Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Официално описание на епизод 13-Crimson
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
sonofsparda
Червеният криптонит се завръщa и "Лошият Кларк" целува и Лойс,и Лана-След като Лойс пробва червило,напоено с червен криптонит,я обзема неистово желание за Кларк и тя прави своя ход.Двамата споделят целувка,прехвърляйки червения криптонит на Кларк,след което "Кал" отново е налице.( biggrin.gif )Под влиянието на червения камък,Кларк решава да развали сватбената вечеря на Лекс и Лана и да отвлече бъдещата булка.( 4.gif )

П.П.:Ооооо,знаем си ние,че Кал въобще не си поплюва. 4.gif
MaHeKeHa
А аз ти казах, че нищо не е свършено между Лана и Кларк, а вие си мислете, че се будалкам. Ся, виждам, че Ви се иска да бъде Лоис, но няма да я бъде. Как не го разбирате, ей на това се чудя... Този сериал не следва същинската митология, и много добре знаем как ще свърши Кларк Кент. Но просто няма да е сега. Не и след като се запознаха толкова рано, в което разбира се няма никаква логика. За това казвам, че не може да бъде. Колкото и да храните надежди, that wont happen. А да не говорим, че между тази Лоис и Кларк няма никаква химия. Ей тези, дето са на аватара ми са същинска двойка с голяма химия, но Том Уелинг и Ерика Дюранс като двойка - please... Дори феновете на Лоис и Кларк си го признават. Не съм фен на нито една от двойките. Всъщност и пет пари не давам за тези приятелства, но РЕАЛНО погледнато, Лана и Кларк имат съвършената химия, като двойка. За това Майлс и Гоуф го подчертаха десетки пъти. За това се набляга на Лана и Кларк, а не на Лоис и Кларк. За това и Кларк под влиянието на ред кей ще тръгне да отвлича Лана, а не да си остане с Лоис. Ама ей ся пак ще кажете, че не е така :]
vikihill96
Може и така да е в крайна сметка.Както всички знаем това наистина в крайна сметка не е сериал за Супермен(поне не още)-затова и сюжетните линии е нормално да са по-различни от всеизвестните неща за "Човекът от стомана".Мен ако ме питате на хората най-им е гадно за самия КК,който все не може да си намери ,не "любовта на живота",той дори за три епизода не го оставят да задържи приятелка(това с Лана вече почна да изглежда като сапунен сериал между тях,въпреки наистина химията между тях)-Но както вече всички знаем КК и бъдещ Супермен е просто "обречен"никога да не
изживее пълноценно една връзка със земна жена-любов да ,но пълноценна връзка -no,no,no-...дано ме оправдаят някой ден,де. 2039[1].gif 2039[1].gif
lyubenski
Леле супер яко - искам да видя изражението на Лекс като разбере за липсата на Лана biggrin.gif.
striikar
Е то това е ясно, че и този сезон ще е за Кларк и Лана най-вече, но при положение, че в крайна сметка те се разделят окончателно и ларк избира друга, не ми се вярва да има още сезони със същата любовна линия. А точно от тва, че вкараха Лойс по-рано има голяма логика според мен щото по принцип тя се влюбва първо в Супермен и после в Кларк,а тука това вече няма как да стане ... така че не е задължително Кларк да стане Супермен, за да видим това, което трябва да стане между тях smile.gif А относно за химията между тях може да поспорим по тоя въпрос. Аз съм сигурен, че сценаристите няма да го оставят настрана тва нещо. Така че не бъдете преднамерени.
А иначе епизода ще е супер. Лекс ще е доста ядосан след случилото се и ще ми е интересно да видя кво ще направи smile.gif
striikar
(MaHeKeHa @ Jan 13 2007, 06:20) *

А да не говорим, че между тази Лоис и Кларк няма никаква химия.

Бе то и във филма в началото няма химия между Кларк Кент и Лойс, но след като разбира кой е Супермен - бая химия става smile.gif
sonofsparda
А не,според мен между Том и Ерика има просто невероятна химия.Може да не се набляга на тях,но според мен на моменти химията между тях направо кипи-е,мое мнение все пак. smile.gif
free_soul
(sonofsparda @ Jan 13 2007, 11:54) *

А не,според мен между Том и Ерика има просто невероятна химия.Може да не се набляга на тях,но според мен на моменти химията между тях направо кипи-е,мое мнение все пак. smile.gif

