"Everything In Its Right Place"
Без Спойлери
"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)
17 Януари 2007 година
ОБРАТНО КЪМ НОРМАЛНОТО? — След инфаркта си Лукас се връща в училище, надявайки се да разпали отново романса си с Пейтън. Хейли научава, че Нейтън е бил отговорен за инцидента. Брук и Рейчъл замислят план да откраднат следващия изпит по математика, докато срещу Дан има обвинения за убийство, а Деб излиза от клиниката за рехабилитация.
ПРОМО
Промо-линк за сваляне
Снимки:

4.11 Episode -Music:Damien Rice - Grey RoomMatt White - Wait For LoveDifferent Sound - TeddybearsSparrow House - When I Am GoneThe Wreckers - Hard To Love YouPriscilla Ahn - DreamChris Mills - ChenoaDownload:One.Tree.Hill.S04E11 Arena BGOne Tree Hill s04.e11- Zamunda.NetOne Tree Hill S04E11 @ data.bg
Ето и още един линк,който papy2000 намери =>Линк
Bloody_Tears
Jan 9 2007, 13:43
Хейли ме ядосва.Защо му се сърди,да не би той да е казал на Данте "Я блъсни жена ми,че ми писна от нея!"?И как може да го обвинява?Наистина може би малко е виновен,но той не знаеше,че Данте ще блъсне Хейли!
fresh_girl
Jan 9 2007, 14:54
до колкото разбрах от промото Хейли и Нейт ще се скарат....

егатиии гаднууутуууу

съъъъвсем съгласна сам Мимс еееее как може да муу се сърди тааапичко е.....най-вероятну го прави щото той е застрашил не нея а бебето,нз ама дано не сее карат мн,чееее ше я бия Хейли (:
Мерси
Даре, промото изглежда найстина добре, със сигурност манипулирано както винаги. Така, че ще очакваме обратното.
This sounds good. Soo good. Good angst finally..
~●R@Li●~
Jan 9 2007, 19:34

неискам Нейт и Хейли да се карат.....ако се съди по промото нещата между тях стават зле...надявам се обаче промото да е подвеждащо
Според мен е нормално Хейли да се почувства гадно, но за мен е ясно,че ще бъдат заедно

Дори и на нея да й трябва малко време да му прости, че се забърка с ония боклуци - той го направи за нея, за тях, но въпреки това беше грешка и застраши живота на детето си -- за една майка е нормално да се отдръпне малко от човека, върху който пада вината за катастрофата, било той и бащата на детето й.. Но каквото и да стане ще се оправят нещата

Знам го.
Bloody_Tears
Jan 9 2007, 21:28
Дано да си права.
(Sway @ Jan 9 2007, 20:13)

Според мен е нормално Хейли да се почувства гадно, но за мен е ясно,че ще бъдат заедно

Дори и на нея да й трябва малко време да му прости, че се забърка с ония боклуци - той го направи за нея, за тях, но въпреки това беше грешка и застраши живота на детето си -- за една майка е нормално да се отдръпне малко от човека, върху който пада вината за катастрофата, било той и бащата на детето й.. Но каквото и да стане ще се оправят нещата

Знам го.
Напълно съм съгласна. Хейли има 100% право да се сърди. Въпреки че действията му бяха за добро, можеше да се случи нещо ужасно.
Според мен всичко ще се оправи още в края на епизода.
nadezhda_had
Jan 9 2007, 22:35
според мен искат да ни вношат с промото ,че отношенията между Нейтън и Хейли ще се изо(стрят ,но да се надяваме ,че накрая на епизода всичко ще завъри добре за тях
SLID3ra
Jan 10 2007, 22:03
стряскащо промо определено
ама нали винаги нещата са преувеличени така че.....
според мен ще се оправят Хейл и Нейт
ама мисля че Брук и Рейчъл ще откраднат теста а Лукас
ще разбере и ще им чете морал
WestStar
Jan 11 2007, 05:27
В момент, когато решенията ти засягат повече от един човек.....особено, ако става въпрос за бременна ти съпруга.... какъвто и изход да намерят нещата, ще има скандал. Така че не се очудвайте... Нормално е Хейли да е "леко" ядосана след всичко, но и самият Нейт не може да знае какво е щяло да стане....за това и вината не му е толкова голяма.... Ще се оправят, сигурен съм
LoveOneBoy
Jan 12 2007, 16:41
Гадно е,че ще се скарат,но ще се оправят
Няма да кажа нищу ново освен,че нормално е да се скарат.Но аз си мисля,че въпреки всичко още в този епизод ще се сдобрят.И тва дет Хейли му казва "немога" едва ли ще е в смисал "немога да съм с теб" но ще видим какво ще стане.Много често промото ни подвежда да си мислим най-лошото а всъщност да няма за кво да са притесняваме.Дано и този път е така.
Нямам търпение да излезе този епизод!
П.П. След като този излиза на 17-ти имате ли идея кога ще излезе 12 епизод?
dreamyyy
Jan 13 2007, 11:59
(Bong @ Jan 13 2007, 11:09)

