Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Субтитри за #11 ЕП
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 6
MaHeKeHa
Е, предполагам, това или по-скоро ТОЗИ епизод ще разбие представите за "Best of the BEST" и действително е така. В Американските форуми феновете са МЕКО казано "удовлетворени" Всички са в абсолютен възторг от 11 епизод и има защо. Всъщност, убедете се сами:

IPB Image

Връзка в АренаБГ:

Smallville.S06E11.HDTV.XviD-NoTV.torrent

Връзка в ЛинкосБГ:

smallville.611.hdtv.xvid.notv.avi.torrent

Субтитри:

smallville.611.BG_SUBS

Между впрочем, ето ВИ няколко мнения от чуждите форуми за 11 ЕП:

That has got to be the best episode of Smallville I HAVE EVER SEEN IN MY LIFE!!! It was perfect!!! The acting was absolutely amazing, the music went with each scene, and the Justice League was brilliant!!! I want to watch this again and again and again!!!!!!!

What a MAJOR episode!!! I only knew of Cyborg through Teen Titans, did I miss the WHY he was included? I'm glad to see everyone agreeing, I thought I would see the "purist" type of comments like "Yeah great, but they didn't do xxxxx", etc.

Сега е ВАШ ред да коментирате:

П.С. Е, Бобо, изглежда това е върхът на тортата :]
sonofsparda
Епизодът на епизодите.Нямам просто какво друго да кажа.За мен,поне до момента,Смолвил достигна връхната си точка.Няма как-10/10.
vikihill96
Ами то спасяването на света винаги си е изглеждало мноооого яко,а този епизод на сериала показва и един от най-добрите начини за това-ефекти,музика,актьорите ...Всичко беше на най-високо ниво.Без съмнение отново един от най-добрите епизоди,в най-добрия сериал(може би и най-добрия засега-но като гледам и трейлърите и спойлърите за следващите-може и ще има много като него).Просто велико woohoo.gif woohoo.gif woohoo.gif
CK_sweet
няма такъв епизод, толкова наситен и напрегнат ... бях настръхнала през цялото време -10 4.gif
Apfh
Ммм Емо.. http://ggbit.info/forum/index.php?showtopi...mp;#entry159485 smile.gif

Спах 3 часа, станах в 7, нямаше го.. умрях за още час, в 8:05 станах беше качен, в 8:10 пуснах темата, в 8:11 вече го гледах biggrin.gif ..............а и са немога да заспя! Мисля след малко да пусна последният сезон на Justice League!.. искам ощеееееее biggrin.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

п.п. Ако искаш делни я онази тема.
Ето ми и поста от там:

Олелелелеллеелел... точно свърши и просто... !!! shocking.gif 3.gif Епизода е невероятен!!!!!
Това обаче, което най- ми хареса беше края... "This is not the end Clark,.. it's just the begining!" ! happy.gif Даже не искам да спекулирам, какво ще става към края на сезона... ! Просто няма да ми стигне мястото за писане. rolleyes.gif biggrin.gif Само ще направя едно малко заключение (спойлери от тук нататък. ако не сте гледали Justice по-добре не четете):
Този епизод беше по-скоро формиране на лигата. Боя с "армията" на Лекс тепърва предстои. Имайки предвид, че знаем идните 5,6 епизода за какво ще се отнасят, мога спокойно да заключа, че "Justice 2" ще бъде или към последните епизоди, или може би дори ще бъде последният епизод, предвещавайки, какво можем да очакваме от сезон 7... wink.gif rolleyes.gif happy.gif Ох, как ми се иска още кросовъри да има ... rolleyes.gif
vikihill96
QUOTE(Apfh @ Jan 19 2007, 10:27) *

Ммм Емо.. http://ggbit.info/forum/index.php?showtopi...mp;#entry159485 smile.gif

Спах 3 часа, станах в 7, нямаше го.. умрях за още час, в 8:05 станах беше качен, в 8:10 пуснах темата, в 8:11 вече го гледах biggrin.gif ..............а и са немога да заспя! Мисля след малко да пусна последният сезон на Justice League!.. искам ощеееееее biggrin.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

