Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: GGbit Рекорди
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4
vIkToRsHeFa
По идея на $windle, нека тук коментираме "форумните постижения"... tongue.gif
moniobg
11.gif
FrAgMaKeR
Честито и дано да станат поне 1000 3.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR)
Честито и дано да станат поне 1000  3.gif

Време много ... 2039[1].gif

ПП. За 9 дни... 4.gif
Jonny
Хайде пожелавам ви да стане по-добър и по-посещаван от този на Евроком 0106[1].gif
Connect
За това , че ще е по-добър от еврокомския форум , аз лично смятам че това вече е факт....
УСПЕХ И ВСЕ НАПРЕД!
vIkToRsHeFa
IPB Image

Имам честа да честитя стоте хиляди изразени мнения във форума и да пожелая до другата година по това време да се развием десетократно по толкова. Честито!
4part[1].gif 4bira[1].gif 4part[1].gif

ПП. По добре една целенасочена тема от колкото 10 такива къде ли не mrgreen[1].gif
ogata
За мен беше чест че се разписах с 99 999 мнение smile.gif Честито да ни е tongue.gif
The Shaman
Викторе и познай кои са най-голямите флуудери !?!? smile.gif
Onlyshits
искам и аз да разбера ахахахаха smile.gif
Госпожица Вещицата
А аз пуснах 100 001 мнение 18.gif Чeстито на всички!!!
Modjo
Големи Спамери сте 3.gif Честито и от мен !!! Като порасна и аз ще спамя като вас biggrin2.gif
^SaDeR^
Честито и от мен . worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Craft
4.gif 4.gif Честито и от мен пожелавам догодинапо това време и потребителите да са 100 000 biggrin2.gif biggrin2.gif
advokata
Честито,дано до година да имаме и един милион. biggrin.gif
Freaky
Честито 4.gif
ventzo
Честито и от мен 4.gif
Евала на хората които се грижат денощно за НАШИЯ 4.gif форум wink.gif
Sharo
хааха чисти 100,200 поста+моето сега 100.201 5.gif 5.gif 5.gif
ventzo прав си форума денонощно се ползва и само едно не мога да разбера,как модерите смогват със всичките тези теми wacko.gif wacko.gif браво на тях
vIkToRsHeFa
QUOTE(SharoDog @ Aug 28 2006, 15:24) *

хааха чисти 100,200 поста+моето сега 100.201 5.gif 5.gif 5.gif
ventzo прав си форума денонощно се ползва и само едно не мога да разбера,как модерите смогват със всичките тези теми wacko.gif wacko.gif браво на тях

Отговора е прост... Трудно... mrgreen[1].gif ДНевно се изписват по близо 600 мнения и то като се има в предвид че сега е лято и сме малко. Кой на почивка кой на море кой... happy.gif За мен по-важното е, че за по-малко от година се постигна нещо което другаде е меко казано постижимо. Тепърва започва разрастването ни като никога няма да бъде допуснато да е за сметка на качеството за тези които си го мислят тъй... 10.gif Форума е за всички нас и всички заедно го изграждаме. 4.gif Занапред пожелавам все повече приятни моменти и полезни изживявания при брауз из форумите. 4.gif До утре ще има и подарък за форума който разработвам в последните няколко седмици. happy.gif
stapos
И от мен едно БРАВУС. Шефе - пак си мисля че повече от 10% от постовете са твои. Луд умора няма.

QUOTE(advokata @ Aug 28 2006, 12:16) *

Честито,дано до година да имаме и един милион. biggrin.gif

Със сигурност ще има ако шефа има малко по-голям стимул. Най добрият форум който съм виждал по БГ-земите.
The Black Dragon
Айде честито и от мен, и да продължаваме в същия дух, та даже и по-добре, ама с още по-смислени и интересни теми и разбира се тук-таме някоя за смях и работа на модовете biggrin.gif Пожелавам на шефа по-малко работа по форума да има (демек по-малко бъгове да оправя)
Sharo
До утре ще има и подарък за форума който разработвам в последните няколко седмици.