Мдаа аз също мисля така, и ми харесват малките невинни разговорчета межу тях. . .
sydney
и аз съм на мнение че м/у Том и Ерика има химия,тя се вижда всеки път когато спорят,когато си правят номера или когато си помагат rolleyes.gif rolleyes.gif независимо дали ще се случи нещо м/у Кларк и Лойс,м/у тях има доста химия,просто дори по начина по който Кларк гледа Лойс понякога си личи че има нещо unsure.gif unsure.gif а колкото до епизода,мисля че е излишно да казвам че ще бъде много готин епизод,колко ли ще бъде ядосан Лекс на Кларк,просто не ми се мисли 15.gif 15.gif 15.gif
tzvetka
Вече искам 13 епизод!Ще е много готино!Ех, че непослушна ще е Лоис!:)Ама и Кларки ще и отговир на цунката де!Иска ми се да видя изражението на Лекс когато Кларк ще целуне Лана!:)
sonofsparda
Ами той едва ли ще ги види след като нашия явно ще отвлече Лана,но наистина си представям изражението му,когато осъзнае,че годеницата му я няма. 15.gif
tzvetka
Абе къвто стана Лекс ше вземе да поведе армията от откачлки ако още я има след епизод 11!Само Кларки да не се издаде пред Лана, че тя квато е тъпа ше вземе да се изпусне пред някой!
П.П.Сега си мисля, тя се му казваше, че няма нужда да я защитава!Егати неблагодарницата!Той я защитаваше 5 сезон и от какво ли не и отърва кожата а тя...!
А само извън темата!Имам едни снимчици предимно на Кларк!Които аз съм си ги правила от GSM-ма ми и са с доста добро качество!Та ако искам да ви показа къде точно да ги постна?Щото са с добро качество а и в много готини моменти съм хванала!
lyubenski
В тази тема биха били на място. Ако ги смяташ за твое произведение (да кажем че е работено над с тях с някой софтруер за редакциия на снимки smile.gif ) може и тук да ги сложиш. smile.gif
tzvetka
Еее аз кат гледам тези снимки и мойте май нямат място там щот съм ги снимала от екрана!Ето например!тук
И само последно за да не пиша много извън темата има ли някъде където мога да постна да кажем аватари подписи които са мои произведения?
striikar
(tzvetka @ Jan 16 2007, 17:58) *

Абе къвто стана Лекс ше вземе да поведе армията от откачлки ако още я има след епизод 11!Само Кларки да не се издаде пред Лана, че тя квато е тъпа ше вземе да се изпусне пред някой!
П.П.Сега си мисля, тя се му казваше, че няма нужда да я защитава!Егати неблагодарницата!Той я защитаваше 5 сезон и от какво ли не и отърва кожата а тя...!
А само извън темата!Имам едни снимчици предимно на Кларк!Които аз съм си ги правила от GSM-ма ми и са с доста добро качество!Та ако искам да ви показа къде точно да ги постна?Щото са с добро качество а и в много готини моменти съм хванала!

Лол снимала си моменти от филмите с телефона? smile.gif Тва не се бях сещал до ся да го пробвам ама аз си ползвам стандартния метод през БС плеъра smile.gif Доста си усложняваш работите май ама ти си знаиш.
По темата: Аз пък до ся си мислех, че когато Кларк отвлече Лана ще лети с нея и ще я целуне и така тя ще разбере за неговите раоти пък и нали така се спекулираше до ся smile.gif Значи все пак Лойс май ще лети smile.gif
vikihill96
Еми кой да лети ,ако не Лойс.То ако е Лана трябва в края на епизода да забрави всичко ,което се е случило,а това ми е малко съмнително-освен ,ако Кларки не получи от червения криптонит някакви способности хората и по-точно жените ,които е целувал да могат да забравят какво им се е случвало,както това можеше Супермен в игралните филми-справка Супермен II .Иначе Лана много бързо ще разбере за нашия човек....А като не знаем със сигурност как би постъпила ,ако разбере...абе кой знае....мдааа....мозъчните ми вълни постепенно отслабват..... 3.gif shocking.gif 3.gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
sonofsparda
Абе колкото и абсурдно да звучи това,аз все пак имам известни съмнения,че Лойс ще лети с нашето момче(колкото и да ми се иска).Преди време Аусиело беше казал в един от спойлърите си,че Марсиянеца щял да присъства в 13-ти епизод.Когато стана ясно,че ще го има всъщност в 12-ти,спойлърът бешe отхвърлен.Ама все пак някакси ме тормози тая работа бе,мама му стара.Аусиело е човек,който досега аз поне съм се уверявал,че никога не греши.Пък и какво-червеният криптонит ще накара Кларк да полети ли?Защото досега не е ставало така,докато той е бил под неговото въздействие.Ох,не знам-това така ми бърка в мозъка,че... wacko.gif
vikihill96
QUOTE(sonofsparda @ Jan 16 2007, 21:04) *

