Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Wonder Woman
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
Всъщност, разбрах за новината от колега, с който се базикахме цяла нощ и съвсем случайно му споменах за "Жената чудо" а той ми сподели, че може би София Буш от ОТХ ще бъде новата амазонска принцеса. Неговият уеб сайт е посветен в сферата на новините, касаещи най-новите и предстоящи филми. Даже този човек се е здрависвал с русото момче от ОТХ (мисля, че се казва Чад) та така, ето и новината:

Нека първо си призная, че никога не съм гледал ОТХ и не знаех що за човек е София Буш. Може би с изключение на няколко снимки, които бях виждал в Интернет, не знаех действително как изглежда наживо.

IPB Image

Wow, сигурно съм живял в друг свят, защото не само че София е изключително красива, но и умее да комуникира добре. След крактия разговор, който направихме за "Хитчър" и всичките й моменти във филма, отправих въпрос, отнасящ се за "Жената чудо" - дали е получила някаква оферта, или е ходила на прослушване..!?

IESB: След като участвахте във филм изпълнен с екшън, готова ли сте да приемете предизвикателството в ролята на "супергерой?"

София Буш: След всичките тези велики моменти, които имах в "Хитчър," съм готова за всичко. Наистина ми харесва да работя в сферата на "сритването на задници"

IESB: Значи сте били на прослушване, или някой е говорил с вас за филма на Джос Уедън "Жената Чудо"

София Буш: Може би, ще видим.

IESB: Значи сте говорили с Джос за ролята си в "Жената чудо?"

София Буш: Може би, ще видим (усмихва се)

На този етап, София само се усмихваше и не пожела да отговори конкретно за ролята си. За сега е прекалено рано да се говори, но честно казано, или поне от моята гледна точка; дали София става за "Жената чудо?"

Дали попълва изискваният на "Жената чудо"? Нека погледнем кастинга:

1) София напълно покрива възрастовата граница. Режисьорът на филма Джос търси жени от 18 до 30 години. София Буш е на 25 години.

2) София е висока 169,4, което означава че е по-висока от другата кандидатка Рейчъл Билсън.

3) София е брюнетка, невероятно привлекателна с хубаво тяло.

IPB Image

"Жената чудо" е създадена от DC Comics - Уилиам Мартсън и жена му Елизабет Мартсън. Тя е първа сред първите и една от най-известните героини. "Жената чудо" е една от основателите на "Лигата на справедливостта" (гледайте тази седмица Smallville - 'Лигата на справедливостта')

Кратка бография на "Жената чудо"

Жената Чудо е принцеса Диaна на племе от Амазонски войни (жени) от гръцката митология. "Диана" е римското име за Артемис (гръцката Богиня) по който е базирана "Жената чудо" Посланик на Амазонския свят, принцеса Диана била наградена от Олимпийските Богове: Ласото на истината (направено от златния пояс на Гаеа) и неразрушими гривни/ръкавици (направено от щита на Ейджис) принцеса Диана "Жената чудо" е описана така: "красива като Афродита, мъдра като Атина, бърза като Меркюри, и по-силна от Херкулес"

Ето, това може да бъде София Буш, ако я изберат за ролята на "Wonder Woman"

И ето как ще изглежда: Виж жената чудо

П.С. Това ще е най-успешният филм за София, понеже филмът ще бъде касов, МНОГО касов.

Cheers :]
sonofsparda
Дано наистина изберат София за ролята.И аз не съм фен ан ОТХ,но наистина София е голяма красавица и според мен би била адски добър избор за ролята на Даяна. smile.gif
sydney
smile.gif smile.gif дано да изберат София biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif аз съм много голяма фенка на Софито и съм сигурна че ако я изберат ще се справи перфектно с ролята rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif а и на визия си прилича с Жената-чудо
vikihill96
Аааа актрисата наистина си е много красива.Ако я изберат за ролята филма ще бъде мноооого ,мнооого
касов-ще ходим да го гледаме поне два-три пъти biggrin2.gif biggrin2.gif .Най сетне и филма за жена супергерой,който ще бъде нещо по-смисленичко(надявам се). worthy.gif worthy.gif
striikar
Перфектно ще е ако я изберат нея. Сигурен съм, че няма изобщо да ни разочарова. Рейчъл Билсън също не е лош избор, но ... някак си не е за такава роля smile.gif Иначе актрисата наистина се казва София Буш, а не Бруш smile.gif
vIkToRsHeFa
http://images.google.bg/images?hl=bg&q...sa=N&tab=wi
http://gallery.oth.ggbit.info/thumbnails.php?album=62