хаха абе шефе що каза ся всички нямаме търпение да ознаем какъв е този подарък 18.gifШефеее няма да можем да спим 14.gif Но все пак чудесна работа вършиш 4.gif
Modjo
а такааа я да видим какво са ни подготвили за подарък smile.gif
^SaDeR^
Една голяма торта wink.gif
FrAgMaKeR
Още помня деня, в който се пусна темата "Честити ни първи 1000 поста", малко повече от година след това мненията вече са повече от 100 000. След година ако се запази темпото 1 000 000 звучи като напълно нормална цифра. И все пак по важното е форума да е все така полезен и приятен, от колкото да се броят потребителите и постовете. wink.gif

vIkToRsHeFa: Затова и делнах другата тема когато има нещо по важно ще се пуска тема по случая. За качеството ем засега определено не се излагаме според мен... 1eyeb[1].gif
Modjo
с този пост не целя да се "мазня" но форума си е един от най-добрите който съм посещавал да търся информация, то затова и продължава да се развива.... и ще продължава да се развива занапред smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(SharoDog @ Aug 28 2006, 22:11) *

До утре ще има и подарък за форума който разработвам в последните няколко седмици.

хаха абе шефе що каза ся всички нямаме търпение да ознаем какъв е този подарък 18.gifШефеее няма да можем да спим 14.gif Но все пак чудесна работа вършиш 4.gif

Ам за да можете да спите спокойно... mrgreen[1].gif Пренаписан е изцяло портала от мен като е добавена 3-4 пъти по-голяма функционалност все още се дооформя, но е въпрос на време само. Зарежда близо 2 пъти по-бързо защото и самия скин на мкпортала зарежда 2 пъти по бързо тъй като лично съм го пренаписал. 4.gif

QUOTE(MPower @ Aug 29 2006, 10:58) *

с този пост не целя да се "мазня" но форума си е един от най-добрите който съм посещавал да търся информация, то затова и продължава да се развива.... и ще продължава да се развива занапред smile.gif

Радвам се на оценката ти за него за жалост коства и солидни суми за хостинг поради това, че сме прекалено големи вече и това налага и платената реклама за която The_Shaman е направил примерното лого намиращо се горе в хедъра на форума където така или иначе стои като дупка. А сега ще може да се ползва по оптимален начин.
Modjo
сега поне ще може парите от хостинга да се избиват smile.gif което е доста добре аз даже мислех да го напиша като предложение в темата "какво да се подобри във форума" но вече сте ме изпреварили за което се радвам
vIkToRsHeFa
QUOTE(MPower @ Aug 29 2006, 22:18) *

сега поне ще може парите от хостинга да се избиват smile.gif което е доста добре аз даже мислех да го напиша като предложение в темата "какво да се подобри във форума" но вече сте ме изпреварили за което се радвам

Ам отдавна се мисли по въпроса защото все пак по едно 100 - 150 лева на месец никак не е малко а и тенденцията е да се развиваме което иска средства за по-голяма машина конкурсчета реклама и т.н. Дето се вика светът е материализиран за жалост. Иначе точно се постарахме целия екип това да не повлияе на форума и да бъдат сложени подобни неща по най-безболезнения възможен начин. А в случая даже банера горе запълва празно пространство което зееше като дупка. С малко повече късмет до другата година да сме поне 10-20 пъти по-големи. 4.gif
FrAgMaKeR
В тази насока, ако някой има възможност и най-вече желание да ни подпомогне финансово и/или по-друг начин, нека се свърже с някой от екипа (най-вече с Виктор), за начините по-които това може да стане.
The Black Dragon
btw мисля, че тук е мястото в което искам да кажа, че това е един от малкото форуми в които цари някаква такава по-приятелска атмосфера и т.н... Мисля, че всеки ме разбира. Ще дам само едно примерче. Преди няколко дни имах проблем с едно нещо по Windows-а и пуснах тема. За по-малко от 5 мин. шефа ми беше отговорил с пост, с който си оправих проблема. Няколко човека преди мен също бяха пуснали теми за същия проблем, но Виктор не заключи моята. Аз съм модератор и знам колко е гадно така, но в такива екстремни моменти не ти е много до търсене и т.н... Така, че благодаря му за жеста smile.gif И не е само това. Като цяло форума си ни е No.1 от където и да го погледнеш. И има за всичко, което го прави разнообразен и единствен по рода си
Paagrio
Още си спомням темата за първите 1000 поста. А и после какъв ентусиазъм беше на всеки следващи 1000. rolleyes.gif Никога не съм си представял, че могат да станат толкова. Само като се сетя за началото, когато форумът беше на phpbb2, онзи зелено-черен скин и ми става смешно. biggrin2.gif
**ASTERIX**
Защо да ти става смешно ? На мен много си ми харесваше phpbb- то - особенно скина с главите на извънземните smile.gif
А наистина като се сетя какво бяхме .... а сега какво станахме.
Аз се регнах на втория ден от както просъществува форума - беше малко форумче кадето всеки помагаше ... а сега станахме много голям форум, с много компетентни хора в него и продължаваме да растем с пълна скорост wink.gif
b0b1
Честито
gangs7a
Честитка и от мен wink.gif
vIkToRsHeFa
Преди малко достигнахме бройката от 10 000 регистрирани потребителя от които 5 910 са мъже и 2790 са жени. Ето и един от шотовете от последните дни:

