Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Трябваше ли Мариса да умира?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Дискусии
SeMiNi
Какво мислите-трябваше ли Мариса да напусне сериала?Според вас този начин ли беше най-подходящ?Мислите ли че сериала е по-интересен без нея,или не?Изказвайте се по тази тема тук.smile.gif)
VanIcHka
Мисля че не трябваше да напуска и така сериала според мен няма да стане по-интересен , а обратното.
Jolly_GirL
Ам..честно казано все ми е едно,в смисъл с Мариса серияла в началото много ми харесваше но нещо в 3ти сезон Мариса почна да ме дразни,а сега мисля че сериялчето продължава да е готино и ми харесва 10.gif А и Раян мисля че повече си отива с Тейлър
Bebssii
Без Мариса половината от чара на сериала изчезна......
^^BIG`smile^^
QUOTE(Jolly_GirL @ Jan 15 2007, 18:42) *

Ам..честно казано все ми е едно,в смисъл с Мариса серияла в началото много ми харесваше но нещо в 3ти сезон Мариса почна да ме дразни,а сега мисля че сериялчето продължава да е готино и ми харесва 10.gif А и Раян мисля че повече си отива с Тейлър

Ехехех, мой човек!!! 4.gif Не мога да бъда по - съгласен с някого!!! 4.gif Само така!!! 4.gif Наистина Мариса беше супер яка в първи сезон 3.gif , после във втори беше малко пукясала и не много интересна huh.gif , в трети сезон обаче на мен много ми харесваша, особено накрая, като започна да се облича толкова яко punk.gif и т.н. За сметка на това обаче мисля, че въпреки че беше много готина правеше определено и някои не толкова приятни неща. Аз съм сигурен, че трябваше да свърши участието си така, защото просто беше логично. Де да знам, просто нищо по - умно не ми дойде unsure.gif опрделено обаче ми беше много смотано като умря 5.gif shocking.gif
ALeX4e7y^
Като гледан ОС по ВТv ,Мариса си е ощи там и малко не схващам.Не че много го гледам ама да попитам све пак unsure.gif
TheUnknown
(LoF_Chad @ Jan 15 2007, 21:11) *

Като гледан ОС по ВТv ,Мариса си е ощи там и малко не схващам.Не че много го гледам ама да попитам све пак unsure.gif

Това по БТВ е 3 сезон а в нета има 4. И аз не исках да го гледам докато не изгледам 3 сезон по БТВ ,ама без да искам видях тая тема и ся знам кво ще стане!?! 19.gif 14.gif 19.gif
complicated
QUOTE(LoF_Chad @ Jan 15 2007, 21:11) *

Ъъъ... кое по-точно не схващаш? smile.gif
По БТВ Мариса си е още там понеже по телевизията сега излъчват сериите по-късно отколкото иначе за свободно теглене в интернет.
ALeX4e7y^
Eми вече схванах с цял сезон съм назад 16.gif 18.gif
Estell
Мариса беше почнала да ме дразни с всичките тея истории около Джони, ама чак пък да умре.. Абе гадно си беше.Май щеше да е по-добре да я бяха пратили там при баща й и после да погостува един два епизода... А пък от друга страна нещата на Раян щяха да бъдат доста по-сложни, пък сега си започна на чисто с Тейлър така да се каже. И на мен повече ми харесват Раян и Тейлър като двойка.
^^BIG`smile^^
Абе, наистина историята с Джони беше много тъпа, но мисля, че когато беше в разгара си най - много ме дразнеше Джони, а не Мариса, защото тя само се опитваше да помогне, а той се искаше да е "искрен" с нея и да й признава неща от сорта на това "Супер лудо съм влюбен в теб и не мога да живея без теб!" wacko.gif wacko.gif wacko.gif Ама като се замисля може би точно за това Джони умря първи, 'щото е бил по - прост shocking.gif (е това ако не е отвратителен черен хумор) ГАДОСТ! sick1.gif И въпреки отвратителният ми опит за шега мисля, че Миша трябваше да умре, както и стана. Много тъжно, но факт unsure.gif
jonas
аааа никога не съм я харесвал и в интересна истината не м беше криво като пукна .... смисал мн беше тупа сцената даже ме напуши смях някфоте1е гориво тои гледа тъпо ..... вади я зима я на раце и место дя бяга .. варви спокойно и зад него гарми ... като в секи филм... и после тя умира и той ....мммммариса някфо такова съпер смешно и и лепи шамари .... а ъе тейлър е сто хиляди милиона пъти по класно путка от тая мариса хем бепе даска хем беше празноглава хем пияница клиптоманка дебела ... таза и беше 3 пъти на моя и последния еп там дето раян я дига в басейна някфи лубовни дръжки висят аве мн гадно такова ....а мога си изпаржа 2 яйца и едно парче шунка на голямототи чело ... Тейлър рулззззззз напомня ми малко на съммер и сет в едно и някаде и на анна
уникално як персонаж само не ги осерат ся за последните епизоди ,,,
rado_ales
И аз също не я харесвах ама сериала много се промени откакто я няма.пак е забавен,но не е същото.Усеща се липсата и.
^^BIG`smile^^
Абе, сега, като гледам тук - таме 3-ти сезон по телевизията с Мариса и да ви кажа не се различава по много неща самия сериал biggrin2.gif Просто тогава е имало много повече мизерии и скарвания, а сега е по - спокойно. biggrin2.gif Мариска си беше яка и много красива (в 3-ти сезон, де) ама не е толкова брутална загубата и за сериала, а пък и вече те я забравиха 4.gif