Нямам какво повече да кажа.... happy.gif Ролята определено ще и отива само дето несъм я виждал чак толкова действена специялно в ОТХ съм я гледал но там и е по-различна ролята. Та оживеем увидим... happy.gif
MaHeKeHa
Да, извинявам се за нелепата грешка. Направих нужните корекции.

Ъ-ъ-ъ, написах същата новина и в ОТХ секцията и сега гледам, че тази новина някой я изтрил. Не стига, че го направих за секцията ОТХ, ами взели, че ми делнали новината. WOW, just WOW!!!
striikar
Те там от време на време админите правят шашми smile.gif Няколко пъти са ми трили постове по погрешка smile.gif Би трябвало ако наистина са се объркали да ти се извинят на ЛС smile.gif ако не го направят значи нарочно са ти я изтрили tongue.gif
MaHeKeHa
Това е адски неспортсменско отношение, а да не говорим, че по този начин плюят на труда ти. Абе, какво да ти говоря, .. имах подозрения относно феновете на ОТХ (нищо лично към теб, и Сиднито) изглежда се оказах прав (и не само аз) .. ;]

Никога досега не съм трил новини, както и мнения, защото уважавам труда на другите (преди всичко) Geez...
striikar
(MaHeKeHa @ Jan 15 2007, 22:37) *

относно феновете на ОТХ (нищо лично към теб

ХеХе от каде разбра че съм фен на ОТХ confused.gif smile.gif Толкова ли си личи?
П.П. Бе то не зависи от тва, на какво си фен , а от характера ти smile.gif не намесвай сега и ОТХ в този спор 10.gif
MaHeKeHa
Е, донякъде имаш право. Но това не се случва за първи път, приятелче. Аз го правя преди всичко от уважение, и за това си направих труда, но видиш ли, някой хора от ОТХ не са на това мнение. Както и да е, карайте по темата, моля.
ludoto_mimi
(MaHeKeHa @ Jan 15 2007, 21:45) *

Ъ-ъ-ъ, написах същата новина и в ОТХ секцията и сега гледам, че тази новина някой я изтрил. Не стига, че го направих за секцията ОТХ, ами взели, че ми делнали новината. WOW, just WOW!!!

Wow, just Wow! Айде да беше поразгледал вместо да нападаш веднага. Благодаря ти за новината и за старателно направената тема, но това не е потвърдена информация, нито има развитие в момента по филма и най-вече - не излиза скоро. Тема за филм се пуска само ако той трябва да се появи по кината скоро (в рамките на месец-два, а може и по-рано стига да има трейлър, официално инфо и сайт).
Тъй като участието на София като Жената чудо не е официално обявено и е под въпрос, поста ти беше преместен в темата й. Никой нищо не е изтрил. Просто там си имаме правила, за разлика от пълния хаос тук.

Следващия път преди да обиждаш се увери, че наистина си прав.
Айде със здраве и отново благодаря за труда.
striikar
(MaHeKeHa @ Jan 15 2007, 23:05) *

Е, донякъде имаш право. Но това не се случва за първи път, приятелче. Аз го правя преди всичко от уважение, и за това си направих труда, но видиш ли, някой хора от ОТХ не са на това мнение. Както и да е, карайте по темата, моля.

