Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Resolve"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4
Nasi
"Resolve"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)
24 Януари 2007 година

STEPHEN COLLETTI. С наближаването на абитуренския бал, раздразнението на Хейли заради контузиите й се повишава. Скилс и Маут измислят план, за да помогнят на Нейтън да спечели малко пари, чрез стиптийз. Брук предава рейчъл, за да се добере до новото момче Чейс(член на "Clean Teen"). Пейтън и Лукас решават да бъдат щастливи. А Деб решава да сложи край на живота си.

Промо

Снимки

Снимки – Официални

4.12 Episode -Music:
The Kooks - Naive
Logh - A Sunset Knife Fight
Greg Laswell - Sing, Theresa Says
"Lucky You" - The Nationals (Coda)

Data.bg(borko)
The Kooks - Naive
Logh - A Sunset Knife Fight
Greg Laswell - Sing, Theresa Says

Download:
One Tree Hill s04.e12 @ Zamunda.NET
One.Tree.Hill.S04E12 @ Arena.Bg
One Tree Hill S04E12 @ Data.BG
Menna
Благодаря за темата,Насе!
Да се надяваме,че Стивън го бива за актьор.biggrin2.gif
girl_from_hell
хм това с стриптиза изглежда забавно освен погледа на Хейли хах ще го убие smile.gif
а снимчиците еми хубаво е да се намери най-накрая момче за Брук
изглежда интересно да бъде епизодчето
^Disaster^
И на мен ми се струва, че епизодчето ще е по-весело и живо, което си e доста нужно...=]]]
nadezhda_had
със сигурност епизода ще бъде бомба ,само промото като се види и предвещава да е много забавно
LoveOneBoy
Серията ще е невероятна!
dreamyyy
Мисля, че епизода ще е доста забавен.Време беше за нещо весело.Беше ми писнало от драми.
Само не мога да разбера какво ще рече
Брук предава рейчъл
. Или по точно
какво е това предателсво ? 2thin[1].gif
Sophia_fenka
Най сетне едно по-весело епизодче. 4.gif !!!Браво!!!
Bloody_Tears
Това определено ще ми хареса...Нейтън стриптизьор... wub.gif blush.gif Толкова е сладък на промотооо. wub.gif
nadezhda_had
Голяв смях ще е имаме нужда от катова епизодче
Нейтънчо стриптизиор 10.gif голям смях ще е.Какви прашки само му е намерил Маут 18.gif
Хейли направо замразна като го видя.
ludoto_mimi
(nadezhda_had @ Jan 18 2007, 17:11) *

Хейли направо замразна като го видя.

Затова пък на Пейтън й е много забавно. 18.gif
Bloody_Tears
Дааа беше много заитересувана какво ще покаже Нейт.Но определено Хейли ще му се разсърди.от друга страна пък той ще получи още фенки и нова (СТРАХОТНА) smile.gif работа
lyubenski
lol физиономиите накрая на Нейт и Хейли бяха супер. Ще пада смях smile.gif
LoveOneBoy
(dqvol4e7o_mims @ Jan 18 2007, 17:08) *

Това определено ще ми хареса...Нейтън стриптизьор... wub.gif blush.gif Толкова е сладък на промотооо. wub.gif

Ох,нали...Ще бъде много яко wub.gif
~●R@Li●~
Ооо голям смях ще пада 4.gif Нейтънчо стриптизьорче wub.gif
А накрая на промото израженията на него и Хейли..... 18.gif
pesho93
Ехааа,тая Брук пак ще я чукат 18.gif
devon
Определено епизода се очертава да бъде просто невероятен 3.gif А Нейтън нямам търпение да го видя как ще се разсъблича wub.gif И тези прашки мисля че доста добре ще му стоят 10.gif Само немога да чуя много добре какво казва Пейтън на Скилс ако някой може да ми каже ще съм му много благодарна 10.gif
solenka
Едвам издържам да не си пусна промото, но ще почакам епизода. Лелел! Нейт и стриптийз! Охооо! 15.gif 15.gif 15.gif Ще пада смях.
Devil^Rose^^
18.gif
Ем, т'ва е ...на Нейт от вътре му идва стрийптиза 3.gif 4.gif А и опит има rolleyes.gif пак ще плакнем око .. дано не се спре само като види Хейли 9.gif ще е голям пропуск 18.gif 18.gif
LoveOneBoy
(Devil^Rose^^ @ Jan 18 2007, 22:13) *

