Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сезон 3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Gilmore Girls
ThePinkDuck
Сезон 3

Епизод 1 - Those Lazy-Hazy-Crazy Days
Дата на излъчване: 24.09.2002
Признавайки тъгата си по Кристофър, Лорелай има странен сън с Люк. Рори се връщa от Вашингтон и осъзнава, че може би все още има чувства към Джес. Отдава и се шанс да го разбере на Първият Ежегоден Старс Холоу Фестивал по Повод Края на Лятото, където за жалост открива, че Джес май е продължил напред. Караниците обаче между – Суки и Джаксън, за обзавеждането на къщата; Лорелай и Рори на тема Джес срещу Дийн; Емили и Ричард срещу Лорелай заради връзката й с Крис – са на път да се разрешат. За пореден път Рори помага на Парис да се подготви за среща.

Епизод 2 - Haunted Leg
Дата на излъчване: 1.10.2002
За ужас на Лорелай, Кърк я кани на среща след като бива насърчен от Люк. Обядът на Емили с Лорелай в закусвалнята на Люк завършва зле. Кристофър се появява неканен на вечерята в петък вечер и се изпокарва с Лор и Рори преди Емили да го помоли да си върви. Рори се натъква на Джес и двамата изневеряват на себе си като отричат какво чувстват – Рори спрямо Шейн и Джес спрямо липсата на какъвто и да е опит за контакт с него от страна на Рори цяло лято. Франси обещава на Рори куп неприятности ако не спре диктатурата която Парис въвежда в ученическият съвет.

Епизод 3 - Application Anxiety
Дата на излъчване: 8.10.2002
Заявлението на Рори за Харвард пристига с което докарва Лорелай, Рори и Емили до лудост. Семинарът за заявленията за колежи в Чилтън прави Рори още по нетърпелива, а Парис прави още по-заядлива. Тейлър надделява над Люк относно отварянето на сладкарница точно до закусвалнята. Лейн пуска обява във вестника, че си търси група и намира своята сродна душа. Лорелай и Рори вечерят с Харвард възпитаник който потвърждава шансовете на Рори да влезе там. Дийн и Рори говорят за тяхното бъдеще след влизането и в университета.

Епизод 4 - One's Got Class and the Other One Dyes
Дата на излъчване: 15.10.2002
Лорелай бива поканена да говори пред класа на Рори, но изказванията и на някои от въпросите за личният живот на Лор предизвикват разярението на много родители. Люк от своя страна злорадства на воля. Люк и Джес се скарват заради жените в техният живот ... и гардероб. Лейн измисля интересен и доста цветен начин да подсигури макар и за малко бъдещето в бандата си. Рори се натъква на Шейн твърде много пъти което предизвиква подигравателното и отношение и признаци на ревност.

Епизод 5 - Eight O'Clock at the Oasis
Дата на излъчване: 22.10.2002
Лорелай присъства на бал организиран от Емили където се запознава с много приятен мъж, но така и не взима номера му, което я принуждава да го поиска от Емили. След катастрофална първа среща Лорелай отказва друга покана неосъзнавайки, че родителите и са инвестирали в срещата на Лор със синът на техни приятели. След като Лор и Рори се съгласяват да наглеждат цветята на съседа, Джес спасява Рори от наводнение.

Епизод 6 - Take the Deviled Eggs...
Дата на излъчване: 5.11.2002
Лорелай закарва Рори до Бостън за празника на Шери по повод бебето бебето и бива въвлечена в празненството против волята си. Джес се прибира вкъщи с кола и Люк се опитва да разбере как се е сдобил с парите за нея. Един от най-ексцентричните жители на Старс Холоу иска разрешение да извърши доста интересна демонстрация на градкият площад.