п.п. Ако искаш делни я онази тема.
Ето ми и поста от там:

Олелелелеллеелел... точно свърши и просто... !!! shocking.gif 3.gif Епизода е невероятен!!!!!
Това обаче, което най- ми хареса беше края... "This is not the end Clark,.. it's just the begining!" ! happy.gif Даже не искам да спекулирам, какво ще става към края на сезона... ! Просто няма да ми стигне мястото за писане. rolleyes.gif biggrin.gif Само ще направя едно малко заключение (спойлери от тук нататък. ако не сте гледали Justice по-добре не четете):
Този епизод беше по-скоро формиране на лигата. Боя с "армията" на Лекс тепърва предстои. Имайки предвид, че знаем идните 5,6 епизода за какво ще се отнасят, мога спокойно да заключа, че "Justice 2" ще бъде или към последните епизоди, или може би дори ще бъде последният епизод, предвещавайки, какво можем да очакваме от сезон 7... wink.gif rolleyes.gif happy.gif Ох, как ми се иска още кросовъри да има ... rolleyes.gif

Дано,дано ти се сбъднат предположеинята-шест сезона вече гледаме това велико сериалче и ни знам как ще издържим повече-в смисъл след всеки следващ епизод се чувствам все по-размазан и по-размазан,искам още и още..насищате и търпение-кота "нулева"...чакането за всеки следващ епизод ..ууууужас.Но пък накрая удоволствието-безценно...(както се казваше накрая в рекламата на Mastercard).
lyubenski
(Apfh @ Jan 19 2007, 10:27) *

Напълно подкрепям мнението ти за епизода. Това наистина си е само началото smile.gif. Епизода беше върха, наслаждавах му се всяка една минута wink.gif. Много добра игра на всички, особено тежка беше сцената с раздялата на Оливър с Лоис unsure.gif . Краят прекрасен wink.gif
MaHeKeHa
И все пак не мога да си обясня защо Смолвил НИКОГА НЕ Е БИЛ В НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНИТЕ БГ ТРАКЕРИ - НИКОГА. А този жалък сериал "The O.C Gay boys" Дори в Замунда го има 2 пъти горе. Това е нечуванo. Поне да бяха уважили тази ВЕЛИКА серия - (MaHeKeHa is MAD)

Pathetic Gays
jonas
аз пък не мога без субтитри , колкото и да знам английски за тфа ей на ся съм прецакан и ша чакам .....
sonofsparda
QUOTE(MaHeKeHa @ Jan 19 2007, 11:13) *

И все пак не мога да си обясня защо Смолвил НИКОГА НЕ Е БИЛ В НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНИТЕ БГ ТРАКЕРИ - НИКОГА. А този жалък сериал "The O.C Gay boys" Дори в Замунда го има 2 пъти горе. Това е нечуванo. Поне да бяха уважили тази ВЕЛИКА серия - (MaHeKeHa is MAD)

Pathetic Gays

SO is SONOFSPARDA.Ами не знам приятелю.На същата логика,и аз се чудя защо PC-геймърите без причина са на мнение,че конзолните игри са тъпи и продължават да си цъкат CS,Diablo и Warcraft.Комерсия,какво да ги правиш.
jonas
(sonofsparda @ Jan 19 2007, 11:20) *

(MaHeKeHa @ Jan 19 2007, 11:13) *

Pathetic Gays

SO is SONOFSPARDA.Ами не знам приятелю.На същата логика,и аз се чудя защо PC-геймърите без причина са на мнение,че конзолните игри са тъпи и продължават да си цъкат CS,Diablo и Warcraft.Комерсия,какво да ги правиш.

