3pacalypse Now
Jan 12 2007, 08:36
Цяла нощ стоях буден и чаках да излезне серията сега току що я свалих и отивм да си правя пуканки
vikihill96
Jan 12 2007, 09:06
QUOTE(3pacalypse Now @ Jan 12 2007, 08:36)

Цяла нощ стоях буден и чаках да излезне серията сега току що я свалих и отивм да си правя пуканки
Абсолютно същите действия се очакват и от мене-най-сетне чакането свърши.Купонът продължава.
sydney
Jan 12 2007, 09:08
sonofsparda
Jan 12 2007, 10:47
Значи аз имах щастието да го изгледам вече и отново с ръка на сърцето казвам,че си заслужаваше цялото чакане и Том е един адски кадърен режисьор.Страхотен епизод просто.Кларк Кент в костюм,първата целувка на бъдещите г-н и г-жа Кент-какво повече може да иска един фен от сериал за Супермен?

А физиономията на Кларк като му казаха,че целува по-добре от Оли?Направо си умрях от кеф,тогава.

Бас хващам,че нашият човек ще си промени мнението за костюмите от тук нататък.

И все пак Лана ей така изведнъж си промени отношението към Си Кей-това въпреки,че не е някак естествено според мен,самата сцена беше добра.Най-накрая чухме отговора(който отдавна знаехме)на момичето,което си мисли,че не е наивно,но да ви кажа,честно тази работа мен поне въобще не ме вълнува.Да се жени за Лекс и да не занимава повече нашия с простотиите си(жалко,че няма да стане).Между другото Тори Спелинг не мога въобще да я понасям.Добре си изигра ролята,но има физиономия като на някакъв кон-как са решили да поканят тази жена да участва?Whatever,нямам никакви негативни емоции към този великолепен епизод-беше адски добър.

Сега да тръпнем в очакване до другата седмица,когато Justice League ще ни отвеят главите.

П.П.:Btw,изглежда Майкъл Розенбаум е взел пример от Том и ще режисира епизод 15-Freak.Залагам,че и той ще се справи много добре.
vikihill96
Jan 12 2007, 11:10
еми то с такъв режисьор-естествено епизода си беше много добър.Очакванията задоволени.Всички "видяхме",че у Лана няма никаква наивност-тя е най-умната и т.н.

.Толкова по този въпрос-явно сценаристите за наше огромно съжаление(може и радост за някои)ще продължат да ни въртят на шиша по остта-Лекс-Лана-Кларк.Ще видим каквоще стане.А и един "обиден" коментар към сценаристите-абе те имат ли някаква способност за въображение въобще?
Лойс Лейн,Лана Ланг,Линда Лейк-очаквайте скоро -Лили Лей,Лали Лю...егати само-ЛЛ и това си е.А колкото до следващата седмица-ще бъдем меко казано-разтопени от кеф-And
"-Justice"- for All.
sonofsparda
Jan 12 2007, 11:30
QUOTE(vikihill96 @ Jan 12 2007, 11:10)

And
"-Justice"- for All.

Страхотен албум на Металика.Между другото,сценаристите не са виновни за ЛЛ-тата.Сега,това за Линда Лейк,може би,но....абе DC-комиксова работа-то не бяха Лори Лемарис,Линда Лий(Кара/Супергърл) и кой ли още не.Whatever,Justice will be surved next week.
vikihill96
Jan 12 2007, 12:05
QUOTE(sonofsparda @ Jan 12 2007, 11:30)

QUOTE(vikihill96 @ Jan 12 2007, 11:10)

And
"-Justice"- for All.

Страхотен албум на Металика.Между другото,сценаристите не са виновни за ЛЛ-тата.Сега,това за Линда Лейк,може би,но....абе DC-комиксова работа-те не бяха Лори Лемарис,Линда Лий(Кара/Супергърл) и кой ли още не.Whatever,Justice will be surved next week.

When the Evil was done-The Heroes will come.
Дааааааааааааа епизода беше страхотен!.. както и да го погледна си беше супер. Струваше си чакането.
Режисьора се справи страхотно. А и сцената с Зелената Стрела беше ... хахахах ... невероятна!

