Нека първо си призная, че никога не съм гледал ОТХ и не знаех що за човек е София Буш. Може би с изключение на няколко снимки, които бях виждал в Интернет, не знаех действително как изглежда наживо.

Wow, сигурно съм живял в друг свят, защото не само че София е изключително красива, но и умее да комуникира добре. След крактия разговор, който направихме за "Хитчър" и всичките й моменти във филма, отправих въпрос, отнасящ се за "Жената чудо" - дали е получила някаква оферта, или е ходила на прослушване..!?
IESB: След като участвахте във филм изпълнен с екшън, готова ли сте да приемете предизвикателството в ролята на "супергерой?"
София Буш: След всичките тези велики моменти, които имах в "Хитчър," съм готова за всичко. Наистина ми харесва да работя в сферата на "сритването на задници"
IESB: Значи сте били на прослушване, или някой е говорил с вас за филма на Джос Уедън "Жената Чудо"
София Буш: Може би, ще видим.
IESB: Значи сте говорили с Джос за ролята си в "Жената чудо?"
София Буш: Може би, ще видим (усмихва се)
На този етап, София само се усмихваше и не пожела да отговори конкретно за ролята си. За сега е прекалено рано да се говори, но честно казано, или поне от моята гледна точка; дали София става за "Жената чудо?"
Дали попълва изискваният на "Жената чудо"? Нека погледнем кастинга:
1) София напълно покрива възрастовата граница. Режисьорът на филма Джос търси жени от 18 до 30 години. София Буш е на 25 години.
2) София е висока 169,4, което означава че е по-висока от другата кандидатка Рейчъл Билсън.
3) София е брюнетка, невероятно привлекателна с хубаво тяло.

"Жената чудо" е създадена от DC Comics - Уилиам Мартсън и жена му Елизабет Мартсън. Тя е първа сред първите и една от най-известните героини. "Жената чудо" е една от основателите на "Лигата на справедливостта" (гледайте тази седмица Smallville - 'Лигата на справедливостта')
Кратка бография на "Жената чудо"
Жената Чудо е принцеса Диaна на племе от Амазонски войни (жени) от гръцката митология. "Диана" е римското име за Артемис (гръцката Богиня) по който е базирана "Жената чудо" Посланик на Амазонския свят, принцеса Диана била наградена от Олимпийските Богове: Ласото на истината (направено от златния пояс на Гаеа) и неразрушими гривни/ръкавици (направено от щита на Ейджис) принцеса Диана "Жената чудо" е описана така: "красива като Афродита, мъдра като Атина, бърза като Меркюри, и по-силна от Херкулес"
Ето, това може да бъде София Буш, ако я изберат за ролята на "Wonder Woman"
И ето как ще изглежда: Виж жената чудо
П.С. Това ще е най-успешният филм за София, понеже филмът ще бъде касов, МНОГО касов.
Cheers :]