QUOTE(sonofsparda @ Jan 16 2007, 21:04)

Абе колкото и абсурдно да звучи това,аз все пак имам известни съмнения,че Лойс ще лети с нашето момче(колкото и да ми се иска).Преди време Аусиело беше казал в един от спойлърите си,че Марсиянеца щял да присъства в 13-ти епизод.Когато стана ясно,че ще го има всъщност в 12-ти,спойлърът бешe отхвърлен.Ама все пак някакси ме тормози тая работа бе,мама му стара.Аусиело е човек,който досега аз поне съм се уверявал,че никога не греши.Пък и какво-червеният криптонит ще накара Кларк да полети ли?Защото досега не е ставало така,докато той е бил под неговото въздействие.Ох,не знам-това така ми бърка в мозъка,че...

Еми в крайна сметка всичко е възможно,както вече сме разбрали в този сериал.Еееех да имахме и ние начин като Кларки-с червено криптонитче и да ни дойдеше "якото" ,без задръжки поведение,бъркането в мозъка да стане приятно гъделичкане и всичко да ни идва в мисълта леко и
спокойно....Тука нямам предвид многобройните упойващи наркотични вещества,които някои хора с мръсно подсъзнание са си помисли,че имам предвид.Абе нали якото е че нашето момче ще лети-пък кой
ще е с него няма толкова голямо значение-ако е Лойс -якооо

.Ако пък е Лана-еми докато лети с Кларки-той под влиянието на криптонита естествено ще се опита да я целуне-тя ще му фрасне шамар-и той съвсем в реда на нещата ще каже-"Кучка,такава" и ще я пусне от високото
![0106[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0106[1].gif)
-така всеки ще остане довелен мисля

.Шегувам се естествено-ама не съм ли "садистче",а?