Все пак ми се иска Кларки да сложи костюмче другата седмица... aа и като му каза Лойс, че се целува по-добре от Оли.. хахахахахаха.. егати физиономията направи, като детенце в магазин за играчки!
Още с финалните кадри на тазседмичният епизод предусещам, какво се задава - хитовият епизод! - Justice!!! ....... леле нямам търпени просто...
vikihill96
Jan 12 2007, 14:42
Така е търпение му е майката-защото от следващата седмица,започва раздаването на "Справедливостта"
striikar
Jan 12 2007, 19:12
Аааа не! Уникален епизод

Много му се изкефих ... особено на сцената с Лойс и ГА (то се знае де)

Нз за Лойс, но Кларк определено получи проблясъка, че това е жената за него. След като избяга малко след целувката и му видяхме изражението - все едно човек в пустинята да види вода, няква такава асоциация ми изникна в главата като го видях. Ами когато чу, че целувал перфектно ... тогава направи много яко изражение. А бе постепено се започва промяната у него. Ест имаше и др интересни моменти в епизода

Много се изкефих, когато Кларк отново по блестящ начин се измъкна от Лана и не и каза тайната (нз за вас ама мен ми стана голям кеф). Бе в този епизод си показа, че вече не я обича така, както преди. Ест винаги ще има чувства към нея, то се знае ама вече не се размекваше така като застанеше пред нея, някак си не онемяваше както в предишните епизоди когато тя го заговореше. И то това не е от този епизод ами от началото на 6ти сезон е така. Успокоих се когато Лана каза "да" на Лекс. Нея я ненавиждам вече, но се кефа на Лекс, че намери любовта

Както и да е не ми се отдават тея части да ги коментирам, но епизода беше страхотен ... беше изпълнен с повече чувства от нормалното ... беше ориентиран повече към чувствата на героите и по-малко към спасяването на света

Мн як епизод. А следващия ще е ... нямам думи

нз как ще го дочакам
vikihill96
Jan 12 2007, 19:20
Ами така е-днес чуствата на героите,другата седмица отново ще ни спасяват от "4зродите" от 33.1.Колкото до Лана и Лекс-то наивността на първото Л няма граници,ама яко ще се изкефя като я видя ,когато разбере колко "честен" е бил с нея Лекс в доста отношения.Абе лика -прилика са си-И за тях скоро ще настъпи -"Справедливостта",тъй ,че ги забравяме за момента.А КК-дано се осъзнае в скоро време вече ,че любовта или по-скоро чуствата невинаги са достатъчни-това е до време,...абе да не се впускаме в глупави разсъждения-както се казваше в един от любимите ми филми "Изкуплението Шоушенк"-..."Ръката му отдава всекиму дължимото"....останалото ще е история...
striikar
Jan 12 2007, 19:31
Ахаха яко тоя филм е як наистина

а относно Кларк - ми те чувствата са важни ест ама Кларк не им дава свобода на новите чувства, и просто някак си е приел, че винаги ще обича Лана, но това скоро ще се промени
sonofsparda
Jan 12 2007, 19:37
QUOTE(striikar @ Jan 12 2007, 19:31)

Ахаха яко тоя филм е як наистина

а относно Кларк - ми те чувствата са важни ест ама Кларк не им дава свобода на новите чувства, и просто някак си е приел, че винаги ще обича Лана, но това скоро ще се промени

Абе не знам дали ще е скоро,но със сигурност ще се промени.Няма съмнение в това.
striikar
Jan 12 2007, 20:28
(sonofsparda @ Jan 12 2007, 19:37)

Абе не знам дали ще е скоро
Виж го ти па ся ... като ти казвам, че ще е скоро - значи ще е скоро бе човек

П.С. аз не казвам, че веднага ще се метне на Лойс, а просто окончателно ще разбере, че Лана вече е минало за него. Макар, че аз си мисля, че накрая на сериала ще са заедно с Лойс щото в крайна сметка нямаше смисъл от вкарването и в сериала ако няма да има нещо такова

Те по принцип нали се запознават чак когато Лойс работи в Дейли Планет, а в Смолвил се запознават доста по-рано

така че можем да очакваме всичко ... не бъдете предубедени заради оригиналната история

Тва е последният сезон, в който има Клана елементи, а те са основната пречка според мен
vIkToRsHeFa
Jan 12 2007, 20:43
Очаквах много повече от епизода... Може би защото очакването беше голямо а и много се изписа и попрекалих с очаквануията си.

