Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ЦС клипчета !!!!
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone
Страници: 1, 2
bLex
http://vid.data.bg/1jqcyke6?ct=sim#vid Enjoy tongue.gif 10.gif
Fixer
леле нереално просто smile.gif при първа възможност ще ги опитам някой от тези трикове повечето съм в състояние да ги направя успешно.
Крадец на рози
Баш за всички :>
Тук old school с Астерикс и Рефюз какви сме ги правили, та тез ще ни учат нас..
bLex
да бе ок smile.gif вервай си smile.gif
Th3_SpY
Бъговете са лесни бе човек, стига да ги знаеш, сега мога да ги повтора почти сичките wink.gif
Крадец на рози
(Cs_GoD @ Jan 7 2007, 21:30) *

Прекаляваш лапенце.
bLex
(Th3_SpY @ Jan 7 2007, 21:41) *

Бъговете са лесни бе човек, стига да ги знаеш, сега мога да ги повтора почти сичките wink.gif

като ги видя smile.gif
Крадец на рози
(Cs_GoD @ Jan 7 2007, 21:51) *

(Th3_SpY @ Jan 7 2007, 21:41) *

като ги видя smile.gif

Айде моля те, ще кажеш, че всички бъгове ги е намерил един човек. Тези "бъгове" показаните са елементарни ! Има много други, които едва ли скоро ще видиш още по-малко да направиш. Недей да смяташ, че след като ти не ги можеш и ние не можем.
TheUnknown
И кво толкова им се възхищавате?! confused.gif
Се едно че ще ви помогнат много в играта че може да минаваш през тавани, а пък тва с стълбите всеки го знае!
K_f_R
QUOTE(Cs_GoD @ Jan 7 2007, 21:30) *

мда бъговете са лесни треба нещо по интересничко 16.gif
ludacris
Филмчето не е нищо особено , сичките тия бъгове ги знам ако щете вярвайте smile.gif
Дайте да видим кой кви скокове е правил biggrin2.gif
Аз бих дал един много сложен ама ся нещо Фтп-то (play.evrocom.net) не бачка sad.gif
PIPO
тези бъгове почти всички ги знам и някои от тях съм ги правил,само не разбрах за това на нуке как от бункера стои цепи през валл и мо удря на другия ХС blink.gif
Sharo
(PIPO @ Jan 7 2007, 22:46) *

тези бъгове почти всички ги знам и някои от тях съм ги правил,само не разбрах за това на нуке как от бункера стои цепи през валл и мо удря на другия ХС blink.gif

Бъг blink.gif
PIPO
(SharoDog @ Jan 7 2007, 22:50) *

Бъг blink.gif

да ве ясно че е бъг ,ама кфо той тоя да не би да го вижда,че да го стреля така през стената и от каде изобщо знае че ония е точно там,че да стреля wacko.gif
Sharo
(PIPO @ Jan 7 2007, 22:54) *

(SharoDog @ Jan 7 2007, 22:50) *

Бъг blink.gif

да ве ясно че е бъг ,ама кфо той тоя да не би да го вижда,че да го стреля така през стената и от каде изобщо знае че ония е точно там,че да стреля wacko.gif

нагласена работа wacko.gif 18.gif
predatora
о боже господи.. баси смешното филмче.. tongue.gif поне да показва неща които неса забранени.. а то.. ако искате такива 'номерца' гледайте 2те фимчета на pubmasters, ако искате скокове които вие посмъртно няя да направите гледайте някое jump мууви... за фрагове.. там избора е пребогат ;щ
**ASTERIX**
Бахти недъгавото филмче ... нищо интересно не правят wink.gif
На всяка карта кадето като се качиш на нещо и главата ти опира тавана ... на такива места без значение каде, когато върху теб се качи някой го изкарваш отгоре. На de_dust дори и над нивото се ходи wink.gif

Нищо особенно не е филмчето. А това дето са трепят през стените ... тва е заучена работа а не бъг wink.gif Виждал съм наживо доста по-добри изпълнения.
И както каза PDR на турнирите са забранени wink.gif
ludacris
(predatora @ Jan 8 2007, 01:47) *

о боже господи.. баси смешното филмче.. tongue.gif поне да показва неща които неса забранени.. а то.. ако искате такива 'номерца' гледайте 2те фимчета на pubmasters, ако искате скокове които вие посмъртно няя да направите гледайте някое jump мууви... за фрагове.. там избора е пребогат ;щ

Абе за тия работи дет викаш че посмъртно да не можем да ги скочим не говори така smile.gif Преди скачах много ама вече не са зарибявам smile.gif Много нерви покраи тия скоци smile.gif
Ето един дет не знам как ще го възприемете , дали е лош или добър smile.gif Подчертавам че не съм Jumper ама мен много ми харесва тоя скок wink.gif С много зор го направих
http://play.evrocom.net:4/incoming/ludacr1...ips/Cbble-B.avi
bLex
ем добро е браво smile.gif
predatora
(ludacris @ Jan 8 2007, 14:54) *