18.gif
Ем, т'ва е ...на Нейт от вътре му идва стрийптиза 3.gif 4.gif А и опит има rolleyes.gif пак ще плакнем око .. дано не се спре само като види Хейли 9.gif ще е голям пропуск 18.gif 18.gif

Аа не...Ако е така ще отида в Америка и ще пребия Хейли 10.gif
Jane
(LoveOneBoy @ Jan 19 2007, 10:49) *

18.gif

Тя и без тва е пребита..най-много да я довършиш biggrin2.gif
епизода май ще е много весел
Zenityyy
ммм май серийката се очертава доста интересна smile.gif
Devil^Rose^^
(intense™ @ Jan 19 2007, 18:10) *

(LoveOneBoy @ Jan 19 2007, 10:49) *

18.gif

Тя и без тва е пребита..най-много да я довършиш biggrin2.gif

Лошо няма 15.gif
А тоя новия от каде ще се появи confused.gif някакво инфо ..
<Radost>
И аз съм на мнение,че тая серия ще е по-забавна и се радвам, щот до ся само плачехме
^Mim0zKa^
Мммм НейТ... СтриЙпТиЗ... тези невеРоятни зЛатНи прашКи...... мХм.. EnJoyyy 18.gif
julia1990
охоооо задава се доооста интересно епизодче май 4.gif
nemur14
Имам едно въпросче. Като си сваля промото защо не ми го отваря BSPlayer? Вие с какъв плейър го гледате?
nadezhda_had
QUOTE(nemur14 @ Jan 20 2007, 15:28) *

Имам едно въпросче. Като си сваля промото защо не ми го отваря BSPlayer? Вие с какъв плейър го гледате?

на мен ми тръгва с абсолютно всякакъв плейър, с BS player тръгва незнам защо при теб не може ,опитай или winamp с или с Windows media player
nemur14
Благодаря за помоща с Media Player стана.Ама засхто тия промота не се правят дълги поне 5 мин biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Menna
(Devil^Rose^^ @ Jan 19 2007, 22:39) *
От "Clean Teen" е. 18.gif
Devil^Rose^^
(Menna @ Jan 20 2007, 17:12) *

Неее !!! shocking.gif *изпада в шок*
...

5.gif
LoveOneBoy

Ахахах 18.gif
pesho93
QUOTE(LoveOneBoy @ Jan 20 2007, 19:47) *

QUOTE(Menna @ Jan 20 2007, 17:12) *

QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jan 19 2007, 22:39) *

Ахахах 18.gif

ХАхахахаха biggrin.gif Иначе не да правят стрийптийз Брук и Рейчъл,ами Нейтън glare.gif 9.gif emoticon1 (67).gif emoticon1 (64).gif
LoveOneBoy
(pesho93 @ Jan 20 2007, 23:10) *

(LoveOneBoy @ Jan 20 2007, 19:47) *

Ахахах 18.gif

ХАхахахаха biggrin.gif Иначе не да правят стрийптийз Брук и Рейчъл,ами Нейтън glare.gif 9.gif emoticon1 (67).gif emoticon1 (64).gif