Абе колкото и абсурдно да звучи това,аз все пак имам известни съмнения,че Лойс ще лети с нашето момче(колкото и да ми се иска).Преди време Аусиело беше казал в един от спойлърите си,че Марсиянеца щял да присъства в 13-ти епизод.Когато стана ясно,че ще го има всъщност в 12-ти,спойлърът бешe отхвърлен.Ама все пак някакси ме тормози тая работа бе,мама му стара.Аусиело е човек,който досега аз поне съм се уверявал,че никога не греши.Пък и какво-червеният криптонит ще накара Кларк да полети ли?Защото досега не е ставало така,докато той е бил под неговото въздействие.Ох,не знам-това така ми бърка в мозъка,че... wacko.gif

Еми в крайна сметка всичко е възможно,както вече сме разбрали в този сериал.Еееех да имахме и ние начин като Кларки-с червено криптонитче и да ни дойдеше "якото" ,без задръжки поведение,бъркането в мозъка да стане приятно гъделичкане и всичко да ни идва в мисълта леко и
спокойно....Тука нямам предвид многобройните упойващи наркотични вещества,които някои хора с мръсно подсъзнание са си помисли,че имам предвид.Абе нали якото е че нашето момче ще лети-пък кой
ще е с него няма толкова голямо значение-ако е Лойс -якооо woohoo.gif woohoo.gif .Ако пък е Лана-еми докато лети с Кларки-той под влиянието на криптонита естествено ще се опита да я целуне-тя ще му фрасне шамар-и той съвсем в реда на нещата ще каже-"Кучка,такава" и ще я пусне от високото icon_peace.gif icon_peace.gif 0106[1].gif 0106[1].gif -така всеки ще остане довелен мисля 18.gif 18.gif .Шегувам се естествено-ама не съм ли "садистче",а? mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
sonofsparda
"Садистче" си да. 4.gif Но аз не се чудя дали ще лети Лойс-за нея е ясно,че ще лети с някой.Работата е дали Си Кей ще е този някой?Мале,като си помисля,че тоя епизод излиза на 1 февруари,направо изкуфявам. wacko.gif wacko.gif
striikar
Ало маняци кво стаа е smile.gif Деа тоя 13ти еп. мноо ви вълнува гледам. Споко! Нашия човек ша лити с Лойс бе. Тоя Марсианеца да ходи да пасе некаде smile.gif Аз ви казвам няма да са плашите.
sonofsparda
QUOTE(striikar @ Jan 17 2007, 15:29) *

Споко! Нашия човек ша лити с Лойс бе.

Чул те Господ,приятелю. smile.gif
vikihill96
QUOTE(sonofsparda @ Jan 17 2007, 16:09) *

QUOTE(striikar @ Jan 17 2007, 15:29) *

Споко! Нашия човек ша лити с Лойс бе.

Чул те Господ,приятелю. smile.gif

Абе то Господ ,ако ни чуеше щеше с Лекс Лутър да лети -и да го "пусне от високото",та на последния от ужас да му порасте коса,ама де тоя късмет.А иначе много ясно ,че с Лойс ще лети,нали в крайна сметка в края на епизода би трябвало да не си спомня нищо от "невинните нещица",които ще извършат с Кларки. shocking.gif shocking.gif shocking.gif
3pacalypse Now
мен много ме е яд за криптонита Кал ще ги насере едни големи ... и после 20 епизода Кларк ще трябва да ги оправя
sonofsparda
QUOTE(3pacalypse Now @ Jan 18 2007, 21:12) *

мен много ме е яд за криптонита Кал ще ги насере едни големи ... и после 20 епизода Кларк ще трябва да ги оправя

Бе,нищо,поне добре ще ги понареди под влиянието на криптонита.Btw сатуята на свободата кърти. 18.gif
sonofsparda
Между другото когато vikihill96 спомена "коса",се сетих нещо за еп.12.След като в измисления свят на Кларк,той си е съвсем обикновен човек,следователно не е имало метеоритен дъжд,нали така?Ами тогава защо Лекс Лутър отново няма коса?
MaHeKeHa
Мечтатели...

:]
vikihill96
QUOTE(sonofsparda @ Jan 18 2007, 22:29) *

Между другото коато vikihill96 спомена коса,се сетих нещо за еп.12.След като в измисления свят на Кларк,той си е съвсем обикновен човек,следователно не е имало метеоритен дъжд,нали така?Ами тогава защо Лекс Лутър отново няма коса?

То на него явно си му е заложео по някакъв начин да е без коса-причините можеда са хиляди.Дори и без мет.дъжд-баща му не може да не е правил някакви свои незаконни изследвания и опити(както винаги,междувпрочем)-може и така да му е опадала косичката на" малкото,невинно детенце". 18.gif 18.gif .
sonofsparda
QUOTE(MaHeKeHa @ Jan 18 2007, 22:37) *

Мечтатели...

:]

Такива сме си-няма как. biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.