Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Автограф на София Буш
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Брук Дейвис
Страници: 1, 2
CyberChick
Просто няма как да не ви се похваля blush.gif Тази картичка с оригинален автограф от София пристигна днес по пощата...

Copy of wub.gif Copy of wub.gif Copy of wub.gif Copy of wub.gif Copy of wub.gif Copy of wub.gif Copy of wub.gif
Преди време реших да й пиша на един от официалните адреси за кореспонденция със сериала. Помолих я да ми прати обратно автограф. Бях съвсем забравила и днес хоп, след 1 година, получих тази картичка по пощата worthy.gif

Бях чела по чужди форуми и за други хора, които са писали. Просто вярвам, че на всеки, който им пише ще отговорят рано или късно. Успех на всички и да се похвалите после biggrin.gif
fenka_lucas_i_brooke
ааааааааааааа супер
от къде пристигнааааааааааа искам и аз !
супер браво поздравленияяяяяяяяяя
CheerFuL-F
пазиш ли адреса на който си изпратила писмото?
Bloody_Tears
Оле страхотноооо!Не се знае колко си щастливааа.И аз бих се кефила много.Ама я разкажи повечко.Къде го прати,как го получи...всичко smile.gif
CyberChick
Браузвах си из един чужд фен-форум на OTH и случайно попаднах на тема на едно момиче, че е получила картичка с автограф от Чад. Всички я разпитваха на кой адрес е писала, но тя не си спомняше. Помня, че бяха изредени разни други адреси, примерно на студиото, където снимат и тн. За съжаление и аз не помня, точно на кой изпратих unsure.gif , но мисля че беше това:

One Tree Hill Series
1223 North 23rd Street
Wilmington, NC 28405
USA

Просто го адресирах до София, не вярвах че ще стане нещо, но и написах няколко страници и я помолих да ми изпрати снимка с автограф. Това беше точно Януари 2006та. И днес пристигна пликът с картичката. От адреса на подателя се различава само че от NC.
nun4eto
Аз бях чела че тряа някви купони да се пращат вярно ли е?Ти пращала ли си?Аз и пишас преди една седмица на същия адрес.Йеееееееееееееееееееееееееееееееееееееее icon_peace.gif
ALeX4e7y^
Оле бати кефа и аз ша зема да пиша.Суперррр
Tutor_Girl
Еййй браво,честито! 4.gif Може и аз да се пробвам да пиша на някой от акьорите.Мойта най-добра приятелка беше писала на Еванджелин Лили от Изгубени и 1 година по-късно както теб получи отговор.
**Sophia**
Да,обаче ти в коя поща го прати-за коя държва...град.Ако ме разбираш?
sanuvam
На къв език и писа wink.gif ?? biggrin2.gif
DaniEl
CyberChick
Мойте поздравления.Голяма късметлийка си да знаеш.
Да призная малко ти завиждам mrgreen[1].gif
ALeX4e7y^
Аз много ти завиждам....,но благородно!! smile.gif
Bong
Евала! biggrin2.gif
nun4eto
Аз да попитам на какъв изик написа адресите /твоя и нейния/?Че аз и двата ги написах на латиница
siska
Еее това е страхонто поздравления biggrin.gif и да определено и аз мъничко завиждам, но все пак кой не би happy.gif И искам да попитам, ако искам автограф примерно от Джеймс happy.gif пак ли на този адрес тряабва да пиш... smile.gif
PlaMeN VolleY
(siska @ Jan 15 2007, 18:51) *

Еее това е страхонто поздравления biggrin.gif и да определено и аз мъничко завиждам, но все пак кой не би happy.gif И искам да попитам, ако искам автограф примерно от Джеймс happy.gif пак ли на този адрес тряабва да пиш... smile.gif

Може би да, просто на писмото ще напишеш , че е за него smile.gif

Иначе много се рдавам за автографа smile.gif
Ice^Ice^Baby
Супер я разясни кво точно и как написа....плс
PlaMeN VolleY
(Ice^Ice^Baby @ Jan 16 2007, 22:18) *

