Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Monk (2002)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
SeMiNi
...........................MonK

Бившият полицейски детектив Ейдриън Монк (в ролята Тони Шалхуб), чиято фотографска памет и изключителна способност да забелязва и най-малките детайли го правят легенда, страда от силно психическо разстройство и множество фобии след неразкритото убийство на жена му Труди през 1997 г. Освободен от полицията на Сан Франциско, той работи като частен детектив и консултант при по-заплетените случаи. Монк се надява да убеди бившия си шеф капитан Лиланд Стотълмайър (в ролята Тед Ливай) да го върне в полицията. Стотълмайър, който на моменти се възхищава, на моменти се ужасява от ексцентричността на Монк, с времето все повече се сприятелява с него. Познавайки го достатъчно добре, той има големи съмнения относно това дали Монк би трябвало да носи оръжие, например. Заместникът на капитана – лейтенант Рандъл Дишър (в ролята Джейсън Грей-Станфърд) също се възхищава и в същото време съчувства на човека, известен някога като най-добрия детектив...

Е,какво мислите за сериала?Гледате ли го?Тук може и да пускате снимки.smile.gif
Refuse
А сериала е изрудски, тоя Монк супер психопат 18.gif умирам да го гледам как се гнуси от всичко супер смях 0106[1].gif
Bloody_Tears
(Refuse @ Jan 17 2007, 19:22) *

А сериала е изрудски, тоя Монк супер психопат 18.gif умирам да го гледам как се гнуси от всичко супер смях 0106[1].gif

И аз така.Много ми е забавен.Аз обаче не го гледам от началото.Когато започна самия сериал.От няколко дена го следя,но ми е много смешен.Особенно вчерашната серия ми беше много смешно,когато се натовари с толкова куфари,а той само щеше да преспи в оная. 16.gif 18.gif 16.gif
Craft
Сериалчето е супер следя го отначалото, много е смешен тоя детектив smile.gif
striikar
много яко филмче си е тва smile.gif тоя Монк ме смазва от смях smile.gif
lyubenski
Когато мога го следя има много интересен и забавен похват към случаите wink.gif
Th3_SpY
Бива го, когато мога го гледам wink.gif
arlekin
Сериалчето е много готино,този Монк е невероятен но и помощничката му добре го действа. laugh.gif
ALeX4e7y^
(Refuse @ Jan 17 2007, 19:22) *

Да бе много е як филма и го гледам с голям интерес!!Супер е! 4.gif 10.gif
Estell
Аз не го следя, защото все се застъпва с нещо важно за правене... Май е време да поправя тая грешка. От всички тези коментари изглежда наистина изпускам нещо хубаво. smile.gif
kingsize-4eto
Аз преди 1-2 дни го гледах за първи път и наистина бях впечатлена biggrin.gif Много забавно,интересно и непредсказуемо сериялче...Ще започна да го следя emoticon1 (111).gif
AnGelChe
Сериала радва biggrin.gif Монк е такъв образ rolleyes.gif Жалко, че спряха сериалчето mad.gif
Bloody_Tears
А някой знае ли дали има още сезони?
lyubenski
По БТВ ще има 100%, но не съм сигурен точно кога. Най-рано след Music Idol , защото той досатъчно има запълва програмата.
ALeX4e7y^
В Хай Клуб има статия за актьора,който играе Монк !Скоро очаквайте снимка от статията biggrin2.gif
girl_from_hell
еми на мен от рекламите не ми изглеждаше нещо което ще ми стане интересно, но като гледам само хубави коментарчета за него трябва да го погледна някой път, ако все още го дават
Gossip Girl
Много готин сериал, жалко че го спряха smile.gif Много ме кефи Монк , а и Шарона
VanIcHka
Супер яко беше сериалчето , много ме кефише
ani4ka_89
Сериалът е много готин, направо си умирам от смях с него. Монк просто е уникален - смесица между Шерлок Холмс и абсолютна откачалка
Konspin
Тва е супер як сериал biggrin2.gif
metodi_1912
Новите серий маче ще ги пускат януари-2008.
Konspin
Чак тогавали ? unsure.gif Искам да гледам новите серий по-скоро ,но щтом трябва щте изчакам до тогава.
`BruKas`
азз в момента го следя когато го дават по БТв супер смеех с тоя 4овек ...много ми е 4удно как би живял с жена си ..детоо е умряла ...малее тои щом се гнуси да си стисне ръката с някой представяте ли си го да се целува с жена си???аззз не мога
PoLiTy'
Като му гледах рекламата ми изглеждаше много тъп,а после се оказа,че е много забавен сериал.Като го гледам си умирам от смях biggrin2.gif
HiLaRy`DuFf{}
Като гледахрекламите бях категорична че този сериал няма да го гледам... но се случи така че изгледах една серия .. и е доста смешно .. става с една дума : ) wink.gif
storm
Щом майка, която изобщо не се занимава със сериали, се запали по него и го следи редовно biggrin2.gif. Монк е кралят на ненормалниците happy.gif .
Tedds
С този сериал много се хиля,Монк е адски смешен,но не всеки път го гледам,но когато го хвана се смея мноого!
Chefata
Бива ли го сериалчето?!Чудасе да го тегла ли и да го гледам ли huh.gif ..?
sladuranka
Много ме кефи тоя сериал само епизода с фалшивата Труди малко ме натъжи sad.gif .
ThePinkDuck
Цитат(sladuranka @ Jul 25 2007, 18:22) *
Много ме кефи тоя сериал само епизода с фалшивата Труди малко ме натъжи sad.gif .

