Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Everything Is In Its Right Place"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3
Menna
"Everything In Its Right Place"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)
17 Януари 2007 година

ОБРАТНО КЪМ НОРМАЛНОТО? — След инфаркта си Лукас се връща в училище, надявайки се да разпали отново романса си с Пейтън. Хейли научава, че Нейтън е бил отговорен за инцидента. Брук и Рейчъл замислят план да откраднат следващия изпит по математика, докато срещу Дан има обвинения за убийство, а Деб излиза от клиниката за рехабилитация.

ПРОМО
Промо-линк за сваляне

Снимки:

4.11 Episode -Music:
Damien Rice - Grey Room
Matt White - Wait For Love
Different Sound - Teddybears
Sparrow House - When I Am Gone
The Wreckers - Hard To Love You
Priscilla Ahn - Dream
Chris Mills - Chenoa

Download:
One.Tree.Hill.S04E11 Arena BG
One Tree Hill s04.e11- Zamunda.Net
One Tree Hill S04E11 @ data.bg
Menna
Ето и още един линк,който papy2000 намери =>Линк
Bloody_Tears
Хейли ме ядосва.Защо му се сърди,да не би той да е казал на Данте "Я блъсни жена ми,че ми писна от нея!"?И как може да го обвинява?Наистина може би малко е виновен,но той не знаеше,че Данте ще блъсне Хейли!
fresh_girl
до колкото разбрах от промото Хейли и Нейт ще се скарат.... unsure.gif unsure.gif егатиии гаднууутуууу blink.gif съъъъвсем съгласна сам Мимс еееее как може да муу се сърди тааапичко е.....най-вероятну го прави щото той е застрашил не нея а бебето,нз ама дано не сее карат мн,чееее ше я бия Хейли (:
Nasi
Мерси Даре, промото изглежда найстина добре, със сигурност манипулирано както винаги. Така, че ще очакваме обратното. wink.gif This sounds good. Soo good. Good angst finally..
~●R@Li●~
sad.gif неискам Нейт и Хейли да се карат.....ако се съди по промото нещата между тях стават зле...надявам се обаче промото да е подвеждащо unsure.gif
Sway
Според мен е нормално Хейли да се почувства гадно, но за мен е ясно,че ще бъдат заедно wink.gif Дори и на нея да й трябва малко време да му прости, че се забърка с ония боклуци - той го направи за нея, за тях, но въпреки това беше грешка и застраши живота на детето си -- за една майка е нормално да се отдръпне малко от човека, върху който пада вината за катастрофата, било той и бащата на детето й.. Но каквото и да стане ще се оправят нещата smile.gif Знам го.
Bloody_Tears
Дано да си права. sad.gif
Nasi
(Sway @ Jan 9 2007, 20:13) *

Според мен е нормално Хейли да се почувства гадно, но за мен е ясно,че ще бъдат заедно wink.gif Дори и на нея да й трябва малко време да му прости, че се забърка с ония боклуци - той го направи за нея, за тях, но въпреки това беше грешка и застраши живота на детето си -- за една майка е нормално да се отдръпне малко от човека, върху който пада вината за катастрофата, било той и бащата на детето й.. Но каквото и да стане ще се оправят нещата smile.gif Знам го.

Напълно съм съгласна. Хейли има 100% право да се сърди. Въпреки че действията му бяха за добро, можеше да се случи нещо ужасно.
Според мен всичко ще се оправи още в края на епизода. 4.gif
nadezhda_had
според мен искат да ни вношат с промото ,че отношенията между Нейтън и Хейли ще се изо(стрят ,но да се надяваме ,че накрая на епизода всичко ще завъри добре за тях
SLID3ra
стряскащо промо определено
ама нали винаги нещата са преувеличени така че.....
според мен ще се оправят Хейл и Нейт
ама мисля че Брук и Рейчъл ще откраднат теста а Лукас
ще разбере и ще им чете морал
WestStar
В момент, когато решенията ти засягат повече от един човек.....особено, ако става въпрос за бременна ти съпруга.... какъвто и изход да намерят нещата, ще има скандал. Така че не се очудвайте... Нормално е Хейли да е "леко" ядосана след всичко, но и самият Нейт не може да знае какво е щяло да стане....за това и вината не му е толкова голяма.... Ще се оправят, сигурен съм wink.gif
LoveOneBoy
Гадно е,че ще се скарат,но ще се оправят smile.gif
devon
Няма да кажа нищу ново освен,че нормално е да се скарат.Но аз си мисля,че въпреки всичко още в този епизод ще се сдобрят.И тва дет Хейли му казва "немога" едва ли ще е в смисал "немога да съм с теб" но ще видим какво ще стане.Много често промото ни подвежда да си мислим най-лошото а всъщност да няма за кво да са притесняваме.Дано и този път е така.
Bong
Нямам търпение да излезе този епизод!
П.П. След като този излиза на 17-ти имате ли идея кога ще излезе 12 епизод? unsure.gif
dreamyyy
(Bong @ Jan 13 2007, 11:09) *

