Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Писали ли сте на актьорите от OTH?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2
**Sophia**
Е писали ли сте дo актьорите от OTH?Аз се каня да пиша на София но незнам дали ще стигне до нея и дали ако случайно някой ми отговори,дали ще го е писала тя.Вие опитвали ли сте?Ако да какъв е резултатът,а ако не ще пишете ли?
Bloody_Tears
Аз съм писала единствено на Джеймс,но не стигна до него sad.gif
siska
И аз съм писала само на него...но никакъв отговор glare.gif
SeMiNi
Ами аз не съм писала на никой от OTH въпреки ,че искам.Но всъщност те имат толкова много фенове,че е малко вероятно да получа отговор дори може писмото да не стигне до дадения човек!;)
ALeX4e7y^
(dqvol4e7o_mims @ Jan 4 2007, 12:02) *

Аз съм писала единствено на Джеймс,но не стигна до него sad.gif

И аз така.Ако може някой да даде е-maili или адреси на който и да е от филма ще съм му много благодарна.
siska
Ами аз имам на Джеймс

P.O Box 252
PineCity, NY 14871
и JLafferty@aol.com
това е което имам smile.gif
solenka
И аз писах на Джеймс, но още нямам отговор. sad.gif Може писмото да се е загубило по пощата или пък да си чака реда за отговор unsure.gif , кой знае.
SweetDreams
Аз не съм писала.... някак си не ми е идвало наум, но си мисля че наистина шанса да отговорят е прекалено малък wacko.gif
~●R@Li●~
Bethany Joy Galeotti
c/o One Tree Hill
Warner Bros.
4000 Warner Blvd.
Burbank, CA 91522

-само че това май е стар адрес щото пише Warner Bros,пък то нали вече са на CW 16.gif
LoveOneBoy
Писала съм на Джеймс,но отговор нямаше sad.gif ,ама то е нормално де smile.gif
Ledeno_stydena
Ави досега аз не съм се сещала да пиша,но и не вярвам да се отговори на писмото sad.gif
fresh_girl
бях открила сайт и писах на Бетани...нууу без отговор(не мисля да пробвам отново) unsure.gif
sweet_DENI_f
Не съм писала, но мисля да пиша скоро въпреки, че шанса да ми отговорят е нищожен sad.gif
Bloody_Tears
Аз им писах.Ама не им ги пратих happy.gifЗа сега няма да им пращам.Ще видя кога smile.gif
ALeX4e7y^
Аз пратих миналата седмица на Чат и се надявам да го получи worthy.gif
girl_from_hell
еми аз имах един приятел, който писа на един от карибски пирати ама аз много не ги разбирам, защото не го харесвам този филм и му отговориха ама той вече даже беше забравил нз след колко месеца, но му пратиха автограф и снимка и някво писанце много се изкефи човека ама аз ей така не съм мислила да пиша, нз не вярвам някой да ми отговори(песимист съм)
CraZy`HoT`SexY`F
Не съм им писала и не смятам ,защото не вярвам те да ми пишат!
DjuDju
Според мен няма шанс да прочетат писмата,които получават,защото 100% са супер много и не им се занимава.най-вероятно има специални хора отговарящи за и-мейлите smile.gif и те са тези ,които връщат някаво посланийце. Просто си помислете че ако сте на мястото на героите няма да се заробите ден и нощ и да четете милите писма от феновете! което е много жалко всъщност sad.gif
brooke_d
Ами аз писах на Sophiа да се надяваме да ми отговориrolleyes.gif
girl_from_hell
абе въопще не вярвам да получа отговор ама някой все пак има ли адреса на Пейтан, може да се пробвам и аз пък искам автографsmile.gif
neven4eto
не съм писала,но и не мисля....все пак няма смисъл,а и аз си ги обичам без автограф tongue.gif wub.gif
girl_from_hell
май на Пйетанчето никой не и знае адреса
siska
Може да пробваш с адреса даден в темата за афтографа от София и да напишеш, че е за Хилари wink.gif пък може и да стане smile.gif
zareto
дайте адреса на Чад. ще съм ви мн. благодарна
melisa123
az se zapisah toku -6to i mn iskam da pi6a na sophia ama ne zn adresa i ako moje nqkoi da mi go dade 6e e mn hubavo!mersi predvaritelno!!!!! 4.gif

a mn iskam i na chad da pi6a!!! moje li nqkoi i na nego da mo go dade! worthy.gif

