Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Ориндж Каунти" отбелязва последния си сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Дискусии
^^HeLa^^
Ориндж Каунти" отбелязва последния си сезон с инди музика

Сериалът "Ориндж Каунти" подарява на зрителите си саундтрак от инди музика (некомерсиална, от английското "independent") по случай последния си сезон. Цели 6 нови парчета ще озвучават последните серии на филма.

Между тях са песните "Have a Very Merry Chrismukkah" и "Covering Our Tracks", които излязоха на музикалния пазар през декември. Върху музиката на четвъртия, последен сезон са работили групите Band of Horses, Lady Sovereign и Mates of State.

За саундтрака на сериала са писали музика още групи и изпълнители като U2, Beastie Boys и Гуен Стефани (Gwen Stefani).

Поради ниския рейтинг на последния излъчен сезон на тийн сериала "Ориндж Каунти - кварталът на богатите" телевизионната копания FOX постави началото на края на сериите, съобщава е!online. От днес в САЩ започва излъчването на 4-я сезон на филма, което ще продължи до 22 февруари. Именно на тази дата ще се завърти последният епизод на сериала.

"Четвъртиет сезон на "Ориндж Каунти" ще бъде и последен за сериала. Мисля, че сега е най-подходящият момент да сложим край на шоуто", обяснява продуцентът на сериала Джош Шуорц (Josh Schwartz) пред медиите. "Благодарение на добрата работа на целия екип и актьорите ние се раздадохме в най-добрия си сезон досега. Какво по-добро време да приключим, ако не докато сме на върха", допълва продуцентът и създател на сериала.

Досега "Ориндж Каунти" отбелязва драстичен спад в първоначално постигнатия рейтинг. В дебютния си сезон през 2003 г. сериалът беше гледан от над 10 милиона зрители, докато през третия сезон интересът към него спадна на 4.1 милиона зрители.

Намерих тази информация в един друг форум и прецених, че и тук трябва да я има. Незнам дали е достоверна, затова я слягам в подфорум дискусии, а не в новини. Лично аз се надявам да не е истина.
CheerFuL-F
Жалко,че свършва...
^^BIG`smile^^
shocking.gif Уфффффф, жалко, ама наистина жалко !!! unsure.gif

П.С. Наистина, ама наистина страшно много се надявам това да не е последният сезон. Супер готин си е серияла!
rado_ales
ами к'во да кажа.Мисля че наистина този сезон нещо почва да се проваля.Преди нямах търпение за следващия епизод,а сега забравям че е излязъл.
^^BIG`smile^^
Според мен сезона е невероятен, верно, че 11 серия беше малко безлична, но 12 епизод беше направо невероятен! 3.gif Опредлеено чакам 13 с нетърпение 4.gif 4.gif 4.gif
CraZy`HoT`SexY`F
Ами жалко е ,че свършва ,но мисля ,че ще е последния наистина! sad.gif
DeVouR
Хммм, да много гадно, че свършва ОС. unsure.gif Добро филче си е, макар че рейтингът малко падна wink.gif Все пак наистина сега е най- уместно да го спрат. rolleyes.gif
K_f_R
QUOTE(DeVouR @ Jan 28 2007, 14:31) *

Хммм, да много гадно, че свършва ОС. unsure.gif Добро филче си е, макар че рейтингът малко падна wink.gif Все пак наистина сега е най- уместно да го спрат. rolleyes.gif

напълно съм съгласен с това изказване huh.gif
^^BIG`smile^^
QUOTE(K_f_R @ Jan 28 2007, 22:57) *

QUOTE(DeVouR @ Jan 28 2007, 14:31) *

Хммм, да много гадно, че свършва ОС. unsure.gif Добро филче си е, макар че рейтингът малко падна wink.gif Все пак наистина сега е най - уместно да го спрат. rolleyes.gif

напълно съм съгласен с това изказване huh.gif

4.gif И аз така, ама ми се гледат още от простотиите на Сет и Самър, а и не само техните 3.gif
lovely
cry.gif 1iangr[1].gif 1sad[1].gif Много ми стана мъчно, да не говорим 4е не знаех 4е ще го спират...оххх, жалко наистина! Гомеми симпатяги бяха, много ще ми липсват героите, много сладък сериал, що го спряха...confused.gif Да ги питаш..и те не знаят, явно хората ве4е харесват само боклуци разни, и отка4ени сериали...ама айде да не споменавам имена, 4е да не се окаже някой обиден !
^^BIG`smile^^
ХАХАХАХаахха!!! 18.gif Наистина е супер гадно, че го спират сериала, но какво да се прави, като се замисля все някога трябваше да свърши, нали 5.gif ИСКАМ ОЩЕ!!! shocking.gif Суууууупер много ще ми липсва!
Modjo
Сега има риск да ме линчувате заради мнението ми но ще пробвам blush.gif Радвам се че сериала свършва и без това не струва ЗА МЕН още след първи сезон. Още в началото на втория сезон го оцвъкаха и спрях да го гледам...
Sway
Цитат(MPower @ Feb 20 2007, 11:05) *
Сега има риск да ме линчувате заради мнението ми но ще пробвам blush.gif Радвам се че сериала свършва и без това не струва ЗА МЕН още след първи сезон. Още в началото на втория сезон го оцвъкаха и спрях да го гледам...

