Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любимата ви двойка от O.C?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Персонажи
SeMiNi
Коя е любимата ви двойка от Ориндж Каунти?smile.gif
sladuranka
1. Сет и Самър biggrin2.gif
2. Раян и Тейлър 4.gif
3. Раян и Мариса (никога не са ми били сред любимите, но бяха сладки заедно sad.gif )
VanIcHka
Раян и Мариса
Bebssii
Мариса и Волчек (просто тоя Волчек ох малелел smile.gif )
ALeX4e7y^
Сет и Самър са ме най-сладки
Jolly_GirL
Сет и Самър и Раян и Тейлър
DeVouR
Ами Сет и Самър определено са ми най- сладки rolleyes.gif Но ако си говорим за ЛОШИ момчета и момичета, определено това са Мариса и Волчек biggrin2.gif Супер готини бяха ....и Волчек... 15.gif
CraZy`HoT`SexY`F
Сет и Самър определено.
Мариса и Волчек и то не заради Мариса ,а заради самия Волчек!!!
^^BIG`smile^^
4.gif Сет и Самър са невероятни и супер много ме кефят от самото начало worthy.gif Но сега Раян и Тейлър също започват да набират скорост 3.gif
Shades
Раян и Мариса. Тяхната връзка много напомня моята - постоянно разминаване във времето.
kingsize-4eto
Раян и Мариса,никои не може да се сравни с тях sleep.gif ...Просто те преминаха през най-много препиятствия в живота,но накрая останаха отново заедно...Само заради този Волчек сега не са заедно,но на Раян тя му липства и то много.И той доказа това най-ясно в серията когато с Тейлър паднаха от покрива!Веднага щом той разбра,че тя се връща..от някъде unsure.gif ..каза,че ако е тя той не иска да се събужда,а иска да остане с нея...Но това се оказа Кейтлин.. ermm.gif
^^BIG`smile^^
Според мен не може да се каже дали Раян и Мариса или Самър и Сет са по - силна двойка dry.gif . Това че Самър не се е напивала като няква алкохоилчка wine.gif и не се е надрусвала като някво наркоманче cannabis.gif или пък че не е циврила за щяло и нещяло 5.gif и че не се е правила на майка орлица, спасителка на всички не означава, че връзката й със Сет е по - слаба от тази на Мариса и Раян. Вярно е, че е имало много несправедливости спрямо Мариса, но според мен никой не може да каже точно колко тя е обичала Раян, е определено е много, но Самър не доказа ли, че обича Сет независимо от всичко ?

П.С. идеята ми беше, че любимата ми двойка са Сет и Самър (супер сладки са emoticon1 (56).gif )
lp^girl
Цитат(^^BIG`smile^^ @ Jan 31 2007, 16:50) *
Според мен не може да се каже дали Раян и Мариса или Самър и Сет са по - силна двойка dry.gif . Това че Самър не се е напивала като няква алкохоилчка wine.gif и не се е надрусвала като някво наркоманче cannabis.gif или пък че не е циврила за щяло и нещяло 5.gif и че не се е правила на майка орлица, спасителка на всички не означава, че връзката й със Сет е по - слаба от тази на Мариса и Раян. Вярно е, че е имало много несправедливости спрямо Мариса, но според мен никой не може да каже точно колко тя е обичала Раян, е определено е много, но Самър не доказа ли, че обича Сет независимо от всичко ?

П.С. идеята ми беше, че любимата ми двойка са Сет и Самър (супер сладки са emoticon1 (56).gif )

Напълно съм съгласна worthy.gif Сет и Самър най сладките biggrin2.gif
sweet_DENI_f
Сет и Самър

Пилнят ми душата тия хорица smile.gif
^^BIG`smile^^
QUOTE(sweet_DENI_f @ Feb 18 2007, 22:58) *
Сет и Самър

Пилнят ми душата тия хорица smile.gif

4.gif Няма как да не се съглася 4.gif
AnGelChe
Сет и Самър - много радФат biggrin.gif
CheerFuL-F
Сет и Самър
^^BIG`smile^^
Не знам дали сте чули или чели, но в реалния живот са скъсали (на 05.12.2006г., бях го написал в едно от хилядите подразделения на персонажи wacko.gif и не знам точно къде) и все пак са страхотни! Адам, Рейчъл, събирайте се пак! Кефите ни! 18.gif