Отговора е супер прост това е предпоследния епизод на Оранжевото Село 18.gif нормално е да има засилен интерес и яка носталгия unsure.gif rolleyes.gif Иначе аз мн си оважавам Оренжевелника мн пъти ме е карал да рева и особено мн го харесвам сега когато я няма оная дебела пача Вмириса sick1.gif
MaHeKeHa
Ванич, луд ли си, бе, Бате? Не виждаш ли в другите форум/ торент тракери/ Смолвил има 10 пъти повече сийдъри, а във форумите е един от най-обсъжданите сериали. Дори бие тъпите комерси "Бягство от затвора" и "изгубени-погубени" какво да говорим. Видимо хората имат ГОЛЯМ интерес, но видиш ли, ние КУХИТЕ БЪЛГАРИ СМЕ НА ДРУГО МНЕНИЕ.

Ебал съм ти шибаните комерси, сериозно. Това е нелепо. Едни тръгнал да гледа "Prison Break" и ние като овце в стадо - Я, Я, Я, Я, Я, да ВИДА какво е това. Аре стига.

Pathetic "Prison Break", pathetic "Lost", pathetic "Heroes" and so on. I dont give a damn about these fuckin SHOWS.

Smallville above ALL!

И тази седмица го доказаха "защо"
vIkToRsHeFa
Невероятен епизод!
Шапка има свалям наистина всичко беше не 6 ми 7+ worthy.gif 10/10 worthy.gif
lyubenski
Емо няма как да стане това за препоръчани. Просто в БГ всички гледат много детски като чуят Супермен. Колкото пъти съм се опитвал да обясна за достойнства и качествата на Смолвил са ме гледали все едно, че им разправям, че "Ed, Edd and Eddy" е смисъла на живота или нещо от сорта. Мисълта ми е, че някой като чуе за Смолвил и реши да прояви интерес и види първите просто обяснения, които се въдят по нета , нещо от сорта на : "Супермен като тинейджър" 16.gif и веднага го отбягват със засмешка. Еми това сме си българите винаги съдим по корицата wink.gif.
vikihill96
Ми то света е пълен с глупаци,а при тези,които отговарят за "десетте най или колкото са там,най-предпочитани"във всеки торент тракер-ами там явно гъстотата на глупави хора е много по-голяма от средната.А и не е вярно ,че българите не уважаваме сериала-както казах не го уважават шматките в тракерите,а ние си теглим ли теглим ,и се наслаждаваме-те нека ходят да се гръмнат-ние знаем,кой е най-добрия сериал на последните години. worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Apfh
Емо.. за няма и 4 часа рано сутринта, няма как посмъртно да влезе в Топ-а. Не всички, които го следят стават рано-рано, като нас само и само да го дръпнат. Изчакай до утре пък ще видим.

От друга страна всяко шоу си има фенове. Колко невероятни за мен сериала спряха само защото в Америката нямало достатъчно публика. Ем мен к'во ме е*е, че на тъпите американци не им харесват? Мен пък ми харесват. Но и да псувам и да не псувам няма да ги върнат защото се гледа рейтинг. Ако рейтинга се гледаше тук, колко шоута щяха да се свалят...
Това е 6-ти сезон на Smallville. Колкото повече са сезоните, толкова по-малко хора биха се навили да ги изгледат. Шоута, като "Prison Break" и "Heroes" са далеч по нови. Съответно повече хора биха се хванали да ги загледат защото 1,2 сезона не е нищо за гледане. И каквото и да ми казваш сериалчетата са си доста зарибяващи в сравнение с останалите нови сапунки, драми и еднотипни комедий, който в момента излизат.
ОС не го гледам - чакам да свърши и някой ден просто ще изгледам всички сезони. Защо е в Топ-а ? Защото свършва... дори тези, които някога са го гледали им е интересно, как ще свърши и го свалят. За това е толкоз популярен. Ще минат 5 месеца и 80% от тия дето сега го свалят ще са забравили изобщо за него.
MaHeKeHa
А този епизод, просто ... нямам думи да го опиша, наистина. WOW, хора, беше велик епизод. Всичко друго, което ще напиша би било МАЛКО сравнение с чувството, което изпитваш гледайки "Justice"