Ми тя темата малко са изчерпа пък и никой не пише ама ...
по темата: Ква същност е темата ? smile.gif Мнението ли трябва да си изкажем за актрисата? Щото аз пък бих попитал от къде мога да си дръпна малко комиксчета за Жената Чудо ? Много искам да се запозная с историята й.
MaHeKeHa
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 15 2007, 23:18) *

QUOTE(MaHeKeHa @ Jan 15 2007, 21:45) *

Wow, just Wow! Айде да беше поразгледал вместо да нападаш веднага. Благодаря ти за новината и за старателно направената тема, но това не е потвърдена информация, нито има развитие в момента по филма и най-вече - не излиза скоро. Тема за филм се пуска само ако той трябва да се появи по кината скоро (в рамките на месец-два, а може и по-рано стига да има трейлър, официално инфо и сайт).
Тъй като участието на София като Жената чудо не е официално обявено и е под въпрос, поста ти беше преместен в темата й. Никой нищо не е изтрил. Просто там си имаме правила, за разлика от пълния хаос тук.

Следващия път преди да обиждаш се увери, че наистина си прав.
Айде със здраве и отново благодаря за труда.

Айде, ако обичаш карай леко с тона, какво ще кажеш? Къде видя обида? Изглежда, четеш между редовете и повярвай, това е иде от сайт, в който по принцип новините винаги се потвърждават. (Ако искаш, и сайта мога да ти дам.) Написах новината в темата, в която ТРЯВБА ДА БЪДЕ. Мисля че бях повече от точен, когато я сложих ТОЧНО ТАМ и какво драга моя разбираш ТИ под "пълен хаос" на нас така ни е добре и това, че на теб не ти понася, не означава, че е "ХАОС" (дано знаеш значението на тази дума) след като даваш такива определения. И на мен не ми допада начина и постройката на ОТХ, но никога не бих си изразил мнението по този начин. Още повече да притеснявам хората, които влизат тук и нямат ни най-малко вина. И на мен ми е криво, когато влизам във ВАШИТЕ секции на ОТХ, но уважам начина и правилата ВИ ТАМ (striiker) видя ли какво исках да кажа с това за феновете на ОТХ (колко са груби) Точно това е думата и това момиче, което се има за лудо, го доказа. Нищо лично. Винаги съм уважавал хората, независимо от всичко. Дръзко е да идваш тук и да изразяваш мнение за нещо, за което не знаеш как стоят нещата. НИЕ така сме свикнали, НИЕ така го правим, и на тези, на които не им допада, нека си намерят друг форум. Преди всичко ние сме хора и трябва да се уважаме, а не да се обиждаме, но изглежда за теб това мерило не важи.

Мисля че с примера си и новината, съм доказал дали Ви уважам, или не. За разлика от тебе, аз Ви уважавам и не плюя кой колко объркан и какви правила има. ОЩЕ веднъж: ако съм обидил нечий фен чрез думите "груб" и "неспортсменски" моля, приемете най-долбоките и искрени извинения.

Cheers
FrAgMaKeR
Ще Ви помоля, да не се "чепкате" за глупости, още повече ще сте в един отбор и се очаква да работите в екип. Ще Ви помоля ако имате някакви недоизяснени неща помeжду си, да ги обсъждате на лични.

От сега на татък постовете в тази тема, само по темата! Изтрих няколко поста, които само наливаха масло в огъня и подтикваха към неразбирателство и агресия, следващи подобни ще бъдат наказвани без предупреждение!

Та да се изкажа и аз по темата.. много бих се радвал да видя София Буш в ролята на Жената чудо и още повече да я видя в някои от следващите епизоди на Смолвил.. още повече, че и двете щоута се излъчват по CW. smile.gif
solenka
И аз много ще се зарадвам, ако видя Софито в ролята на "Жената чудо". smile.gif Софито е яка мацка и ще е супер в ролята на жената чудо. 3.gif
lyubenski
Ето малко нова информация за филма : Joss Whedon (създателят на Бъфи и FireFly) официално се отказва от продукцията на "Wonder Woman".
Цитирам : "I had a take on the film that, well, nobody liked," (пр. Заех се с филм, който никой не харесва) . Това събитие обаче не обрича филмът, който ще продължи да се реализира чрез Warner Bros. Pictures и Silver Pictures. Ето официалният линк към статията !!!
ALeX4e7y^
Дано е Софийка worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.