Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Resolve"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4
EcKo
Тоя епизод ще бъде един от най-интересните през 4ти сезон biggrin.gif
borko
Ето песните и в датата:
The Kooks - Naive
Logh - A Sunset Knife Fight
Greg Laswell - Sing, Theresa Says
k0h4n
жалко,че утре излиза епизода sad.gif
*PeyT*
Ето я серийката! 4.gif Излезе най-после! biggrin2.gif Няям търпение да я гледам вече... дано се тегли по бързо.. wacko.gif
DeeeDeee
Арена.БГ

biggrin.gif
Menna
One Tree Hill s04.e12 @ Zamunda.NET

Coda-та на епизода:
"Lucky You" - The Nationals (Coda)
Jordan
rolleyes.gif ще гледаме стриптийз пак 18.gif
borko
One Tree Hill S04E12 @ Data.BG
smile.gif

Bloody_Tears
(Jordan @ Jan 25 2007, 10:16) *

rolleyes.gif ще гледаме стриптийз пак 18.gif

Страхотно,а? 3.gif Е,за теб предполагам не,но за момичетата shocking.gif 3.gif blush.gif biggrin.gif
lemmy
ухуу дърпа се точно сега нямам търпение особено като разбрах че миличкия ми Стивън ще учатва леле нямам търпение да го видя с Брук, в Лагуна Бийч беше гадже с една малка к*чка, но сега са го сложили с яката мацка хахахах 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ебати яката серия!Е от това имаше нужда ОТН супер свежа без излишни драми!Много й се зарадвах!!!
*PeyT*
Нямам думи! 3.gif Това беше една от най-яките серии, които съм гледала! Всички двойки бяха уникално сладки, милички, готини... blush.gif blush.gif Брук и Чейз са невероятни, просто ме изпълват отвсякъде... А той е просто... Влюбена съм! Copy of wub.gif А Люк и Пейт к`во бяха направили къщата с тези бисквитки... 10.gif Много сладички бяха! blush.gif Нейли този път ми харесаха повече отвсякога, особено когато Хейлс се оплакваше как няма рокля, която да й стане.. и после се завлече към вратата с тея патерици... мн се смях, супер сладурка е 18.gif ... Тъпо беше обаче, че не дадоха целия стриптийз.. само до шортите.. тцтц На Нейт щяха да му стоят много яко тези златисти прашки! 15.gif Иначе според мен Маут танцува най-хубаво от всички, голям талант е! happy.gif Като го гледах се сетих как на онова състезание за мажоретки им измисли танца.. доста го бива! 4.gif 10.gif А Нейтън в началото беше толкова зле... за кви движения просто... 18.gif 18.gif 18.gif Друго, друго... ааа да много гадно беше като Дан каза на Деб, че никога не я е обичал и, че бракът с нея бил една огромна грешка.. много мъчно ми стана за нея. Тя си е виновна, че остана напълно сама, но все пак е гадно... unsure.gif А иначе ако беше решила да се самоубива наистина, нямаше да звъни на Дан... Това, което направи беше нещо като отчаян опит да привлече внимание, според мен... Иии Ще завърша с Карън... няма ли малко щастие и за нея... Сега тъкмо повярва на Дан и си личи колко го обича.. Не ми си мисли как ще си почувства като разбере истината.. Горката! sad.gif Двамата наистина са влюбени един в друг, но след всичко, което той направи, за тях няма бъдеще...
Малко са ми несвързани коментарите, но още съм под влияние на страхотния епизод! Наистина, много ми хареса! Добре, че сме в грипна... имам достатъчно време да го изгледам още 100 пъти! biggrin2.gif biggrin.gif
^Disaster^
4.gif Супер готин епизод! 4.gif Все едnо гледах серия от първи сезон. Лукас и Пейтън ми напълниха душата. Даже и Брук и тоя новия пич ми бяха приятни. Имаше и развитие на историята като цяло, което ми харесва. Като цяло последните 6-7 епизода бяха много добри според мен. Още малко и от към музиката ако го бяха докарали щеше да е 10 от 10 =]]] 4.gif worthy.gif
anityYy
Yesss...най-сетне..тъкмо го пускам изгледала съм 5 мин най-мн и супер мнооогоо се накефих като видях stephen от laguna beach...еее страшен е че и с брук ще се заформят нещата няма накъде по-добре(е освен отново Брукас,но...ако изобщо стане то няма да е скоро) 4.gif 4.gif 4.gif

