Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Resolve"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4
feel_me
Супер беше епизодчето.Лукас и Пейтан са много сладки,Брук също е щастлива,дано се получи с Чейс.
А някой може ли да извади думите на английски от началото на епизода,много ми харесаха:"Понякога болката става толкова голяма част от живота ти, че очакваш винаги да е там.
Защото не можеш да си спомниш момент от живота си когато не е била там.
Но тогава, един ден, почувстваш нещо друго.
И не ти се струва редно,защото не ти е познато.
И в този момент осъзнаваш, че си щастлив."
klopesss
Супер беше епизодчето!!!!Много забавно 4.gif Нейт,Скилс и Маут бяха невероятни просто, особено Нейт. А пък роклята , която купи на Хейли е много яка!!!А Чейз и Бруки няма какво да ги коментирам- такива са сладури, много си отиват 4.gif Дано Стивън се задържи в повечко епизоди! Пейтън и Лукас също бяха много сладки.Абе с една дума много му се накефих на тоя епизод 18.gif
А това с паузата е много гадно.Не стига, че досега имаше коледна пауза, ами сега пак.Не е честно mad.gif

feel_me ето ти думите на Лукас
Lucas: (voiceover) Sometimes pain becomes such a huge part of your life that you expect it to always be there, because you can’t remember a time in your life when it wasn’t. But then one day you feel something else. Something that feels wrong only because it’s so unfamiliar, and in that moment you realize you’re happy.
Angel_Lady
Много ми хареса този епизод - в него имаше много щастливи и интересни моменти, имаше динаминка, определено беше забаваен епизод. Като изключим Деб, всички бяха доста щастливи - нещо, което отдавна не бяхме виждали 4.gif
feel_me
(klopesss @ Jan 26 2007, 12:24) *

feel_me ето ти думите на Лукас
Lucas: (voiceover) Sometimes pain becomes such a huge part of your life that you expect it to always be there, because you can’t remember a time in your life when it wasn’t. But then one day you feel something else. Something that feels wrong only because it’s so unfamiliar, and in that moment you realize you’re happy.

Мерси МНОГО!
etIto
Това е старото ни филмче.Много весели моменти biggrin.gif комбинирани с малко трягедия,както преди 18.gif .Абе беше много яка серийка усмивката не слезе от лицето ми през цялото време.Липсваше ми това,надявам се да продължава в тази посока.
Bloody_Tears
(etIto @ Jan 26 2007, 15:21) *

Това е старото ни филмче.Много весели моменти biggrin.gif комбинирани с малко трягедия,както преди 18.gif .Абе беше много яка серийка усмивката не слезе от лицето ми през цялото време.Липсваше ми това,надявам се да продължава в тази посока.

Съгласна съм.Това е старият ни ОТХ.Дано да продължават само така! 4.gif 3.gif
SeMiNi
Аз пък нещо не мога да си го изтегля...жалко.Имам предвид не е целия.wacko.gif
nun4eto
А от каде де да си го изтегля?Защото в сайта няма линкове
ludoto_mimi
(nun4eto @ Jan 26 2007, 17:13) *

В първия пост има линкове! Гледайте малко!
Jordan
(nun4eto @ Jan 26 2007, 17:13) *

Божееее, Божееееее, Дева Марийо, Велики Буда, Аллах....Тангра blink.gif
Tutor_Girl
Много сладко епизодче,точно от това се нуждаехме след всичките драми!
Нейтън,Маут и Скилс бяха супер!А пък отначалото как Нейт танцуваше 18.gif
Аз по принцип харесвам Брукас,ама Пейтън и Лукас бяха супер сладки в този епизод,особено с боя с курабийките
Нейли си бяха сладури както винаги,беше много мило че той и купи роклята,а пък Хейли направо ме разби със "How you doin' hot stuff?" 18.gif 18.gif 18.gif
Брук и Чейс са хубава двойка!Дано са заедно повече време отколкото беше с Ник.
Стана ми много кофти за Деб,да тя си е виновна ама Дан е голям простак,така да й каже че не я е обичал 9.gif
Menna
(demonnndays @ Jan 26 2007, 10:42) *
За мен това беше най-добрия епизод от 4ти сезон!
Напълно съгласна съм. 4.gif Много повече ми хареса от прехваления 9ти епизод. biggrin2.gif
Ужасно много се забавлявах докато го гледах.А присъствието на The Kooks и The National направи серията още по-приятна. music.gif
Главната причина да ми хареса толкова, разбира се беше присъствието на Стивън и общите му сцени със София. biggrin2.gif
Не очаквах да се справи толкова добре, имайки предвид това,че никога не е бил истински актьор, но пък ме изненада приятно. rolleyes.gif
Сцената в колата беше страхотна:
"There's a view?Who knew?" 18.gif