Да, мен също.
Иначе серията с брата на Монк беше много яка. Сериала определено е интересен, случаите са странни, а за мтодите на Монк да не говорм. Всички герои са много готини и откачени. Шарона ми липсва, но и русокоска не е лоша! mrgreen[1].gif
adoration_
Мн е готин сериалът!С удоволствие гледам всеки епизод,който мога! smile.gif
Катeто
обожавам го тоя сериал,с монк пада голям смях,с тея фобии неговите 18.gif малко ми липсва шарона,обаче и тази става smile.gif дано да има още сезони rolleyes.gif
dEniChka
Не сьм му голяма фенка..,но го гледам от време на време wink.gif
tru
Първоначално не исках да го гледам , но постепенно много ми хареса, Дано да има още сезони.
aria
Много яко сериалче.Разсмива ме.Жалко че го спряха.БТВ няколко пъти спират сериалите които гледам на "следва продължение...",което не е особено приятно.
Помня една серия,където Монк се беше дрогирал 18.gif ,купи си кола и ходеше с хавайски ризи 18.gif .Паднах си от смях.Тони Шалууб много готино го прави и жестовете и физиономиите,всичко.
Mr. Winchester
Монк го дават повторения мисля че почивните дни
ThePinkDuck
Цитат(LeoWyatt @ Dec 16 2007, 16:38) *
Монк го дават повторения мисля че почивните дни

Tи хубаво го мислиш, ама по БТВ не го дават. Да не са го пуснали някъде другаде? Май и още някъде някога го даваха! wacko.gif
Mr. Winchester
Е вчера го гледах по БТВ
ThePinkDuck
Цитат(LeoWyatt @ Dec 16 2007, 16:58) *
Е вчера го гледах по БТВ

Значи го дават само събота! Е няма как, ще се примирр! mrgreen[1].gif
Mr. Winchester
Да, сега видях. Дават 3-ти сезон. Събота от 15:00.
Enchanted
Ахх много обичам да гледам Монк,голям смях пада с него!
Mr. Winchester
Monk.S06E11.HDTV.XviD-0TV
toho
Monk.S06E13.hdtv.xvid-fqm
toho
Monk.S06E14.HDTV-LOL
telford
Чичо Монк се връща след 2 дни rolleyes.gif
Highlander
Разгеле,отдавна го чакам,че то не остана друго за гледане.Всичко почива.
vesko_oth_fen
Monk* Season 7 Episode List
telford
Първият епизод излезе...
traiana
Сериалчето е много хубавко.Аз по такива си падам biggrin.gif ..Aбе,развлекателно,забаво..супер biggrin.gif 4.gif ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.