Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Dream Lover
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Епизоди > Сезон 4
Estell
The Dream Lover

Кърстин е принудена да разчиства нещата на Джули след като един от мъжете, които е уредила претърпява заболяване. Уил и приятелите му събират пари за нови униформи в училище.

Музика

Suvjan Stevens - Dear MR. Supercomputer
The Western States Motel - The New E Blues
April March - Garcon Glacon
The Low Standarts - Du Temps
Tally Hall - Hidden In The Sand
Charlotte Gainsbourg - Tel Que To Es
Sparklehorse - Return To Me

Download
Zamunda
Data
^^BIG`smile^^
Ейййй, супер 11-ти епизод!!! 13.gif 13.gif 13.gif Супер много съм щастлив, но ме притеснява фактът, че го няма в нета shocking.gif . Някой ще ми каже ли от къде мога да си го намеря, или просто още не е излезнал още 18.gif
Jolly_GirL
QUOTE(^^BIG`smile^^ @ Jan 20 2007, 13:42) *

Ейййй, супер 11-ти епизод!!! 13.gif 13.gif 13.gif Супер много съм щастлив, но ме притеснява фактът, че го няма в нета shocking.gif . Някой ще ми каже ли от къде мога да си го намеря, или просто още не е излезнал още 18.gif

Епизода го има в www.zamunda.net
Този епизод не ме впечатли с нищо особенно,даже останах малко разочарована накрая rolleyes.gif
^^BIG`smile^^
Ейй, супер, върха сте!!! worthy.gif Супер, мега, хипер много ви благодаря 3.gif Сега трябва само да изчакам да ми се свали епизодата 18.gif THANKS още веднъж и като гледам епизода ще си дам компетентното мнение mrgreen[1].gif
Estell
Дам и на мен нещо не ми хареса. Очаквах повече.
^^BIG`smile^^
Ей на мен много ми хареса, пък! 4.gif Много ми беше интересна, защото супер весели неща станаха и най-много ми харесаха, защото бяха раздвижени 3.gif Страшно много ме изкефи момента, когато Самър се опита да одуши Раян и му вика "Вратът ти е много дебел!" 18.gif Много свежо беше епизодчето според мен. biggrin2.gif И хавата с Джули и Кики също беше много яка 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.