3pacalypse Now
Jan 12 2007, 11:11
http://www.fox.com/oc/savetheoc/Ето тук можете да попълните формуляр ид а гласувате като давате обещание пред Фокс Тв че ще гледате серияла .... Може и да удължим 4 сезон знае ли човек...
Bebssii
Jan 12 2007, 12:06
Попълних го,дано да има някакъв резултат
DakotaTrent
Jan 13 2007, 09:34
За съжаление едва ли ще има голям резултат...

Тях ги греят рейтингите, не резултатите от една анкета в която ще гласуват много хора, които изобщо нямат този канал...
Яд ме е много...сериала е култов и ми е странно, че само заради шибаната Мариса сумати народ се е отказал да го гледа...
3pacalypse Now
Jan 13 2007, 10:11
Аз супер много се ядосвах на разглезения задник на Миша Бартън тогава но в крайна сметка продължих да го гледам поне сега някак си в този сезон естественос е осеща липсата и но и сериала някак си вече не е сапунката която беше в 3 сезон сега е някак си ... разли4ен
sladuranka
Jan 13 2007, 23:44
Аз и сестра ми подкрепихме О.С. дано го удължът, че 4-и сезон е добър

.
VanIcHka
Jan 14 2007, 00:44
Попълних формуляра и дано има резултат
Bebssii
Jan 14 2007, 02:23
Наистина липсата на Мариса се усеща,поне аз я усещам.аз така и така не разбрах що пък точно тя умря...
3pacalypse Now
Jan 14 2007, 05:47
Защото актрисата е супер мн разглезена и нзкво и е хрумнало и казала на сценаристите че се отказва от сериала и са я санкинирали защото е била на договор и май ся иманякво дело срещу нея а тя се е отказала защото била искала да се снима само в големи продукции а не в сериали и така за да си продължат със сериала трябваше да я убият....
DakotaTrent
Jan 15 2007, 19:46
Да се усеща липсата на тая курва?

Айде стига...
Ако Мариса беше останала пак щеше да са същите глупости и да се върти едно и също - Мариса пак щеше да заебе Райън за някой нов Оливър, Волчек или Джони и пак щяха да са същите сълзиви драми, по-добре че я махнаха, кофти обаче че шибаната публика не го разбра това...
Доколкото разбрах, сериала е бил спрян още преди две седмици. Съмнително е да го започнат отново, въпреки че 4-ти сезон е много по-як от останалите...
tree_hill_fan
Jan 22 2007, 00:52
Да питам, за това със "save the o.c." може ли да са гласува няколко пъти и трябва ли да поставя задължително моето име?
FaLLOuTbOy
Jan 23 2007, 22:24
не че има вече смисъл, след 16 епизод го спират
ох не съм вярвала ,че ще го кажа но се радвам, че ще го спират....изтъркаха се! Сега е забавно, да но някакси не ме грабва! Дано да направят подобаващ ,запомнящ се финал!
pIpI =]
Feb 3 2007, 23:34
Мисля че това гласуване не би спасило сериала за голямо съжаление...навсякъде пише че това е краят пък и щом сценаристите вече нямат идеи няма смисъл ..
^^BIG`smile^^
Feb 4 2007, 19:08
AVERAGE RATINGS:Season 1–10 million viewers
Season 2–8.5 million viewers
Season 3–5.85 million viewers
Season 4-3.50 million viewers
За жалост рейтингите наистина са паднали, но пише, че сериала си е върлан зрителите, което само по себе си противоречи на статистиката
niveto
Feb 18 2007, 12:24
На мен лично този сезон ми харесва страшно много и мн съжелявам че ще спрат сериала!
Jolly_GirL
Feb 18 2007, 12:34
3pacalypse Now
Feb 18 2007, 12:57
Според мен пък от това което видях този сезон съм на мнение че станаха много оригинални докато ОТХ се забози
qwe123
Feb 23 2007, 18:37
Абе много гадно от страна на Миша.Тя с тоя сериал стана известна все пак...
^^BIG`smile^^
Feb 25 2007, 14:33
Не мисля, че толкова е заради Миша, честно казано. Защото според мен без нея сериала е също токлова готин, а мисля че проста така са решили или може би са ги орязали откъм ефирно време
Изгледах вече всички серии,много кофти,че свърши,но наистина с участието на Миша всичко беше много по-въздействащо...може би защото беше по-тъжно и меланхолично,а аз си падам по такива части.Но и 4-ти сезон беше супер според мене...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.