Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: XTCS_Counter-Strike_1.6_Final_Release
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone
The Shaman
Хора инсталирах XTCS_Counter-Strike_1.6_Final_Release,но...Всичко уж беше о.к. обаче когато опитам да се кънектна към сървърите ми изписва,че кея ми е невалиден.Друг някой пробвал ли я е тази простотия ?
Крадец на рози
Patch инсталира ли ?
K_f_R
абе я ми дайте плс пове4ко инфо за тва ако може и сним4ица да псотнете ше съм ви много благодарен
Sharo
(Крадец на рози @ Jan 13 2007, 23:45) *

Patch инсталира ли ?

тя майче пач нямаше...беше едно .ехе и са инсталваше...кия беше като името на сайта може и за тва да е

едит:сега видях че и други имат тоя проблем...и че кия е ААААА-АААА.......... biggrin2.gif еми пробвай да го смениш.....чесно казано единствено звуците ми харесват на тая контра unsure.gif
The Shaman
Много по-замазана е Шаро.Това е кея да аааа-аааа-аааа да го еба.Който помогне почерпка.
krisku
QUOTE(The Shaman @ Jan 14 2007, 10:42) *

Много по-замазана е Шаро.Това е кея да аааа-аааа-аааа да го еба.Който помогне почерпка.

www.XTCS.eu -> това го въвеждаш когато инсталираш играта (поне това разбрах от един руски сайт).
А когато я стартираш и ти иска цд кей, пишеш AAAAA-AAAAA-AAAAAA-AAAAA-AAAAA (старо "бъгче" в каунтър страйк")
The Shaman
Ами така и направих.Възможно ли е тази версия да е ограничена само за тяхните сървъри ?
krisku
QUOTE(The Shaman @ Jan 14 2007, 10:53) *

Ами така и направих.Възможно ли е тази версия да е ограничена само за тяхните сървъри ?

Aми незнам.
До колкото разбрах тази програма служи за промяна на скинове, човечета, конзоли и други.
Изобщо създава по-приятен интерфейс и има няколко скриптчета, които ти правят играта по-приятна.
Ако наистина искаш нещо подобно, потърси ме в скайп (в профила ми го има) и ще ти обясня как стават нещата (ако незнаеш).
Моя ЦС няма нищо общо с "оригиналния" дори тук таме е преведен 10.gif
vIkToRsHeFa
(The Shaman @ Jan 13 2007, 23:41) *

Хора инсталирах XTCS_Counter-Strike_1.6_Final_Release,но...Всичко уж беше о.к. обаче когато опитам да се кънектна към сървърите ми изписва,че кея ми е невалиден.Друг някой пробвал ли я е тази простотия ?

Ma братушките не си поплюват докато търсих сидикий и гледам затворените теми на усерите питали там:
ДЕБИЛ! ЧИТАЙ ТЕМУ ВЫШЕ! ТАМ ВСЁ НАПИСАНО! 10%! ЗАКРЫТО!
18.gif biggrin2.gif

Не съм я инсталирал и по коментарите разбрах че неси си трува и че оригиналните били по-стабилни. На половината от хората тръгва на другатап оловина не вероятно има накакъв чалъм със въвеждането на сериините номера защото навсякъде ги дават по 2 едно за преди инсталацията и едно за след нея. blink.gif
The Shaman
(krisku @ Jan 14 2007, 10:57) *

(The Shaman @ Jan 14 2007, 10:53) *

Aми незнам.
До колкото разбрах тази програма служи за промяна на скинове, човечета, конзоли и други.
Изобщо създава по-приятен интерфейс и има няколко скриптчета, които ти правят играта по-приятна.
Ако наистина искаш нещо подобно, потърси ме в скайп (в профила ми го има) и ще ти обясня как стават нещата (ако незнаеш).
Моя ЦС няма нищо общо с "оригиналния" дори тук таме е преведен 10.gif

Крис сега си дърпам Скайп и ще те търся 15.gif Знам как да слагам скинове,но как се променя така околната среда ?!?! Сигурно по същия начин ама..
krisku
В какъв смисъл околната среда?
Може ли един скрийншот..
А и понеже не ме потърси в скайп, сега имам да уча малко понеже утре ще имам 2 контролни (мамка му..) като си науча, ще драсна една статийка "Как да си моднем цс", ще опиша как се сменят скинове, човечета, как да спрем дъжд на някой карти, спрейове, кръв, оптики и други.
Само да си науча, обещах на K_f_R, че ще напиша.
До довечера ще я имате smile.gif
ludacris
Това че ти е размазана може да се дължи на това че не е настроена...и на обикновената 1.6 има настройки дето може да стане "Размазано" Ако може някакъв линк да вида какво представлява ?
The Shaman
Хора дайте линк за добре работещ CS1.6 ,че се побърках вече.Ако някой ми го прати още по-добре.
predatora
http://play.evrocom.net:4/incoming/+PRD/Co...trike/cs%201.6/

първо слагаш
cs16full_v13.exe
после cs16patch_full_V22.exe

по желание може и cpl gui-а, но той иска 1 допалнителни настройки след това
The Shaman
(predatora @ Jan 15 2007, 23:28) *

http://play.evrocom.net:4/incoming/+PRD/Co...trike/cs%201.6/

първо слагаш
cs16full_v13.exe
после cs16patch_full_V22.exe

по желание може и cpl gui-а, но той иска 1 допалнителни настройки след това

Огромно мерси. worthy.gif

Прекрасна версия с прекрасни звуци.Още веднъж мерси...
Onlyshits
За да не правя нова тема ... Искам да попитам тук ...
Имаше едни скинове на player който са орязани , и кадрите се качват зарди тях .. някой може ли да ми каже кой бяхя тези скинс да мога да ги дръпна ...едно време ги имах и бях много доволен ама ся не се сещам как се каззват
ElemenT2
даите линк за тоя новия цс че отдавна го търся плс спешно плсс !
akolevutd
The Shaman: не са занимавай с този XTCS Counter-Strike. тва е много як рилийз с много яки модове и модели. Но с него не може да се играе. трудно е. първо трябва да свикваш със звуците, оръжията и хората. хубаво на това свикнах.....но остават още множества проблеми като например да не се чува нищо при флаш и такива. тези които играят нормален cs имат доста голямо предимство пред теб. ако всички играеха XTCS щях много да се накефа...но уви smile.gif
mitnick
Ами аз играя с XTCS Counter-Strike и нямам никакви проблеми нито при конекване нито нешо друго......само трябва известно време да се свикне с звуците и моделите на играчите!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.