П.П. След като този излиза на 17-ти имате ли идея кога ще излезе 12 епизод? unsure.gif

Еми пич в темата за спойлерите си пиши кога излиза- 24 януари.Даже и имието на серията си пише. smile.gif

За "Everything Is In Its Right Place".
То е нормално Хейли да е сърдита на Нейт, предвид обстоятелсвата.И аз бих му се сърдила. Не толкова за инцидента, колкото за това че не ми е казал за проблемити с парите.Но всичко ще се порави, може да мине малко време, но ще е ОК.
SeMiNi
Уф..промото въобще не ми хареса.Доколкото разбрах Нейтън казва на Хейли ,чи трябва да са заедно...а тя "Не мога"!Това е ужасно....Дано всичко да се оправи и тя са му прости за вината му...wink.gif
elli
според мен е излишно да го обсъждаме даже! smile.gif Нейтън и Хейли накрая ще са заедно тва е 100% ясно biggrin2.gif 4.gif и едва ли има някой на друго мнение wink.gif
**Sophia**
Аз пък не мога да разбера защо Хейли толкова се вживява.Първо на първо,Нейтън не искал оня да я блъсне естествено,второ -Хейли като каза че ще имат момченце,тогава Нейт се нахъса да играе добре.Според мен Хейли не трябва да се сърди толкова на Нейтън,без това парите които Нейт искаше от Данте беше за тяхна изгода не само за Нейтън.Те се нуждаеха от тези пари.Но както и да е.Те ще се съберат.
DesiTo
Едно клипче от самия епизод спойлер ли е? Все едно дескрипшъна и промото и те са сплойер, защото и от двете се разбира какво ще се случи. 16.gif 16.gif 16.gif Както и да е, вие си решавате. wacko.gif wacko.gif

Ае хората ти написали в заглавието Без Спойлери !!!
Ае, аз нещо не съм видяла, че в загавието пишело.
PETIO
Dido-san
(PETIO @ Jan 15 2007, 00:54) *

Дам и аз не зацепих докато не се зачетох
CrAzY_MaSteR
Епизодът ще е супер smile.gif Надявам се Хеили и Неитан да се оправят .....уф и дано да няма някои гадни изненади като в 9ти епизод , че......
LoveOneBoy
Днес излиза серията...Йее banana.gif 10.gif
Алекс
Nai-setne... ALELUQ
izgledah vsi4ki serii ot 1vi sezon do 4ti[10ta seriq] za po-malko ot edin mesec i posle mi se naloji da 4akam edna seriq 1 mesec... ohmy.gif

---mod edit:
Писането на кирилица е задължително! Запознай се с Правилата на Форума и ги спазвай.
WestStar
Пфууу....дочакахме деня...

Чакаме линк, субтитрите знам, че Мими ще се заеме да ги прави, ама няма търпение...
Алекс
Попринцип около колко часа новите серии ги качват на сайта? Че за първи път чакам серии.
{HoNeY}
Охх, дойде 17-ти, само чакам субс... worthy.gif
Нямам търпение 10.gif
Bloody_Tears
Сутринта веднага пускам да се сваля.Оле нямам търпение да го видя този епизод.Колкото и спойлери да съм чела всеки епизод ми е интересен.А това е хубаво smile.gif
zvezdnata
къде е? няма линкче...