sofi7o
Просто страхоте епизод и аз като всички ще кажа много се зарадвах за Брук май се влюбва в Чейз ама и той е голям сладур,а Лукас и Пейтън направо ме разтопиха много бяха сладки особено като се замеряха с бисквити не бях виждала толкова щастлива Пейтън, но най-мии хареса Бевик какво каза на Скилс ееее много им се кефя на тези двамата biggrin.gif а за стриптиза на Скилс,Нейтън и Устата пфффф няма какво да кажа освен HOT 10.gif 4.gif blush.gif rolleyes.gif
Bong
Честито! 4.gif 4.gif 4.gif
DeVouR
Oхооо...в момента ми се сваля серийката...ще бъде много свежа и зареждаща. 4.gif 4.gif Определено ТОВА е ОТН, който всички познаваме... rolleyes.gif надявам се и субтитри да има скоро, естествено благодарение на най- голямата фенка smile.gif
~*Haley*~
Най-накрая серия без редовните драми..Много ми хареса серийкатаsmile.gifА Брук и Чейс са супер сладки заедно,направо й завиждамtongue.gifА Пейтън и Лукас...леле нямам думи,особено в даскалото като г-жата им хвана бележката,а и като се замеряха с тези бисквити wub.gif wub.gif Нейтън и Хейли...както винаги невероятни happy.gif И нейтън като й каза "Изглеждаш красива във всичко..може би с изключение на тази рокля" 18.gif 18.gif Стриптиза на Маут,Скилс и Нейтън... йамиии... emoticon1 (119).gif А Бевин ме разби...как убеди Скилс laugh.gif Направо ме стана жал за Рейчъл че я изхвърлиха от Clean Teen ххахах
Само ситуацията Дан-Карън-Деб е много тегава...Много гадно ми стана за Деб като Дан й наговори всички тия неща unsure.gif Само ми е чудно кога ще се разбере че Дан е убил Кийт...и тогава какво ще стане... wacko.gif
ludoto_mimi
Run DMC - It's Tricky

Песента от стриптийз клуба. biggrin2.gif
kalin4eto_
Съжелявам за въпроса, но кога ще излязат субтитрите? Има ли ги на английски някъде. Поне това да има smile.gif Мерси предварително!
lamzzz
здр вси4ки можете ли да кажете кога 6те излезне 12 епизод 4е ве4е 2 дни го 4акам smile.gif мерси smile.gif
kalin4eto_
(lamzzz @ Jan 25 2007, 06:07) *

здр вси4ки можете ли да кажете кога 6те излезне 12 епизод 4е ве4е 2 дни го 4акам smile.gif мерси smile.gif

Здравей, ами той излезе.Виж по-нагоре smile.gif
lamzzz
мн благодаря не сам погледнал там smile.gif
kalin4eto_
(lamzzz @ Jan 25 2007, 06:13) *

мн благодаря не сам погледнал там smile.gif

Няма проблеми wink.gif Пак заповядай smile.gif 4.gif
Bloody_Tears
Просто нямам думи.Епизода беше повече от върха!Точно от това се нуждаеше ОТХ!Невероятен епизод!!!!!!!Сега си го пускам пак за незнам кой си път happy.gif
Be`YouRseLf
А аз да питам пак кога ще излязат субтитрите, че иначе с английския не ме бива много blush.gif
fenka_lucas_i_brooke
Не мога да разбера защо всеки път трябва да се пита кога ще излезнат субтитрите!!!!
Излизат или вечерта в деня на излизането на серията или на следващия ден-зависи кога ги направят!
И моля ви се престанете с тези въпроси всеки път запълвате темата с излишни въпроси!!!
fresh_girl
хааа не че сее хваляя ама аз и без субтитри уловихх по-голяма част от смисъла 18.gif ...серятааа бешее покъртителнаа...суперр смешно ми бешее как Устата прави стриптийз 4.gif ....кафии ме на маХ,мн яка серийкаа...радваа!!!!
s3xy_doll
олеее тоя Чейс е гадже мечта и аз искам такова!! rolleyes.gif а Неитан беше голям смах не му се отдажат мн мн танците 18.gif и въпреки тва пак си беше най якия 4.gif само кадето така и не го видях с онези златисти прашки rolleyes.gif huh.gif хи хи хи
Bloody_Tears
(ice_kill @ Jan 25 2007, 19:54) *

Сега чакаме и субтитрите да се появят.... 14.gif

Оффф спрете са с тея субтитри бе хора. dry.gif Не могат хората толкова бързо да ги направят!И естествено,че ще ги сложат веднага тук,няма да ги крият за себе си!Не ги бързайте толкоз! 19.gif
Nasi
Всеки следващ пост за субтитри ще бъде трит.
Когато са готови ще бъдат пуснати незабавно, както винаги!