Начина по който представиха Чейс ме накара ме да искам Лукас още по-надалеч от Брук, защото това би било началото на нещо наистина хубаво и значимо emoticon1 (109).gif , стига Марк да не реши обратното...както винаги. Но ще поживеем,ще видим... smoke.gif

За първи път този сезон, Рейчъл беше поносима за гледане,дори много забавна. emoticon1 (53).gif
Нейтън също ме радваше ужасно много. 18.gif Какъв пластичен танц извъртя в салона, не е истина. 18.gif

Лукас и Пейтън - досадни както винаги.Лигави сцени изсмукани между пръстите на Мишелита.
Сцената в класната стая беше прекалено натруфена за моя вкус. В интерес на истината предпочитам в пъти връзката между двамата в първи сезон,тогава беше.....значима. blink.gif
И като заговорихме за сцените им....кому беше нужно да слагат изтъркани моменти от минали сезони? shocking.gif

1ви дубъл

2ри дубъл

Поне разбрахме,че Лукас обича да му готвят, но готвачките не струват и храната изгаря... smile.gif
И като стана дума за изгаряне се подсетих,че част от косата и стремително порастващите мустаци на Чад имат нужда от изгаряне. dunno[2].gif

Рейтънга е под всякаква критика(и вината не е само конкуренцията на АИ), а за сбърканата програма на излъчване на епизодите тип "тука има,тука няма" няма и да коментирам....

Като цяло определено епизода си имаше своите достойнства и беше много забавен. biggrin2.gif Липсата на катастрафи,и виенето на умряло от някои хора(изключвам Деб,но при нея си е перманентно) беше като глътка свеж въздух. passifier.gif
Sway
QUOTE(Menna @ Jan 26 2007, 19:39) *

Лукас и Пейтън - досадни както винаги.Лигави сцени изсмукани между пръстите на Мишелита.
Сцената в класната стая беше прекалено натруфена за моя вкус. В интерес на истината предпочитам в пъти връзката между двамата в първи сезон,тогава беше.....значима. blink.gif

Мдааам... Съгласна съм с теб. Просто като гледахме серията (бяхме няколко човека) и всеки път като показваха лигавите сцени между Пейтън и Лукас и всички в един глас започваха - "Уфф, махнете ги!" , "Това е гнусно!" , "Изкуствени са!" , "Изобщо не са в стила на сериала" , "Само развалят сериала с тая лигава измислена любов!" и т.н.

Обичам ги поотделно, но заедно просто.. не мога да ги гледам sick1.gif
Nasi
(Sway @ Jan 26 2007, 20:53) *

(Menna @ Jan 26 2007, 19:39) *

Мдааам... Съгласна съм с теб. Просто като гледахме серията (бяхме няколко човека) и всеки път като показваха лигавите сцени между Пейтън и Лукас и всички в един глас започваха - "Уфф, махнете ги!" , "Това е гнусно!" , "Изкуствени са!" , "Изобщо не са в стила на сериала" , "Само развалят сериала с тая лигава измислена любов!" и т.н.

И аз се присъединявам. 4.gif
На тез моменти, които бяха прекалено много в този епизод, си върших други работи. Прекалено не естетсвени бяха, то целият сезон са такива. А за външният вид на Чад/Лукас/ не ми се ще да говоря.

Коментарът ми за серията напълно се препокрива с този на Дарето, няма да повтарям, колко много ми хареса Брук с Чейс. Стискам палци да остане за по-дълго. 4.gif
Alex_Love_Lucas
И на мен не ми харесаха Пейтън и Лукас, и попринцип не съм фенка на връзката им, но тоя път наистина прекалиха със сцените, в които се лигавят... Иначе епизодчето беше много яко, Нейтън как танцуваше, не е истина, много ми харесаsmile.gif трябва да има повече такива епизодчета, весели и свежи 10.gif
kotki
На мене пък Пейтън и Лукас ми харесаха! Не виждам нищо лигаво в отношенията им, даже са много сладки. Можеби са ви странни защото във всичките сезони до сега нещата около тях никога не са били такива, да не говорим за Пейтън която сама казва в серията-за първи път е щастлива!!!

