Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Агент Келърман
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
sladuranka
Е, всички видяхме на какво беше способен той в 1-ви сезон, сега дали наистина иска да си отмъсти на Президентката или това е поредната игра, за да заловят по-лесно Майкъл и Линк?
Вие как мислите?
lyubenski
Не смятам, че това е някакъв план. Мисля, че той е достатъчно умен и запознат с нещата да знае, че е пътник ако не се бори за оцеляването си.
През първия сезон не можех да го понасям, но да бъда честен през втория започна да ми става все по интересен като герой и мисля, че ще видим доста неща с него още.
Освен това повече от ясно е че има чуства към Сара и това прави нещата още по-пикантни smile.gif.
f0rgy
Мисля че оттук нататъка ще играе главна и по-важното ПОЛОЖИТЕЛНА роля за братята...Обаче накрая 99.9% съм сигурен че ще умря,щот толкова хора уби...
Menna
Още от първи сезон ми е бил страшно интересен персонаж и се радвам,че ще виждаме повече от него в този сезон. bigwink[1].gif
Единственото нещо,което ме подразни в него е,че остави докторката жива,но има време да се реваншира. smoke.gif
striikar
Мене пък никога не ми е бил противн герой. В първи сезон ми беше интересен герой, а сега дори ми харесва. Нз може би накрая или ще прецака братята по някакъв начин или просто някой ще го убие, но за сега смятам че е единствената възможност на Майкъл smile.gif
Jolly_GirL
И на мен не ми е бил антипатичен,само където ме дразнеше като се подчиняваше непрекъснато на президентката и като се опитваше да прецака Линк и Майкъл,но да се надяваме че наистина ще стане положителен герой smile.gif
Nasi
(lyubenski @ Jan 8 2007, 22:10) *

Не смятам, че това е някакъв план. Мисля, че той е достатъчно умен и запознат с нещата да знае, че е пътник ако не се бори за оцеляването си.
През първия сезон не можех да го понасям, но да бъда честен през втория започна да ми става все по интересен като герой и мисля, че ще видим доста неща с него още.
Освен това повече от ясно е че има чуства към Сара и това прави нещата още по-пикантни smile.gif.

Определено съм съгласна с това мнение. Интересно ще е, когато Майкъл разбере за това, че се е опитал да убие Сара.
seduction_55
(Menna @ Jan 11 2007, 22:38) *

Единственото нещо,което ме подразни в него е,че остави докторката жива
И мен много ме е яд 15.gif Сара трябваше да гушне букета,а не Вероника dry.gif

Мен Келърман много ме дразнеше в началото,но когато тръгна да трепе докторката,ми стана един от най-любимите 18.gif happy.gif
Неговия персонаж има какво още да се развива,и сега когато е на страната на нашите хора много може да им помогне,понеже наистина знае всичко,все пак той го е организирал biggrin2.gif

Cartman
Абе той е мръсна личност сички го мразят smile.gif
Но смятам че няма да прецака братята.
Мисля че хората на Ким ще го пречуакт smile.gif
seduction_55
Аз пък не мисля че някой ще го убие.Все пак лошите момчета винаги остават до края.И не съм съгласна че всички го мразят.АЗ не го мразя. smile.gif
lyubenski
Ами като гледам как умират героите в този сериал - няма да се учудя ако и Келерман не просъществува дълго. Но смятам, че поне до края на този сезон ще го бъде за по напред ме съмнява доста.
Onlyshits
Аз от както го видях ми беше много симпатичен хахахаха колкото и смешно да звучи ама си е така ...
И имам чуството че махоун ще им стане и той партийка .....Само че трябва да измисли някъде да покрие семейството си ..... Ще се види .....

toti_barabata
Според пък въпреки че сега помага кам края на тоя сезон ще се обърне срещу нашите хора отново!
Onlyshits
(toti_barabata @ Jan 27 2007, 13:41) *
Според пък въпреки че сега помага кам края на тоя сезон ще се обърне срещу нашите хора отново!