Епизод 7 - They Shoot Gilmores, Don't They?
Дата на излъчване: 12.11.2002
Лорелай е решена да спечели Танцовият маратон на Старс Холоу и да отнеме титлата на четирикратният шампион Кърк, но има проблем с намирането на партньор. В крайна сметка успява да убеди Рори да танцува с нея за победа. В деня на маратона Дийн седи на страна и подкрепя своето момиче. В един момент към него се присъедияват Джес и Шейн, които не престават да се натискат по скамейките, а Джес не сваля поглед от Рори. Лорелай чупи токчето си и Дийн заема мястото и докато Люк поправи обувката и. На дансинга Дийн осъзнава, че Рори харесва Джес. Следва скандал и Рори избягва последвана от Джес. Кърк от своя страна е провъзгласен за пореден път за победител.

Епизод 8 - Let the Games Begin
Дата на излъчване: 19.11.2002
Последиците от Танцовия маратон – Кърк се разхожда доволно из града с трофея докато някой не му го открадва (за пореден път), докато Лорелай и Рори болезнено се опитват да се доберат до закусвалнята на Люк. След като Лор казва на Люк за Рори и Джес, той прекъсва първата им целувка като официална двойка и въвежда някои правила за Джес относно връзката му с Рори. Лорелай и Рори с неохота приемат предложението на Ричард да придружат него и Емили на годишното им събиране с бивши съученици в Йеил. На връщане от Ню Хевън Лорелай и Рори се отправят към „При Люк” и Джес и Рори най-накрая могат да се захванат с онези първи целувки. Рори посещава Дийн в опит да му се извини. Късно през ноща Лорелай и Рори са заети с четене – и двете четат брошури, брошурите от Йеил.

Епизод 9 - A Deep-Fried Korean Thanksgiving
Дата на излъчване: 16.11.2002
Денят на Благодарността е и Лор и Рори трябва да присъстват на четири различни вечери: в семейство Ким, в „При Люк”, при Суки, и в къщата на Емили и Ричард. Всяко едно от местата с чудатите си истории и случки. Кърк си взима котка, но последиците са ужасяващи. Дейв кани Лейн на среща и дори я целува. Парис отново откача по повод влизането си в Харвард. Дийн има близка среща с Джес, на която му разяснява, че Доброто Момче вече не съществува.

Епизод 10 - That'll Do, Pig
Дата на излъчване: 14.1.2003
Бабата на Лорелай най-неочаквано пристига в Хартфорд с новината, че се връща да живее там. Това хвърля Емили в ужас, докато не решава да последва съвета на Лорелай за отношението си към нея. Рори обявява война на Франси след като подкрепя Парис в ученическият съвет. Рарис се оказва влюбена след като прекарва Коледа със семейството на Джейми. След като Рори и Дийн се натъкват един на друг няколко пъти, решават да бъдат приятели отново. Джес категорично отказва на Рори да отиде с нея на зимният карнавал, но променя решението си когато се натъкват на Дийн и сестра му Клара която кани Рори да дойде с тях. Джес успява да се окаже за няколко минутки на саме с Дийн и да изясни, че знае за плановете на Дийн да си върне Рори.

Епизод 11 - I Solemnly Swear
Дата на излъчване: 21.1.2003
Оферти за потенциални срещи се появяват на хоризонта когато Лорелай и Суки посещават бизнес семинар. Там срещат двама красавци – стар приятел на Суки и неговият бизнес партньор. Лорелай неуспешно отказва да бъде въвлечена в дело срещу нмайка и предявено от бивша нейна камериерка за неправомерно уволнение. Франси предлага примирие на Рори, но само за да излъже Парис, че Рори се опитва да я дескредитира пред останалите. Парис е съкрушена, че най-добрата и приятелка я е предала и двате се скарват много „красиво”. Скандала оставя Рори без никаква подкрепа от страна на ученическият съвет.

Епизод 12 - Lorelai Out of Water
Дата на излъчване: 28.1.2003
Люк е твърдо против да се срещне с адвокатката на Тейлър относно документите за строителството и сградата, докато накрая не се запознава с очарователната червенокоска, която изглежда не по-малко привлечена от него. Планът на Лейн да отиде на бала за завършването се обръща срещу нея. Люк предлага на научи Лорелай да хвърля въдица тъй като Алекс я поканва на риболов. Рори и Лорелай разчистват гаража си за групата на Лейн и Лор си намира нов обожател от бандата. Лейн и Рори провеждат задушевен разговор относно мъжете в техният живот. Парис бива принудена да изясни отношенията си с Рори, след като директор Чарлстън заплашва да не изпрати препоръчителните им писма за Хрвард сле поредният скандал между двете.

