Да то пък като ги гледахме четири сезона другите(аз три,но другите и четвъртия са гледали

), май и другите герои не знаеха какво искат-ту завържат връзка с някой друг, ту пак се върнат при предишния и така четири сезона,докато се осъзнаят-ако се погледне- Раян,Сет,Самър, абе никой от тях тримата е нямал здрава и стабилна връзка през тези три сезона(имам предвид за постоянничко). За възрастните като Санди, Кирстен и Джули(особено) пък да не говорим-всеки си имаше своите върхове и спадове. С това не искам да обиждам никого,но да каже някой, че само Мариса едва ли не била неорентираната е леко странно

!!! Мен ако ме питате в това си беше и чара на сериала, да има неочаквани(но не тъпи и безсмислени) обрати

!! То ако беше всичко перфектно и прекрасно сериала нямаше да издържи много дълго. Но в общ план сте прави тези,които викате че самата Миша е искала да напусне сериала, искала е да си развива кариерата и т.н. - ОК

! Това може да се приеме. Но защо трябваше веднага да я убиват толкова тъпо ? Имаше хиляди други начини. В старите епизоди на "Спешно отделение" да не би да убиха героя на Джордж Клуни ? Нямаше такова нещо-пича искаше да си развива кариерата(защо ли ми звучи познато)-и го уредиха да напусне, но не "с краката напред". Има още много такива примери. За финал-моето мнение си остава същото- Мариса може и да е трябвало да напусне сериала, но в никакъв случай като "постоянен обитаващ на гробищата"

! Друг въпрос,че сериала се самоуби с нейната смърт!