Но наистина малко не им се получават сцените. Имам чевството че в реалния живот никога не би могло да има тръпка между тях smile.gif

А когато Нейтън показваше как танцува съм се смял с глас, отдавна не съм се засмивал толкова спонтанноV
devon
Епизода като цяло беше много добър 4.gif Споделям мнението на някои от вас,че Лукас и Пейтън бяха прекалено лигави в тая серия и нещу много не им се радвах.За Брук и Чейс нямам думи.Много са ми сладки заедно.Само за едно нещу много ме е яд.Направи ми впечатление,че по време на стриптийз щоуто всички главни герои си бяха там събрани заедно дори и Рейчъл,която уж не се явява голяма приятелка на Хейли или Пейтън или Лукас.Само Брук я нямаше,което малко или много ме ядоса.Напоследък я виждам във все по малко общи сцени със останалите главни персонажи.С Хейли преди бяха най-добри приятелки а изведнъж ни показват как вече е заместена от Пейтън,която й рисува върху гипса и я изкарва навън да я развеселява.Надявам се нещата за напред да се развият и отново да съберат онази весела компанийка която бяхме свикнали да гледаме и която много обичахме10.gif
demonnndays
(Nasi @ Jan 26 2007, 22:35) *

(Sway @ Jan 26 2007, 20:53) *

(Menna @ Jan 26 2007, 19:39) *

И аз се присъединявам. 4.gif
На тез моменти, които бяха прекалено много в този епизод, си върших други работи. Прекалено не естетсвени бяха, то целият сезон са такива. А за външният вид на Чад/Лукас/ не ми се ще да говоря.

Коментарът ми за серията напълно се препокрива с този на Дарето, няма да повтарям, колко много ми хареса Брук с Чейс. Стискам палци да остане за по-дълго. 4.gif

Me 4
Като се сетя какво беше между тях в първи сезон,това тук е под всякаква критика dry.gif Просто я няма страстта между тях и наистина изглежда прекалено изкуствено.Не знам...преди исках да се съберат,но вече си мисля,че щеше да е по-добре да останат само приятели... huh.gif
escorpio
Епизода беше страхотен. Страшно много се смях на тези реплики на Дан и Деб.
Deb: I thought vampires had to be invited in.
Dan: And I thought water melted witches, yet here we are.
Или когато Брук каза на Рейчъл:
Brooke: Check me out, I'm a smart virgin.
Rachel: Great, you're the new Mouth.

Лукас и Пейтън страшно много ми харесаха, много бяха сладки. Естествено по-различно е от първи сезон защото тогава се криеха, беше наситено с драматизъм защото Лукас беше с най-добрата приятелка на Пейтън и не беше лесно да се разберат, а на всичкото отгоре беше и ранен, което подсилваше драматизма и измъчения вид на всички.
А че са много лигави ами може и да е така, но е нормално в началото на една връзка особенно когато сте влюбени, непрекъснато да се целувате и да си казвате мили думи. Но според мен никой не може да бие Нейли "по лигавене" защото те три сезона все това правят и ако някой каже, че тяхното always and forever или пък че се ожениха на 16 не е лигаво и пресилено, но точно това им е сладкото на тях. Просто повечето от вас са свикнали и харесват Брукас. На мен Брукас ми се струваха доста не естествени в началото, а и незнаех че Чад и София са двойка в истинския живот.
И все пак за мен Лейтън бяха много сладки и изглеждаха толкова щастливи. Особенно в този момент.

IPB Image
{HoNeY}
Много готин епизод! Не мога просто да не започна коментара с танците на Нейтънчо, особено преди да го научат biggrin.gif Толкова се смях, че връщах няколко пъти пак да го гледам... След това толкова яко беше като купи на Хейлс роклята wub.gif А дано Брук и Чейс се задържат и да излеже нещо истинско между тях... Жалко за Деб, ама тя и без това си съсипа живота... Все пак ми беше тъжно! Дан почва малко да ми харесва, ама дали ще се върне при Карън или тя ще разбере, че той е убил Кийт... май ще чакам следващия епизод wink.gif
161616
много тъпо ми насичаше цялата серия и направо полудях иначе беше готина ако може някой само да напише финалните думи на Лукас,моля вииии
*PeyT*
(escorpio @ Jan 27 2007, 11:49) *

