MaHeKeHa
Jan 19 2007, 08:52
• Вярвайки в неизбежното, Джими Олсън прекратява връзката си с Клои, а Лана Ланг е преследвана от Ловец. След като получава снимка, на която вижда себе си как се съблича в собствената си стая, Лана Ланг разбира, че е преследвана от Ловец-убиец, което я кара да се скрие на изнендващо място (защо ли имам чувството, че ще бъде във фермата на Кент). През това време Джими Олсън прекратява връзката си с Клои Съливън, вярвайки, че все още Клои има чувства към Кларк Кент. Това кара Клои да погледне дълбоко в съзнанието си и разбере какви са й чувства към нейният най-добър приятел. •
Вашите мнения и коментари, моля:
free_soul
Jan 19 2007, 20:51
Емо , нямам големи предположения къде точно Лана ще се скрие, може да се окажеш прав , че ще отиде при Кларк. Със сигурност тази ситуация, в която ще изпадне ще я накара да отиде при приятел/ли, търсейки подкрепа. Обаче по интересното върху , което трябва да акцентираме е кой е този Ловец-Убиец, и защо точно жертвата да бъде Лана

? Може би от минали епизоди Лана има връзка с някакво събитие , което сега ще намери своят отлив.
vikihill96
Jan 19 2007, 21:06
Само едно мааалко въпросче би искал един донякъде ,очевидно,най-вероятно ,малко....(след 7 часа)непросветен човек-13 eпизод -"Crimson"-всички ли в крайна сметка ще забравят какво им се е случвало през този епизод?Кларк,Лойс та и Лана ли,че да ходи да се крие при нашето момче,след като горе долу знаем какви ще ги надроби Кларки във фаталния 13-ти епизод?Та това ми е въпросчето.А колкото до самия епизода-Ами разгеле и Лана малко да я уплашат,че да стане интересничко.
sonofsparda
Jan 19 2007, 22:15
Значи спойлърите гласяха,че само Лойс няма да помни случката.Си Кей винаги всичко си спомня след като е бил на червен криптонит.И според мен е учудващо ако Лана случайно се реши да се крие във фермата на Кларк,обаче явно тъпата кучка може и да си спомни кой колко пъти и е спасявал животеца и хоп-при Кларк естествено е най-безопасно.Абе може и да не стане така знам ли?Ама нали виждате-Лана Ланг отново е жертвата.
MaHeKeHa
Jan 19 2007, 22:19
Е, чакайте. Аз просто предполагам. Това си е мое мнение, не го взимайте на сериозно. Но все пак може и да се окаже така, знам ли..
Ванка, ти за какъв криптонит ми говориш тука?
sonofsparda
Jan 19 2007, 22:53
Ами просто уточних,вследствие на въпроса на vikihill96,кой ще помни и кой не в епизод 13.Нямах за цел да намесвам криптонита в еп.14.
MaHeKeHa
Jan 19 2007, 22:58
Винаги съм подозирал, че си комунист :]]]
sonofsparda
Jan 19 2007, 23:02
Стига бе!
lyubenski
Jan 19 2007, 23:25
Оуу момчета няма смисъл да го мислите - у нас ще дойде, къде другаде да отиде
P.S. После ще разказвам.
free_soul
Jan 19 2007, 23:28
Хахахаххх...после ще я шернеш ли?
П.С. Обаче никой не подхвана това кето по горе бях подметнал за Ловеца-Убиец...дали ще има връзка с минал епизод
sonofsparda
Jan 19 2007, 23:55
Много е възможно.Това е Смолвил,все пак.
tzvetka
Jan 19 2007, 23:57
Епизода няма да е особено интересен като гледам ама нищо!Ще го преживея сега един епизод!Интересното е къде ще се скрия нашата любима героиня-Лана Ланг

Може верно да дотича при Кларк!Но ще видим чак като излезе епизода!Сега с нетърпение чакам да излезе 13!Много ще е интересен!Само чакам да видя как Лоис ще земе да връхлети на Кларк и как той ще връхлети и на Лана и на Лоис май!
sonofsparda
Jan 19 2007, 23:59
Е,Цвети,чакай сега.За този епизод се знаят малко неща още.Вярно,че описанието си е описание,но все пак.И на мен не ми допада,че сигурно пак около Лана ще се въртят нещата,но дай да му дадем шанс.Има 3 седмици дотогава още.
lyubenski
Jan 20 2007, 00:01
Oносно Ловеца, нямам много идея. Като съдя по минали епизоди обаче се надявам да не е някой отчаяно влюбен в нея, дано измислят нещо по различно

free_soul > ще си помисля за шерването
MaHeKeHa
Jan 20 2007, 00:01
Принципно сериите са свързани. Аз пък мисля, че епизода ще бъде супер. Много е рано да казвам дали ще е хубав, или посредствен. Едно описание не стига, за да дадем точната преценка.
tzvetka
Jan 20 2007, 00:04
Е даде!То аз имам предвид че като гледам описанието не ми изглежда да е интересен!Въпреки, че по принцип харесвам всеки епизод на Smallville!По-точно имам предвид, че няма да има нещо по-пикнатно така нещо по вълнуващо!
sonofsparda
Jan 20 2007, 00:07
Е,ако под "пикантно и вълнуващо" подразбираш Лойс и Кларк в еп.13(Oooo,yeah

),наистина може и да не е чак толкова интересно,но ще го видим.I have faith.
MaHeKeHa
Jan 20 2007, 00:08
QUOTE(tzvetka @ Jan 20 2007, 01:04)

Е даде!То аз имам предвид че като гледам описанието не ми изглежда да е интересен!Въпреки, че по принцип харесвам всеки епизод на Smallville!По-точно имам предвид, че няма да има нещо по-пикнатно така нещо по вълнуващо!
Цвети, не знам дали си чела описанието на ЕП #11, там не беше кой знае какво, но виж какво се оказа, в последствие..
sonofsparda
Jan 20 2007, 00:10
Е,Justice League говори само по себе си.
tzvetka
Jan 20 2007, 00:12
Ми аз знам този форум отдавна и пиша и в други форуми ама защо не се бях регналанезнам!Та не съм чела описанието!А защото знам по принцип какво е Justive league както повчето хора очаквах да е нещо много интересно!
А точно под вълнуващо имам предвид Лоис и Кларк!:)Щото ми е много интересно как ще се развият нещата между тях!То е ясно че е се съберът все някога ама докато това стане е интересното!А и също и да има нещо такa повечко за Justice League
sydney
Jan 22 2007, 12:37
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.