Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The My Two Dads
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Епизоди > Сезон 4
Estell
The My Two Dads

Кейтлин отива на училище без домашно и учителката й кара нейн съученик (Крис Браун) да и помогне. Междувременно Сет и Самър продължават да държат на думата си, въпреки че и двамата са изплашени от брака. Джули разкрива на Кирстен, кой всъщност е Франк. Санди го кани на вечеря, но нещата не протичат както са предвидени.

Музика
The Explorers Club - Forever
Tunng - It's Because... We've Got Hair
M. Craft - Somewhere in Between
The Long Winters - The Commander Thinks Aloud

Download
Замунда - The O.C. s4.e09
Дата - The.OC.s04e09
Субтитри - тук
^^BIG`smile^^
Супер, супер, супер, супер много ти благодаря за това!!! worthy.gif Серията както винаги беше много готина, но както всичко останало можеше да е и по - добра! Много ме изкефи как Сет и Самър се държат, 18.gif но ми стана гадно, когато в следващия епизод развалят годежа unsure.gif Поздрави mrgreen[1].gif
Zenityyy
мн яку епизодче smile.gif
ZzoOoMeR
(^^BIG`smile^^ @ Jan 13 2007, 14:01) *

Супер, супер, супер, супер много ти благодаря за това!!! worthy.gif Серията както винаги беше много готина, но както всичко останало можеше да е и по - добра! Много ме изкефи как Сет и Самър се държат, 18.gif но ми стана гадно, когато в следващия епизод развалят годежа unsure.gif Поздрави mrgreen[1].gif

Охххх 1-во за серията действително беше от готините серии по-смях се доволно и от всичко по малко ... екшън драма любов happy.gif
и да кажа само за Сет и Самър мноооого скучни ги направиха .. държат се супер меланхолично очаквах повече от тях!
а за Раян и новата му изгора (Тейлър) да не говорим въобще! нещата не им потръгнаха да не говорим пък за 1о-та серия (... и на тва ако му се вика връзкаааа 9.gif 16.gif )
^^BIG`smile^^
Абе, да ти кажа доста стабилно се държат, като имаме предвид пред "какво важно нещо" се изправят. biggrin2.gif Ама общо взето не ми се сториха кои знае колко меланхолични. Малко стреснати - да, но пък става въпрос за брак все пак shocking.gif ХАхахАхаАХахАХахахАХах Що се отнася до Тейлър и Раян - мисля, че са готини заедно, защото Тейлър е страшно луда, а на мен ми се струва, че на Раян точно такава му трябва. Определено ако трябва да сравня Тейлър с Мариса не знам коя бих избрал, но Миша определено беше царицата на драмите wacko.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.