П.С. балжени са вярващите
pretty_girl
Наистина ли Адам и Рейчъл са скъсали?? ohmy.gif пак съм изостанала с клюките...много жалко че са се разделили много ме кефеха заедно.По темата..от сериала нямам определена любима двойка,но връзката на Самър и Сет винаги ми е изглеждала най-готина...мацката на гимназията с момчето,което чете комикси просто са страшна комбинация..много ме изкефи в последният епизод като дадоха кадри от сватбата им бяха много сладки.Мариса и Раян са другите които много ме радваха като двойка,но при тях сичко беше някво много сложно и заплетено...А за Тейлър и Раян нямам думи просто 4 сезон умрях да им се хиля тази Тейлър е просто уникат...върха беше като се облече като онова животно в парка biggrin.gif
pretty_girl
Наистина ли Адам и Рейчъл са скъсали?? ohmy.gif пак съм изостанала с клюките...много жалко че са се разделили много ме кефеха заедно.По темата..от сериала нямам определена любима двойка,но връзката на Самър и Сет винаги ми е изглеждала най-готина...мацката на гимназията с момчето,което чете комикси просто са страшна комбинация..много ме изкефи в последният епизод като дадоха кадри от сватбата им бяха много сладки.Мариса и Раян са другите които много ме радваха като двойка,но при тях сичко беше някво много сложно и заплетено...А за Тейлър и Раян нямам думи просто 4 сезон умрях да им се хиля тази Тейлър е просто уникат...върха беше като се облече като онова животно в парка biggrin.gif
^^BIG`smile^^
QUOTE(pretty_girl @ Feb 28 2007, 22:52) *
Тейлър е просто уникат...върха беше като се облече като онова животно в парка biggrin.gif

ХАхахАХаха да, верно 18.gif умрях си да се хиля, като го видях това!!! АхахАХАх и още като се сетя! Супер шматка е таз девойка, но най-бруталното тогава беше като се изтърси и й падна главата 18.gif Хаха не мога повече. Наистина и те с Раян са супер яка двойка и честно казано той с нея много повече ми харесва. Като се замисля Тейлър е момичето, с което Раян е бил някак най-отворен, прям, забавен, весел, ведър biggrin.gif Супер сладки са!!!
Adskata
Сет и Самър Forever...... woohoo.gif
^^BIG`smile^^
QUOTE(Adskata @ Apr 19 2007, 14:54) *

И аз адски 15.gif много им се кефех (и сега още, де). И супер много ме зарадва като се ожениха накрая go_team.gif
emma_r
QUOTE(Adskata @ Apr 19 2007, 14:54) *

worthy.gif
Tedds
Сет и Самър и Тейлър и Раян!
И двете двойки са супер,много ги харесвам blush.gif
Refuse
Раян и Мариса!!! smile.gif
ladysunshine
в началото когато започнах да гледам The OC много ми харесваха Мариса и Раян, но сега определено Сет и Самър са ми фаворити
marti_89_76
Обожавам ги тези двата-Сет и Самър.Много им се кефя.Жалко че са скъсали в реалния живот.Дано се съберат!!!
fenka_1
Сет и Самър са най-сладки rolleyes.gif
aria
Сет и Самър = супер двойка
K1llerAngel
Сет и Самър,Мариса и Раян,Раян и Тейлър
dEniChka
Сет и Самьр..суперски са ! blush.gif
Plamena
Сет и Самър.Това е перфекната двойка в сериалчето. 10.gif
koti987
Сет и Самър! 4.gif 4.gif 4.gif
brooke_scott
определено Сет и Самър те са си просто the BEST:)
Anette
Сет и Самър. emoticon1 (55).gif
Mr. Winchester
Любима двойка? Раян and Мариса
macetoF
1.Сет и Самър
2.Мариса и Волчек
3.Раян и Мариса
Катeто
1.Сет и Самър-няма нужда от коментар blush.gif
2.Мариса и Раян-според мен много си отиват,пък и адски много се обичаха,много техни моменти са ми в съзнанието smile.gif
3.Санди и Кърстин-може да не са млади,обаче голям смях с двамата,нз много си ги харесвам като двойка rolleyes.gif
LylY
Сет и Самър!Най-яките са!След това Райън и Тейлър rolleyes.gif
Кефеше ме и Алекс със Сет 4.gif
PayTon__
Fantastic four - Раян и Мариса , Самър и Сет biggrin2.gif
tears of pearls
Мариса и Волчек = Райън=резервен вариант
nelito_91
Сет и Самър biggrin2.gif
**Naley*
1. Сет и Самър 10.gif 10.gif blush.gif
acm_pippo
Самър и Сет... smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.