Следващият епизод ще бъде излъчен след две седмици т.е. 07.02. Засега не са известни причините за отлагането.

След 15 епизод ще има пауза от един месец! smile.gif
ISskri4ka
ааа страхотен епизод 4.gif точно такъв чаках от много време- епизодче на което да се забавляваме истински..а тук наистина имаше страхотни моменти... biggrin.gif Страшно се изкефих на Хейли с историите за тва как нищо не и става и как се измъкна набързо от стаята на една патерица..миличката smile.gif ..или погледа който хвърли Нейт на златните прашки,когато Маут ги извади от чантичката.. жалко че не можада ги покаже,но забелязах,че Хейли си ги беше прибрала 18.gif за стриптииза ...без думи..то трябва да се види 10.gif !! Макар ,че не съм Лейтън фенка,много им се зарадвах на двамата..Пейтън просто заслужава да бъде щастлива.... smile.gif
~●R@Li●~
Много свежо епизодче 4.gif голям смях падна biggrin2.gif
Жалко, че Нейтън не се разсаблече повече happy.gif А Хейлито с нейния експлодирал гардероб 18.gif Чейз и Брукито много си отиват(големи сладурчета)
Лукас и Пейтън с тия бисквитки....кой после ще чисти не знам 16.gif
Малко гадно ми стана за Деб,ама това е положението unsure.gif ...

Много и се радвам на тази серийка smile.gif гледам я за незнам кои път вече mrgreen[1].gif
justme
Много свежо епизодче,супер мн ме зарадва...Нейтън как танцува не е истина 18.gif ...Чеиз е страхотен отвсякъде и мн си отиват с Брук,мн искам м/у тях да потръгне...не очаквах,че Рейчъл ще се измъкне от "Clean teens" така лесно...Мн яко епизодче беше!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
lyubenski
Супер забавен епизод. Надявам се това да момчето за Брук wink.gif
angie_baby_bs
Супер яко епизодче.....мнооого ми хареса като цяло!!!!!Браво ОТХ!!!
ludoto_mimi
Субтитри от papy2000.

Няма нужда темата да се пълни с излишни благодарности.
Sway
Аз съм тотално влюбена в Маут след този танц! ТУШ! blush.gif worthy.gif
FaLLOuTbOy
туко-що го гледах и много се изкефих, дано да има само весели епизоди от тук нататък , ОТХ наистина се нуждае от тях..

ааа и исотрията със Деб вече почва да ми лази по нервите ...
nadezhda_had
Страхотен епизод ,стана ми един от любимите.Отдавна не беше имало епизод изпълнен с полкова весели и забавни моменти.Брик и Чейс ми харесаха много ,страхотна двойка са. Скилс , Маут и Нейтън са страхотни танциори,невероятно шоу направиха.
SweetDreams
Дамм съгласна съм с всички, които казаха, че този епизод е най-добрият от много време насам happy.gif . Брук и Чейс бяха невероятно сладки.... Нейтън, Устата и Скилс бяха жестоки направо happy.gif .... Хейлито също беше доста забавна в този епизод (и тя отдавна не беше правила толкова смях...)..... е имаше нещо което ме дразнеше в епизода и това бяха Лейтън, но някак си ще ги преглътна, особено щом на Брук и намериха такъв сладур като Чейс happy.gif - само дано се задържат по-дълго и най-сетне Брук да има нещо хубаво (след Лукас). А относно Дан и Карън - изобщо не съм сигурна до колко той е искрен и наистина е влюбен в нея, но е ясно, че дори така да е той няма шанс (все някога Карън ще разбере, че той е убил Кийт)....
LoveOneBoy
Тази серия беше убиец Всичко беше на ниво. cool.gif Толкова як епизод(имам предвид без драма)отдавна не е имало.Чейс и Брук са супер сладки.За танца на Нейтън....малееее... wub.gif На това момче танците са му в кръвта.Има тооолкова яко тяло.... wub.gif Маут и Скилс също са много добри танцьори. Лейтън изобщо не ми харесват заедно,но в тази серия доста се позабавляваха.Дан и Карън-не искам да коментирам А Деб горката...дано да се оправи.Абе епизода беше супер 1clap[1].gif