Епизод 13 - Dear Emily and Richard
Дата на излъчване: 7.2.2003
Люк и Никол имат успешна първа среща. Джес и Дийн имат не много приятна среща. Шери започва да ражда, а до нея са само Лор и Рори, докато Крис не се появява в последната минута. Лорелай си припомня собствената бременност и раждането на Рори. Лор запознава Емили с модерните технологии като и купува DVD и няколко филма. Войната между Парис и Рори продължава с избора на снимка на екипа на вестника за годишника.

Епизод 14 - Swan Song
Дата на излъчване: 11.2.2003
Емили убеждава Рори да доведе Джес на петъчната вечеря, което се превръща в изтинско бетствие. Лорелай, Алекс, Суки и Джаксън отиват в Ню Йорк за уикенда. Джес се появява с насинено око от противник който го е срам да разкрие. Зак и Браян осъзнават, че Лейн и Дейв крият нещо от тях, но съвсем не познават какво. Рори и Джес преживяват първият си скандан, а Люк им помага даа го преодолеят.

Епизод 15 - Face-Off
Дата на излъчване: 18.2..2003
Цялата фамилия Доуси се изсипва в страноприемницата на Лорелай за събирането си. Трикс идва за кратко посещение което докарва Емили до лудост, докато не научава доста смущаваща новина за Трикс, която я поставя в ръцете и. Лейн и Дейв измислят нов план като Лейн си урежда фалшива среща с Юнг Чу. Нещата както винаги доста се объркват. Хокейният отбор на Старс Холоу се класира за първи път от 40 години насам за регионалните осминафиналите. Всички които не са на състезанието с камиони са на мача за да подкрепят отбора. Кърк от своя страна отново блесва с коментаторските си умения. След нежеланието на Джес да излиза Рори решава да последва съвета на Лорелай и отива на мача, където научава интересна новина за Дийн.

Епизод 16 - The Big One
Дата на излъчване: 25.2.2003
Рори и Парис се състезават кой да говори на двестагодишнината на Чилтън. Суки и Джаксън получава доста щастлива новина. Парис и Рори се сдобравят. Лорелай се натъква на Макс и става ясно, че двамата още не са се превъзмогнали. Парис преспива с Джейми след което има нов нервен срив когато получава отговора от Харвард мислейки, че причината за нещастието и е преспиването и с Джейми. Това я оставя с някои съмнения относно бъдещето им. Писмата на Рори от колежите пристигат.

Епизод 17 - A Tale of Poes and Fire
Дата на излъчване: 15.4.2003
Пожар в страноприемницата „ Independence” принуждава Лорелай да премести гостите от там в домът си и в тези на приятелите си. Самата Лор е принудена да прекара ноща при Люк, където му разкрива за сънят и в който той бе главно действащо лице. Суки напада заведението на Люк заедно с персонала си за да приготви закуска на гостите на страноприемницата. Люк научава поредната неприятна новина за Джес, този път относно посещаването на училището. Лорелай и Рори започват да усещат неприязън идваща от Никол и Линдзи.Рори посещава Парис в домът и след като не е идвала пет дена на училище в опит да се скрие от света в леглото си. Рори и изчита едно качествено конско относно смисъла на живота и успява да я вдигне на крака. След като Рори и Лорелай съставят списък с плюсовете и минусите на Харвард, Йеил и Принстън, Рори или по скоро Лорелай избира най-добрият университет.