Епизода като цяло беше много сносен и ключов опеределено беше на ниво и ми хареса!
vikihill96
Jan 12 2007, 21:01
Ами,ако си върл фен на Лана Ланг,няма да се разочароваш-за пореден път тя показа,колко "държи"на чувствата си,колко ненаивна е тя и т.н ,и т.н-добре ,че както казват и другите-"Справедливостта" ще възтържествува скоро за всички(май нямам никакво търпение до другата седмица,ама какво да се прави).
striikar
Jan 12 2007, 21:40
И аз нямам никакво търпение вече. Направо в тоя 6ти сезон всеки следващ епизод е по-интересн от предишния. А като знам кво ни очаква в следващия ... просто едвам издържам. Ся като се замисля голям кеф ми беше когато си гледах първите 5 сезона + 5 епизода от този сезон наведнъж

Е така всеки ден по няколко епизода и нямаше никво чакане ... ама тва траеше около 1 седмица и след това се почна вече с омразното чакане

ама трябва да сме му свикнали вече щото аз по нета следа около 8-9 сериала вече и сяка седмица чакам като луд
lyubenski
Jan 12 2007, 22:37
Подлрепям изцяло вашите мнения, но ми се струва че всички пропускаме един малък детайл : "клюкарката" въобще не е мъртва според мен - все пак изтече в канала. Пък и ако беше мъртва, то сцената с Лекс е просто излишна. Може и да греша, защото почти не съм спал през последните 30 часа и съм малко изморен. Сигурен съм , че Лана ще разбере съвсем скоро за Кларк. И все пак не мога да проумея толкова рязката смяна в държанието спрямо Кларк на Лана.

. Някак си както се спомена по-горе не беш много естествно, но както и да е

- това е сериал и такива неща се случват

.
Много ми хареса изражението на Кларк след целувката с Лоис - някак си той погледна на Лоис по друг начин и му хареса определено
MaHeKeHa
Jan 13 2007, 04:44
Няма да крия, че епизода го гледах още в 8:10 сутринта, но едва сега ще си дам мнението.
Харесва ми. Да, много ми хареса (както винаги) и няма епизод, който да не харесвам. И може би съм единствения на който му допадат всички епизоди на Smallville. Винаги гледам на филмите, или сериалите от различни аспекти.
Сюжет: Реминисценция. О да, неясното възпоминание, смътния спомен от Лана и Кларк отново стана реален. (Какво по-добро от това) И повярвайте, всичкото това беше направено, защото феновете на Лана и Кларк са писали над 10,000 писма до редакцията на CW Network и изглежда ефектът е бил поразителен. Сега го видяхме и реалному. Вечните терзания между Лана и Кларк. Само че този път нещата стояха другояче. Лана Ланг бременна с "нечие" дете, докато Кларк Кент осъзнава, че вече няма връщане назад. Предпоследната сцена беше покъртителна. А Кристин Крюк наистина е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО талантлива актриса. Начина по който и двамата изиграха сцената, предпоследната сцена, беше феноменална. Кларк Кент изпитвайки болка и гняв, а Лана Ланг, изгубила всякакви надежди да си върне Кларк Кент с изказа: (Вече няма значение. Знам за бебето. Лекс ми каза. Всичко се променя) и измъчена от съмнения "дали не залага живота си на човек, в когото преди това е нямала доверие" и въпреки това, Лана се съгласи да се сгоди с Лекс Лутър. Не знам за вас, но за мен това е доста неразумно от нейна страна с оглед на обстоятелствата и как може да се развият нещата за в бъдеще. Едно е сигурно. Не бъдете толкова сигурни, че нещата между Лана и Кларк са затворена страница. А в последните спойлери на Милър се разбра, че ще има още подобни ситуация между тези двамата.
От друга страна, един много весел, лъчезарен, нахален, и малко брутален човек, ме разсмя от сърце. О да, Лоис Лейн. "Lois Lane: You gotta be kiddin' me" - lol В този епизод беше хипер забавна. И как Оливър и Кларк я изиграха. Горкичката, много е сладка в такива ситуации. Както винаги, Клои беше на 100% и много ми хареса в сцената, когато си изля гнева пред Кларк Кент, за това, че е пионка в пазенето на тайни. Линда Лейк също ме изненада. Въпреки негативите, които се изляха по адрес на Тори Спелинг, мисля, че се справи дори...повече от ДОБРЕ. Много и приляга да играе в ролята на "лош човек" и въобще, самата амтосфера на епизода вещаеше само добри моменти. Първата среща между Джими Олсън и Лоис Лейн - това също не бива да го забравяте. И между впрочем, това беше единственият емблематичен момент в сериала. Предполагам, че знаете защо...
Сценарий: Този път и тъпите американци свалиха шапки на сценаристите от Smallville. Видимо и те останаха доволни от епизода (има си хас) иначе щях да ги помисля за извратени. Перфектен епизод с перфектен сценарий. А най-хубавото, бе, че всички се раздадоха докраен пределен. А режисурата на Том Уелинг говори сама по себе си. Бих си позволил да коментирам и повече, но не считам, че е нужно.
sonofsparda
Jan 13 2007, 05:04
Ами да,и аз не съм убеден,че Клана е затворена страница обачe честно казано в случая американските фенове въобще не мога да ги разбера.Защо продължават да упорстват за една обречена двойка?Не им ли писна през всичките тия епизоди?Каквото и да правят с героинята на Лана сега,ясно е,че тя няма да е нито с Кларк,нито с Лекс,когато дойде време за bye-bye.Какъв е смисълът да ги събират отново(което все пак не е 100% сигурно)след като пак ще ги разделят?Лана и Кларк трябвашe да бъдат заедно и те бяха заедно-какво повече-ясно е,че няма бъдеще за тях.Абе според мен Лана,както обича да казва Джор-Ел,"has served her purpose",но явно много хора не са на това мнение.Ами какво да се прави-аз така или иначе съм си предоволен от новия сезон до момента.
striikar
Jan 13 2007, 11:44
(sonofsparda @ Jan 13 2007, 05:04)

