Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-тъжните моменти от сезон 3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Епизоди > Сезон 3
Br00ke
Да си призная за мен целият сезон беше доста тежък и тъжен ...
Много тъжни моменти имаше най-вече когато двойките се разделяха и събираха ...

I don't love you anymore

Тук лъжата на Сет беше огромна ... и все пак става така,че в началото на 4 сезон Самър е нацупена,скучна колежанка,която се е затворила доста в себе си ...

Има още доста тъжни моменти,но сега ме мързи да търся клипчета.Надяваме се скоро да имаме повече инфо за 3-тият сезон.

Инджой!
complicated
Мога да посоча само един момент като най-тъжен и който да ме е разплакал. А даже и нещо повече... бях като замаяна след това.
Смъртта на Мариса. Много хора нея по не я харесваха, ама на мен тя ми беше любимия герой в сериала и ми беше и още ми е адски гадно за това, че я няма вече.
Br00ke
QUOTE(complicated @ Jan 6 2007, 04:36) *

Мога да посоча само един момент като най-тъжен и който да ме е разплакал. А даже и нещо повече... бях като замаяна след това.
Смъртта на Мариса. Много хора нея по не я харесваха, ама на мен тя ми беше любимия герой в сериала и ми беше и още ми е адски гадно за това, че я няма вече.

А аз си мислех,че ще оживее ... 1 и 2 серия от 4-тият сезон бяха най-тежки за мен.Покрай депресята на другите и на мен ми беше супер зле.Аз много харесвах героинята на Мариса.Просто виждах себе си в нея ...
Zenityyy
ооо в този сезон има мн тъжни моменти... едни от тях- смърта на Мариса независимо,че правеше глупости на мен лично ме кефеше;друг момент-дипломирането мен лично този момент също ме натъжава преплетен с толкова емоционални вълнения ии песента ,която звучи просто неуписуемо.. sad.gif
complicated
QUOTE(Br00ke @ Jan 6 2007, 10:00) *

А аз си мислех,че ще оживее ... 1 и 2 серия от 4-тият сезон бяха най-тежки за мен.Покрай депресята на другите и на мен ми беше супер зле.Аз много харесвах героинята на Мариса.Просто виждах себе си в нея ...

И аз мислих, че ще оживее. Просто веднъж като гледах надписите в началото на филма и видях момент където Мариса е облечена в булчинска рокла (загледайте началните надписи на някоя серия без 4-ти сезон и ще го видите). И се замислих... тя до сега не е е женила, така че това трябва да се случи в бъдеще... ама как ако умре. И като се замислих за това едва ли не бях сигурна, че ще оживее. И после се сетих, че в първи сезон имаше една серия за някакъв бал, където всички момичетя бяха с булчински рокли и ми се разбиха всички мечти. sad.gif
И на мен първите серии от 4-ти сезон са ми много тежки. Просто ми е адски гадно, че я няма...

Просто виждах себе си в нея ...

Точно за това ми беше любимка. И аз виждах себе си в нея.
Сега гледам и One Three Hill. Там пък Пейтън ми е сред любимите, а ако не и най-любимата. И пак заради същата причина. wink.gif
3pacalypse Now
Смъртта на Мариса
^^BIG`smile^^
И аз мисля, че тъжните моменти бяха страшно много, но на мен много ми хареса 3-ти сезон. И четвърти в началото беше страшно потискащ, но сега е супер свеж biggrin2.gif Определено най - тъжни са ми били моментите, когато са се разделяли и разбира се, когато Мариса умря unsure.gif , но какво да се прави Тейлър трябваше да завладее сърцето на Раян wink.gif
Ice^Ice^Baby
Ето преди броени минути гледах погребението на Джони...и това определено беше срез най-тъжните моменти
lovely
Да кажем така- целия 3-ти сезон си беше една тъга...в буквален и преносен смисъл...
complicated
QUOTE(lovely @ Jan 11 2007, 21:51) *

Да кажем така- целия 3-ти сезон си беше една тъга...в буквален и преносен смисъл...

Мммм... тук съм съгласна sad.gif
Май се радвах само на Сет и Съмър. Иначе беше доста тъжно. Махнаха Мариса от Харбър, историята покрай Джони и смъртта му, очуждението между Раян и Мариса... а и нейната промята покрай лошите неща, които и се случиха (с Трей). Абе гаден си беше сезона sad.gif
^^BIG`smile^^
QUOTE(complicated @ Jan 15 2007, 15:28) *

QUOTE(lovely @ Jan 11 2007, 21:51) *

Мммм... тук съм съгласна sad.gif
Май се радвах само на Сет и Съмър. Иначе беше доста тъжно. Махнаха Мариса от Харбър, историята покрай Джони и смъртта му, очуждението между Раян и Мариса... а и нейната промята покрай лошите неща, които и се случиха (с Трей). Абе гаден си беше сезона sad.gif

Съгласен съм с вас, наистина беше тъжничък. А Сет и Самър определено бяха най - стабилните тогава, ако може да се нарече стабилност състоянието им, де 18.gif 18.gif 18.gif
CraZy`HoT`SexY`F
О определено беше много тъжен целия дезон.Гадно ми беше ,че Мариса умира,че Сет и Самър се карат ,че Джони умря ,че Волчек беше пребит от Раян ,а на мен ми е любим...кофти тръпка общо взето/
Ice^Ice^Baby
http://www.vbox7.com/play:6fa24da4- eдно много тъжно клипче- не знам кой ие автора
Tedds
Целия сезон беше много тъжен,акогатоМариса умря беше просто ужасно.
ladysunshine
Той целия сезон си беше тъжен. Но най-гадно беше когато Мариса умря sad.gif
K1llerAngel
Доста тъжен сезон по горе го казаха
Катeто
Съгласна съм с останалаите-целият сезон беше тъжен huh.gif
Marissa Cooper
Много ми харесваше този сериял.....Живота ми,Мариса - има толкова много прилики,че просто едва ли някой може да си представи-града,приятелите и т.н...Както и да е.....Тъжни ми бяха:

Раздялата на Сет и Самър
Смъртта на Джони
Когато Мариса се хвана с Волчак

Най - много ми беше тъжно смъртта на Мариса,но не в 3ти сезон,а някои серии на четвърти
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.