Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Споделете мнението си за най-харесваната от Вас песен от саундтрака на Смолвил:)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона
free_soul
Здравейте! Спокойно мога да кажа че почти всички ми харесват но...изборът ако става вапрос за само 1 си е наистина труден. И така на мен най-много ми харесва >>> Depeche Mode - Precious, от завършека на епизод 1(Arrival), от началото на сезон 5.
sonofsparda
Ами имам си доста любими песни,които се чуват в Смолвил-някои от тях са:My Immortal на Evanescence от сезон 3 еп.19-Memoria;Frantic на Metallica от сезон 3 еп.1-Exile;Wherever You Will Go нa The Calling от сезон 1 еп.2-Metamorphosis;My Happy Ending на Аvril Lavigne от сезон 4 еп.3-Facade и още много,много други.Смолвил наистина има великолепен саундтрак. smile.gif
free_soul
Здравей wink.gif Наистина Смолвил има чудесен саундтрак, с много добри парчета. Тези песни които ти си посочил и на мен ми харесват..но.. ако можеш да избереш само 1, едниствена то коя ще бъде тяconfused.gif smile.gif)) rolleyes.gif
sonofsparda
Ами предполагам My Immortal на Evanescence-невероятно парче. smile.gif
free_soul
Да мерси, че сподели, да видим какъв е и изборът на другите. . . blink.gif
lyubenski
Ами определено доста песни са ми направили впечетление като например епизода с песните на REM, ако си го спомняте wink.gif. Но мисля, че бих се спрял на Metallica - Frantic. Иначе с удоволствие бих харесал ако някъде из епизодите пуснат Kryptonite на 3 Doors Down wink.gif
free_soul
Ще бъде точно като по мярка...тази песен за сериалаsmile.gif Но особенно интересно ще е ако я пуснат в някоя от сериите дето Кларк ще бъде засегнат от червения криптонит нали ? Луда работа. . .
sonofsparda
Ами ще видим на 13-та какво ще пуснат.
sydney
happy.gif на мен всичките ми допадат,защото са избрани за точните моменти happy.gif ни предполагам че най ми харесва My Immortal на Evanescence страхотно парче biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Victoria
Afi - Prelude 12-21
Matthew Good Band - Weapon
Theory Of A Deadman - Invisible Man
Zed-Silencer - Renegade Fighter

Има и доста други, но просто не помня кои точно...
3pacalypse Now
Afi - Prelude 12-21
Ей тва е най-великата песен да знаете 4.gif

Също GreenDay - Boulevard Of Broken Dreams
solenka
Яки песни има, но за мен най - готината е на Remy Zero - "Save me". Текстът страшно много ми харесва.
Letavia
Колкото и тревиално да прозвучи на мен песента, с която започва всяка серия ми е влязла под кожата. Така, че ще се съглася напълно със solenka smile.gif
tzvetka
Ооо!Ми те ас доста!
Depeche Mode - Precious
Remy Zero - Save me
GreenDay - Boulevard Of Broken Dreams
Immortal - Evanescence
А и разбира се едно от най-любимите ми песни
AFI - Prelude 12-21 (жалко само, че е толкова малкоsad.gif)
MaLkIq_MuKi
Значи на мен лично много ми харесва на Low Fidelity Allstars - Battleflag и на Remy Zero - Save me естествено 4.gif
smallville_f
Най-любими са ми на Remy Zero-Save me; The All American Rejects - It edns tonight; James Carrington - Ache; на AFI - Prelude 12-21 и на Evanescence - My immortal biggrin2.gif
free_soul
Малеее интересно ; ) ) То нали трябваше само 1 да посочите, пък то какво стана ;Д
Почти всички са написали по 4-5 песни наведнъж, пък идеята ми беше само само само най-любимата Ви. Е нищо ; )
A_l_e_x
Evanesence-My Immortal-най-великата песен!!!!
Devil^Rose^^
Цитат(Victoria @ Jan 10 2007, 17:00) *
Afi - Prelude 12-21
Matthew Good Band - Weapon
Theory Of A Deadman - Invisible Man

4.gif 4.gif 4.gif
Това е и моят топ 3. И трите ми напомнят за Лекс worthy.gif
HooRiyA
~Course of Nature - Caught in the Sun worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Gossip Girl
Evanescence-My Immortal и Depeche Mode-Precious-Супер яки парчета
toho
Avril Lavigne - I'm With You
Michael Andrews - Mad World
Evanesence - My Immortal
Depeche Mode - Precious
Remy Zero - Save me
GreenDay - Boulevard Of Broken Dreams
Lifehouse - Everyting
logicfox
1. GreenDay - Boulevard Of Broken Dreams
2. Lifehouse - Everyting
3. Evanesence - My Immortal
4. Depeche Mode - Precious
Jolly_GirL
1. Depeche Mode - Precious
2.Faithless-good is a Dj
3.Stereophonix-may be tomorrow
CheerFuL-F
3 doors down - Kryptonite,AFI - Prelude 12-21,R.E.M - Imitation of life,Depeche Mode - Precious
LittleEvilDevil_f
Хммм smile.gif , ако мога да попитам , коя е тази песен от сезон 1ви , епизод 1ви ; време: 10:36 ... много ми е позната.. явно и преди съм я чувала някъде... а и
ровичках из траклистите и ютуби ама нищо не открих.. Ако може някой да ми помогне... Вие сте последната ми надежда smile.gif
toho
Цитат(LittleEvilDevil_f @ Jul 13 2008, 22:12) *
Хммм smile.gif , ако мога да попитам , коя е тази песен от сезон 1ви , епизод 1ви ; време: 10:36 ... много ми е позната.. явно и преди съм я чувала някъде... а и
ровичках из траклистите и ютуби ама нищо не открих.. Ако може някой да ми помогне... Вие сте последната ми надежда smile.gif

Това са всички песни от първия епизод. Виж коя ти трябва.

Lifehouse - Everything
Bruce Hornsby - The Way It Is
Eagle -Eye Cherry - Long Way Around
Stereoblis - Eight Half Letters
Stereophonics - Maybe
The Calling - Unstoppable
Jude - Everything I Own
Fear the Clown - Inside the Memories
Capitol Eye - Let's Go
Embrace - Wonder
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.