НЕВЕРОЯТЕН, ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН, ПОМПОЗЕН, МЕГАЗАВЛАДЯВАЩ!
jonas
(lyubenski @ Jan 19 2007, 11:42) *

Емо няма как да стане това за препоръчани. Просто в БГ всички гледат много детски като чуят Супермен. Колкото пъти съм се опитвал да обясна за достойнства и качествата на Смолвил са ме гледали все едно, че им разправям, че "Ed, Edd and Eddy" е смисъла на живота или нещо от сорта. Мисълта ми е, че някой като чуе за Смолвил и реши да прояви интерес и види първите просто обяснения, които се въдят по нета , нещо от сорта на : "Супермен като тинейджър" 16.gif и веднага го отбягват със засмешка. Еми това сме си българите винаги съдим по корицата wink.gif.

Аз лично съм супер голям фен обаче като чух за него и викам ти луд ли си ве кфи са тия глупости къф суперман пфф баси и децката простотия .... 16.gif
Apfh
QUOTE(MaHeKeHa @ Jan 19 2007, 12:31) *

А този епизод, просто ... нямам думи да го опиша, наистина. WOW, хора, беше велик епизод. Всичко друго, което ще напиша би било МАЛКО сравнение с чувството, което изпитваш гледайки "Justice"

НЕВЕРОЯТЕН, ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН, ПОМПОЗЕН, МЕГАЗАВЛАДЯВАЩ!

Викам - ИСКАМЕ ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееееееееееееееее........ passifier.gif rolleyes.gif happy.gif
sonofsparda
Още другата и по-другата седмица.За тях поне се предполага,че няма да отстъпват на култовия "Justice". smile.gif
MaHeKeHa
Абе тука се говори за "Spin-off" па ще видим. Кой знае, но рейтингът наистина ще бъде добър, сигурен съм. А това, ... това може да означава само едно нещо....

ВИЕ ПОЗНАЙТЕ!
Apfh
Мда.. стават все по-добри и по-добри епизодите, макар че този в момента ми е №1 в класацията smile.gif
Хаха.. а дано Емо... а дано biggrin.gif
Lois Lane
Това не само беше най-очакваният епизод, ами се превърна в най-кошмарно чаканият от мен епизод...
Мой приятел реши да ми го прати в ранни зори, още преди да го качат и на последните 5 минутки връзката запецна и се разпадна... Е кажете ми как човек да не умре в подобна ситуация, когато малко преди това е гледал въпросните 12 минути от епизода.
Иначе конкретно за епизода...Определено оправда всякакъв род очаквания, та дори в известна степен ги и надмина. На този етап май не мога да кажа нищо повече, защото днес ми бе един извънредно работен ден и сега като се прибера ще седна да го изгледма отново, за да се насладя пълноценно на епизода. А той определено заслужава подобно внимание. smile.gif
jonas
ай ся ако някой зашие на епизода и едни субтитри ....
vikihill96
И Лигата каза-"ДА БЪДЕ СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ".Incredible,Unbelievable ....думите не могат да опишат колко готино се чуства човек след такъв епизод..... 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif
sonofsparda
Определено остави следа и у мен този велик епизод.Ама както са казали хората:"Изкуството си е изкуство". smile.gif

-With that in mind-Lllllllllet's get ready for "Justiiiiiiiiiiice".

-And if you're not down with that,we've got two words for ya:Justice League.

П.П:сори,ама вече 3 пъти го гледам днес и още не ми е минал кефа.Дано и следващите да са такива. worthy.gif
vikihill96
QUOTE(sonofsparda @ Jan 19 2007, 17:27) *

Определено остави следа и у мен този велик епизод.Ама както са казали хората:"Изкуството си е изкуство". smile.gif

-With that in mind-Lllllllllet's get ready for "Justiiiiiiiiiiice".

-And if you're not down with that,we've got two words for ya:Justice League.

