Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The French Connection
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Епизоди > Сезон 4
Estell
The French Connection

Бившият съпруг на Тейлър идва в града и предизвиква разрив във връзката й с Раян. Сет отива в Сиатъл да получи благословията на Др. Робъртс, докато Самър се връща към миналото за 48 часа. Кейтлин открива любовта, а Джули има сериозни проблеми с Кърстин.

Музика

"Turn On Me" by The Shins
"I Spy" by Get Cape. Wear Cape. Fly
"I Ain't Losin' Any Sleep" by The Sunshine Underground
"The West Coast" by Jason Schwartzman

Download

Zamunda
Data
Subs - click
^^BIG`smile^^
ЕЕЕЕ, супер!!! Серийката беше много готина!!! Исках само да попитам кога ще излиза следващият епизод, защото май май пак се бавят biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Estell
(^^BIG`smile^^ @ Jan 19 2007, 17:42) *

ЕЕЕЕ, супер!!! Серийката беше много готина!!! Исках само да попитам кога ще излиза следващият епизод, защото май май пак се бавят biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

Ами те сериите си излизат навреме - всеки петък. За съжаление обаче нямам никакво време и не мога да направя темичка веднага. smile.gif
^^BIG`smile^^
Не,не, не! Аз нямах предвид, че темата за епизода се бави, ами, че в нета го няма епизода wacko.gif хихихи! А и много се радвам, че направи тези теми worthy.gif THANKS biggrin2.gif
Menna
The OC - "The French Connection"
"Turn On Me" - The Shins
"I Ain't Losin' Any Sleep" - The Sunshine Underground
"I Spy" - Get Cape. Wear Cape. Fly
"The West Coast" - Jason Schwartzman (аудио-версията от епизода)
lovely
Ее дойде ми до гуша от тоя Раян , мн голям темерут е !!! само нещо не му изнася sad.gif Такъв мъж няма да мога да го търпя дълго smile.gif
fresh_girl
малкоо съм назад със серииките biggrin2.gif ,днес изгледах 9-ти и 10-ти епизод и след малко ще ми се драпнат следвващите два...епизодаа найстина бешее мн хубав!новото момче...този,който помага на Кейтлин в учиилищее е мн сладък,не съм чела подробно какво ще стане по-нататък за да ми е по-инт,ну дано стане нещу м/у тях
ПП:Кейтлин е голяма сладуранка rolleyes.gif
^^BIG`smile^^
И мен супер мно0о0ого ме кефи Кейтлиин откакто се появи като малкко по-голяма. Страшна е 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.