Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Автограф на София Буш
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Брук Дейвис
Страници: 1, 2
dqvol4eto94
Само да те питам значи, ти си пратила писмото, ама колко марки сложи xD
`BruKas`
завиждам ти smile.gif
LockedHeart
Току що успя да разбиеш мнението ми, че звездите никога не отговарят на писмата от феновете си. Естествено, предполагам, че не звездите отговарят, но все пак това си е безценно. Честито. worthy.gif
aria
Цитат(LockedHeart @ Oct 3 2007, 10:34) *
Току що успя да разбиеш мнението ми, че звездите никога не отговарят на писмата от феновете си. Естествено, предполагам, че не звездите отговарят, но все пак това си е безценно. Честито. worthy.gif

Според мен това си зависи от човека.Някои звезди може наистина да отговарят лично на писмата от феновете си.Във всеки случай е приятно че са пратили картичката.Честито и от менwink.gif
LockedHeart
Цитат(aria @ Oct 3 2007, 12:37) *
Някои звезди може наистина да отговарят лично на писмата от феновете си.

Възможно е да си права, но все пак си помисли колко много писма. Ако седнеш да отговаряш лично ще ти отнеме супер много време. Но пък от друга страна, момичето е чакало цяла година, за да й изпратят автографа, така че може и София да кореспондира с феновете лично blush.gif
your_girl556
Ами CyberChick завиждам ти и иксам да те питам нещо ти само на София ли писа и ако е само на нея защо адресът е тъкъв smile.gif и на английски писа писмото, нали confused.gif? Моляте да отговориш smile.gif
CyberChick
Да, писмото беше адресирано лично до нея. Не е толкова трудно да се измисли какво да се пише, просто излейте какво ви е на душата - защо й се възхищавате, с какво е повлияла на живота ви и тн.
sophia/bruk
Днес пратих писмото си до София и се надявам да го получи и да ми прати автограф
*BringMeToLife*
Браво за автографа smile.gif Много ти се радвам =) Аз писах на Бетъни и Джеймс,но беше лятото някъде .. дано поне един от 2мата да ми върне едно автографче worthy.gif
[dEs]
Охх и аз писах на София беше към края на учебната година... Още не съм получила отговор, ама по не не са ми върнали писмото за сгрешен адрес или нещо от сорта... Дано получа едно автографче.
djesito
Това е най-хубавото,което би могло да ти се случи!!!!много се радвам за теб 1clap[1].gif
sophia/bruk
в един и същи ден пратих писма на София и Чад и днес получих снимка с автограф на Barry Watson от сериала "What About Brian" ,който го даваха по BTV .Писмата ги пратих началото на Ноември 2007
dragon_girl
Еее,как ти завиждам,обаче се радвам smile.gif
sar4etyyy
Лелеле искам и азззззз !! Последно на кой адрес да пишем?
moni_hs
Цитат(sar4etyyy @ Aug 13 2008, 13:42) *
Лелеле искам и азззззз !! Последно на кой адрес да пишем?

One Tree Hill Series
1223 North 23rd Street
Wilmington, NC 28405
USA

Заповядай! rolleyes.gif
dfhdghd
само картичка ли прата или само молба за такава с автограф
fenkanabrooke
Цитат(dfhdghd @ Aug 14 2008, 04:52) *

По - добре напиши в писмото колко много харесваш актрисата, пък те автограф сами ще ти пратят. Успех! rolleyes.gif
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 14 2008, 10:22) *
Цитат(dfhdghd @ Aug 14 2008, 04:52) *

По - добре напиши в писмото колко много харесваш актрисата, пък те автограф сами ще ти пратят. Успех! rolleyes.gif

Не пречи и накрая да помолиш за автограф, но трябва все пак да напишеш и нещо друго, колкото и малко да е то... Не само - искам автограф и толкова. rolleyes.gif
dfhdghd
Аз вече го измислих само трябва да го пратя tongue.gif smile.gif
moni_hs
Цитат(dfhdghd @ Aug 14 2008, 20:05) *
Аз вече го измислих само трябва да го пратя tongue.gif smile.gif

Браво на теб! smile.gif Обаче не очаквай бързо да ти го пратят, на мен отпреди около година някъде още не са ми пратили автограф, ако въобще имат такова намерение... biggrin2.gif И ако получиш да се похвалиш! wink.gif
dfhdghd
аз съм търпелив =d=d ee ще се похвала...няма се излагам като Paris Hilton загубила на покер Bentley за 170,000$ после си купила за 200,000$ и още не ми е звъннала да направим едно кръгче
brooke_scott
Цитат(moni_hs @ Aug 14 2008, 20:31) *
Браво на теб! smile.gif Обаче не очаквай бързо да ти го пратят, на мен отпреди около година някъде още не са ми пратили автограф, ако въобще имат такова намерение... biggrin2.gif И ако получиш да се похвалиш! wink.gif

мисля, че това с автографите е чист късмет, дали и кога ще ти го пратят, защото примерно аз като писах за автограф (не на София) и ми го пратиха след месец biggrin2.gif не че искам да давам кой знае какви надежди, ама не плашете толкова хората wink.gif
ekaterina_markova
Може би наистина е донякъде късмет happy.gif И аз пращах писмо на София преди около година,но все още нищо не съм получила smile.gif
miss innocent
Това наистина е страхотно.Надявам се всички вие,които сте и писали,да получите афтограф от София.Ре6их и аз да и пиша.И искам да попитам дали на този адрес можем да пращаме писма и на другите актиори?
moni_hs
Цитат(miss innocent @ Aug 23 2008, 22:52) *
Това наистина е страхотно.Надявам се всички вие,които сте и писали,да получите афтограф от София.Ре6их и аз да и пиша.И искам да попитам дали на този адрес можем да пращаме писма и на другите актиори?

Да, естествено, че може! wink.gif
lori9bonboni
ОООО това е супер яко...Поздравления да имаш все такъв хубав късмет....мож еи аз да се пробвам да драсна нещо на Хилари или София.. biggrin.gif tongue.gif happy.gif
mR.DiSCo
Супер и аз искам !!
traiana
Ааа,супер .. Сигурно си била на .. осмото небе biggrin2.gif
Трябва и аз да пиша,току-виж,съм получила нещо biggrin2.gif ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.