Супер я разясни кво точно и как написа....плс

Аз не съм писал, но като гледам това е адреса на сериала и просто на плика като напишеш долу в дясно техния адрес, а горе в ляво твоя - в средата на плика ще напишеш за кой е smile.gif Примерно - FOR James .... tongue.gif
CyberChick
Еми така си е... пишеш името на актьора и под него адреса. Горе вляво - на подателя - и 2та адреса задължително на латинеца. Писмото разбира се на английски. Аз писах на ръка, за да е по-лично. Писах й, че има много фенове в БГ, че е модел за подражание - стилна, бойна и независима и че й се възхищавам, такива женски работи biggrin2.gif
nun4eto
Маалееееее мног съм тъпа.Аз написах всичко ама не съм писала на плика за ной 16.gif И са кво?
Bloody_Tears
Предполагам ще го изпратят,но няма да знаят за кого е.Или ще ти го върнат...Нз
susito
Лелел страхотно!Блазе ти!И аз ще взема да пиша на Чадчо-току виж ми дал автограф!
fresh_girl
маацкааа,кефя се се едно за мене е пристигнаалооо biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif брааавос:РрРрРр
brooke_d
И аз искам толкова много още сега сядам да и пиша
Аре и да ми стискате палци
Broken
Автограф?! О-о-о супер...Колко ми се искаа и на мен rolleyes.gif
ALeX4e7y^
Аз вече изпратих писмо на Чад и сега ми остана само надеждааааа за отговорррр worthy.gif
(:ive7{}:)
офффф И аз толковаааааа много искам от 4ад (не държа да е автограф - нещо няма зна4ение кво само да е от 4ад )
sweet_DENI_f
Олее супер!!! И аз ще седна да напиша и ще се моля и аз за автографче smile.gif
ДА ти призная даже малко ти завиждам , но и много се радвам за теб smile.gif
kingsize-4eto
Охххх...направо ти завиждам ацки много.. wub.gif Много се радвам за теб,пожелавам на всеки да има такъв късмет... tongue.gif
girl_from_hell
е браво браво smile.gif , а какво точно и писа или не помниш
аз в една тема разправях за един приятел ей така му пратиха автограв, и макарче не вярвам явно се случват и такива чудеса
neven4eto
леле супер много се радвам за теб biggrin2.gif искам и аз biggrin2.gif
AnGelChe
Йохо евала mrgreen[1].gif Много яко...сега ме вдъхнови и аз да пиша, но с моя куц английски си представям кво ша стане с тва писмо unsure.gif Иначе бравос за афтографчето biggrin.gif
Haley_James_Scott
Олиииииииииииииииииииииииии - Супер!!! happy.gif happy.gif happy.gif
Честито! Аз ша пробвам при другите актриси и актиори happy.gif
qwe123
Аз да взема да се пробвам да напиша едно писмо на Бетани ли?Или на Джеймс biggrin.gif Може и да напиша,ама цяла година....
sophia_bush
Лелееееееее та това е страхотно, браво на теб 4.gif и аз ще сядам да пиша, а ако и аз получа писъмце от Соф ще съм на седмото небе направо ще умра от кеф happy.gif честито за афтографчето от мен smile.gif
WorZy
Лелееее това е супер,направо ти завиждам blush.gif
Gossip Girl
Ех , и аз искаммм smile.gif Голям късмет имаш маце smile.gif София е най - големия ми идол и ако получа картичка с автограф от нея ще си умра щастлива
^BeLieVe`iN`Me^
Оле това е страхотно, даже аз съм на седмото небе!
По това си личи, че София е много истинска и мила, ако беше някоя превзета нямаше да ти отговори....

Ако бях добре с английския щях и аз да пиша, но... unsure.gif wacko.gif blink.gif
presinka
To contact Sophia send a letter to the following address.

Sophia Bush
c/o One Tree Hill/WB
1223 North 23rd Street
Wilmington, N.C. 28405

Tова е точният адрес. Можете да го видите в сайта й - http://sophiabush.net/site.php?contact
Miss_Duff
Оле,супер,тва е страшно яко.. :]] .. Много ми се иска да пиша на някой от сериала или на Хилари Дъф ... tongue.gif И това,че отговарят на писмата,пращат картички с автографи,говори,че са wub.gif Страхооотниии!! 1sun[1].gif ..
kelly_93
Наистина си голяма късметлийка!Аз също написах писмо само ми остава да го пратя и да чакам...
HiLaRy`DuFf{}
Браво много се радвм smile.gif .... Много бих искала на Хилари картичка ..
dEniChka
ООооо суперрр 4part[1].gif Ще пиша и аззззз .. 4potrivam[1].gif
jivitu
Бравоооо,мн се радвам за теб...аз никога не съм се решавала да пиша на някой известен... blink.gif
Tedds
И аз искам афтограф.Мисля да и пиша писмо,но някой трябва да ми помогне,че да не оплескам нещо.
dimitar1212
Снимката е много хубава и е безценна.Завиждам ти wink.gif Между другото къде живееш и кога у вас няма да има никой.Помисли си за застраховка,защото идвам 4.gif
black1wolf
Ей страхотен автограф. честито tongue.gif
brooke_scott
искам и аз....ей бтв кво пишете в писмата като ги пращате?
dqvol4eto94
Лел, и аз ще зема да пиша. Ама на всичките на някакъв адрес и аз нз smile.gif Ще им се обесня в любов на всичкитеее smile.gif Искам и аз! Много се радвам, че пращат такива картички. Това показва, че са верни на феновете си
MoLlY
Ами можете ли да ми кажете някакъв e-mail на някой герой или на самия сериалconfused.gifconfused.gif??плс плс плс ще съм ви много благодарна..... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.