Ами да,и аз не съм убеден,че Клана е затворена страница обачe честно казано в случая американските фенове въобще не мога да ги разбера.Защо продължават да упорстват за една обречена двойка?Не им ли писна през всичките тия епизоди?Каквото и да правят с героинята на Лана сега,ясно е,че тя няма да е нито с Кларк,нито с Лекс,когато дойде време за bye-bye.Какъв е смисълът да ги събират отново(което все пак не е 100% сигурно)след като пак ще ги разделят?Лана и Кларк трябвашe да бъдат заедно и те бяха заедно-какво повече-ясно е,че няма бъдеще за тях.Абе според мен Лана,както обича да казва Джор-Ел,"has served her purpose",но явно много хора не са на това мнение.Ами какво да се прави-аз така или иначе съм си предоволен от новия сезон до момента.

Дам напълно подкрепям твоето мнение. Ясно е, че не е свършило нещото между Лана и Кларк, но ако продължават в същия дух - да ги събират и разделят ... тва ше си стане баш сапунена опера според мен. Къв е смисъла като накрая се знае, че Кларк или ще е сам, или ще е с Лойс, а за Лана също е ясно, че няма да е с Лекс, но няма и да е с Кларк! То ако земем да пращаме по 10000 писма направо да земат да сменят сценария. Всеки фен иска сериала да се развива, както на него му харесва ... но така не става. Кларк и Лана няма да бъдат заедно и това трябва да е ясно на всички. Квото беше беше. Тва събиране и разделяне на двамата ще доведе най-много до още 2-3 сезона, почти идентични на този. 6 сезона според мен са им предостатъчни да си стиснат рацете на по една мастичка и да си кажат "приятно ми беше ама стига толкос"

Трябва вече да гледаме как Кларк осъзнава своето бъдеще, пътят му към Супермен, че защо не и началото на връзката му с Лойс. Аз не съм толкова голям Клоис фен, просто съм голям антиклана фен. Писна ми от тея глупости вече и само забавят действието в сериала. Нз за вас ама аз ще съм до някаква степен разочарован, ако в 7ми сезон продължат със същите глупости между тях.
striikar
Jan 14 2007, 11:19
Аааа ... супер !!! Много мерси !!! Аз така и не намерих английски титри за да си направя.
sydney
Jan 15 2007, 14:10
tzvetka
Jan 15 2007, 22:13
Ехх!Най-накрая едно място където спокойно мога да си обсъдя с други Smallvilel!В линкоса(замунда) ми е малък коефициента и не мога да пиша коментари за съжаление!
А сега по темата!Епизода съм го чакала ехеее!И веднага преди да тръгна за училище го пуснах да се сваля за да може и после да сийдва по-дълго!
Епизода много ме изкефи!Е няма да е като предстоящия 11, но и този не е за изхвърляне!:)
Аууу мале когато Кларк се мляскаше с Лоис щях да си умра от смях не знам защо гледах с една огромна усмивка и по едно време осъзнах че се усмихвам доооста широко!И Кларк само как доволно се усмихна след това!

