Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Музката от трети сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Епизоди > Сезон 3
Zenityyy
ако някой знае коя е песента,която звучи на дипломирането (мисля ,че това е от последната серия на трети сезон) да я напише smile.gif
lp^girl
Заповядай
complicated
Случайно някой да е гледал преди малко серията, която даваха по БТВ. Ако може да ми каже номера на серията, понеже си харесах няколко песни и да си ги потърся smile.gif
Zenityyy
Епизод 17, сезон 3 smile.gif
complicated
QUOTE(siska @ Jan 29 2007, 21:14) *

moje li nqkoi da mi kaje ili eventualno nameri pesenta v poslednite minuti na poslednata seriq na treti sezon..? mn mersi predvaritelno :|

Imogen Heap - Hallelujah smile.gif
Aston_
имам въпрос за една песен но понеже не ми се отваряше нова тема ще го напиша тук smile.gif
та някой знае ли как се казва песента която почва точно когато Мариса застрелва Трей smile.gif това е края на 2-ри сезон последния епизод smile.gif

благодаря предварително smile.gif
Refuse
Песничката се казва Imogen Heap - Hide and Seek smile.gif Много е хубава наистина
Wallker
Не съм много сигурен дали тука му е мястото,ама искам да ви питам някой знае ли как се казва песента,която пускат в края на 2-ри сезон,когато Мариса застрелва Трей?
Enchanted
Цитат(Wallker @ Dec 29 2007, 22:42) *
Не съм много сигурен дали тука му е мястото,ама искам да ви питам някой знае ли как се казва песента,която пускат в края на 2-ри сезон,когато Мариса застрелва Трей?

Намерих само този клип,ще потърся още мъничко надявам се да намеря нещо
ето клипа
Marissa Cooper
Цитат(Enchanted @ Dec 29 2007, 22:57) *
Цитат(Wallker @ Dec 29 2007, 22:42) *

Намерих само този клип,ще потърся още мъничко надявам се да намеря нещо
ето клипа

Imogen Heap - Hallelujah
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.