_girl

айдее пък и на тоз пич..една мацка му се полага biggrin2.gif хахаха
Ледено_момиче
[img=http://img354.imageshack.us/img354/5092/shlqshlqet3.th.png]
hristin4e
най-после и аз се хванах и дорисувах малко biggrin2.gif линк към картинката
NhazUl
hristin4e

smile.gif
SeMiNi

wink.gif
hristin4e

напредваме biggrin2.gif
Госпожица Вещицата
Дорсувах, отрисувах, ето резултата:

Greti

Картинката

Опитах се да оправя контурите надявам се да ви хареса как се получи smile.gif
kalin4eto_
sviro
Добре ,че го изтрихте първото,че се получи голяма бъркотия.Идеята ми беше да стане дърво и това да е долната му ,дясна част...
uti_inka
:blush:еми нарисувах но незнам как да го ка4а нова съм моля да ми обесните
Госпожица Вещицата
www.imageshack.us
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.