Лукас и Пейтън страшно много ми харесаха, много бяха сладки. Естествено по-различно е от първи сезон защото тогава се криеха, беше наситено с драматизъм защото Лукас беше с най-добрата приятелка на Пейтън и не беше лесно да се разберат, а на всичкото отгоре беше и ранен, което подсилваше драматизма и измъчения вид на всички.
А че са много лигави ами може и да е така, но е нормално в началото на една връзка особенно когато сте влюбени, непрекъснато да се целувате и да си казвате мили думи. Но според мен никой не може да бие Нейли "по лигавене" защото те три сезона все това правят и ако някой каже, че тяхното always and forever или пък че се ожениха на 16 не е лигаво и пресилено, но точно това им е сладкото на тях. Просто повечето от вас са свикнали и харесват Брукас. На мен Брукас ми се струваха доста не естествени в началото, а и незнаех че Чад и София са двойка в истинския живот.
И все пак за мен Лейтън бяха много сладки и изглеждаха толкова щастливи.

Абсолютно съм съгласна!!! 4.gif 4.gif 4.gif
DeSeRt^RoSe
Серията беше велика просто Брук и тоя Чейс бяха големи сладури мн ме изкефиха.Ако се получи нещо между тях ще е супер.А Деб горката мн ми стана гадно за нея добре че се обади на Дан щото иначе пак щеше да има трагедия .И мъжа с които едва ли не си прекарал живота си да ти каже че никога не те е обичал и е бил влюбен в друга това беше доста кофти момент,е поне веднъж наистина Дан да е честен.Нейтън и Хейли както винаги бяха мн сладки.Обаче по скоро Брук трябваше да бъде на стрийптиза а не Рейчъл.Брук напоследък има многоооо малко моменти с Хейли,Пейтън и другите и това е мн тъпо.Абе хора а какво стана с Белия нещо никакъв го няма дано се сетят за него и вече го включат в някои епизод то вече няма баскетбол ама това според мен не означава че вече нетрябва да участва в сериала.Аз попринцип сам Брукас фенка и си оставам де обаче Пейтън и Лукас в тая серия ми харесаха и според мен не бяха лигави.
Bloody_Tears
(DeSeRt^RoSe @ Jan 27 2007, 16:31) *

де обаче Пейтън и Лукас в тая серия ми харесаха и според мен не бяха лигави.

Абсолютно съм съгласна.Даже в тази серия ми се сториха най-сладички от всякога.В предните сякаш бяха малко странни,но в тази бяха върха.Ужасно много си ги обичкам. blush.gif happy.gif worthy.gif
slunceto_89
леле това бе6е най уникалната и сладичка серия от мн мн еизоди насам 4.gif 4.gif 4.gif стра6но мн се смях през цялото време особено в стрийптииз клуба хаха biggrin.gif дано и следва6тото епизод4е пак е така весело и както в тази серия всичко с всички да бъде наред хехе 10.gif biggrin2.gif
sulu
Знам че това е офтопик,но в прената серия на надгробната плоча на Кийт пишеше,че е починал на 1-ви Март,2006.По тази логика дори да е забременяла деня преди смъртта му,Карън вече щеше да е в 10-тия месец?(освен,ако в сериала са по-назад).Някой би ли ми казал точно как е? smile.gif
lauren
Страхотен епизод- Лукас и Пейтън са супер сладки, както и Брук и новото момче, обожавам Стивън от ЛБ, Нейтън и Хейли също са невероятни.Единствено косата на лукас ме дразни, с къса по му отива
julia1990
опредлено един много хубав епизод smile.gif
Триото Скилс/Нейт/Маут проосто беше върха 4.gif Страхотни бяха просто,много ме разсмиваха през целия епизод 18.gif
Лукас и Пейтън бяха сладки,може би леко стана лигаво към края на серията..но иначе не беше толкова зле smile.gif тва с бележката в часа ме изкефи blush.gif biggrin.gif
Бруки и новата звезда Чейз са сладка 2ка rolleyes.gif дано поне той се задържи по-дълго в серияла.
Хейлито се надявам скоро да се освободи от гадните патерици и гипс и да и се подобри настоението и...просто да си е лъчезарната Хейли,че ми мъчно да я гледам така sad.gif Но тя ще се оправи сигурна съм и то със съпруг като Нейтънчо как не 18.gif
А и мислите на Лукас относно щастието в началото и в края на епизода..уау 3.gif ако не сте се заслушали пуснете си го пак! wink.gif много смислени неща се казват наистина..надеждата ми в сценаристите се връща 4.gif
Zenityyy
julia1990 Posted днес, 22:50
опредлено един много хубав епизод
Триото Скилс/Нейт/Маут проосто беше върха Страхотни бяха просто,много ме разсмиваха през целия епизод
Лукас и Пейтън бяха сладки,може би леко стана лигаво към края на серията..но иначе не беше толкова зле тва с бележката в часа ме изкефи
Бруки и новата звезда Чейз са сладка 2ка дано поне той се задържи по-дълго в серияла.
Хейлито се надявам скоро да се освободи от гадните патерици и гипс и да и се подобри настоението и...просто да си е лъчезарната Хейли,че ми мъчно да я гледам така Но тя ще се оправи сигурна съм и то със съпруг като Нейтънчо как не
А и мислите на Лукас относно щастието в началото и в края на епизода..уау ако не сте се заслушали пуснете си го пак! много смислени неща се казват наистина..надеждата ми в сценаристите се връща

