Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Писали ли сте на актьорите от OTH?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2
lovely
Не съм! Нещо не ми се вярва ,че изобщо ще пристигне и че ще имам отговор, затова и не си правя труда....макар че може би трябва ... :)Ноооо, аз съм спокойна...като стана звезда някой ден ще си говорим с тях на живо tongue.gif laugh.gif
Jordan
бе то ще пристигне, ама дали ще се върне с картичка с афтограф не е сигурно. то, че афтографа няма да е от актьора- няма, ама поне да се надяваме, че изпратилите фенове ще получат по някоя картичка с щампиран подпис 18.gif
The Scott Brothers:]
Иска ми се,ама не вярвам да върнат.Иначе, Jordan е прав.Няма да е подписано от него направо а щампирано,почти все едно да си го извадиш в някое фото и от интернет.Хубаво ще е да е с картичка и да е написал нещо,нещо с името ти хах.Не можем да ги съдим нямат време за всички а и целите снимки,семействата им приятелите.Поне ги правим щастливи като знаят,че сериала е популярен и в България. 2thum[1].gif tongue.gif
lovely
Цитат(The Scott Brothers:] @ Mar 28 2008, 10:58) *

Поне ги правим щастливи като знаят,че сериала е популярен и в България. 2thum[1].gif tongue.gif

Смятам, че те изобщо не знаят дали това е държава и къде се намира, а и вероятно си мислят че сме някви неандерталци..така че не вярвам чак да ги радва...може по-скоро да ги изненадва!
Jordan
е, поне оставаш с удоволствието, че имаш оригинална картичка от мърчъндайзинга на ОТН, и тва е нещо бе biggrin2.gif
lovely
ее, така си е ...друго е да знаеш, че все пак картичка си имаш която е свързана със сериала smile.gif
tedi27
не съм им писала и нямам намерение
friends whit benefit
айде дайте ми адрес на Чат и на София плс мн 6е съм ви благодарна ако ми ги дадете.Мерси предварително
ZuZka yeah
Не съм им писала а и няма да им пиша, щото не съм няква супер вманиачена по тях, сериалът ме кефи ама само толкова, не се прехласвам чак толкова по героите. Иначе се възхищавам на Пейтън, ама не дотам че да и пиша писмо. biggrin2.gif
moni_hs
Аз съм писала на Чад и София преди 1 година, но никой не ми е отговорил още sad.gif
naley_
не не съм wacko.gif
обаче бих писала на Джеймс,София,Бетани и Чад,и Хилъри biggrin.gifbiggrin.gif изобщо на всички бих писала biggrin.gif
$ Naley forever $
Не съм писала на никой от ОТН. sad.gif Но дори и да им пиша едва ли ще ми отговорят,а дори и да получа отговор,което е малко вероятно едва ли ще е от този на който всщност съм писала.Но няма да престана да харесвам филма заради товa smile.gif , то е разбираемо те имат доста ангажименти и немогат да седят по цял ден и да отговарят на феновете,който ни са малко все пак! wub.gif
traiana
Ммм..не съм им писала ОЩЕ! biggrin.gif ..Смятам та'я или другата седмица да пусна нещичко biggrin.gif ..
Никол
Канех се да пиша на Джеймс,но не знам какво да му напиша,защото искам да е нещо различно от традиционното "Здравей,аз съм най-голямата ти фенка..."Мисля,че имам около 4 чернови... biggrin.gif
[sagi]
Мии..да..писах на Нейтън, обаче нямам отговор uhhh.gif
mR.DiSCo
Аз имам 2 готови писма за Джеймс и София smile.gif Но да видим кога ще ги пратя... biggrin2.gif
FintiFlushka
Мм не .. по едно време мислех да пиша,ноо се отказахх .. :[
chadmurray_fenka
Аз писах на Чад, обче без успех. А сега искам да пиша на Хилари... wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.