alex.iv
Епизода беше супер.Съвсем съчуствам на Хейли , щот до миналия месец и аз бях така 14.gif Ужасно е .от много време очаквах нещо свежо и забавно.Доста интересно ми стана изражението на Нейт когато вида Хейли rolleyes.gif . Аз си мисля че оная малка К*рва Рейчъл ще се опита да отмъкне Чейс , щото тя с всички ...

ЕДИТ: Леле Маут и стриптийз , тазнцьор , ей т'ва не съм го очаквала 18.gif
sulu
Много як епизод-не съм се смяла на епизод на О.Т.Х,така както се смях като почна Нейтън да танцува във фитнеса.
Само не разбирам какви са тея дупки между епизодите и тая едномесечна почивка-нали уж щеше да има пълен сезон и нямаше да има повече почивки след зимната?Ебати простотията... 2.gif
Sniper
Аааа серията беше много готина. Много се зарадвах, когати Нейт отиде да показва на Скилс какво може, малеее направо ме съсипа от смях тоя човек, вече колко пъти го превъртвам и не ми омръзва. 18.gif
Ееех ако можеше да дадът и момента, в който Рехчъл се разсъблича... rolleyes.gif Ахаха и оня "готиния" вика: "I think we do!". 18.gif Ахахах после Дан как поля Деб с водата, след това стана кофти, когато Нейт и затръшна вратата, но...
Ахахахха после онзи "приятно пухкавия" направо уби всичко детско в мен. 18.gif Какво тяло само... rolleyes.gif каква ритмичност... 18.gif Обаче после Нейтън, Маут и Скилс добре зарадваха публиката. biggrin2.gif
Ааа и на края само Хейли като го базика - "Как я караш готин?!". 18.gif
Много ме зарадва този епизод. happy.gif
vivata123
Ааа,супер серия...Вчера със сестра ми си я изгледахме и сме много доволни.Отдавна не бях гледала серия без драматични моменти.Ии,този Чейс допоследно си милсех обаче че не е от тийн клийн..(може би защото ми е трудно да повярвам,че някое момче може да мисли по такъв начин),но иначе бяха мн сладки двамата.Мисля,че Брук си го заслужава.Колкото до най-любимата ми част от серията,а именно "стрийптиза",направо мн й се изкефих.Особено с онва златисто бельо в началото като решиха да избъзикат Нейтън.. 3.gif И,май останаха Пейтън и Лукас...С риск някои от вас да ме разстрелят,а после да нарежат тялото ми на части и да го продават органите ми някъде извън страната,според мен те мн мн не си отиват..нз,просто я няма тръпката,която те кара да повярваш,че са двойка..

Но,като цяло,мн яка серия!
4.gif 4.gif
demonnndays
За мен това беше най-добрия епизод от 4ти сезон! 4.gif
Супер много му се зарадвах,беше адски забавен,още ми е смешно като се сетя какъв първият "танц" на Нейън 18.gif Този,новия Чейз е много готин,с Брук са мн сладки,въперки,че тя още повече ми прилича на развратна какича покрай него,а той на невинна жертва biggrin.gif Дано се получи между тях,но със сигурност няма да е лесно след като стане ясно кой е откраднал тестовете.И наистина историята с Деб вече става досадна 9.gif
pretty_girl
Не съм гледала по забавна серия на Три хил от много време!Просто супер яко беше с тоя стриптийс! Макар и принципно да съм Brucas фенче Пейтън и Лукас много ме изкефиха smile.gif Много се радвам че най накрая намериха някой наистина готин за Брук..Въпреки че според мен той в най скоро време няма да е вече Clen Teen rolleyes.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ето ги и субтитрите!!!
http://subs.unacs.bg/get.php?id=29331
Мерси на papy2000
Алекс
Невероятен епизод, всичко ми хареса smile.gif Само почна да ми омразва с проблемите на Деб, но смеха в цялата серия компенсира това.Хубавата музика, доброто настроение.Дано да има още такива епизодчета smile.gif oth #1 smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.