Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Малко странна молба за език във форума
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
akolevutd
Обръщам се към Head Admin - а на форума. Възможно ли е да се сложи форума на френски език. Аз обичам скайп, yahoo... да ги пускам на френски. и ако тука е така повече ще ме кефи. Зная че някои ще кажат : "Тоя малоумен ли е. не разбира ли БГ" но все пак не вярвам това на мен какъв ще е езика да пречи на някого. Все пак мисля че въпреки че това е частен фрии форум, потребителя трябва да може да си избира езика, поне за основните езици говоря- български, английски, немски, френски. Сега някои ще кажат : "Френския е ебати тъпия език. Той няма място в този форум. " на тези няма да им отговарям защото ще трябва да пиша още оффтопик biggrin.gif И така какво е мнението на Администратори, Админи и естествено на vIkToRsHeFa? Не намирам нищо лошо да се сложи още един език. Все пак на никого не пречи smile.gif
$windle
(akolevutd @ Jan 7 2007, 02:06) *
Зная че някои ще кажат : "Тоя малоумен ли е. не разбира ли БГ"

И аз това си помислих biggrin2.gif

Надали пречи да се сложат още езици ама ти си знаеш кой бутон за какво е, дори и без надпис да е... А другите екстри на български не се разбират пък на френски wacko.gif
akolevutd
ми това вече си е мой проблем smile.gif Имам си речник, ще превеждам ако има нещо чак толкос сложно biggrin.gif Ще ми бъде от полза
vIkToRsHeFa
(akolevutd @ Jan 7 2007, 01:06) *

Обръщам се към Head Admin - а на форума. Възможно ли е да се сложи форума на френски език. Аз обичам скайп, yahoo... да ги пускам на френски. и ако тука е така повече ще ме кефи.

Добавих го!
По принцип ми е странно, но щом така ти харесва... blush.gif
akolevutd
(vIkToRsHeFa @ Jan 7 2007, 04:56) *

(akolevutd @ Jan 7 2007, 01:06) *

Обръщам се към Head Admin - а на форума. Възможно ли е да се сложи форума на френски език. Аз обичам скайп, yahoo... да ги пускам на френски. и ако тука е така повече ще ме кефи.

Добавих го!
По принцип ми е странно, но щом така ти харесва... blush.gif

Мерси smile.gif има малко непреведени неща май, от теб добавяни бутони или нз, ама тва е друго нещо tongue.gif
vIkToRsHeFa
(akolevutd @ Jan 7 2007, 05:00) *

Мерси smile.gif има малко непреведени неща май, от теб добавяни бутони или нз, ама тва е друго нещо tongue.gif

Сложих страндартния превод на инвижънайза. smile.gif
akolevutd
Те само сините бутони не са преведени- давайр бърз отговор, он-лайн... и тракер горе tongue.gif ма то ясно защо. Абе добре е така. мислено съм се пренесъл сега на върха на айфеловата кула biggrin.gif
akolevutd
А бе не че се оплаквам... но като съм на френски не мога да си влеза в Контол панела biggrin.gif . Не си редактирам предното мнение за да може да се види проблема. а ето и каква грешка дава:
IPB WARNING 2.gif ipsclass::require_once(/opt/lampp/htdocs/forum/cache/lang_cache/french/lang_blog_ucp.php) [function.ipsclass-require-once]: failed to open stream: No such file or directory (Line: 1702 of /sources/ipsclass.php)
vIkToRsHeFa
(akolevutd @ Jan 7 2007, 05:19) *

А бе не че се оплаквам... но като съм на френски не мога да си влеза в Контол панела biggrin.gif . Не си редактирам предното мнение за да може да се види проблема. а ето и каква грешка дава:
IPB WARNING 2.gif ipsclass::require_once(/opt/lampp/htdocs/forum/cache/lang_cache/french/lang_blog_ucp.php) [function.ipsclass-require-once]: failed to open stream: No such file or directory (Line: 1702 of /sources/ipsclass.php)

Проблема коригиран! Това ми напомни... Блоговете и галерията оставан на англииски. smile.gif
akolevutd
Мерси! Влязох в
Votre panneau de contrôle

даже и ударенията и шапките ги има biggrin.gif
adoration_
Оооо smile.gif)) Френскиsmile.gif Най-накрая нещо и за нас- "Французите" smile.gif 18.gif 10.gif
K_f_R
мраза шибания език вече ми се повдига от него
adoration_
K_f_R,споко smile.gif Ще го учиш още дъъъъъъъъълго време smile.gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
akolevutd
(adoration_ @ Jan 7 2007, 10:23) *

Оооо smile.gif)) Френскиsmile.gif Най-накрая нещо и за нас- "Французите" smile.gif 18.gif 10.gif

ехх какъв хубав ник. от английски adoration ли си го взел или от френската adoration unsure.gif
biggrin2.gif
adoration_
е,нали съм ФЕГ-възпитаничкаsmile.gif От френски,разбира се smile.gif
Ех,колко "французи" имало тук mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
Госпожица Вещицата
Хайде стига с офф-топиците,по темата ако може smile.gif
CrazyDidro
Хайде за подкрепа и аз вече ще съм на френски tongue.gif . Сега с adoration ще започнем и на френски да си говорим tongue.gif
$windle
Лол, не виждам език френски ermm.gif
^SaDeR^
Цитат(swindle @ Mar 15 2007, 05:23) *
Лол, не виждам език френски ermm.gif

Май нещо са го орязали smile.gif
adoration_
Няма френски?! blink.gif blink.gif blink.gif
krisku
Mда, при ъпгрейдването към по-нова версия на IPB явно "вашето" езиче се е изгубило нейде. :-)
Помолете @Шефа пак да го добави tongue.gif
adoration_
Тенкс,Крис! smile.gif Ще се обърнем към него! smile.gif
akolevutd
точно така. при ъпдейта не беше добавен френски език като алтернатива. а не исках да затормозвам ВикторШефа с мойте глупости и зарад това не му писах....но явно вече интереса е "огромен" и трябва да се добави biggrin.gif
adoration_
Цитат(akolevutd @ Mar 16 2007, 14:49) *
точно така. при ъпдейта не беше добавен френски език като алтернатива. а не исках да затормозвам ВикторШефа с мойте глупости и зарад това не му писах....но явно вече интереса е "огромен" и трябва да се добави biggrin.gif

ахахаsmile.gif Де да беше огромен! smile.gif Ще помолим учтиво Виктор,а той ако не е мн зает и му се занимава,няма да има против да добави пак "френски" към езиците! smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(krisku @ Mar 15 2007, 14:43) *
Mда, при ъпгрейдването към по-нова версия на IPB явно "вашето" езиче се е изгубило нейде. :-)
Помолете @Шефа пак да го добави tongue.gif

Нямаше го за версия 2.2.х поне не сносен такъв де... Преди малко го добавих!
akolevutd
еее браво мерси smile.gif
само като си спомна какви времена бяха biggrin.gif чувствам се сега все едно че съм в добрата стара френска революция tongue.gif
$windle
Eм чи то този френски и аз го разбирам бе :Ь
adoration_
Шефе,мн ти благодарим! smile.gif
CrazyDidro
Браво Шефе 1clap[1].gif !!! Хайде сега да вкусим и малко от старият роден френски
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.