Ама и Лоис къв шамр му удари!Но като съдя по физиономийката на кларк и усмивката му май шамара си е струвал!Е не, че много го е заболяло!

И там когато към края Клои и Кларк отидаха при Лоис простооо..!

И само Клои като каза "Кой може да прави това?" нали кат си говореха, че Зелената стрела бил изчезнал!И после кат каза "Не е ли романтично" кат ставаше дума, че Лоис ве целунала Зелената стрела!

Мале Клои тогава направо ме разби!И горкия Кларк и когато Лоис каза, че Зелената стрела можел да научи Оли на това онова направо щах да си умра от смях!
Мале беше много готина серия!Само ме притеснява едно нали когато Лана блъсна тая русата откачалка тя същност се превърна във вода и нищо и нямаше и я дадоха как се стече по колата на Лана!Е тя значи си е много добре и знае, че Кларк е извънземен!
П.П.Четох разни спойлери в един асйт за Smallville и предстоящите епизоди ще са мног интересни!В там кой си епизод Кларк и някой жена чието име започва с Л(сега ми е чудно за коя ли по-точно става дума) щели да се носят над града!Е то май е ясно как ще се носят!
sonofsparda
Jan 15 2007, 22:20
Жената с Л е Лойс,но още не е сигурно,че тя ще лети с Кларк.Макар,че ако не е с него,с кой друг?Martian Manhunter го има на 12 епизод,така че него май го изключваме.Ами чакаме.
striikar
Jan 15 2007, 22:41
(tzvetka @ Jan 15 2007, 22:13)

Само ме притеснява едно нали когато Лана блъсна тая русата откачалка тя същност се превърна във вода и нищо и нямаше и я дадоха как се стече по колата на Лана!Е тя значи си е много добре и знае, че Кларк е извънземен!
До колкото знам актрисата, която играе ролята, (Тори Спелинг) е бременна и затова не се знае дали ще се върне в сериала, и доста хора смятат, че сценаристите нарочно са оставили нещата така, че ако тя поиска да се върне - да може да го направи, в смисъл че в 10 еп. не е ясно дали умира героинята й, но ако не иска да се върне - значи просто ще оставят нещата така и ще я считат за мъртва явно ... нз и аз.
sonofsparda
Jan 15 2007, 23:11
QUOTE(MaHeKeHa @ Jan 15 2007, 22:23)

Как така с кой друг, с тебе ША ЛЕТИ, Ванка - lol
:]
Бе,не че не ми се иска.

Шегата настрана,вярно е че няма логика да е с някой друг,но да изчакаме поне още малко спойлъри или епизода,за да се уверим.

И от мен добре дошла на Tzvetka.
Aaaa Инсайнчо ли ве еее мн го оважавам тоя човек негосъм го признал за най най сред сички преводачи ...
tzvetka
Jan 16 2007, 16:32
Мерси на всички!Ми щото е с Л нали може да е или Лоис, или Лана, но според мен ще е Лоис!А дано не я върнат таи рускоската, че да не издрънка прд всички за Кларк!Ама то и как биха могли да я унищожут нито може да я удари нито нищо!Освен ако Кларк я изпари там с огнения поглед!

Еххх ак искам да ги изгледам вече всичките!Не щ да свършва обаче заото после няма да има какво ново да гледаме!:(
CK_sweet
Jan 18 2007, 13:20
http://cosmos.bcst.yahoo.com/player/popup-....php?cl=1688473незнам дали е мястото но това са първите 12 минути от новия епизод ... аз ги изгледах и вече нямам търпение да гледам целия , особено заради това, че ще видим сбирка на няколко супергероя на едно място
tzvetka
Jan 20 2007, 14:32
Гледах клипчето!Интересен епизод ще е!Доста интересен!