П.С. Тейлър и Раян са наистина супер яки! Е, Сет и Самър са си най - яки, ама и те са готини. 10.gif
DeVouR
Определено Мариса си беше готин персонаж, но наистина предизвикваше много драми, особено в 3-ти сезон ,направо... blink.gif Трябваше и според мен така да излезе от сериала, но самата сцена с умирането изобшо не ми хареса как беше заснета... 16.gif Някакви си три минути там само раян и бие шамари и тя умира и така свърша всичко..
И все пак - сега всичко е много по- весело rolleyes.gif И двете двойки са си Екстра. 3.gif 10.gif
f0rgy
Според мен серяла загуби много от напускането на Миша,щот нойната геройня беше един от любимите ми персонажи и беше супер непредсказуема...колко неща можеше да й се случат ама..те си решават.като цяло според мен серяла загуби от "смъртта" на Мариса
K_f_R
не серяла не загуби толкова мишка беше много драматична с нейните самоубийства и напивания
^^BIG`smile^^
QUOTE(DeVouR @ Jan 28 2007, 15:03) *

... 16.gif Някакви си три минути там само раян и бие шамари и тя умира и така свърша всичко..

18.gif ХАХАХАХАХА, наистина беше така!!! ХАХАХА 18.gif Доста "драматично" беше и като крещеше! 3.gif Ама, ако се вживееш, такова, и ти става гадно, че умира shocking.gif
~Bruk~
Да мисля,че трябваше да умре или просто да напусне сериала, докато беше там Раян все неможеше да я превъзмогне апък сега като я няма сериала е направо ВЕЛИК worthy.gif Не че не съм харесвала Мариса, но само в 1 и донякаде във 2 сезон, но 3 направо толкова ми доскучаха тези драмиокоо нея..А още повече не мисля, че играта на Миша беше толкова добра, в тези по напрегнаттите драматични моменти се представяше добре, но си мисля,че в тези по-веселите понякога я нямаше..особено когато си говорят със Самър понякога нещо и липсва на играта на Миша незнам..мое мнение..крайно време беше да го освежат по някакъв начин..Жалко наистина само за страшното много фенове,които се отказаха да гледат филма заради нея..Изпускат много biggrin2.gif rolleyes.gif
OTH_fenka
Да. Мисля че трябваше да умре. Така стана по-интересно или поне на мен ми е. 3 сезон по едно време мн ми беше омръзнало от нея.Малко гадно умря,но нямаше друг начин. Най ме е яд че напусна за да прави кариера в киното, а нищо не е направила до сега.
^^BIG`smile^^
Оле да, т'ва с проефсионалната реализация е малко кофти, но дано да има повече успехи завбъдеще 4.gif
lovely
мисля 4е ако беше останала в сериала щеше да е по-добре , но..каквото-такова
Sway
ДА, трябваше wink.gif
^^BIG`smile^^
QUOTE(Sway @ Feb 21 2007, 11:46) *
ДА, трябваше wink.gif

Съгласен. Нещата бяха започнали да се повтарят-същите случки само с различни хора. Само забележете Оливър, Ти Джей, Джони, Волчек и от всички тези никакъв смисъл blink.gif през цялото как не спря се на някой да помага. Сега (преди да свърши сериала, де) 'сичко е по-раздвижено и ведро happy.gif
Gossip Girl
ДА, много се повтаряше един и същ сюжет, Трябваше да стане нещо по - различно smile.gif
~Chεεry~
Ми хич не ме кефеше - депресии, едни и същи проблеми. И все пак умря гадно ...
divata_airis
О, да - да си седи при мъртвите и да не се връща. Че тя беше виновна за всички беди, пък и си поживя момичето - какво ли не опита в тоя живот. Мъртва ми най-харесва. biggrin2.gif
.Innocence.
Цитат(DeVouR @ Jan 28 2007, 16:03) *
Определено Мариса си беше готин персонаж, но наистина предизвикваше много драми, особено в 3-ти сезон ,направо... blink.gif Трябваше и според мен така да излезе от сериала, но самата сцена с умирането изобшо не ми хареса как беше заснета... 16.gif Някакви си три минути там само раян и бие шамари и тя умира и така свърша всичко..
И все пак - сега всичко е много по- весело rolleyes.gif И двете двойки са си Екстра. 3.gif 10.gif