П.П:сори,ама вече 3 пъти го гледам днес и още не ми е минал кефа.Дано и следващите да са такива. worthy.gif

Absolutely,Absolutely-първо ще се изгубим в "Лабиринта" на Времето,а по-нататък ще се срещнем със стар,любим познат-Red-K.НЯМА НАЧИН-....СКАЧАЙ....... worthy.gif worthy.gif worthy.gif
tzvetka
Ау!Така го чаках този епизод!Обаче тази седмица мина бързо някакси и не се осетих и то дойде Justice!Егати свалям епизода целия за 10 минути ама едвам вече изтряйвам тея 10 минути!
free_soul
Аз пък го изгледах преди 10-ина минутки....и си викам я да вляза в форумчето да видя феновете какво са написали за това епизодче. Така като изчетох мненията Ви, оставам удовлетворен , че на всички Ви се е харесало епизодчето. Определено остави ме без дъх. Невероятни каскади, ефекти и прочие... Отначало като видях как Кларк малко почна да посмръмва Барт ми стана неприятно, но после се разбра , че го е правил от загриженост към него. Лекс пък надмина очакванията ми стана ми дори неприятно.....да постави Барт в такова положение борейки се за живота си. Истинският образ на Лекс започва да се изгражда на злодей. Хареса ми Оливър как се шашна като разбра , че Клои знае за него и не само това...хаххаа. Мисията , която беше да се промъкнат нашите герои в завода беше показана по перфектен начин. Накрая сцената между Оливър и Лоис беше наистина много драматична и тъжна. Останах обаче с впечатлението , че на всички най-много Ви е харесала най-последната сцена в плевнята на Кларки. 18.gif
3pacalypse Now
сори че ще вкарам негативна нотка в положителните ви мнения епизода много ми хареса , но съм леко разочарован може би заради чакането няколко месеца и очаквах нещо грандиозно а несамо да основат лигата в този епизод исках да се изпречат очи в очи с 33.1 smile.gif и да има меле ама явно ще трябва да чакаме Season Finale но тва чакане ме убива сега единствената ми надежда е в "ЛАБИРИНТ" - Джон Джонз да се превърне в марсиянският си вид за да може да ми е по интересно smile.gif
MaHeKeHa
Сори, батка, НО този епизод Е ГРАНДИОЗЕН. Всичко е въпрос на интерпретация. Мисля, че в описанието за #11 епизод, или поне би трябвало да знаеш, че в епизода ЩЕ се разправя "разрушаването/врзивяването" на Лаборатория/Ниво 33.1, а не да се БИЯТ срещу откачалки. А и сам видя накрая какво каза Оливър. "Това НЕ Е края, това е началото" wich means there should be more. Всички видяхме колко КЛОНА има на ниво 33.1 - ти представяш ли си, ако беха тръгнали отвсякъде да изкачат откачалки - от всички лаборатории 33.1 из целия свят....не ми се мисли, наистина. Както казах и преди: първо се дава "перспектива" а след това ясното на действия. Така се процедира във всички филми, сериали и т.н. Това е идеята.

Въпреки това уважавам мнението, макар и да единственото за сега, в което има лека нотка на "негативизъм"

П.С. Ей сега прочетох, че този епизод се отнася за ниво 33.1 - фабрика, в която се намира само ИНФОРМАЦИЯТА за ниво 33.1 - компютри, които съдържат голямо количество информация за 33.1, това е била целта на групата. Точно там е нямало "откачалки"

They just blew up the facility that housed the mainframe (computer with lots of data) and apparently some experiments on meteor rocks. This clearly wasn't where they housed the freaks.