нямам какво да добавя => и моето мнение е такова blush.gif
WestStar
Серията противно на очакванията ми се оказа мноого добра. Нормално е след толкова много серии подред препълнени с драматизъм, малко да свалят темпото, и да дадат воля на героите им да се полигавят. Цялата серия я изгледах с огромна усмивка, просто всички герои се усмихнаха. Да, във връзката на Лукай и Пейтън го няма онзи драматизъм, ама кажете ми не се ли спукахте от смях, когато се замеряха с бискити biggrin.gif ? Не им ли се израдвахте от сърце? Ами Брук и новата и плячка ЧЕйс.... Чиста девственица а biggrin.gif ?

Сериала, обаче запази и сериозния тон в себе си. Лукас почна да се осъзнава какво е станало с Кийт всъщност. Деб, пък като, че ли тръгва към гроба. Много жалко, в първи сезон играеше много стабилна роля. Но виждате как няколко грешки, водят до други такива. И края не е красив....

И като за край, ще кажа мисълта, която Лукас не пропусна да каже и в тази серия...

Понякога болката става толкова голяма част от живота ти, че очакваш винаги да е там.
Защото не можеш да си спомниш момент от живота си когато не е била там.
Но тогава, един ден, почувстваш нещо друго.
И не ти се струва редно, защото не ти е познато.
И в този момент осъзнаваш, че си щастлив.
Щастието идва под много форми.
В компания с добри приятели...
В чувството, което изпитваш когато сбъднеш нечия мечта.
Или когато си върнеш надеждата.
Няма нищо лошо да си позволиш да бъдеш щастлив.

И малко преди серията да свърши диалогът между Карън и Дан показа, че ще има мрачни времена.....отново:

Цяла нощ беше мълчалива.- Съжалявам.
Така съм, защото Лукас каза нещо много странно днес.
Какво е казал?
Каза, че не мисли, че Джими Едуардс е убил Кийт.

И край на цитата:

Защо никога не знаеш колко може да продължи.
DeVouR
Eй, хора, незнам дали тук е мястото да попитам ,но защо цял ден не ми отваря сайта с торентите за серийте? blink.gif Пробвах и от други всевъзможни линкове, но уви... unsure.gif Сайтът е този --> Много ще съм би благодарна, ако някой ме просвети rolleyes.gif
Благодаря предварително и ако въпросът ми не е за тук - Извинявам се пак smile.gif

Опссс, забравих пък да напиша въпросният сайт 16.gif 16.gif 16.gif www.zamunda.net worthy.gif
SeMiNi