Абе за тия работи дет викаш че посмъртно да не можем да ги скочим не говори така smile.gif Преди скачах много ама вече не са зарибявам smile.gif Много нерви покраи тия скоци smile.gif
Ето един дет не знам как ще го възприемете , дали е лош или добър smile.gif Подчертавам че не съм Jumper ама мен много ми харесва тоя скок wink.gif С много зор го направих
http://play.evrocom.net:4/incoming/ludacr1...ips/Cbble-B.avi

тоя скок е добър, аз лично него мога wink.gif е явно сам подценил някой друг плейър тук tongue.gif
ludacris
Ето и един по-лесе в сравнение с миналия smile.gif Тоя може и да сте го правили wink.gif Сори за големият размер , но нямам VirtualDub
http://play.evrocom.net:4/incoming/ludacr1s/clips/Angata.avi
Refuse
По голямата част от бъговете са супер елементарни wink.gif Всеки един играч със малко повече опит би могъл да ги направи smile.gif
f0rgy
И да не можеш да ги прайш да не би тва да те прай по-слаб...иам предвид че по амсаци ау мау може си ги ползваш ама в повечето сървари са преахната или забранени,пък и да не са освен 1-2 другите са нужни... wacko.gif
bLex
ето jumps http://vid.data.bg/fj00a407#vid
xzibit1990
Bugs, jumps = hacks!

Някой са много нереални, не е възможно за са без някоя помошна програмка. 9.gif
Крадец на рози
Това ми хареса, но не бяха от най-невероятните jumps :>
ludacris
(xzibit1990 @ Jan 13 2007, 15:12) *

Bugs, jumps = hacks!

Някой са много нереални, не е възможно за са без някоя помошна програмка. 9.gif

Повечето са елементарни скоци , а "Сложните" ако са помъча малко ше ги направа....
С един от тва филмче съм скачал и ти гарантирам че не използва скриптове , програми и сякви такива
bLex
ае да напраим тая тема за клипчета на цс smile.gif
Sharo
(The Shaman @ Jan 13 2007, 19:28) *

по точно тия
1- първа част втора част
2- първа част втора част

Njoy smile.gif
The Shaman
Тея Пъбмастърс са уникални майна Шаро...
Refuse
И аз така мисля, тея са ми идолите в цс 1.6 от както ги видях, изруди са големи 4.gif
bLex
най добрия е Potti това е моя любим цс FREAK
f0rgy
Влизате в Замундата,пишете Abdisamad "SpawN" Mohamed,и си свалете не когато е в SK ми по скорашни откакто играе за NiP да видите..няя да спорим тоя е ДЪ БЕСТ!!!
predatora
шъ тъ разочароам.. ама spawn отново си играе за sk.
Th3_SpY
Цитат(Cs_GoD @ Jan 13 2007, 22:36) *
най добрия е Potti това е моя любим цс FREAK

Леко със саморекламите да не те набарм някъде да видим кой е фрийк
f0rgy
QUOTE(predatora @ Feb 5 2007, 09:45) *
шъ тъ разочароам.. ама spawn отново си играе за sk.

Пак ли ве..олелел..ми нали игра с NiP и паднаха от Pentagram миналата година...аз мисля че още си играе за NiP shocking.gif
f0rgy
QUOTE(predatora @ Feb 5 2007, 11:16) *

10x за инфото..ми май SK пак ше мажат,ама нищо не се знае...btw и мини уоли ако е като уоли ше е яко мазало biggrin2.gif
ludacris
Аиде че някои ми са смееше ония ден че не мога да скачам worthy.gif
Та значи - скоковете на train изглеждат лесни , но не са защото минаването под влака на bhop става доста трудно (поне за мен)
http://play.evrocom.net:4/incoming/ludacr1s/Jump/
виште ги сичките и кажете какво мислите ....
П.с - НЕ ИЗПОЛЗВАМ СКРИПТОВЕ И ВСЯКАКВИ ТАКИВА БОКЛУЦИ !
predatora
научи така нареченото клекнало бъни.. с него би трябвало да стават по слесно ( предположение, несъм пробвал ). тва което ти правиш е се1 да миниш през дупката на дъст2 на малка бомба само че завърташ скруула 2 пъти повече.. : )
ludacris
ПРД чак ся та разбах и си едитнах поста wink.gif Та значи не съм го пробвал това , но ето какво каза Стоманата ако го знаете wink.gif
[7:38:48 PM] steel says: 6te si udrq6 glavata v vagona
ludacris
Ето и демота на може би най напредналиа Jumper в Пловдив wink.gif Струва си да се видят , много са добри smile.gif
http://play.evrocom.net:4/incoming/ludacr1s/Jumper/
Три ги направи току що smile.gif
Refuse
Тоя наистина е добър, а тоя СТОМАНАТА кои е, че не ги знам много mrgreen[1].gif
ludacris
Тоя на клипчетата е тоя стоманата wink.gif Може би най-напредналият Jumper в Пловдив wink.gif
f0rgy
Аве хора даите някое др клипче на Нинджите ве blink.gif
Sharo
Цитат(f0rgy @ Feb 7 2007, 23:46) *

кои нинджи ве?
ludacris
Поясни малко щот за много нинжи се сещам wink.gif
f0rgy
QUOTE(SharoDog @ Feb 15 2007, 17:44) *
QUOTE(f0rgy @ Feb 7 2007, 23:46) *

кои нинджи ве?

NiP...
predatora
gotfrag.com ?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.