Епизод 18 - Happy Birthday, Baby
Дата на излъчване: 22.4.2003
Емили и Ричрд изпадат във възторг когато научават кой университет е избрала Рори. Кърк страда от тежки изгаряния получени от печене след като Рори моли него и останалите и съграждани да опекат най-голямата пица в света за рождения ден на Лорелай. Мишел и Тобин се конкурират кой ще подари по-хубав подарък на Лорелай, но Ричард печели състезанието като и дава чек за $75,000 който е бил инвестиция на нейно име направена в денят на раждането и. Люк се опитва да поговори с Джес за напускането на училище, но както обикновенно бива разкаран. Когато Лорелай решава да използва парите за да върне заемът към родителите си, Емили се ядосва на Ричард, защото решава, че Лор вече няма причина да идва в домът им. Люк прави много лошо впечатление на родителите на Никол с разказите си за отглеждането на.

Епизод 19 - Keg! Max!
Дата на излъчване: 29.4.2003
На първата си свободна петък вечер Лорелай и Рори се чудят как да прекарат вечерта, докато Емили и Ричард организират парти в домът си. Бандата на Лейн най-накрая успява да си уреди участие, но Дейв се скарва с Лейн когато открива, че Юнг Чу е влюбен в нея. Нещастната Лейн изпива прекалено много бира след което напълно пияна се обажда на майка си и и признава всичко. Страноприемницата и Лорелай почват да се съвземат след пожара. Неспособноста на Джес да каже на Рори за отпадането си от училище скарва двамата. Още същата вечер Дийн се сбива с Джес, за да защити разстроената и разплакана Рори.

Епизод 20 - Say Goodnight, Gracie
Дата на излъчване: 6.5.2003
Фран Уинстън умира и Лор и Суки опитват да купят страноприемницата „Dragonfly”. Рори и Джес се опитват да стигнат един до друг, но опитите им за разговор се провалят. Дийн казва на Рори, че се е сгодил за Линдзи. Мисис Ким се съгласява да пусне Лейн на бала с Дейв. Люк разбира за боя между Дийн и Джес на партито и се ядосва още повече на Джес. Бащата на Джес идва в геада и Люк се опитва да го изгони преди да е направил отглеждането на Джес още по-трудно за него.

Епизод 21 - Here Comes the Son
Дата на излъчване: 13.5.2003
Джес се оправя към Венис, Калифорния където разбира, че мястото където живее баща му е също толкова откачено колкото и Старс Холоу. Емили и Лорелай се отдалечеват още повече една от друга. Люк казва на Лорелай, че Джес си е заминал завинаги. Лорелай изчаква подхдящият момент да съобщи новината на Рори, която е напълно откачила покрай финалните изпити и дипломирането.

Епизод 22 - Those Are Strings, Pinocchio
Дата на излъчване: 20.5.2003
Рори в крайна сметка разбира, че майка и не може да си позволи да купи страноприемницата „Dragonfly” заради финансовите затруднения предизвикани от Йейл. Тя решава да вземе нещата в свои ръце с бърза визита при баба си и дядо си точно преди дипломирането. Люк започва да има съмнения относно пътуването си с Никол след нещо което Лорелай му казва. Джес прави мълчалив контакт с Рори на церемонията за завършването на Чилтън.

ThePinkDuck
Страхотен сезон! Какво да кажа освен, че в последният епизод когато Рори започва речта си ми се насълзяват очите, а в мигът в който казва "Емили и Ричард Гилмор" директно почвам да правя същото като Лор! Парис беше велика, Франси...грррр тая гад. Джес си замина...уж. Това ми е любимият край на сезон. Завърши без реплика по средата или с идеята какво ще се случи в следващият миг! Абе супер сезон.
Ето и няколко от промо снимките към сезона:

