Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Beverly Hills 90210 (1990-2000)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
DaniEl
Beverly Hills 90210

Линкове: IMDB
жанр: Драма
година:1990-2000
Историята на кратко:
Сериала е фокусиран върху живота на група млади тинейджъри в Beverly Hills.Ставаме свидетели на техните лични трагедии и драми.Докато опитват да поддържат приятелството по между си и да водят интимни връзки те навлизат и опознават истинския живот...

Актьори:

JASON PRIESTLEY (Brandon Walsh)

SHANNEN DOHERTY (Brenda Walsh)

JENNIE GARTH (Kelly Taylor)

IAN ZIERING (Steve Sanders)

GABRIELLE CARTERIS (Andrea Zuckerman)

LUKE PERY (Dylan McKay)

BRIAN AUSTIN GREEN (David Silver)

TORİ SPELLİNG (Donna Martin)

Download
http://www.mininova.org/tor/498348

Един невероятен сериал.Дори смея да кажа ,че е по-добър от One Tree Hill.Обичам го актьорите ,героите им ,а и Sannen Doherty wub.gif
Gossip Girl
Много е готин този сериал. Докато го даваха по Нова Тв редовно си го гледах.
DaniEl
Цитат(Prinston Girl @ Mar 12 2007, 20:12) *
Много е готин този сериал wink.gif Докато го даваха по Нова Тв редовно си го гледах

bigarmhug.gif
А аз си мислих ,че съм единствения.
Страхотен сериал и аз го следях по Нова ТВ ,но май не излъчиха всички епизоди
Gossip Girl
Май не. Не съм сигурна. Аз изгледах всичко, което даваха, но мисля, че излъчиха само най-старите епизоди.
DjuDju
О и аз го следях mrgreen[1].gif Мисля си даже, че той е от първите разказващи за гимназия и учениците
SeMiNi
Когато го даваха по ТВ и аз го гледах.Не си го спомням много доб,e,но беше интересен.Малко старичък,но пък НЕ беше някъкав скучен! 9.gif
Mirella
И аз го гледах (като го излъчваха по Нова). Определено сериала не беше лош.
qwe123
Еми и аз да се присъедния към вас,и аз го гледах като го даваха по НОВА.Готино беше сериалчето,и май наистина дадоха само най-старите епизоди,защото Шанан Дохърти още играеше в него.А до колкто знам,по едно време си е заминала mrgreen[1].gif
DesiTo
Сериала не е лош, когато го даваха по Нова го гледах отвреме на време. Бренда и Дилън ми харесваха като двойка, също Кели и Стийв. happy.gif

**Sophia**
И аз така..като го даваха по Нова го гледах може да се каже редовно rolleyes.gif ,мн ми харесваше.Имаше интерестни серии и случки 3.gif !Жалко че сега не мога да го гледам sad.gif ...но наистина ми харесваше biggrin.gif .
ALeX4e7y^
Много готин сериал и аз го гледах по Нова ТВ biggrin2.gif Малко не ми харесваше как се обличат и музиката също ,но все пак е правен преди 2000 г. така че е разбираемо happy.gif
divata_airis
Абе като гледам доста хора сме го следяли. И аз така и мисля, че наистина не излъчиха всички. По едно време пък ги и повтаряха и пак не закупиха останалите mad.gif
DesiTo
Jennie Garth се присъединява към "90210" spinoff

Джени Гард е дала съгласие да участва в "90210" spinoff за няколко епизода, тя отново ще бъде Кели Тейлър.

"90210" Spin-Off

Актьорски състав: Dustin Milligan, AnnaLynne McCord, Jessica Walter, Shenae Grimes, Tristan Wilds, Lori Loughlin, Ryan Eggold, Jessica Stroup and Michael Steger
Режисьор: Rob Thomas ("Veronica Mars")

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.