бие и шамари хахухххахуху biggrin2.gif да де то това си беше така и аз мисля че трябваше да е далеч по-драматично. rolleyes.gif А иначе щеше да е хубаво Мариса да беше остане в сериала но трябваше да и измислят направо нов характер защото ако се повтаряше всичко щеше да е тъпичко. blink.gif
HiLaRy`DuFf{}
Нетрябваше разбира се .. без нея не е същото и никой неможе да го отрече ! : )
Mr. Winchester
Ами не трябваше да умира, но пък ако беше заминала нямаше начин раян да се залюби с тейлар ? или пък имаше ?
vikihill96
Да бе трябвало е кога "цъфнат налъмите" 10.gif 10.gif !!! Интересно ми е, ако е трябвало и е било правилно да умре Мариса,защо 4-ия сезон(който не гледах и нямам намерение да го направя някога ,именно поради тази простотия в края на 3-ия сезон 14.gif ), защо сезона беше само колко- 15-16 епизода и дотам. Ако не се лъжа и приключи forever както се казва wink.gif ? Май рейтинга нещо яко се сгромоляса след трети сезон,а wink.gif ? А ако се замислите кой беше единствения голям отсъстващ от екипа актьори ,а wink.gif ? Просто колкото и да не искат да си го признаят американците,а и не само те- Мариса им допадаше очевидно, иначе защо беше този фарс с краткия 4-и сезон. Тъй че според мен Мариса не трябваше да напуска сериала- "с краката напред", както решиха тъпите сценаристи. Да беше напуснала по всеки друг начин, но не и по този. Мен вече ми писна такива нелепи отстранявания на главни персонажи по сериалите-все от рак ще заболее,все катастрофа или пожар ще стане, тъпотия пълна. А и накрая -какво му пречеше егати на Раян да си се хване с някое по-добро момиче за него, била тя Тайлър или която и да е друга? Това че докато Мариса беше около него и на него в тези моменти му "беше слаб ангела" си е негов проблем, не на Мариса. Постъпките на всеки са си негова отговорност, а не на някой друг. То така най-лесно-дай да "затрием" някой щото ми пречи да си живея добре wink.gif !!!
Ledeno_stydena
Не,според мен Мариса не трябваше да умира,но нали сама така е решила,щом е получила по-добри предложения.Тя искаше да се развие повече.Но с нейната смърт и сериалът "умря".Мисля,че сюжетите свързани с Мариса,срещите й с Джони ,Волчек,Раян,Оливър.Не се е правила на жертва и винаги и била много по-различна и от Тейлър ,Самър или Ана например.Помагала е ,но има голяма разлика между помощта,оказана на Оливър,който беше болен от любов по нея,обсебен и..какво ли не още,и Джони,който й стана приятел,а по-късно се влюбиха един в друг,а Волчек?Какво общо има той с връзката й с останалите-Никаква.За мен Мариса правише истински и неповторим сериала и ето-махна се и рейтингът...бум..Явно тя е била тази,която се е докоснала до публиката, а не Самър,макар че и тя е голямя сладурана.
Усеща се липсата обаче на Мариса.На мен не ми хареса сериала без нея.Не трябваше да умира...не тя.. sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif unsure.gif
ganiy79
Аз мисля, че даже закъсняха със смърта на толкова незадоволителен и незнаещ какво иска персонаж.
vikihill96
Да то пък като ги гледахме четири сезона другите(аз три,но другите и четвъртия са гледали blush.gif ), май и другите герои не знаеха какво искат-ту завържат връзка с някой друг, ту пак се върнат при предишния и така четири сезона,докато се осъзнаят-ако се погледне- Раян,Сет,Самър, абе никой от тях тримата е нямал здрава и стабилна връзка през тези три сезона(имам предвид за постоянничко). За възрастните като Санди, Кирстен и Джули(особено) пък да не говорим-всеки си имаше своите върхове и спадове. С това не искам да обиждам никого,но да каже някой, че само Мариса едва ли не била неорентираната е леко странно blush.gif !!! Мен ако ме питате в това си беше и чара на сериала, да има неочаквани(но не тъпи и безсмислени) обрати biggrin2.gif !! То ако беше всичко перфектно и прекрасно сериала нямаше да издържи много дълго. Но в общ план сте прави тези,които викате че самата Миша е искала да напусне сериала, искала е да си развива кариерата и т.н. - ОК blush.gif ! Това може да се приеме. Но защо трябваше веднага да я убиват толкова тъпо ? Имаше хиляди други начини. В старите епизоди на "Спешно отделение" да не би да убиха героя на Джордж Клуни ? Нямаше такова нещо-пича искаше да си развива кариерата(защо ли ми звучи познато)-и го уредиха да напусне, но не "с краката напред". Има още много такива примери. За финал-моето мнение си остава същото- Мариса може и да е трябвало да напусне сериала, но в никакъв случай като "постоянен обитаващ на гробищата" blush.gif ! Друг въпрос,че сериала се самоуби с нейната смърт!
Peyton___
Цитат(OTH_fenka @ Feb 3 2007, 00:37) *
Да. Мисля че трябваше да умре. Така стана по-интересно или поне на мен ми е. 3 сезон по едно време мн ми беше омръзнало от нея.Малко гадно умря,но нямаше друг начин. Най ме е яд че напусна за да прави кариера в киното, а нищо не е направила до сега.