Cheers
Apfh
3pacalypse Now аз пък да ти кажа точно обратното - много се изкефих, че тук не беше голямото сражение м/у Лигата и 33.1 . Сигурно ще си помислиш, че съм луд или нещо, но погледни от тази перспектива - битка нямаше, но трябва да има все някога! Което ще рече, че ще има още поне един епизод на тема "Justice". Един епизод (този) с Лигата е едно от най-яките неща за тази година.. докато два или повече би бил цял граал на телевизията! biggrin.gif

Btw преди това забравих да спомена - много ми хареса играта на Лекс в този епизод. Вече спокойно мога да кажа, че определено изглеждаше 1:1 с анимациите JLU и Superman TAS и определено ми допадна много повече от варянта в игралните филми! Просто предпочитам да си е лош до дупка. Без закачливи фрази, без забавни лафове... баш си злодей! smile.gif

И сега да пусна някое и друго предположение.
Има два начина да се развият нещата с Лигата:
1. Ако се даде повечко светлина в/у нея и сезона завърши именно с два епизода Justice League vs. 33.1 ! Но имайки предвид, че Оли и компания се насочиха към лабораториите по целият свят (а не забравяйте, че в тези лаборатории едва ли има само метеоритни откачалки) нищо чудно в евентуален "Justice 2" членовете на Лигата да са с няколко повече... wink.gif Това ест. ако се даде повече екранно време и по-голяма важност на тази линия.
2. Ако решат все пак сериала да остане съсредоточен само в/у Кларк. Мисля че тогава ще видим поне един епизод с Лигата, в който най-вероятно ще се изправят с/у 33.1...

Аз лично ест. предпочитам 1-ят развой, но... кой знае. Btw ще ми е любопитно в идните епизоди да има отново някой крос-овър и да включат още някой нов герой от DC вселената - Батман, Wonder Woman, Green Lanthern, Black Canary, Steel, Hawk Girl, Fire, Atom,... или който и да е. Просто един крос за разнообразие... smile.gif Вие какво мислите ?
sonofsparda
Звучи ми повече от добре.И аз много харесвам крос-овърите,само че едва ли ако стане така,ще включат Батс и Даяна-знаем защо.
lyubenski
Напълно си прав Apfh, представете си ако в един епизод трябваше да се запознаем с формирането на Лигата ами и да гледаме една голяма битка. еми резултата щеше да е прекалено претрупан и нямаше да можем да усетим истинската тръпка. Сега, когато Лигата постави началото си можем да очакваме с нетърпение следващите събития около нея. Имам някакво предчуствие, че следващият път и Марсианеца ще се бие с нашите wink.gif. Силно се надявам на нов крос-овер, не знам кой ще, то по принцип не знам и толкова много герои (освен най-основните). Да ви кажа по-рано от края на сезона едва ли ще имаме Justice, дори може би чак 7 сезон. Имам някакво предчуствие, че края на сезона ще бъде средоточен в/у това как Лана разбира за Кларк, но може и да го съчетаят smile.gif. Каквото и да е, едно е сигурно - ние ще се забавляваме супер много smile.gif
FrAgMaKeR
Изгледах епизода преди малко и също му давам максимална оценка. Това което искам е не просто повече епизоди за лигата.. искам да пуснат паралелен сериал за JL и СК да се мярка често там, изобщо да има два сериала, които да са тематично свързани донякъде (както от "buffy the vampire slayer" произлезе "angel" и вървяха паралелно).. до края на smallville, когато нашият криптонец ще се превърне в супермен и тогава да се присъедени в нов супер сериал пълен със супер герои.. и да се излъчва поне 3 пъти седмично... ех мечти... Но като се има впредвид и рейтинга на този епизод, мисля че е време хората от CW да измислят нещо..

