Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Официалното описание на епизод #14 "Trespass"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
• Вярвайки в неизбежното, Джими Олсън прекратява връзката си с Клои, а Лана Ланг е преследвана от Ловец. След като получава снимка, на която вижда себе си как се съблича в собствената си стая, Лана Ланг разбира, че е преследвана от Ловец-убиец, което я кара да се скрие на изнендващо място (защо ли имам чувството, че ще бъде във фермата на Кент). През това време Джими Олсън прекратява връзката си с Клои Съливън, вярвайки, че все още Клои има чувства към Кларк Кент. Това кара Клои да погледне дълбоко в съзнанието си и разбере какви са й чувства към нейният най-добър приятел. •

Вашите мнения и коментари, моля:
free_soul
Емо , нямам големи предположения къде точно Лана ще се скрие, може да се окажеш прав , че ще отиде при Кларк. Със сигурност тази ситуация, в която ще изпадне ще я накара да отиде при приятел/ли, търсейки подкрепа. Обаче по интересното върху , което трябва да акцентираме е кой е този Ловец-Убиец, и защо точно жертвата да бъде Ланаconfused.gif? Може би от минали епизоди Лана има връзка с някакво събитие , което сега ще намери своят отлив.
vikihill96
Само едно мааалко въпросче би искал един донякъде ,очевидно,най-вероятно ,малко....(след 7 часа)непросветен човек-13 eпизод -"Crimson"-всички ли в крайна сметка ще забравят какво им се е случвало през този епизод?Кларк,Лойс та и Лана ли,че да ходи да се крие при нашето момче,след като горе долу знаем какви ще ги надроби Кларки във фаталния 13-ти епизод?Та това ми е въпросчето.А колкото до самия епизода-Ами разгеле и Лана малко да я уплашат,че да стане интересничко.
sonofsparda
Значи спойлърите гласяха,че само Лойс няма да помни случката.Си Кей винаги всичко си спомня след като е бил на червен криптонит.И според мен е учудващо ако Лана случайно се реши да се крие във фермата на Кларк,обаче явно тъпата кучка може и да си спомни кой колко пъти и е спасявал животеца и хоп-при Кларк естествено е най-безопасно.Абе може и да не стане така знам ли?Ама нали виждате-Лана Ланг отново е жертвата.
MaHeKeHa
Е, чакайте. Аз просто предполагам. Това си е мое мнение, не го взимайте на сериозно. Но все пак може и да се окаже така, знам ли..

Ванка, ти за какъв криптонит ми говориш тука?
sonofsparda
Ами просто уточних,вследствие на въпроса на vikihill96,кой ще помни и кой не в епизод 13.Нямах за цел да намесвам криптонита в еп.14. smile.gif
MaHeKeHa
Винаги съм подозирал, че си комунист :]]]
sonofsparda
Стига бе! 18.gif
lyubenski
Оуу момчета няма смисъл да го мислите - у нас ще дойде, къде другаде да отиде biggrin.gif

P.S. После ще разказвам. wink.gif
free_soul
Хахахаххх...после ще я шернеш ли?

П.С. Обаче никой не подхвана това кето по горе бях подметнал за Ловеца-Убиец...дали ще има връзка с минал епизодconfused.gif
sonofsparda
Много е възможно.Това е Смолвил,все пак. smile.gif
tzvetka
Епизода няма да е особено интересен като гледам ама нищо!Ще го преживея сега един епизод!Интересното е къде ще се скрия нашата любима героиня-Лана Лангconfused.gifМоже верно да дотича при Кларк!Но ще видим чак като излезе епизода!Сега с нетърпение чакам да излезе 13!Много ще е интересен!Само чакам да видя как Лоис ще земе да връхлети на Кларк и как той ще връхлети и на Лана и на Лоис май!
sonofsparda
Е,Цвети,чакай сега.За този епизод се знаят малко неща още.Вярно,че описанието си е описание,но все пак.И на мен не ми допада,че сигурно пак около Лана ще се въртят нещата,но дай да му дадем шанс.Има 3 седмици дотогава още. smile.gif
lyubenski
Oносно Ловеца, нямам много идея. Като съдя по минали епизоди обаче се надявам да не е някой отчаяно влюбен в нея, дано измислят нещо по различно smile.gif

free_soul > ще си помисля за шерването 15.gif
MaHeKeHa
Принципно сериите са свързани. Аз пък мисля, че епизода ще бъде супер. Много е рано да казвам дали ще е хубав, или посредствен. Едно описание не стига, за да дадем точната преценка.
tzvetka
Е даде!То аз имам предвид че като гледам описанието не ми изглежда да е интересен!Въпреки, че по принцип харесвам всеки епизод на Smallville!По-точно имам предвид, че няма да има нещо по-пикнатно така нещо по вълнуващо!
sonofsparda
Е,ако под "пикантно и вълнуващо" подразбираш Лойс и Кларк в еп.13(Oooo,yeah 4.gif ),наистина може и да не е чак толкова интересно,но ще го видим.I have faith. smile.gif
MaHeKeHa
QUOTE(tzvetka @ Jan 20 2007, 01:04) *

Е даде!То аз имам предвид че като гледам описанието не ми изглежда да е интересен!Въпреки, че по принцип харесвам всеки епизод на Smallville!По-точно имам предвид, че няма да има нещо по-пикнатно така нещо по вълнуващо!

Цвети, не знам дали си чела описанието на ЕП #11, там не беше кой знае какво, но виж какво се оказа, в последствие..
sonofsparda
Е,Justice League говори само по себе си. 4.gif
tzvetka
Ми аз знам този форум отдавна и пиша и в други форуми ама защо не се бях регналанезнам!Та не съм чела описанието!А защото знам по принцип какво е Justive league както повчето хора очаквах да е нещо много интересно!
А точно под вълнуващо имам предвид Лоис и Кларк!:)Щото ми е много интересно как ще се развият нещата между тях!То е ясно че е се съберът все някога ама докато това стане е интересното!А и също и да има нещо такa повечко за Justice League
sydney
епизода ще бъде доста интересен rolleyes.gif rolleyes.gif както всички сме се разрали,не бива да съдим за епизода само по спойлърите unsure.gif unsure.gif но аз неможах да разбера какъв е този Ловец,който ще бъде след Лана blink.gif blink.gif жалко че Джими ще скъса с Клои sad.gif sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.