Nasi
Thanks Еми!!! 4.gif

Найстина страхотни моменти имаше и този сезон, на мен всички ми са малко объркани сезоните и епизодите, но финала няма да го забравя. smile.gif
JoyFul`Kid
изтеглих си първите 10 епизода и ги изгледах на един дъх за една вечер от 9 часа като седнах да гледам изгледах 9 епизода и на сутринта като станах изгледах и 10-я и тази вечер ще си пусна да се дърпат и от 11-22 епизод, страхотен сериал, направо нямам търпение да стигна до 7-ми сезон, страх ме е само че докато стигна до него и те ще решат, че трябва да спрат сериала, а пък не искам да го спират, ревютата на епизодите са супер полезни и се кефя да си ги прочитам преди да гледам епизодите, благодаря много, с нетърпение очаквам останалите сезони и ревютата по тях....целувки и прегръдки за благодарност smile.gif
JoyFul`Kid
страхотен сезон, супер ме изкефи момента където Мамето одобрява Дейв, и как тя била чела само 3 пъти цялата Библия за една вечер и т.н.
ludoto_mimi
Кой беше Дейв? huh.gif
seduction_55
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 5 2007, 14:40) *
Кой беше Дейв? huh.gif

Дейв(Адам Броуди) от рок групата на Лейн,с когото тя ходеше.
ludoto_mimi
Цитат(seduction_55 @ Mar 5 2007, 16:59) *
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 5 2007, 14:40) *
Кой беше Дейв? huh.gif

Дейв(Адам Броуди) от рок групата на Лейн,с когото тя ходеше.

А, да, вярно. Малко ми се губят някои моменти. biggrin2.gif
Angel_Lady
Хехе, точно днес и аз го видях за първи път в сериала, пак играе някаква сладурска роля Адам smile.gif
danny
Хора имам малък проблем,вчера изгледах последната серия от 2 сезон и днеска си свалих първите три серии от 3 сезон(от mininova ги свалих),пускам си 1та сериа и не мога да разбера нищо последно гледах свадбата на Суки,а сега Люк живее с Лорелаин и говори на корема и shocking.gif blink.gif huh.gif ....Някой може ли да ми помогне ,да ми каже кои серии липсват......confused.gifconfused.gifconfused.gif? :unsure:Разбрах какво става много съжалявам за флуда........
Nasi
Хах, не ти липсват серии, игледай по внимателно цялата серия. Обяснението е лудо и ще ти е смешно. 18.gif Аз също се обърках 18.gif
pretty_girl
Може да се свали от тук
danity_15
има ли субтитри за 3ти сезон blush.gif
chaotic
ThePinkDuck, браво за темата и за усилията, които си положила за резюмета на всичко епизоди. smile.gif

На мен третият сезон ми е най-любим от всички. 4.gif
Brooke
Това беше невероятен сезон,от трите изгледани до сега ,мисля,че този ми хареса най-много.Снощи съм гледала до 4.30 ,серия ,след серия и туко що гледах последната .Беше много трогателна,речта и всичко беше страхотно,направо ме накара да плача.
Още преживявам трудно мисълта,че Джес си отиде,как можа?Толкова много ги харесвах с Рори и ги чаках да се съберат и той да си замине така,без дори да й каже,пфу dry.gif И най-лошото е,че знам ,че няма да се съберат,макар да бягам от всякаква информация ,за да не се разваля удоволствието от следващите сезони,съм виждала разни снимки на Рори с един рус,а и този който играе Джес се снима само до 2003 година и някак си свързах две и две 18.gif
А да ,ако Люк и Лорелай не се съберат скоро ,мисля че ще получа нервна криза ,а ако изобщо не се съберат ,ще изпадна в депресия (това разбира се е много образно казано 10.gif ).
А Мишел как говори само,трябва да го направят мим,че бая се напраягам ,за да го разбера какво казва ,аКърк,о не който е измислил Кърк е бил гений.Епизодът с котката - чудовище беше уникално забавен .
Общо взето не знам на друг сериал да съм се хилила така,просто се заливам от смях.Ся в главата ми се е запечатал момента ,в който съобщиха на Емили и Ричард,че Рори ще учи в Йеил и как 15 мин им разясняваха,че и двете го искат и т.н и те като почнаха да скачат ,охх пак ми стана смешно.
Оле много трудно се описва цял сезон в един пост,ся както са ми прясни всичките епизоди и само ми изникват разни моменти,ама айде стига толкова за сега,че имам и изпит утре и трябва да се учи,пък в почивката почвам 4 сезон blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.