4.gif Какво мога да кажа... Сабраааме са! 4.gif
FrAgMaKeR
Време беше.. таз година 10 000, догодина 100 000. 4.gif
Госпожица Вещицата
Само да кажа,че миналата година някой каза "Тази година 1 000,до година 10 000" и на всички им изглеждаше адски невероятно happy.gif
Крадец на рози
Я и а3 съм в скрийн шота smile.gif
dulsinea
(vIkToRsHeFa @ Oct 26 2006, 02:31) *
Преди малко достигнахме бройката от 10 000 регистрирани потребителя от които 5 910 са мъже и 2790 са жени...

Шефе, а останалите над 1 300 потребители какви са wink.gif biggrin2.gif 18.gif ?
**ASTERIX**
Eeeeше шефе не беше чесно. И аз видях че имаме толкова ама исках да направя скрийн точно на 10 000 -ния потребител и тогава да го пусна що бързаш ?
И всепак браво на нас smile.gif

Edit: Може и да не го съобщих аз ама имам по-добър скрийн smile.gif - 10 002 потребител smile.gif
ogata
Емии честито Ни ! smile.gif ... обаче мен ме има и на двата шот-а smile.gif
unvisioble
Ами какво мога да кажа освен "браво" на форума и форумците. rolleyes.gif Оттук нататък все така - напред и нагоре!
4.gif
^SaDeR^
Поздравления браво на екипа
Мен ме няма на нито един от двата шота sad.gif
the_mouse
(ogata @ Oct 26 2006, 10:05) *

Емии честито Ни ! smile.gif ... обаче мен ме има и на двата шот-а smile.gif

Ем така е който кисне постоянно във форума 18.gif Само така!
4.gif Keep up the goof work! 4.gif
vIkToRsHeFa
(dulsinea @ Oct 26 2006, 08:57) *

(vIkToRsHeFa @ Oct 26 2006, 02:31) *
Преди малко достигнахме бройката от 10 000 регистрирани потребителя от които 5 910 са мъже и 2790 са жени...

Шефе, а останалите над 1 300 потребители какви са wink.gif biggrin2.gif 18.gif ?

Хермафродити неопределили дали са мъже или жени... biggrin2.gif

(**ASTERIX**_89 @ Oct 26 2006, 09:54) *

Eeeeше шефе не беше чесно. И аз видях че имаме толкова ама исках да направя скрийн точно на 10 000 -ния потребител и тогава да го пусна що бързаш ?

Ми що да се бавя... biggrin.gif Реално и аз мааалко късно хванах момента затова и не правих шотове. 10.gif
ludoto_mimi
Поздравления! 4.gif 4.gif

Както каза Румен, догодина 100 000 3.gif
storm
Ами преди помня, че имаше кой номер потребител си. Например viktorshefa май беше #2, в тази връзка би трябвало да можем да разберем кой е 10000-ният.
Refuse
Наистина много. Поздрави! smile.gif 4.gif
Connect
По мои бързи сметки 10000 -ят потребител е http://ggbit.info/forum/index.php?showuser=10295

Поздрави на екипа!И на юзърите най-вече, защото без всички юзъри нямаше да го има този форум...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.