Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спасете Ориндж Каунти!!!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Новини
3pacalypse Now
http://www.fox.com/oc/savetheoc/

Ето тук можете да попълните формуляр ид а гласувате като давате обещание пред Фокс Тв че ще гледате серияла .... Може и да удължим 4 сезон знае ли човек...
Bebssii
Попълних го,дано да има някакъв резултат smile.gif
DakotaTrent
За съжаление едва ли ще има голям резултат... closedeyes.gif Тях ги греят рейтингите, не резултатите от една анкета в която ще гласуват много хора, които изобщо нямат този канал... unsure.gif

Яд ме е много...сериала е култов и ми е странно, че само заради шибаната Мариса сумати народ се е отказал да го гледа... 9.gif
3pacalypse Now
Аз супер много се ядосвах на разглезения задник на Миша Бартън тогава но в крайна сметка продължих да го гледам поне сега някак си в този сезон естественос е осеща липсата и но и сериала някак си вече не е сапунката която беше в 3 сезон сега е някак си ... разли4ен
sladuranka
Аз и сестра ми подкрепихме О.С. дано го удължът, че 4-и сезон е добър smile.gif .
VanIcHka
Попълних формуляра и дано има резултат smile.gif
Bebssii
Наистина липсата на Мариса се усеща,поне аз я усещам.аз така и така не разбрах що пък точно тя умря...
3pacalypse Now
Защото актрисата е супер мн разглезена и нзкво и е хрумнало и казала на сценаристите че се отказва от сериала и са я санкинирали защото е била на договор и май ся иманякво дело срещу нея а тя се е отказала защото била искала да се снима само в големи продукции а не в сериали и така за да си продължат със сериала трябваше да я убият....
DakotaTrent
Да се усеща липсата на тая курва? shocking.gif Айде стига...

Ако Мариса беше останала пак щеше да са същите глупости и да се върти едно и също - Мариса пак щеше да заебе Райън за някой нов Оливър, Волчек или Джони и пак щяха да са същите сълзиви драми, по-добре че я махнаха, кофти обаче че шибаната публика не го разбра това... mad.gif

Доколкото разбрах, сериала е бил спрян още преди две седмици. Съмнително е да го започнат отново, въпреки че 4-ти сезон е много по-як от останалите...
tree_hill_fan
Да питам, за това със "save the o.c." може ли да са гласува няколко пъти и трябва ли да поставя задължително моето име?
FaLLOuTbOy
не че има вече смисъл, след 16 епизод го спират
Alma
ох не съм вярвала ,че ще го кажа но се радвам, че ще го спират....изтъркаха се! Сега е забавно, да но някакси не ме грабва! Дано да направят подобаващ ,запомнящ се финал!
pIpI =]
Мисля че това гласуване не би спасило сериала за голямо съжаление...навсякъде пише че това е краят пък и щом сценаристите вече нямат идеи няма смисъл .. sad.gif
^^BIG`smile^^
AVERAGE RATINGS:
Season 1–10 million viewers
Season 2–8.5 million viewers
Season 3–5.85 million viewers
Season 4-3.50 million viewers

За жалост рейтингите наистина са паднали, но пише, че сериала си е върлан зрителите, което само по себе си противоречи на статистиката blink.gif
niveto
На мен лично този сезон ми харесва страшно много и мн съжелявам че ще спрат сериала! cry.gif
Jolly_GirL
Вижте на каква петиция попаднах:
http://lounge.cwtv.com/showthread.php?t=56565
3pacalypse Now
Според мен пък от това което видях този сезон съм на мнение че станаха много оригинални докато ОТХ се забози
qwe123
Абе много гадно от страна на Миша.Тя с тоя сериал стана известна все пак...
^^BIG`smile^^
Не мисля, че толкова е заради Миша, честно казано. Защото според мен без нея сериала е също токлова готин, а мисля че проста така са решили или може би са ги орязали откъм ефирно време huh.gif
Hotty
Изгледах вече всички серии,много кофти,че свърши,но наистина с участието на Миша всичко беше много по-въздействащо...може би защото беше по-тъжно и меланхолично,а аз си падам по такива части.Но и 4-ти сезон беше супер според мене... worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.