Мдам, и мен ще ме линчуват заедно с теб сигурно, но това си е моето мнение. Най-хубавото нещо, което се е случвало в О.С. за всичките му сезони е факта, че този е последният. Поне имат малко акъл в главата да спрат нещо,което отдавна е изчерпано, изтъркано,предъвквано 1000 пъти и неспособно да проведе в изпълнение и една нова идея. Никой не може да очаква, че дъвченето на едно и също 4 сезона ще има успех. Тъпо е.

Да уточня, че бях фенка на сериала, докато не ме разочарова безобразно и разбрах, че определено не си заслужава времето за гледане.
Modjo
Цитат(Sway @ Feb 21 2007, 11:43) *
Цитат(MPower @ Feb 20 2007, 11:05) *

Мдам, и мен ще ме линчуват заедно с теб сигурно, но това си е моето мнение. Най-хубавото нещо, което се е случвало в О.С. за всичките му сезони е факта, че този е последният. Поне имат малко акъл в главата да спрат нещо,което отдавна е изчерпано, изтъркано,предъвквано 1000 пъти и неспособно да проведе в изпълнение и една нова идея. Никой не може да очаква, че дъвченето на едно и също 4 сезона ще има успех. Тъпо е.

Да уточня, че бях фенка на сериала, докато не ме разочарова безобразно и разбрах, че определено не си заслужава времето за гледане.

Евала още някой да се престраши да си каже мнението
сериала си го биваше но само в 1ви сезон wacko.gif тогава го гледах с интерес... но после....
^^BIG`smile^^
Е то всеки си има мнение, biggrin2.gif . В смисъл почти всичките ми приятели гледат ОТНи казват, че е по-хубав. Не го успорвам това, защото не съм гледал сериала, а и ме е страх , защото ако е толкова зарибителен няма да мога да се отлепя от компа 18.gif

П.С. имаше един период, в който и на мен не ми харесваше сериала, но в момента супер много ме кефи biggrin2.gif отново
П.С.1 последния епизод беше просто невероятен и определено оправда очакванията ми и даже ги надмина многократно! Невероятен беше 4.gif
kingsize-4eto
Още не мога да се съвзема 1sad[1].gif ..Един от любимите ми серияли свърши cry.gif Наистина серията надмина всички мой очаквания 2thum[1].gif Просто една от най-яките серии...И ацки много се радвам за Сет и Самър,че се ожениха 1eyeb[1].gif
cry.gif Много ще ми липсва този сериял cry.gif
3pacalypse Now
Последния епизод изобщо н еми хареса ужасно съжалявам , че свърши така
^^BIG`smile^^
Много ще ми липсва този сериял

и на мен супер много, не мога да ти цитирам цялото писмо, за да се съглася с теб още повече, 'щото нета ми бъгна. 5.gif това е за ОС
CheerFuL-F
Цитат(3pacalypse Now @ Feb 25 2007, 14:27) *
Последния епизод изобщо н еми хареса ужасно съжалявам , че свърши така

мда и на мен прекалено натупано стана сватби,бебета... но все пак О.С си остава един велик сериал,който ще ми липсва много ;(
an4ito
защо свършва.... cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
K1llerAngel
Много гадно ми стана като свърпи защо само 4 сезона поне 5 да имаше cry.gif
aria
Голяма работа като свършва,дайте да се тръшнем на пода да ревем.Още след втория сезон този сериал стана пълна боза.А третия сезон завърши толкова изкуствено и тъпо че повече няма на къде.По-добре че свърши,а не да гледаме как не могат да измислят нещо ново и интересно,а преповтарят първия или втория сезон,все една и съща история,все един и същи край.Тъпо е.Първия сезон беше наистина интересен,но след това много се разводни цялата история.
jivitu
Само да попитам сигурно ли е,че няма да има 5 сезон,защото гледах някакви клипчета в Ю Туб за 5 сезон на сериала unsure.gif blink.gif
ESPERO
Безкрайно съм щастлив, че няма да има повече... Както бяха тръгнали да го бозят с 4ти сезон, представям си 5ти на какво щеше да прилича. Предпочитам да си имам само хубави спомени.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.