---mod edit:
Писането на кирилица е задължително! Използвай бутона ПРОМЕНИ, вместо да пускаш поредни постове!
angel_of_death
Ами случайно някой да знае адреса на Пейтън...аз съм писала само на Джеймс..ама то не сигна до него =[[
GSC|ReSys7eRxBG
дайте на някой адреса на който и да е,само да е от сериала biggrin2.gif please дайте ако имате

а и м/у другото на мен са ми отговаряли актьори само че беше преди доста време и беше до Ема Уотсан от Хари Потър,
така че може и тук да отговорят само ми даите адрес АЗ ЩЕ ПРОБВАМ

---mod edit:
Не пиши поредни постове, а ползвай бутона Промени. wink.gif
hilarie_burton_93
[font="Arial Black"][/font] Здравейти на всички!!!За първи път пиша в тази тема и изобщо в форума на ОТН,от много време чета и гледам кво си пишете...и аз мноо харесвам филма ама и аз съм на ващо мнение наистина е малко вероятно да отговорят на нашите писма или имейли...но все мап няма лошо да пробваме.....мноо се радвам че има толкова мноо фенове на тоя филм...и ви подкрепям за темата пробвайте може и да стане нещо както със Сашето. blush.gif
*BringMeToLife*
Написала съм писма до Джеймс и Бетъни и днес ще ги пусна..имам малък шанс да ги прочетат и да ми изпратят афтограф, ноо..имам поне малка надежда unsure.gif smile.gif
dqvol4eto94
Днес с една приятелка ще пишем адското писмо просто smile.gif ще е до всички, пък ако го прочетат...Да се надявам , че ще получим нещичко smile.gif
MoLlY
Можете ли да ми кажете е-mailа на някой от учстиците....confused.gifconfused.gifплс плс плс ще съм ви много благодарна...!!!!!! rolleyes.gif blush.gif blush.gif
`BruKas`
даа и аз ще съм ви мн благодарна ако кажете е-майл
racheL_gattIna
Пишах на София преди време но не получих отговор такаче няма смисъл.Сега ще пиша на Джеймс
siska
ми значи аз имам тука някъкъв e-mail JLaffertystar@aol.com нз дали ще свърши работа wink.gif
MoLlY
Цитат(siska @ Oct 6 2007, 15:35) *
ми значи аз имам тука някъкъв e-mail JLaffertystar@aol.com нз дали ще свърши работа wink.gif

Мерси все пак.....ами ти писала ли си на този адрес...confused.gif??
siska
ами не, аз писах на друг адрес -

One Tree Hill series
1223 Norht 23rd Str
Wilmington, NC 28405
USA

smile.gif
(:ive7{}:)
ако някой има адреса на 4ад да го даде мн плссс
Gossip_Girl
Писах на Джеймс,На София,На Бетъни но отговор от никой няма.Вчера изпратих едно адско писмо до всичко до Джеймс и София дано пък сега получа отговор въпреки че знам какво ще стане тайно се надявам да получа отговор поне от единя и автограф.
Меpи
Аз досега на никoй не съм писала,защот не знаех адресите.
МОЛЯ ВИ СЕ НА КОИТО ИМАТЕ АДРЕС ИЛИ Е-МЕЙЛ ГО ДАЙТЕ! 36_1_41.gif
AirHos7ess
ами не съм писала, но като видях в други теми че са пращали афтографи дори и след една година мн се навих да драсна по нещо на Чад и София!
always_and_forever
[font="Comic Sans MS"][/font]
rolleyes.gif
Здравейте на всички фенове на най-хубавият сериал до сега!Аз също писах на Джеймс две писма даже като едва ли се надявам да ги получи,но дори да стане не вярвам да има отговор! Ако някой получи отговор да пише 5angel[1].gif please.gif fun.gif
Nathan1111
Хора каде им пишете някои да ми каже ще ви бъда много благодарен smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
BroOke^
някой до сега ,ако е получил отговор да каже ..може да се навия и аз да пиша biggrin2.gif
Pearly_girl
Аз все се каня, ама не съм писала досега. Може някоѝ ден smile.gif
_Jenny_
аз писах на София и на Чад за Нова година smile.gif
mimosska
някои може ли да даде адрес да им пишем може да ми отговорят
mimosska
плс даите адреси да им пиша worthy.gif wink.gif
{BrookeDavisForever}
Не съм , но много искам sad.gif макар и да не получа отговор ! smile.gif
The_Man_Of_Steel
не и нямад а пиша
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.