П.П. След като този излиза на 17-ти имате ли идея кога ще излезе 12 епизод?

Еми пич в темата за спойлерите си пиши кога излиза- 24 януари.Даже и имието на серията си пише.
За "Everything Is In Its Right Place".
То е нормално Хейли да е сърдита на Нейт, предвид обстоятелсвата.И аз бих му се сърдила. Не толкова за инцидента, колкото за това че не ми е казал за проблемити с парите.Но всичко ще се порави, може да мине малко време, но ще е ОК.
SeMiNi
Jan 13 2007, 12:08
Уф..промото въобще не ми хареса.Доколкото разбрах Нейтън казва на Хейли ,чи трябва да са заедно...а тя "Не мога"!Това е ужасно....Дано всичко да се оправи и тя са му прости за вината му...
според мен е излишно да го обсъждаме даже!

Нейтън и Хейли накрая ще са заедно тва е 100% ясно

и едва ли има някой на друго мнение
**Sophia**
Jan 13 2007, 18:16
Аз пък не мога да разбера защо Хейли толкова се вживява.Първо на първо,Нейтън не искал оня да я блъсне естествено,второ -Хейли като каза че ще имат момченце,тогава Нейт се нахъса да играе добре.Според мен Хейли не трябва да се сърди толкова на Нейтън,без това парите които Нейт искаше от Данте беше за тяхна изгода не само за Нейтън.Те се нуждаеха от тези пари.Но както и да е.Те ще се съберат.
DesiTo
Jan 14 2007, 14:06
Ае хората ти написали в заглавието Без Спойлери !!!
Dido-san
Jan 15 2007, 12:10
(PETIO @ Jan 15 2007, 00:54)

Ае хората ти написали в заглавието Без Спойлери !!!
Дам и аз не зацепих докато не се зачетох
CrAzY_MaSteR
Jan 17 2007, 10:52
Епизодът ще е супер