Еее,ти си момче smile.gif .Ние момичетата даваме мило и драго да гледаме как Нейтън прави стриптийз worthy.gif 4.gif 3.gif 10.gif
fresh_girl
мисляя че Нейт определеноо в тази серияя ще нии изненада доста:РрРрРр..Епизода ще бъдее мн як!! biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif
lauren
С нетърпение очаквам да го гледам, новото момче изглежда готино, само се надявам Рейчъл и Брук да не се скарат заради него...
snejana
серията предполагам ще е страхотна!!нямам тарпение да видя отново Нейтан разголен(имаше пак една серия в която наддаваха за момчетата от Tree Hill и естествено за него беше най-много...охх когато си беше написал на гърдите "Boy Toy" ааа супер беше)нямам търпение да излезне вече ноо 24 ми се вижда далечко.. sad.gif
girl_from_hell
(LoveOneBoy @ Jan 21 2007, 08:08) *

(pesho93 @ Jan 20 2007, 23:10) *

(LoveOneBoy @ Jan 20 2007, 19:47) *

Ахахах 18.gif

Еее,ти си момче smile.gif .Ние момичетата даваме мило и драго да гледаме как Нейтън прави стриптийз worthy.gif 4.gif 3.gif 10.gif

дам на това се надяваме хаха smile.gif
nightelf91
Тая серия определено ще е по-интересна от предната rolleyes.gif да се надяваме че Хейли няма да пребие Нейтън starwars.gif 18.gif
SeMiNi
Епизода сигурно ще е интересен,въпреки ,че въобще не
ми харесва това че Брук ще...си падне по някакъв си ..sad.gif
kalin4eto_
Ооо епизода ще е прекрасен smile.gif Браво!Брук ще бъде щастлива. Ох, избраника и е много сладък!!! blush.gif blush.gif blush.gif Дано не се скарат заради него с Рейчъл.. Намирисва ми на това biggrin.gif
Оооххх... Нейтън и стриптийз много му се отдава тази работа smile.gif... Абе епизода ще е забавен и интересен smile.gif Това е важното. Пък и все пак това е ОТХ smile.gif Каквото и да е ще се гледа blush.gif biggrin.gif smile.gif
Bloody_Tears
Това е серия от стария ни ОТХ ми се струва.Без интрига,със забавление и нормални неща.Не със братя,************************** със целия Три Хил и психопати,които те дебнат на всяка крачка.Ето това искам от всяка серия.Да е в стила на ОТХ,не в стила на "Дързост и Красота"Ако така се казваше филма де.Дано да се завърне нашето филмче,защото имам добро предчувствие,че няма да стане чак толкова зле,колкото си мислим.Дано *********************************И по-нататък да видим истинският ОТХ,който всички обичаме.

Спойлери!!!
ISskri4ka
оооо ето най-после нещо по забавно!!с нетърпение го чакам...и особенно онази Hot..сцена с Нейтън ...моя любимец.. ( ~"so delicious"~ ) blush.gif ..а за Брук...пак се уреди със сладур!...обаче покрай нея тва момченце няма много дълго да остане cleen teen май май...... biggrin.gif
mim4eto0o0o
Нали днес трябваше да излезе новия епизодconfused.gif
Bloody_Tears
Днес вечерта ще излезе в Америка!!!Утре сутринта ще е в България!Четете предните постове бе хора!
CheerFuL-F
а как е истинското име на този Чеиз ??
DesiTo
(cheerfuL-f @ Jan 24 2007, 15:53) *

а как е истинското име на този Чеиз ??
Stephen Colletti
Rad0_
чакам го сериала с нетарпения това промо ми хареса определено таз серия няма да е лоша
тези 3 песни са много хубави особено тази на The Kooks - Naive е прекрасна песен ...остават прекалено малко минути до излизането му пригответе се хора да дарпаме с луда скорост ...аиде ще коментираме след това толкоз за сега 10.gif
Menna
(Rad0_ @ Jan 24 2007, 20:43) *
тези 3 песни са много хубави особено тази на The Kooks - Naive е прекрасна песен .

4.gif Много е надъхваща, наистина. 13.gif
pretty_girl
Най после от кога чакам такава серия очертава се супер забавна!Нямам търпение направо ,от много време не сме гледали такива серия- забавна без интриги! СУПЕР!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.