Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Falcon Beach (2006-2007) / Фолкън Бийч
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
FrAgMaKeR

Заглавие: Falcon Beach / Фолкън Бийч
Жанр: Драма, Комедия, Тийн
Година: 2006-2007 (два сезона)
Връзки: imdb, tv.com
Създатели: Shannon Farr, John Murray
Участват: Steve Byers, Jennifer Kydd, Devon Weigel, Melissa Elias, Morgan Kelly, Ephraim Ellis

Резюме: Всяко лято в сънливото градче Фолкън Бийч в Нова Англия става горещо и сърфът и пясъкът не са единствените неща, които се нагряват. При сблъсъка между местните жители и богатите младежи, които прекарват лятото във Фолкън Бийч, прехвръкват искри. През останалата част от годината те живеят в различни светове, но дойде ли лятото, са принудени да делят плажната ивица, където всичко може да се случи. Те се влюбват и разлюбват, навличат си беди и поемат рискове. Както местните, така и пришълците държат да използват лятото за забавления колкото е възможно по-дълго. Защото бъдещето ги чака зад ъгъла и им е трудно да преценят какво искат или как е редно да постъпят. Засега те гледат да се възползват от всяка минута. Не съществуват правилни отговори, само безкрайните възможности на лятото. Какво означава това за мечтателите и интригантите, влюбените и скептиците, хората, свързани с миналото и онези, които се опитват да го забравят? Във Фолкън Бийч всичко е възможно. Но някой непременно ще се изгори.

Трейлър:

Download: Falcon Beach @ Zamunda.NET
**Sophia**
Аз не го гледам много ,защото по същото време е O.C по BTV.Но една-две серии съм гледала и е интересен.Ако почна да го следя ще ми стане още по-интересен със сигурност.Забавно сериалче.
SeMiNi
Гледала съм около 3 серии.Горе -долу става ,но не ми е кой знае колко
интересен сериала-просто не го следя...
Estell
Не знам dry.gif Нещо не ме грабна това филмче... Гледах няколко серии и не ме впечатли особено.
Angel_Lady
А на мен пък ми хареса този сериал, даже намирам някои аналогии с One Tree Hill. Изглежда обаче, че филмът не е много популярен, защото не успях да го открия в нета, нито пък успях да намеря английски субтитри.
niveto
На мен също ми харесва сериалчето и го следя със затаен дъх по Нова!Мн ми се искаше да го намеря някаде в нета,но уви .. няма го!ще си го гледаме явно по ТВ hmm.gif dunno[2].gif Ако все пак някои намери нещо би било екстра!
lemmy
като разбрах че ще го дават супер мноу се накефих щот веднъж бях гледала някво клипче в нета и там имаше реклама на тоя серял и даже от 30 секундната реклама ме грабна търсих си го да си го дръпна ма го нямаше и сега като съобщиха че ще го дават напрао бях на 7мото небе. Серяла е велик геройте са наистина интересни особено Лейн той ми е любимец, леко гадняр заслепен от красотата на лицемерната Таня но все пак грижовен и любящ blush.gif wub.gif
etIto
Слочайно хванах сериалчето още от 1-вия му епизод и наистина ме грабна ohmy.gif .Гледах го със затаен дъх но днес сварши и съм много нещастна unsure.gif ,ащото не мога да си го намеря никаде в нета.Единственото което знам за него е че има само 2 сезона,засега.Мого щастлива ако някои го намери накаде.
Angel_Lady
Вижте какво намерих аз http://www.mininova.org/search/?search=falcon+beach това май е втория сезон smile.gif
CraZy`HoT`SexY`F
Гледала съм 3-4 серии,готин е като няма какво да се прави друго ще гледам smile.gif)))
niveto
Има ли накаде бг субс за 2я сезон?
Angel_Lady
Оооо, дълбоко се съмнявам, че скоро ще има. :/
Naley_4ever
Цитат(niveto @ Feb 3 2007, 00:27) *
Има ли накаде бг субс за 2я сезон?

Та то за първия няма..... sad.gif
Аз и една приятелка направихме български фен форум на сериала.Който е заинтересуван,да ми пише ЛС или да ме намери в скайп Naley_4ever
sydney
много е як сериала,дано скоро да пуснат и втори сезон rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
CheerFuL-F
аз също търсих субс и сериала 2-ри сезон намерих някой епизоди само ама субс няма
FrAgMaKeR
Сериалът може да бъде свален от тук - http://zamunda.net/details.php?id=136620&hit=1 wink.gif
Marissa Cooper
Оле, много ми беше гаден този сериал. Гледах няколко епизода сега скоро, даваха го събота и неделя сутринта. Въртеше се около някакъя яхт клуб, един рус и т.н. Нещо не ме грабна. Беше някак по по подобие на "Кръгът на Доусън", незнам защо си го асоциирам с него,но не ми хареса.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.