Надявам се Хеили и Неитан да се оправят .....уф и дано да няма някои гадни изненади като в 9ти епизод , че......
LoveOneBoy
Jan 17 2007, 11:02
Днес излиза серията...Йее
Nai-setne... ALELUQ
izgledah vsi4ki serii ot 1vi sezon do 4ti[10ta seriq] za po-malko ot edin mesec i posle mi se naloji da 4akam edna seriq 1 mesec...
---mod edit:Писането на кирилица е задължително! Запознай се с
Правилата на Форума и ги спазвай.
WestStar
Jan 17 2007, 14:17
Пфууу....дочакахме деня...
Чакаме линк, субтитрите знам, че Мими ще се заеме да ги прави, ама няма търпение...
Попринцип около колко часа новите серии ги качват на сайта? Че за първи път чакам серии.
{HoNeY}
Jan 17 2007, 20:29
Охх, дойде 17-ти, само чакам субс...
Нямам търпение
Bloody_Tears
Jan 17 2007, 20:30
Сутринта веднага пускам да се сваля.Оле нямам търпение да го видя този епизод.Колкото и спойлери да съм чела всеки епизод ми е интересен.А това е хубаво
zvezdnata
Jan 17 2007, 20:30
къде е? няма линкче...
Edit: (9:00-10:00 p.m. ET) => (21-22 часа Източно Време-САЩ)
Датата на излъчване е 17 януари.Но поради простата причина,че се излъчва в САЩ в 9pm,значи че в българските тракери може да го търсите едва след 6 сутринта(утре).В крайна сметка има часова разлика!!!
alex.iv
Jan 17 2007, 20:45
Дойде деня , дочакахме , сутрин ставам в 6 и ще търся дано до 7 и 20 да съм гледала нещо че сам на даскало
Jordan
Jan 18 2007, 06:34
alex.iv
Jan 18 2007, 07:00
DaniEl
Jan 18 2007, 07:15
Bloody_Tears
Jan 18 2007, 07:16
Супер.И аз пускам веднага да се тегли.Дано да стане бързо,данооо
LoveOneBoy
Jan 18 2007, 08:33
И аз го пуснах,но е едва на 11%
Аз вече го истеглих но да питам кога ще излязът субтитрите?
Както винаги много хубав епизод,но освен че разбрахме на 100%,че тъпият Данте е умрял в самата катастрофа,нищо друго интересно нямаше.Лично много ме изкефи като Деб висеше от балкона и като Джиджи каза на Маут съвсем спокойно:"Ще скъсам с теб"
А и този път промото съвсем не беше вярно-направо така го монтират,че човек може всичко да си помисли за епизода
Sniper
Jan 18 2007, 10:56
(Bong @ Jan 18 2007, 09:06)

Аз вече го истеглих но да питам кога ще излязът субтитрите?

Най-вероятно до довечера ще са готови.
Jordan
Jan 18 2007, 11:00
най-сетне излезе прословутия епизод. нямам търпение да се прибера и да го гледам, че то беше ебаси и чакането
не мога да разбера само защо трябва да питате за субтитрите, след като веднага щом са готови се пускат и тук
(не мислите ли, че е време да махнете новогодишните емотикони
)
ludoto_tedi
Jan 18 2007, 11:26
хихиих епизодчето беше доста веселичко . Мнпого ми хареса рисунката на Пейтън на гипса на Хейли супер е. А целувките й с Лукас ох... сърчицето ми ..
girl_from_hell
Jan 18 2007, 11:41
еми хареса ми нищо кой знае какво не се случи ама беше хубаво епизодче
^Disaster^
Jan 18 2007, 12:24
На мен епизода не ми хареса кой знае колко, по простата причина, че имаше малко действие и развитие в него. Въпреки това ми допада как заплитат историята между Керън и Дан...Все пак това си остава ОТХ - така, че си ме изпълва супер много =]]]
Кога излизат субтитрите :]
Angel_Lady
Jan 18 2007, 13:46
Спомняте ли си че в 10тия епизод Кийт каза на Дан нещо, от което се подразбираше, че Нейтън най-вероятно не е причинил смъртта на Данте и ето че така и се оказа! За това съм много доволна, защото наистина щеше да е много тежко, ако Нейтън живееше с тази вина, както и с чувството за вина, че баща му плаща за неговата грешка.
Също съм много щастлива за Пейтън и Лукас.
А другото, което ми направи добро впечатление е, че Джиджи за първи път показа разсъдък

. Жал ми е, че Маут страда заради раздялата им, но се надявам нещата да не останат така и той да направи всичко възможно да се събере отново с Джиджи, щом държи на нея.
Иначе серията не беше кой знае какво според мен.
fenka_lucas_i_brooke
Jan 18 2007, 14:11
(alekscho @ Jan 18 2007, 13:09)

Престанете да питате за субтитрите!Когато излезнат тогава!Стига сте запълвали темата с излишни питания-от сорта на този въпрос!Има хора които ги правят тези субтитри-не се правят толкова лесно,имайте малко търпение,все пак серията излезна преди няколко часа!
alex.iv
Jan 18 2007, 14:52
Защо серията е 39:40 (Времетраене) , о пинжип са кам 45 мин.
zabivkata
Jan 18 2007, 15:28
QUOTE(alekscho @ Jan 18 2007, 13:09)

вече има субтитри в
http://subs.unacs.bg/
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.