И що така мислиш ?
seduction_55
Аз пък не мисля че ще се обърне срещу тях.По скоро те да го прецакат,все пак той изби половината роднини на Линк и се опита да убие Линк и Сара(макар че трябваше да не е само опит-за Сара де,не за Линк).
bo7evka
ми той е печен и е по-умен от колкото го смятат но мисля че сега пак ще мине на страната на пизиденттката и така ще се разбере че е леко тъп 18.gif ама той Майкъл ще го прецака първи
lyubenski
Интересно как ще реагира Сара като го види и съответно после МАйкъл smile.gif
Onlyshits
Цитат(lyubenski @ Feb 1 2007, 21:37) *
Интересно как ще реагира Сара като го види и съответно после МАйкъл smile.gif

Ще полудеее .. реакцията ще е много откачена от страна на Сара ...
А пък за Келърман за него мога да кажа че ще се получи голям филм ...
Сигурен съм(след като гледах вече 15серя) че уж ще отиде да помага на президентката и в последствие ще прецака нея не тях .... не ми се вярва да направи толкова глупава грешка щото ония китаеца ще му разкаже играта biggrin.gif
seduction_55
Келърман изобщо не е глупав.Той много добре знае,че каквото й да му говорят,те ще го убият (за Ким и президентката говоря). ТОй е бил от тези хора и знае че няма да се спрат пред нищо,и че веднъж да пропееш и си пътник.
kingsize-4eto
В началото не го харесвах dry.gif ..Но сега в последните серий като помага на Майкъл и Линк ме кефи...Има смелоста да обърне гръб на президентката и Ким... happy.gif ......
julia1990
В 1ви сезон доста ме дразнеше,направо го мразех,но сега във втори явно започнаха да го показват в нова светлина и започна да ме кефи,особено откакто се съюзи с Майкъл и Линкълн 4.gif

Дано само не прецака нещо работата и не ги предаде че.. mad.gif
А също сега,във 2ри сезон изглежда по-добре с яките цайски,небрежното облекло и разрошената коса biggrin.gif cool.gif
lyubenski
Браво на него - усети се за президентката smile.gif
Крадец на рози
Цитат(lyubenski @ Feb 6 2007, 23:31) *
Браво на него - усети се за президентката smile.gif

worthy.gif worthy.gif
kingsize-4eto
Леле...нз как той успя да разбере,че това не е президентката ама направо ме шашна biggrin.gif worthy.gif
julia1990
да верно shocking.gif тия ФБР са страшни бе biggrin.gif
^^HeLa^^
Героя е доста интересен, определено е умен и доста отмъстителен, което за момента може само да ни радва, защото враговете му са общи с тези на Майкъл и Линкълн, а си мисля че много може да помогне, за разрешаването на проблемите им.
seduction_55
Аз се изкефих как тръгна да се нахвърля на Сара.Беше уникална сцена. 18.gif
Иначе лош или добър за мен няма значение,отдавна вече ми е във фаворитите. wink.gif
sladuranka
Лелеее... как ми убиха Келерман shocking.gif . Ма то се очакваше - отвриш ли си устата веднъж, затваряш я за винаги. Ама не е много сигурно те показаха само стрелба, ама не и към кого.
Малко ми е странно като какъв ли ще играе актьорътв "Анатомията на Грей" 2thin[1].gif
Black Knight
Цитат(sladuranka @ Apr 4 2007, 20:04) *
Лелеее... как ми убиха Келерман shocking.gif . Ма то се очакваше - отвриш ли си устата веднъж, затваряш я за винаги. Ама не е много сигурно те показаха само стрелба, ама не и към кого.
Малко ми е странно като какъв ли ще играе актьорътв "Анатомията на Грей" 2thin[1].gif

Как ще са го убили бе?! biggrin2.gif
Devil^Rose^^
Цитат(sladuranka @ Apr 4 2007, 19:04) *
Ама не е много сигурно те показаха само стрелба, ама не и към кого.

E, не беше и във въздуха ! blink.gif
Той си го каза че след тези показания най-вероятно ще е мъртав. Жалко че си отиде, героят беше интересен - претърпя доста промени smile.gif , но реално погледно след като свидетелства нямаше да има кой знае какво още да видим, най-много как се млати с някой в затвора ... smile.gif
fNatic.
Добре че накрая става добър..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.