Е...току що гледах епизода.Интересен ми беше.
Незнам и аз защо малко ме дразнеха Пейт и Лукас..с тяхната любов която показват пред всички дори в училище.wink.gif
За Брук и Чейс първо си мислех ,че няма да ми е интересно,но ми беше.Мисля че те си отиват доста happy.gif
А стриптийза ...18.gifНейтън ми беше много смешен като танцуваше в началото...и на Скилс като му стана лошо.Мислех си че на Хейли...няма да и стане много приятно ,а пък тя май доста се кефеше.smile.gif
А за Деб ми стана много мъчно..Как всички много гадно се отнесоха с нея...unsure.gif
N@det0
Чак сега намерих време да коментирам серията,а тя беше наистина страхотна. Имаше хумор,драма,романтика smile.gif Лейтън бяха големи сладури с тези бисквити,а и когато учителкато намери бележкато на Люк Стрийптиза беше много много готин.И трите момчета се справиха добре. Чейс изглежда готин.А и с Брук са хубава двойка.Дано да се задържат и да са щастливи. Моментите с Нейли също бяха супер.Много се смях на въпроса на Нейтън:``Какво,да не е екслодирал гардероба?``Малко ми стана мъчно за Деб,обаче тя е права за едно-Кийт би се обърнал в граба като вижда,че Дан и Керэн се сближават.
siska
Дамм аз чак сега изгледах серийката и не беше никак зле happy.gif
snejana
Здравей те! серията беше много забавна много хубава,не беше толкова драматична колкото предните(въпреки,че подаръка на Нейтан беше много вълнуващ момент поне за мен имайки предвид с колко труд искара парите за роклята smile.gif )Танца на момчетата беше 6+ на мен лично много ми хареса серията 2thum[1].gif
anidokeva
Серията беше очарователна както винаги. Лукасчо и Пейтан са мн сладички... мн ме зарадваха. С нетърпение очаквам следващата серия...
s_sladurana
леле епизодчето беше мн яко и нямам търпение да гледам другото!не трябваше ли да излезе днес?аиде ако някои знае да пише плс!
Bloody_Tears
Епизодчето излиза другата седмица,има си тема даже за него. http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=16588&hl= Гледай малко по-внимателно! tongue.gif
DesiTo
Цитат(Menna @ Jan 26 2007, 19:39) *
1ви дубъл

2ри дубъл

Брук и Чейс наистина бяха страхотни, честно казано не очаквах да ги харесам заедно, все пак съм фенка на Брукас и все още искам да се съберат, но признавам, че Брук и Чейс бяха много готини заедно. Жалко, че началото на тази връзка се изгради върху една лъжа. Но пък имаха много сладки моменти заедно. Той определено й каза много мили и красиви думи.
И танца има също беше красив. Дано тази връка да е ново начало за Брук.

Лукас и Пейтън няма да ги коментирам, ще кажа само, че и на мен ми бяха лигави и някакси неестествени, с този епизод се затвърди тезата ми, че не са какво в първи сезон. smile.gif

Даре, абсолютно съм съгласна с това което си написала за епизода. 4.gif 4.gif
sydney
не очаквах серията да бъде толкова добра rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif страхотна беше,особено моментите с Брук и Чейс mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
solenka
Много ми хареса серията! Особено стрийптиза с Нейт. Вярно, че много зле танцуваше, но си беше гледка велика. biggrin2.gif Обаче Маут според мен беше най - добър в танците. Сцената на Люк и Пейтън, като се целиха с тестото също ми хареса, както и Брук и Чейс. Готина серия беше. 4.gif
svetlio_91
Абе хора кажете ми моля ви се как се казва песента на която танцуват Нейтан и Маут на 4х12 епизод
Sniper
Цитат(svetlio_91 @ Feb 10 2007, 22:03) *
Абе хора кажете ми моля ви се как се казва песента на която танцуват Нейтан и Маут на 4х12 епизод

Ето я песента:
Run DMC - It's Tricky
Иначе си има и специално тема за музиката на ОТН - ТУК, и може да се пита за песни от сериала, които те интересуват. wink.gif
svetlio_91
Мерси много баце emoticon1 (117).gif
azsamivan
ако може някой да ми я прати тази песничка на която танцува нейт на скайп az_ybih_azis плссссссссс
Hazel^eyes
ахах готина серийка. biggrin2.gif най се радвам за Лукас и Пейтън-перфектната двойка са и добре че най-после са заедно. mrgreen[1].gif изкефи ме как се целеха с тестото. 18.gif
стриптийза-мда готино беше,ама що спряха по средата... 18.gif
за 1 път да одобря избора на Брук-Чейс е готин! 4.gif
brooke_scott
единственото яко на епизода беше Нейт като се събли4аха, ина4е Пейтън и Лукас sick1.gif и Брук и Чейз и те не са ми любимата двойка
Mr. Winchester
Много добре Пейтън+Лукас супер и Брук+Чейс какво повече епизода кърти
Jamie`s^the^best
Това е един от най-добрите епизоди на 3 сезон
...Танца на Нейтън,Скилс и Маут е СУПЕР 4.gif
one_tree_hill_
Много забавна серийка!!! 4.gif Най-много ми хареса когато Нейт танцуваше blush.gif rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.