Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Относно рангове и възможности
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
vIkToRsHeFa
От днес 7 август 2005-та потребителите над 100 поста ще могат да си сменят ранговете(надписчетата под аватарите) като ранга не трябва да съдържа :
1. Обидни думи
2. Някакъв ранг от вида на "администратор" "модератор" и така нататака.
3. По преценка на администраторите, такава промяна може да бъде отказана, дори и да отговаря на предните две точки.

Който желае нека постне по долу или да ми прати на ПМ какво иска.

Поздрави !!!
radotooo
аа тва ми харесва .....ам кат гледам трее да поспамя малко доде стигна 100 smile.gif banana.gif
Paagrio
QUOTE(KyPBaPa @ Aug 7 2005, 09:45 PM)
аа тва ми харесва  .....ам кат гледам трее да поспамя малко доде стигна 100 smile.gif banana.gif
*

Кошчето не се модерира banana.gif
Freaky
A . Аз още преди тази тема помолих шефа да ми направи този ранг . Мисля , че ми подхожда . 4.gif
DonTsetsi
Ако може "The one and only..."
Благодаря предварително!
vIkToRsHeFa
Няма проблем иначе ранговете настроени до този момент си остават !!!
vIkToRsHeFa
Смъквам броя постове на 50 ЗА СЕГА по нататък това ниво ще бъде дигнато взависимост от развитието на форума...
Freaky
Шефе , мисля , че така си е добре да остане не 100 поста . Това е моето мнение mellow.gif
vIkToRsHeFa
АМи имам в предвид че има хора които постват по малко но пък за това са редовни в форума wink.gif иначе след време де сега още е рано...
Freaky
QUOTE(GgBiT.InFo @ Aug 21 2005, 11:17 PM)
АМи имам в предвид че има хора които постват по малко но пък за това са редовни в форума wink.gif иначе след време де сега още е рано...
*

Ами според мен е по добре след request за смяна на ранга ти да прецениш дали потребителя е достатъчно редовен за промяна . huh.gif
cTo9H
И аз мисля че е по добре да си седи на 100 поста...50 е твърде малко..то дето се вика те за 3 дена се правят 50 поста smile.gif
Моя ранг кефи ли ви? biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
blqhblqh
QUOTE(cTo9H @ Sep 1 2005, 10:09 AM)
И аз мисля че е по добре да си седи на 100 поста...50 е твърде малко..то дето се вика те за 3 дена се правят 50 поста smile.gif
Моя ранг кефи ли ви?  biggrin2.gif  biggrin2.gif  biggrin2.gif
*

Хахахахаххааа ами имаше един маинадето 40наден ги правеше ама сега е на почивка ама неговите бqха доста смислени да не повqрва човек...

Но все пак има редовни потребители които пишат пък по малко но пък са стари посетители на форума...
Така че сте вайи и датата на регистрациq по преценка наааадминистратор wink.gif

ПП. Сори ама клавиатурата на коиато пиша е като от средновековието и ...
Freaky
QUOTE(cTo9H @ Sep 1 2005, 10:09 AM)
Моя ранг кефи ли ви?  biggrin2.gif  biggrin2.gif  biggrin2.gif
*

QUOTE(blqhblqh @ Sep 2 2005, 04:15 PM)
Хахахахаххааа ами имаше един маинадето 40наден ги правеше ама сега е на почивка ама неговите бqха доста смислени да не повqрва човек...

Но все пак има редовни потребители които пишат пък по малко но пък са стари посетители на форума...

*

Изглежда сме на едно мнение ... wink.gif
QUOTE(Freaky @ Aug 22 2005, 05:19 PM)
QUOTE(GgBiT.InFo @ Aug 21 2005, 11:17 PM)
*

Ами според мен е по добре след request за смяна на ранга ти да прецениш дали потребителя е достатъчно редовен за промяна . huh.gif
*

vIkToRsHeFa
QUOTE(Freaky @ Sep 2 2005, 06:05 PM)
QUOTE(blqhblqh @ Sep 2 2005, 04:15 PM)

*

Изглежда сме на едно мнение ... wink.gif

Ам нека уточня... това горе съм аз като обикновен редовен потребител... wink.gif
И точно това и ще направя !!!
Които има над 50 поста и регистрацията му е минимум от седмица има пълно право на ранг като по преценка на администратор за приноса на потребителя към форума изключва горното...(полезни статии или подобен принос
Това е . punk.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.