Edit: (9:00-10:00 p.m. ET) => (21-22 часа Източно Време-САЩ)
Датата на излъчване е 17 януари.Но поради простата причина,че се излъчва в САЩ в 9pm,значи че в българските тракери може да го търсите едва след 6 сутринта(утре).В крайна сметка има часова разлика!!!
alex.iv
Дойде деня , дочакахме , сутрин ставам в 6 и ще търся дано до 7 и 20 да съм гледала нещо че сам на даскало 16.gif
Jordan

One Tree Hill s04.e11- Zamunda.Net

alex.iv
QUOTE(Jordan @ Jan 18 2007, 06:34) *

Ооо 3.gif Пускам да тегля и после мнение smile.gif
DaniEl
И в Arena BG вече го има:
One.Tree.Hill.S04E11 Arena BG
Bloody_Tears
Супер.И аз пускам веднага да се тегли.Дано да стане бързо,данооо
LoveOneBoy
И аз го пуснах,но е едва на 11% sad.gif
Bong
Аз вече го истеглих но да питам кога ще излязът субтитрите? unsure.gif
sulu
Както винаги много хубав епизод,но освен че разбрахме на 100%,че тъпият Данте е умрял в самата катастрофа,нищо друго интересно нямаше.Лично много ме изкефи като Деб висеше от балкона и като Джиджи каза на Маут съвсем спокойно:"Ще скъсам с теб" chair.gif
А и този път промото съвсем не беше вярно-направо така го монтират,че човек може всичко да си помисли за епизода 9.gif
Sniper
(Bong @ Jan 18 2007, 09:06) *

Аз вече го истеглих но да питам кога ще излязът субтитрите? unsure.gif

Най-вероятно до довечера ще са готови. smile.gif
Jordan
най-сетне излезе прословутия епизод. нямам търпение да се прибера и да го гледам, че то беше ебаси и чакането blink.gif
не мога да разбера само защо трябва да питате за субтитрите, след като веднага щом са готови се пускат и тук huh.gif
(не мислите ли, че е време да махнете новогодишните емотикони blink.gif )

ludoto_tedi
хихиих епизодчето беше доста веселичко . Мнпого ми хареса рисунката на Пейтън на гипса на Хейли супер е. А целувките й с Лукас ох... сърчицето ми ..
girl_from_hell
еми хареса ми нищо кой знае какво не се случи ама беше хубаво епизодче
^Disaster^
На мен епизода не ми хареса кой знае колко, по простата причина, че имаше малко действие и развитие в него. Въпреки това ми допада как заплитат историята между Керън и Дан...Все пак това си остава ОТХ - така, че си ме изпълва супер много =]]]
Алекс
Кога излизат субтитрите :]
borko
Ето още 2:
Sparrow House - When I Am Gone
The Wreckers - Hard To Love You
Angel_Lady
Спомняте ли си че в 10тия епизод Кийт каза на Дан нещо, от което се подразбираше, че Нейтън най-вероятно не е причинил смъртта на Данте и ето че така и се оказа! За това съм много доволна, защото наистина щеше да е много тежко, ако Нейтън живееше с тази вина, както и с чувството за вина, че баща му плаща за неговата грешка.
Също съм много щастлива за Пейтън и Лукас.
А другото, което ми направи добро впечатление е, че Джиджи за първи път показа разсъдък biggrin.gif. Жал ми е, че Маут страда заради раздялата им, но се надявам нещата да не останат така и той да направи всичко възможно да се събере отново с Джиджи, щом държи на нея.
Иначе серията не беше кой знае какво според мен.
fenka_lucas_i_brooke
(alekscho @ Jan 18 2007, 13:09) *

Престанете да питате за субтитрите!Когато излезнат тогава!Стига сте запълвали темата с излишни питания-от сорта на този въпрос!Има хора които ги правят тези субтитри-не се правят толкова лесно,имайте малко търпение,все пак серията излезна преди няколко часа!
alex.iv
Защо серията е 39:40 (Времетраене) , о пинжип са кам 45 мин.
zabivkata
QUOTE(alekscho @ Jan 18 2007, 13:09) *

вече има субтитри в http://subs.unacs.bg/
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.