Направо ми четеш мислитее .... мн кофти умря така в ръцете на Райян ама без нея стана супер интересно
an4ito
според мен НЕ даже в серияте дето умря плаках ии ся като се сетя пак ми се плаче тя беше любимката ми cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
ladysunshine
Не мисля, че трябваше. Много си бяха готинки 4-мата в сериалчето и ми беше много мъчно като Мариса умря. Но пък имаше и 4 сезон без нея и долу-горе успешно я заместиха smile.gif
Катeто
Според мен не трябваше да умира,понеже всичко започна с четиримата и мисля че така трябваше да свърши,но пък не го решаваме ние(и все пак рейтингът ужасно падна biggrin2.gif )
OTH_BrOoke
Не трябваше Мариса да умира, последният сезон лично на мен ми беше по-безинтерсен от другите sad.gifsad.gifsad.gif
**Naley*
Ест че не трябваше,това беше възможно най-тъпото нещо,което можеше да стане emoticon1 (64).gif И последния сезон беше много тъп и скучен без нея.Все пак тя е от главните героини и трябваше да се омъжи за Раян,както Сет и Самър 10.gif Това щеше да е перфектния край smoke.gif
PayTon__
Цитат(**Naley* @ Jul 27 2008, 23:19) *
Ест че не трябваше,това беше възможно най-тъпото нещо,което можеше да стане emoticon1 (64).gif И последния сезон беше много тъп и скучен без нея.Все пак тя е от главните героини и трябваше да се омъжи за Раян,както Сет и Самър 10.gif Това щеше да е перфектния край smoke.gif

ZuZka yeah
Да мре тая, ве.
*AdDiCTeD*
Според мен въпроса е зададен грешно. Трябваше да е "Трябваше ли Мариса изобщо да се ражда"...
fenkanabrooke
Да, Мариса не трябваше да умира. Нито един сериял не става по - хубав или пък успешен без главен герой.Според мен накрая трябваше да има щастлив край за Мариса, тя си го беше заслужила. blush.gif
Marissa Cooper
Цитат(*AdDiCTeD* @ Aug 19 2008, 02:17) *
Според мен въпроса е зададен грешно. Трябваше да е "Трябваше ли Мариса изобщо да се ражда"...

mad.gif Много си зле
*AdDiCTeD*
Цитат(Marissa Cooper @ Aug 19 2008, 10:52) *
Цитат(*AdDiCTeD* @ Aug 19 2008, 02:17) *

mad.gif Много си зле

Това, че не съм на твоето мнение, не значи, че съм зле... със същия успех аз мога да кажа, че ти си зле. Просто не я харесвам и това е. wink.gif
Мерси, че ми смъкна звездичките. Връщам жеста.
Dimple
Определено беше много интересен и неочакван момент, въпреки, че аз като гледах последния епизод от 3ти сезон вече знаех какво ще се случи. Според мен сериалът трябваше да свърши, когато Мариса умря, щеше да е по-интересно и по-вълнуващо, а не да направят още един безмислен сезон, защото за мен 4ти беше точно такъв.
ESPERO
Според мен си беше доста добре, че умря (не че и желая лошото на момичето). Имаше някакво раздвижване в самия сериал и се стимулира зрителския интерес и напрежението. Доста добре замислено. Ако се замислите в едни от любимитеви и най-запомнени филми, любимия ви герой умира накрая, и за това някакси ви е останал споменът от тоя филм. Така, че не смятам, че беше лошо като финал на 3ти сезон.
Това, което не ми харесва от цялата ситуация е, че Раян се заби с тая Тейлър... Не ме кефи като герой. Пък и хич не си приличат... dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.