Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как да си намеря темата/мнението
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума > Често Задавани Въпроси
Tragedy
Макар и доста очевидно, много потребители често задават въпроси как могат да си намерят темата, къде им е изчезнала, кой и е изтрил поста и т.н. Модераторите и админите постоянно местят теми или пък потребителите забравят къде са си пуснали течичката и се почва с въпроси.

Вместо да ползвате търсачката и да се чудите как да си откриете темата или да обвинявате някого, че ви я е затрил, можете просто да влезете в потребителския си профил (чукнете на името си, което се намира в горния ляв ъгъл на форума, точно под линка за портала) и в профила си изберете "Profile Options(en)/Настройки(bg)/Options(fr)" -> "Find member's topics(en)/Покажи всичките му теми(bg)/Trouver tous les sujets de ce membre(fr)" или "Find member's posts(en)/Покажи всичките му постове(bg)/Trouver tous les messages de ce membre(fr)". Така лесно можете да откриете къде ви е темата или поста, в случай, че не са изтрити.

Този метод също така е приложим и ако търсите дадена тема или пост на потребител, на който знаете името. Вместо да ползвате търсачката и да се объркате от отговорите, просто пробвайте така.

Надявам се да съм бил полезен. Все пак, понеже това не е кой знае какъв съвет и ако някой от екипа сметне, че е ненужен, можете спокойно да изтриете тема smile.gif
vIkToRsHeFa
Напротив това е доста нашумял проблем! Тук не се трият теми без обяснения на лично(освен тъпизми и т.н. при които единственото което можем да насочим нарушителите е към темата за правилата на форума 14.gif )
Когато се местят теми се оставят пътища от началното им местоположение поне за ден и така няма обърки. happy.gif Ще подопълня малко статийката само и за самото търсене.

1. Онова което търсите трябва да е минимум 4 знака дълго иначе резултатите са много и се пренатоварва форума излишно а и няма да си намерите търсеното.

2. Когато търсите цял израз или стринг съдържащ някакви символи ползвайте двойните кавички за да го оградите иначе ще го счете за отделни ключови думи. Както Миленски вече писа хубавото е че ако се сещате на кои е мнението можете да попълните ника му в дясното поле.

3. За да си олесните преглеждането можете да изберете да ви изведе резултата като теми или конкретни постове от темите като това можете да изберете от радио бутончетата долу в дясно на страницата за търсене.

4. Ако искате да търсите само в определени категории или форуми в ляво долу има меню от което можете да избирате къде точно да се търси.

5. Често срещан проблем е когато потребител е бил във някои форум и киликне върху бутона за търсене от хедъра. В този случай в полето за форуми в които да се търси веднага автоматично попълва форума от който идва потребителя и не преглежда целия форум или желаните раздели а само този от който идва. Просто го променете чрез селектиране на >>All Forums или като кликнете бутона от индекса на форума.
$windle
Мале, не веднъж съм се чудил къде са ми десетките изтрити постове, ето сега обяснение, мерси :Ь
vIkToRsHeFa
(swindle @ Jan 16 2007, 23:46) *

Мале, не веднъж съм се чудил къде са ми десетките изтрити постове, ето сега обяснение, мерси :Ь

Изтритите отиват директно в коша видим само за хора от екипа... Леле колко бисери само има но както и да е обратно на темата. happy.gif

ПП Архива издънки е от самото начало на форума и всичко се пази... 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.