Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Излезе заглавието на еп.17
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
Заглавието на епизод 17 е вече известно.Той ще носи името-Combat

П.П.:Ако питате мен,съдейки по заглавието,това ще е един мега-як епизод.Сигурно ще има грандиозeн fight!Чакаме! smile.gif
MaHeKeHa
Е па те т'ва ако един от фантомите не е Sub Zero или Scorpion - пу ми кажи - lol
sonofsparda
Само това имам да кажа за този епизод:Get over here!
MaHeKeHa
Да, бе, Ванка. Нали ти казвам.... има нещо комунистическо в този епизод :]
sonofsparda
QUOTE(MaHeKeHa @ Jan 20 2007, 12:09) *

Да, бе, Ванка. Нали ти казвам.... има нещо комунистическо в този епизод :]

18.gif 18.gif Айде пак се почна. 18.gif 18.gif
3pacalypse Now
ahahah може би за да не крадат името на оригиналните герои вместо Суб Зиро ще има Бахър Нинджа 18.gif 18.gif 18.gif
jonas
(3pacalypse Now @ Jan 20 2007, 12:12) *
ahahah може би за да не крадат името на оригиналните герои вместо Суб Зиро ще има Бахър Нинджа 18.gif 18.gif 18.gif

не бе се казва ъндър нуль 16.gif
MaHeKeHa
Ей туко-що дойдоха новите спойлери за епизодa. Всъщност, няма да се казва "combat" a "communist"

Разбирайки, че доматите са свършли, Кларк Кент се изправя пред голяма опасност. Пред него има голяма опашка за домати, но вместо това, той решава да се нареди на опашката за краставици, за негово щастие на помощ се стича Лана Ланг, която решава да нареди на опашката за Картофи, но за жалост и те свършват. Тогава се появява Лекс Лутър, вехт началник на политбюро на ЦК на БКП и обявява, че на Нова година ще се продават само банани и портокали. А Клои се опитва да пробие системата на Лутър Корп - БКП с "Правец 8-Ц" но отново за жалост, Enter-a на клавиатурата се бъгва и проваля цялата операция, която нарича: Ние сме на всеки километър. От тук...до края на Smallville.

Между впрочем, когато казват "Ниво 33.1 - отряд откачалки" всъщност НЕ Е ТАКА. Това е асоциация, която означава В ДЕЙСТВИТЕЛНО:

"Партиен ДОМ 33.1 - отряд комунисти" Началник на Партиен отдел Лекс "пионера" Лутър.

ROFL
tzvetka
(MaHeKeHa @ Jan 20 2007, 13:36) *

Ей туко-що дойдоха новите спойлери за епизодa. Всъщност, няма да се казва "combat" a "communist"

Разбирайки, че доматите са свършли, Кларк Кент се изправя пред голяма опасност. Пред него има голяма опашка за домати, но вместо това, той решава да се нареди на опашката за краставици, за негово щастие на помощ се стича Лана Ланг, която решава да нареди на опашката за Картофи, но за жалост и те свършват. Тогава се появява Лекс Лутър, вехт началник на политбюро на ЦК на БКП и обявява, че на Нова година ще се продават само банани и портокали. А Клои се опитва да пробие системата на Лутър Корп - БКП с "Правец 8-Ц" но отново за жалост, Enter-a на клавиатурата се бъгва и проваля цялата операция, която нарича: Ние сме на всеки километър. От тук...до края на Smallville.

Между впрочем, когато казват "Ниво 33.1 - отряд откачалки" всъщност НЕ Е ТАКА. Това е асоциация, която означава В ДЕЙСТВИТЕЛНО:

"Партиен ДОМ 33.1 - отряд комунисти" Началник на Партиен отдел Лекс "пионера" Лутър.

ROFL

Уаоо!Това е простооо!И пак ги намешахте тея комунисти!Без тях май не може! biggrin2.gif
sonofsparda
QUOTE(MaHeKeHa @ Jan 20 2007, 13:36) *

ROFL

МаНеКеНа отново разкъртва. 18.gif 18.gif "Партиен ДОМ 33.1-отряд комунисти"- 18.gif 18.gif Не,сериозно,айде да се придържаме към темата.smile.gifАма откъде го измисли това за правеца,бе? 18.gif 18.gif
lyubenski
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Браво Емо. Много диво си го измислил smile.gif. Добави и "другаря" и всичко ще си е на мястото biggrin.gif
striikar
(MaHeKeHa @ Jan 20 2007, 13:36) *

ROFL

А не батка така нема се разберем 18.gif 18.gif 18.gif В крайна сметка Кларк ще успее ли да купи патладжан? smile.gif Дайте да спекулираме по тоя въпрос smile.gif Дали Лекс не е бивш агент на "Държавна сигурност" ? smile.gif А бе доста неща можем да питаме ама ме мързи да изреждам smile.gif
Сега по истинската тема(която за жалост е малко по-сериозна): Кво общо имат Sub Zero и Scorpion със Смолвил бе еее ше е тъпо ако ги смесят щото така ще сринат имиджа на Съб Зиро ако некав фермер го победи smile.gif Или пък на Скорпиън ако му използват знаменитата реплика "Get Over Here!" ще се ядосам smile.gif
Не в интерес на истината ше е тъпо ако ги смесят. Но пък ще се разцепя ако вкарат нещо подобно на Рептайл ... на тоя пич фатала му изкъртва от сякъде и ако го напрай във филма ще изпадна в екстаз worthy.gif
sonofsparda
Абе айде стига с тоя Мортал Комбат малко сега. smile.gif И на мен ми е кеф да правя аналогии,но кажи все пак какво мислиш за заглавието като цяло. smile.gif Btw,още се хиля,като прочета поста на МаНеКеНа за комунистите. 18.gif
striikar
Ми кво да мисля след като съм превъртял всички възможни Mortal Combat игри smile.gif Нз кво да мисля друго освен, че ще се тупат здраво и нашия ще им направи фаталит , после бабалит и накрая ще ги довърши с анималит smile.gif Просто това заглавие на такива мисли ме докарва
tzvetka
А да питам ако Лекс е агент на държавна сигурност какво ли му е кодовото име!Да немаме втори Готце или Виктор!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.