Като стана дума за популярност по бг тракърите, от замунда пуснах да се свалят тази сутрин 5-6 сериала + вчеращните.. значи ъплоада на smallville ми е точно ТРИ ПЪТИ колкото ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ взети заедно.. това е пример за това, колко е популярен всъщност.
tzvetka
Ъмм!Гледах епизода!Много ми хареса!И особено накрая когато Оли каза Let`s go save the world!Много готино го каза!Абе беше много яко!А Лекс какъв гадняр стана не е истина!Той достойно вече може да се вреди и той като откачалка!Ами само когато излизаха и зад тях пламъците!Беше много готино!Много ми беше смешно как Марта гледаше как Барт помита хладилника!И само как изчисти за няма и секунда!А сцената с Лоис и Оли към края беше доста тъжничка!И горката Лоис с куфара а Оли не беше готов ии..!Абе тъжно беше!Ама пък сериата имаше много готин финал!
striikar
Значи бях малко болен и затва чак сега коментирам, но епизода го гледах веднага като излезе и постовете ви ги четях усилено.
Мога само да кажа, че това беше най-готиният епизод до сега откъм страна на екшън и приключения smile.gif поне за мен. Нямам никакви забележки към този епизод. Само раздялата между Лойс и Оливър ми се стори малко измислена ама тва не беше сред най-важните неща в епизода за мен. smile.gif Началото беше перфектно и после как Кларки и Барт се срещнаха на игрището и репликата на Барт естествено бяха невероятни smile.gif Като цяло Барт ми хареса най-много особено когато се опитваше да забие Клой smile.gif А бе супер беше. Шегите между Виктор и Ей Си също ми харесаха особено когато му каза да си сложи тениска 18.gif 18.gif 18.gif Няма да коментирам начина, по който Лайнъл направи алиби на Кларк пред Лекс защото това беше очаквано и все пак ще кажа, че Лайнъл игра много добре в този епизод. А бе нз кво повече да добавя защото каквото и да кажа няма да стигне за да опиша епизода 4.gif
tzvetka
Лайнъл в тоя епизод ми беше особено приятен!Много се радвам, че измисли алиби на Кларк, че иначе лошо!
sydney
сорка че пиша чак сега,но нямах възможност да влизам в нета blink.gif blink.gif епизода беше страхотен,дори повече от страхотен,беше уникален biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif нямаше и една сцена която да не ми хареса,целият тим беше там просто беше върхът,а физиономията на Оли когато Клои му каза че знае за него и за Ей Си и Виктор ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif супер,и накрая когато Оли каза на Кларк "Thi`s not the end,Clark........It`s just the begining" страшно готино 18.gif 18.gif 18.gif сами беше много гадно за Оли и Лойс sad.gif sad.gif sad.gif много е гадно че в следващите серии го няма sad.gif sad.gif sad.gif но такъв е живота,не всичко е розово rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif епизода надмина очакванията ми от всякъде happy.gif happy.gif happy.gif
S4ch3
QUOTE(jonas @ Jan 19 2007, 16:58) *

ай ся ако някой зашие на епизода и едни субтитри ....

Ето едни субтитри
sydney
http://subs.unacs.bg има субтитри с много добро качество smile.gif smile.gif smile.gif
MaHeKeHa
Съжалявам, но тези субтитри са пълен крап. Не може когато се прави превод да се превежда "Aquaman - Водния човек" все едно да преведеш "Batman - Прилепа човек" и още един тон аномалии в превода на този, за когото викаш, че били "добри"
lyubenski
И аз на мнение, че субтитрите бяха малко не на място на места. Сякаш бяха преведени от човек, който не е гледал никога преди сериала. Но все пак човека се е потрудил и всеки труд заслужава уважение. И именно критиката е важна в случая за да подобри качестовото smile.gif.
Доколкото Емо и Smallworld (предполагам Виктория) мога само да ви поздравя за работата, която правите wink.gif
sonofsparda
И аз благодаря за субтитрите.Пак има някои неточности тук-таме,но въобще не е болка за умиране. smile.gif Аз пък много претенциозен се изкарах нещо.Btw бихте ли ми казали някоя добра програма за правене на субтитри,защото отдавна се каня да си направя нещо? smile.gif
free_soul
Благодаря за субтитрите!! Човек трябва да знае , че труда му никога не отива на вятъра.
lyubenski
Ами Ванка, аз използвам Subtitle Workshop, но предимно за тайминг или нещо от сорта.
S4ch3
Това е най-добрата програма според мен
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.